eitaa logo
غرب آسیا
112هزار دنبال‌کننده
35هزار عکس
15.7هزار ویدیو
86 فایل
کانال رسمی وستانیوز @aboghasem تبلیغات👇 @eshg313
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ابوقاسم
شاید بشه در اهمیت رسانه در حکمرانی انحصاری غرب به همین نکته بسنده کرد که رسانه در عصر فناوری بزرگ ترین شبیه سازی تاریخ بشر رو هدایت کرده و داره می کنه اون شبیه سازی، غربی سازی فرهنگ ملت ها و مردمانشان برای سامان بخشی به ادامه حیات نظم ایده آل خودشون هستش رسانه ماهیت تکنولوژیک داره و روز به روز در حال خلق جذابیت های جدید برای مردم جهان هستش تا بتونه به حکمرانی نوین رسانه ادامه بده این روزها رسانه زمین بازی رو بر اساس خواسته های خودش تعریف می کنه، قبلا می گفتیم ما چه نسبتی با رسانه داریم اما الان رسانه است که نسبت ها رو تعیین می کنه، سبک زندگی رو برای ما تعریف می کنه و انتظارات خودش رو واسه ما ذهنیت سازی می کنه این یعنی رسانه در تکثیر فرهنگ غرب یک اصل است نه صرفا ابزار، اما ما با وجود برخورداری از فرهنگ و هویت دینی و ملی و تاریخ سرشار از الگوهای فاخر نتونستیم در مبادی فکری خود برای رسانه جایگاه مهمی را قائل شویم. اشکال کاملا ادراکی است، درک دقیق از رسانه نیست، نمی دانیم رسانه دقیقا کدام قسمت از شخصیت انسان را تحریک می کند تا از آن طریق او را تغییر دهد.... ادامه دارد ابوقاسم
🔸وزارت دفاع ارمنستان خبر منتشر شده از سوی وزارت دفاع آذربایجان مبنی بر تیراندازی ارامنه به مرز جمهوری آذربایجان را تکذیب کرد. به گزارش وزارت دفاع جمهوری ارمنستان، پیام وزارت دفاع جمهوری آذربایجان مبنی بر تیراندازی یگان‌های نیروهای مسلح جمهوری ارمنستان به سمت خطوط تماس شمال شرقی و غربی مرز ارمنستان و آذربایجان در شب ۲۱ و ۲۲ فوریه با واقعیت مطابقت ندارد. وستانیوز(فراخط)
🔸کرملین: پوتین رئیس جمهور روسیه در حال گفتگو با نخست وزیر ارمنستان در مورد وضعیت مرز آذربایجان و ارمنستان است. وستانیوز(فراخط)
🔸بلینکن: چین در حال بررسی کمک به روسیه در جنگ اوکراین است وزیر امور خارجه آمریکا گفت که چین در حال بررسی کمک به روسیه در جنگ اوکراین است. علی‌رغم آنکه آمریکا اصلی‌ترین حامی تسلیحاتی اوکراین است بلینکن به چین درباره چنین کمک‌هایی هشدار داد. وستانیوز(فراخط)
🔸سازمان ملل خواستار خروج فوری نیروهای روسیه از اوکراین شد مجمع عمومی سازمان ملل در سالگرد جنگ اوکراین به قطعنامه ای رای داد که خواستار خروج فوری و بدون قید و شرط نیروهای نظامی روسیه از خاک اوکراین و توقف درگیری‌ها شد. وستانیوز(فراخط)
🔸کره شمالی موشک‌های کروز راهبردی آزمایش کرد کره شمالی بامداد جمعه اعلام کرد چند روز پیش اقدام به شلیک «موشک‌های کروز راهبردی» کرده است. خبرگزاری یونهاپ به نقل از کره شمالی نوشته این آزمایش «آرایش جنگی» نیروهای هسته‌ای پیونگ‌یانگ را نشان می‌دهد. طبق بیانیه‌ای که در وب‌سایت رسمی دولت کره شمالی قرار گرفته ارتش این کشور اقدام به شلیک چهار فروند «موشک کروز راهبردی Hwasal-2  کرده است. این موشک‌ها از شهر «کیم چائک» واقع در شمال شرق کره شمالی به سمت دریای ژاپن شلیک شده است. وستانیوز(فراخط)
🔸دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه گفت: پیروزی حاصل خواهد شد. باید به تمامی اهداف عملیات ویژه نظامی دست یابیم. ما باید خطرات را از تمامی جهات، تا حد ممکن از کشور خود دور کنیم، حتی اگر تا مرز لهستان پیش رویم. او همچنین گفت که اگر این کشور عملیات نظامی ویژه خود را بدون دستیابی به پیروزی متوقف کند، کشور روسیه محو شده و تکه‌تکه خواهد شد. وستانیوز(فراخط)
🔸عراق و چین در مبادلات تجاری خود از یوان استفاده می‌کنند منابع خبری گزارش دادند که بانک مرکزی عراق با طرف چینی توافق کرده است که به جای دلار آمریکا، معاملات تجاری خود با پکن را با یوان انجام دهند. وستانیوز(فراخط)
🔸اشپیگل: روسیه دنبال خرید ۱۰۰ پهپاد از چین است یک رسانه آلمانی گزارش داده روسیه در حال مذاکره با چین برای خرید ۱۰۰ پهپاد جنگی از این کشور است. وستانیوز(فراخط)
هدایت شده از "فراهوش"
💌مهندسان رویاها را به واقعیت تبدیل می‌کنند🎊🎉 پنجم اسفند روز مهندس هم هست👨‍💻 تبریک میگم امروز رو به مهندس های مجموعه خودمون☺️ و مهندس های عزیز کانال. آقا و خانم مهندس، همراه ما باشید👏👏👏 😱فراهوش را فراموش نکنید... https://eitaa.com/joinchat/1966473435C923e780544
🔸عضویت روسیه در FATF تعلیق شد. «گروه ویژه اقدام مالی» در بیانیه‌ای اعلام کرد جنگ‌ روسیه در اوکراین با اصول این سازمان مغایرت دارد. این کارگروه یک سازمانی بین‌دولتی است که در سال ۱۹۸۹ میلادی توسط گروه هفت (G7) با شعار مبارزه با پول‌شویی راه‌اندازی شد. وستانیوز(فراخط)
غرب آسیا
#فوری🚨طبق گفته منابع غربی واحدهای ارتش اوکراین به تعداد 15 تا 20 هزار نفر در مرز منتظر دستور ورود به
🔸وزارت امور خارجه روسیه: ما به واشنگتن، کیف و ناتو در مورد هرگونه اقدام محاسبه نشده با توجه به استقرار فشرده اوکراین در نزدیکی مرزهای ترانس نیستریا هشدار می‌دهیم. وستانیوز(فراخط)