🔸وزیر خارجه کرواسی: معتقدیم فضای گفتگو برای احیای برجام به عنوان یک راه حل حقوقی مناسب برای طرفین وجود دارد
پرویز اسماعیلی سفیر کشورمان در کرواسی با وزیر امور خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرد.
وزیر امور خارجه کرواسی ضمن تاکید بر روابط سنتی و دوستانه با ایران، گفت: از توسعه همکاریهای دوجانبه در زمینه های مختلف طی سالهای اخیر خوشحالیم.
گوردان گرلیچ رادمان در این دیدار خداحافظی افزود: از تلاش شما برای حفظ و توسعه روابط در فضایی دوستانه تشکر، و برای ملت و دولت ایران پیشرفت و موفقیت آرزو می کنم.
وزیر امور خارجه کرواسی بر حمایت قوی اتحادیه اروپا از احیای برجام تاکید و گفت: بر این باوریم که فضای گفتگو برای احیای برجام به عنوان یک راه حل حقوقی مناسب برای طرفین وجود دارد.
سفیر کشورمان در زاگرب نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت روابط دوجانبه در زمینه های مختلف، از درایت گوردان گرلیچ رادمان وزیر امور خارجه کرواسی و حمایتهای ایشان و وزارت امور خارجه از توسعه روابط دو کشور تشکر کرد
وستانیوز
🔸صنعا: مجلس انتقالی نمی تواند خود را نماینده تمام جنوب بداند
عبدالملک العجری، عضو هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن و چهره سیاسی صنعا در واکنش به تلاش مجلس انتقالی جنوب برای تثبیت خود به عنوان نماینده تمام جنوب یمن از طریق برگزاری اجتماع مشورتی عدن، گفت: جنوب یمن و مسایل مرتبط با آن مرتبط با کل یمن است و هیچ کس و گروهی نمی تواند آن را به انحصار خود درآورد.
وی تایید کرد که مسایل مرتبط با جنوب یمن بویژه جنگ داخلی 1994(سرکوب شدید جدایی طلبان توسط دولت وقت یمن) اهمیت داشته و باید مورد توجه قرار گیرد اما بررسی آن در ذیل تمامیت ارضی یمن و مسایل کل کشور خواهد بود.
وستانیوز
🔸واکنش اولیانوف به سخنان مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره ایران
میخائیل اولیانوف سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمانهای بینالمللی مستقر در وین در توئیتی نوشت: «جیک سالیوان» یک سخنرانی کلیدی در مورد خاورمیانه ایراد کرد. بخش مربوط به ایران گیج کننده است و معلوم نیست چه نوع پیامی می خواهد بفرستد.
وی افزود: با این حال، جنبه مثبت آن، این است که گزینه دیپلماتیک - با قضاوت بر اساس سخنان او - همچنان روی میز باقی مانده است.
سالیوان چندی پیش طی سخنانی در «موسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» گفت که آمریکا همچنان به دنبال راهحل دیپلماتیک درباره برنامه هستهای ایران است
وستانیوز
🔸جنگنده اف-۱۶ ارتش آمریکا در کرهجنوبی سقوط کرد
فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در کرهجنوبی از سقوط یک فروند جنگنده «اف-۱۶» حین یک پرواز آموزشی خبر داد؛ خلبان قبل از سقوط از جنگنده خارج شده و هماکنون در بیمارستانی تحت درمان است.
وستانیوز
🔸آسمان ترکیه بر روی پروازهای مقامات دولتی ارمنستان بسته شد
وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد که آسمان این کشور بر روی پروازهای حامل مقامات دولتی ارمنستان از جمله نخست وزیر این کشور بسته شده است.
دلیل این اقدامات مقامات ترک، افتتاح یک بنای یادبود در ایروان در گرامیداشت قربانیان عملیات امپراتوری عثمانی مورد ادعای ارمنستان است که مقامات ارمنی میگویند در این عملیات 1.5 میلیون نفر ارمنی قتلعام شدند
وستانیوز
🔸شیخ کربلایی در دیدار مقام سازمان ملل: مستندسازی جنایات داعش باید شامل جنایات تروریست ها علیه همه اقشار عراق باشد
متولی شرعی آستان قدس حسینی امروز(شنبه) از یکی از مسئولان مرتبط با مستندسازی جنایات داعش در سازمان ملل خواست که مستندسازی جنایت های داعش، همه گروهها و اقلیت های مختلف عراقی در همه مناطق را شامل گردد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، حجت الاسلام و المسلمین کربلایی که در دیدار رئیس تیم تحقیق در جنایات داعش وابسته به سازمان ملل سخن می گفت، اظهار کرد: «از این گروه انتظار داریم که تحقیقات خود را در راستای دستیابی به اهداف مورد نظر در سریعترین زمان ممکن به انجام برساند.»
وی همچنین تاکید کرد که مستندسازی جنایات گروه تروریستی داعش باید شامل همه جنایت های این گروه علیه همه اقلیت ها و اقشار مختلف عراق گردد.
کربلایی بر لزوم یکسره کردن پرونده مستندسازی جنایات داعش و مجازات تروریست ها در سریع ترین زمان ممکن تاکید کرد
وستانیوز
🔸نتیجه انتخابات هرچه باشد احترام می گذاریم
ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه روز ۵ می در گفتگو با روزنامه آلمانی Die Zeit گفت: «نتیجه انتخابات هرچه باشد، ما به نتیجه انتخابات احترام میگذاریم».
کالین در پاسخ به سوال «در میان مخالفان و همچنین در خارج از کشور این نگرانی وجود دارد که دولت شکست انتخاباتی را نپذیرد. نظر شما چیست؟» گفت «در 21 سال گذشته، رئیس جمهور اردوغان در انتخابات بسیاری چه عمومی چه محلی و حتی همه پرسی شرکت کرده است. این هفدهمین انتخابات او خواهد بود. او هرگز نتیجه انتخابات را زیر سوال نبرده. نتیجه هر چه باشد، ما به نتیجه انتخابات احترام میگذاریم
وستانیوز
هدایت شده از ابوقاسم
بنظر من ضروري ترین اصل در مقوله جریان سازی پویا و مفید برای تحول در جامعه بروزرسانی ذهنیت ها برای درک واقعیت ها و حقایق است.
شناخت موضوع و شیوه روبه رو شدن و تحلیل آن بخش مهم ماجرا است که باید مورد توجه قرار گیرد.
یعنی ابتدا درک کنیم که ما با ماهیت جدیدی از زندگی هوشمند، ارتباط، تکنولوژی و... و گستره آن ها در زندگی انسان روبه رو هستیم.
ما نمی توانیم انسان را بدون تعیین نسبت او با تکنولوژی تحلیل کنیم ،انسانی که ابزار تکنولوژی را به یک فرهنگ و سبک زندگی تغییر داد و تکنولوژی موضوعیت پیدا کرد.
اینجا بحثی پیش می آید که چه نسبتی میان ارزش ها و زندگی هوشمند وجود دارد؟چگونه باید این مناسبت را تحلیل کرد؟و چگونه باید با بزرگ شدن تکنولوژی رو به رو شد و آن را مهار کرد؟
اینکه ذهنیت ها راجع به عصر هوش مصنوعی و زندگی دیجیتالی باید تغییر کند خیلی نکته بحث برانگیزی است.چراکه تا کجا این تغییر باید به نفع تکنولوژی باشد و قرار است تا کی این دومینو ادامه دار باشد
تغییراتی که در سبک زندگی انسان بوجود آمده یا تمایلات جدید یا ابزارهای نوینی که فصل جدیدی از روابط و نیاز ها را برای انسان خلق کرده نشان می دهد همه چیز درحال تغییر است و این اصل تغير در تکامل زندگی انسان مورد سوء استفاده قرار گرفته است.
ابوقاسم
🔸صدرالحسینی: عربستان میتواند بازار خوبی برای تولیدات ایرانی باشد
کارشناس مسائل غرب آسیا به فارس گفت: وضعیت اقتصادی عربستان با توجه به افزایش روزافزون واردات در حوزههای مختلف، میتواند یکی از بازارهای بسیار مفید برای تولیدات با قیمت متوسط ایرانی باشد.
با توجه به علاقهمندی عربستان در حوزه محصولات نفتی و پتروشیمی، تولیدات و صادرات فنی مهندسی ایران میتواند در این حوزه به کمک عربستان بیاید. سرمایهگذاران سعودی نیز علاقهمندی خود را به سرمایهگذاری در حوزههای گردشگری، انرژی، راه و راه آهن در ایران اعلام کردهاند.
به نظر میرسد نقاط مشترک در حوزه اقتصادی، بازرگانی، انرژی، پتروشیمی و هوانوردی میتواند چشم انداز قابل توجهی را برای دو کشور داشته باشد
🔸پافشاری قطر بر نامزدی «جوزف عون» برای ریاستجمهوری لبنان
روزنامه «الاخبار» با اشاره به دیدار احتمالی «ولید البخاری» سفیر عربستان در بیروت با «ولید جنبلاط» رئیس حزب سوسیالیست ترقیخواه، نوشت احتمال روشن شدن سرنوشت رئیسجمهور لبنان وجود دارد.
جنبلاط به همراه سایر نمایندگان مستقل به ویژه اهل سنت به رئیس پارلمان و سایرین اطلاع داده موضع نهایی آنها درباره نامزدی «سلیمان فرنجیه» رئیس جریان «المرده»، تحت تأثیر موضع عربستان خواهد بود.
در چنین فضایی، «جاسم آل ثانی» مقام قطری در حال دیدار با شماری از رهبران سیاسی در لبنان است و گفته دوحه همچنان خواستار حمایت از نامزدی «جوزف عون» فرمانده ارتش این کشور برای ریاستجمهوری است.
البخاری همچنین به لبنانیها ابلاغ کرده ریاض کسی را نامزد ریاستجمهوری نمیکند و درعین حال بر روی کسی وتو نمیکند و با ریاستجمهوری هر گزینهای که لبنانیها بر سر آن توافق کنند، مخالفتی ندارد.
وستانیوز
🔸آمادگی 90 درصدی اوکراین برای ضد حمله بزرگ به روس ها
وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد که ارتش این کشور بیش از 90 درصد آماده انجام ضد حمله به نیروهای اشغالگر روس برای آزادی مناطق اشغالی اش است.
وزیر دفاع اوکراین تأکید کرد که برخی از نیروهای اوکراینی همچنان در حال آموزش دیدن در خارج از این کشور هستند.
وی به روزنامه واشنگتن پست گفت که این حمله باعث آزادی شهرها و روستاهای اوکراین از اشغال ر وسیه و قطع کردن زنجیره پشتیبانی نیروهای روسی می شود
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تجهیز راکتهای هدایتشونده فجر-۵ سپاه به کلاهک ترموباریک!
به گزارش تسنیم، آزمایش نوع جدید راکت فجر-۵ نیروی زمینی سپاه مجهز به سرجنگی ترموباریک با موفقیت انجام شد. این سرجنگی جدید قدرت انفجاری ۱/۵ برابر TNT داشته و در نتیجه شعاع تخریب و اثرات حرارتی بیشتری نیز دارد.
راکت ۳۳۳ میلیمتری فجر-۵ با سر جنگی ۱۷۵ کیلوگرمی و با سوخت جامد، دارای نمونههای تک مرحلهای و دو مرحلهای است و در نمونه تک مرحلهای، بُرد آن به ۷۵ کیلومتر و در نمونه دو مرحلهای به ۱۸۰ کیلومتر میرسد.
وستانیوز
هدایت شده از مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
📸 تصاویر ماهوارهای از ۲ نفتکش توقیفشده توسط ایران
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس تصاویر ماهوارهای از ۲ نفتکش به نامهای «نیووی» و «ادونتج سوئیت» منتشر کرده و نوشته آنها در جنوب بندرعباس لنگر انداختهاند.
@amniatemeli
🔸زورآزمایی انتخاباتی طرفداران اردوغان و قلیچداراوغلو
روز شنبه طرفداران «ائتلاف ملت» متشکل از ۶ حزب معارض به ریاست «کمال قیلیچدار اوغلو»، تجمع بزرگ انتخاباتی خود را در استانبول برگزار کردند، در حالیکه شهر «کایسری» هم شاهد تجمع طرفداران اردوغان بود.
اردوغان در این تجمع انتخاباتی گفت: ما بیوقفه تلاش خواهیم کرد تا ترکیه را به یکی از ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان تبدیل کنیم؛ همانطور که در ۲۱ سال گذشته تلاش کردیم، ما با شما به این مهم دست خواهیم یافت.
قلیچداراوغلو هم با بیان اینکه «بهار و صلح را برای ترکیه به ارمغان خواهد آورد»، گفت: من ۸۵ میلیون نفر را در آغوش کشیده و رئیسجمهور آنها خواهم شد. او همچنین گفت پناهجویان سوری و افغان را حداکثر ظرف ۲ سال به کشورهای خود باز خواهد گرداند
وستانیوز
🟣با تاییدیه سازمان غذا و دارو و دارای نشان سیب سلامت 🍏
🌸 جدیدترین روش ترک مواد با ایجاد بی میلی شدید نسبت به مواد در ابتدای شروع دوره درمان 🌸
1⃣ تریاک 5⃣شیره
2⃣ هرویین 6⃣شیشه
3️⃣ب۲ 7⃣ترامادول
4️⃣ متادون 8⃣ماریجوانا
9⃣دتا هندی
شماره مشکل مدنظرتون رو ارسال کنیدتا کمک کنیم که برای همیشه بدون درد و خماری ترک کنید
و در انتها راههای ارتباطی با مشاوه:
📞09199974086
@darman_etyad_ir
کانال رضایتمندی ها 👇
https://eitaa.com/joinchat/2946957691C4d6c0ef12c
هدایت شده از مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺هنر تابع سازی: چگونه جنگ روسیه علیه اوکراین روابط فرا آتلانتیکی را متحول کرده است
🔸تهاجم روسیه به اوکراین وابستگی عمیق اروپاییها به آمریکا را برای امنیتشان آشکار کرد، علیرغم تلاشهای اتحادیه اروپا برای دستیابی به «خود مختاری استراتژیک».در طول دهه گذشته، اتحادیه اروپا از نظر اقتصادی، فناوری و نظامی نسبتاً کمتر از آمریکا قدرتمند شده است.
🔹اروپایی ها نیز هنوز در مورد مسائل استراتژیک حیاتی برای خود توافق ندارند و به دنبال رهبری واشنگتن هستند.در جنگ سرد، اروپا جبهه مرکزی رقابت ابرقدرت ها بود. اکنون ایالات متحده از اتحادیه اروپا و بریتانیا انتظار دارد که از استراتژی چین خود عقب بمانند و از موقعیت رهبری خود برای اطمینان از این نتیجه استفاده خواهد کرد.
🔸تبدیل شدن اروپا به تابع آمریکا برای هر دو طرف عاقلانه نیست. اروپایی ها می توانند با توسعه ظرفیت مستقل برای حمایت از اوکراین و دستیابی به قابلیت های نظامی بیشتر، به بخش قوی تر و مستقل تر از اتحاد آتلانتیک تبدیل شوند. تقریباً به طور کلی، سیاست گذاران اروپایی به طور خصوصی خطرات اتکا به ایالات متحده را تأیید می کنند و از بازگشت ترامپ یا امثال او به ریاست جمهوری ایالات متحده ابراز نگرانی می کنند. اما، به ویژه در طول جنگ در اوکراین، اکثر آنها به طور جمعی احساس میکنند که قادر به خودمختاری بیشتر نیستند و نمیخواهند برای انجام آن فداکاری سیاسی یا مالی انجام دهند. و در سطحی عمیقتر، بسیاری از کشورها بیشتر از اینکه از رها شدن توسط ایالات متحده بیم داشته باشند، به یکدیگر بی اعتماد هستند.
https://ecfr.eu/publication/the-art-of-vassalisation-how-russias-war-on-ukraine-has-transformed-transatlantic-relations/#how-europeans-can-rebalance-the-transatlantic-relationship
@amniatemeli
🔸وضعیت همسایگان افغانستان پس از خروج آمریکا
موسسه رسانه ای الیمامه عربستان سعودی، در مقاله ای به بررسی وضعیت و موقعیت منطقه آسیای مرکزی در میان رقابت غرب و شرق، خصوصا پس از خروج آمریکا از افغانستان پرداخت که در ادامه تقدیم می گردد:
در شرایطی که توجه بین المللی به روند رویارویی ها در اوکراین و بازتاب های جهانی آن معطوف است و رسانه های عربی درگیر وضعیت انفجاری سودان هستند، افغانستان بار دیگر پس از خروج آمریکا از این کشور، به دستور کار منطقه ای- بین المللی آمریکا بازگشته است.
خروج آمریکا از افغانستان، کشورهای همسایه از جمله جمهوریهای آسیای مرکزی بهویژه ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان را در مقابل مسائل و شرایط جدیدی خصوصا مسائل امنیتی مواجه گرداند، با توجه به این نکته که کشورهای آسیای مرکزی ابزار قدرتمندی برای تأثیرگذاری بر تحولات افغانستان ندارند.
سقوط دولت رسمی در افغانستان، ابهاماتی جدی در مورد موافقتنامه های مربوط به پروژه های اقتصادی، زیرساخت ها، حمل و نقل و ... مطرح شده توسط کشورهای بزرگ منطقه ایجاد کرد. همچنین چالشهایی برای ثبات اجتماعی در آسیای مرکزی در مورد جاری شدن سیل پناهندگان به این کشورها بوجود آمده است.
روسیه از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در اوایل دهه 1990، نقش خود را به عنوان یک ضامن اصلی امنیت در آسیای مرکزی حفظ کرده است. پکن از برخورد سیاسی و اقتصادی بین روسیه و غرب و تحریمهای متقابل بین آنها نهایت استفاده را کرده و به شدت به حوزههای نفوذ سنتی مسکو نفوذ کرد. با این حال علیرغم نقش رو به رشد چین، پکن و مسکو مشارکت گسترده ای دارند که در سال های اخیر تقویت شده است.
علاوه بر این، منافع دو کشور در آسیای مرکزی در جلوگیری از بیثباتی احتمالی ناشی از افغانستان و جلوگیری از رشد تروریسم و افراطگرایی مشترک است. هدف چین و روسیه کاهش نفوذ آمریکا در منطقه است. آنها از بسته شدن پایگاه هوایی آمریکا در قرقیزستان در سال 2014 استقبال کردند، اما هر دو کشور به طور فزاینده ای با یکدیگر برای نفوذ در منطقه آسیای مرکزی رقابت می کنند.
خروج نیروهای خارجی از افغانستان فرصت هایی را برای گسترش نفوذ چین فراهم کرد، اما ترس پکن از کشیده شدن به خلأ امنیتی در افغانستان، آن را به جستجوی راه حل مشترک در چارچوب سازمان همکاری شانگهای است.
پکن روابط کاری با جنبش طالبان برقرار کرد، موافقت کرد که به افغانستان کمک کند و واکسن های کرونا اهدا کرد. طالبان نیز چین را تحسین کرده، از طرح کمربند و جاده حمایت کرد و قول داد که از فعالیت گروه های اویغور در افغانستان که پکن آنها را یک تهدید داخلی می داند، جلوگیری کند.
روسیه نیز تمایل خود را برای همکاری با طالبان نشان می دهد، اما چندین اختلاف کلیدی بین اعضای سازمان همکاری شانگهای در مرز با افغانستان وجود دارد.
روسیه به صراحت اعلام کرده است که به هیچ وجه حضور نظامی مجدد آمریکا را در آسیای مرکزی نمی پذیرد و حتی هشدار داده که این امر ممکن است شبه نظامیان افراطی اسلامگرا را که با پیروزی "طالبان" در افغانستان جسور شده اند، جذب کند. اما مسکو همچنان تمایلی به رهبری در تامین امنیت در آنچه که "حیاط خلوت" خود در آسیای مرکزی میداند، علیرغم قرارگیری سه کشور از آسیای مرکزی در امتداد مرزهای افغانستان، نداشته است. کرملین در عوض بر لزوم تقویت سازمان پیمان امنیت جمعی تاکید کرده است.
تاجیکستان همچنان دشمن «طالبان» است و نگران تاثیراتی است که این جنبش برای امنیت داخلی تاجیکستان میتواند داشته باشد. در حالی که ازبکستان موضعی متغیر را در برابر طالبان اخذ کرده و حال تلاش برای مصون ماندن از هرگونه تنش در طول مرز های خود بوسیله برقراری ارتباط با طالبان است.
پاکستان روابط دشواری با طالبان دارد، اما همچنان نزدیک ترین همسایه به آن است. از همین رو، دهلی این جنبش را پیروان پاکستان دانسته و نگرانیهای راهبردی دیرینهای در مورد خطرات ناشی از حاکمیت طالبان دارد.
با در نظر گرفتن این مواضع مختلف، تلاش برای دستیابی به رویکرد و راه حلی مشترک بین این مواضع متضاد در قالب سازمان شانگهای، کار ساده ای نیست.
باید گفت که برنامه های ایالات متحده برای حفظ نفوذ خود در منطقه پس از خروج از افغانستان، با منافع مسکو و پکن در آسیای مرکزی در تضاد است.
اکنون با توجه به توانایی آمریکایی ها در تامین منابع امنیتی و ایجاد فرصت های سرمایه گذاری، رقابت با ایالات متحده برای بازیگران دیگر بر سر این منطقه آسان نخواهد بود.
وستانیوز
هدایت شده از مطالعات آمریکا اروپا
اصالت یهودی شاه اردن
آنتوانیت در طول دوره ازدواجش با شاه سابق اردن، به این علت که مسلمان نبود و هیچگاه نخواست و نتوانست از آیین یهودیت به اسلام درآید، ملکه نامیده نشد؛ اما با اینکه یکی از شرایط در دست گرفتن منصب پادشاهی در اردن، زاده شدن از پدر و مادری مسلمان است، برخلاف قانون اساسی اردن، پسرش "عبد الله دوم" پس از پدر، با عزل "حسن بن طلال"، عموی خود که ولی عهد پدرش بود، قدرت را در این کشور به دست گرفت زیرا صهیونیست ها و انگلیسی ها از دیدگاه مثبت حسن، نسبت به مسلمانان و شیعیان اطلاع داشتند و می ترسیدند که در صورت روی کار آمدن وی، منطقه از چنگال آنان خارج شود. آنتوانیت چهار فرزند از ملک حسین به دنیا آورد: ملک عبد الله در سال 1962 میلادی، شاهزاده فیصل در سال 1963 میلادی و دو خواهر دوقلو به نام های شاهزاده عائشة در سال 1968 میلادی و شاهزاده زین در سال 1968 میلادی. جالب اینکه عبدالله دوم، هشت ماه پس از ازدواج ملک حسین و آنتوانت متولد شد که این گمان را در برخی ناظران به وجود آورده است که احتمالاً ملک حسین یک ماه پیش از ازدواج رسمی، با آنتوانت در ارتباط بوده و یا او را به عقد پنهانی خود درآورده بوده است و یا اینکه عبدالله دوم، نوزاد نارسی بوده که یک ماه زودتر متولد شده است.
وستانیوز