🔸وزیر خارجه سوریه: دیدار بشار اسد با اردوغان فقط بعد از پایان اشغالگری ترکیه امکانپذیر است
وزیر خارجه سوریه تاکید کرد، دیدار بشار اسد با اردوغان فقط منوط به خروج نظامی ترکیه از خاک سوریه امکانپذیر میشود.
وستانیوز
🔸رایزنی وزیران خارجه ایران و ونزوئلا برای توسعه همکاری تجاری و اقتصادی
در گفتوگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه با ایوان خیل وزیر امور خارجه ونزوئلا درخصوص آخرین روند تحولات در روابط روبه رشد دوجانبه و موضوعات مورد علاقه بحث و تبادل نظر شد.
در این گفت وگو طرفین ابراز امیدواری کردند با تلاش هماهنگ دو کشور نسبت به گسترش و تقویت همکاریها و افزایش تماس ها گام های جدی و سازنده ای بردارند.
توسعه هر چه بیشتر همکاری تجاری و اقتصادی دو کشور از جمله موضوعات مطروحه در این مکالمه بود.
وستانیوز
🔸تجارت ایران و چین از ۵ میلیارد دلار گذشت
مبادلات تجاری چین با ایران در ۴ ماهه نخست سال جاری میلادی با رشد ۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۵ میلیارد و ۲۳۰ میلیون دلار رسیده است.
واردات چین از ایران در ۴ ماهه نخست ۲۰۲۳ با کاهش ۳۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون دلار رسیده است.
وستانیوز
🔸ترکیه از آغاز همکاری با سوریه برای بازگرداندن آوارگان سوری به مناطقشان خبر داد
مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه امروز (یکشنبه) از آغاز همکاری با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه برای بازگرداندن آوارگان سوری به مناطق خود خبر داد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، مولود چاووش اوغلو در مصاحبهای با رسانه ها گفت: ما همکاری با رئیس جمهور سوریه را برای بازگرداندن آوارگان سوری به مناطق خود آغاز کردیم و بر لزوم فرستادن آوارگان سوری به مناطق تحت کنترل دولت سوریه تاکید داریم.
وی با بیان اینکه در نشست چهارجانبه وزرای خارجه در مسکو بر سر نقشه راه بازگشت آوارگان سوری توافق حاصل شد، تاکید کرد: برنامه ریزی برای برگزاری نشست سه جانبه روسای جمهور ترکیه، روسیه و سوریه در حال انجام است.
قطع رابطه میان آنکارا و دمشق از اواخر 2011 آغاز شد. در همان سال، موج پناهندگی سوریها به ترکیه آغاز شد و تعداد آنها در سال 2023 به حدود چهار میلیون تن رسید که اهرم فشار سیاسی را بر دولت حزب عدالت و توسعه از جانب اپوزیسیون ترکیه ایجاد کرد و اپوزیسیون از پرونده آوارگان به عنوان اهرم فشار اصلی در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه استفاده کرد.
وستانیوز
هدایت شده از مطالعات قفقاز و آسیای مرکزی
🔸آمادگی مشروط ارمنستان برای به رسمیت شناختن حاکمیت باکو بر قرهباغ
«نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان گفته ایروان آماده است منطقه قرهباغ کوهستانی را به عنوان بخشی از جمهوری آذربایجان به رسمیت بشناسد مشروط بر این که باکو امنیت جمعیت ارمنی این منطقه را تضمین کند.
وستانیوز
ا🔸میرعبداللهیان: سفر رئیسی به جاکارتا، آغاز فصلی جدید در روابط ایران-اندونزی است
وزیر امورخارجه
سفر آتی «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به جاکارتا که در پاسخ به دعوت رسمی «جوکو ویدودو» همتای اندونزیایی وی صورت می گیرد، نه تنها نقطه عطفی در روابط دوجانبه دو کشور به شمار می آید، بلکه بیانگر آغازگر فصلی جدید در روابط میان این دو ملت بزرگ است.
ایستادگی دو کشور در دو منطقه خاورمیانه و شرق آسیا، اشتراکات فرهنگی و تمدنی، پتانسیلهای فراوان همکاری در عرصههای مختلف، در کنار الزامات جدید نظم بینالملل، جملگی نویدبخش گشایش عصر جدیدی از روابط میان دو کشور برپایه احترام و درک متقابل است.
روابط دیپلماتیک ایران و اندونزی در حالی وارد دهه هشتم خود می شود که روابط دو ملت بزرگ ریشه عمیقی در تاریخ دارد. مردم دو کشور قرنها پیش توانستند از طریق اسلام پیوندهای عمیقی با یکدیگر برقرار کنند. همچنین علما و روشنفکران مسلمان ایرانی و اندونزیایی در قرون گذشته تعاملات مفیدی را با یکدیگر داشته اند.
وستانیوز
هدایت شده از مطالعات قفقاز و آسیای مرکزی
🔸سفر وزیر منابع آبی ازبکستان به اسرائیل
زهاویت بن هیلل، سفیر رژیم صهیونیستی در ازبکستان با انتشار توئیتی از سفر قریب الوقوع وزیر منابع آب ازبکستان، شوکت همرایف به فلسطین اشغالی خبر داد
زهاویت بن هیلل پیش از این سفر، با وزیر آب ازبکستان دیدار و در مورد سفر وی گفتگو کردند، قرار است در این سفر همکاری های تاشکند و تل آویو در زمینه مدیریت منابع آبی و انتقال دانش فنی و ... مورد گفتگو و توافق قرار گیرد.
متن توئیت زهاویت بن هیلل:
در آستانه سفر وزیر منابع آب ازبکستان به اسرائیل، با او دیدار کردم.
این سفر مهمی است که طی آن وزیر با مقامات ارشد دولتی دیدار خواهد کرد و مهمتر از همه، با راه حل های فناورانه ای که اسرائیل در زمینه مدیریت آب ارائه می دهد، آشنا خواهد شد. چالش های آبی پیش روی ازبکستان قابل توجه است و من معتقدم که همکاری با اسرائیل ضروری است.
وستانیوز
هدایت شده از مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فتح_خرمشهر
💠 قسمت اول
🔸فیلمی دیدنی و خاطره انگیز از مرحله نهایی عملیات غرورآفرین #بیت_المقدس ( آزادی خرمشهر ) و حال و هوای رزمندگان اسلام در این عملیات شکوهمند
🔹 یاد باد آن روزگاران یاد باد
#دفاع_مقدس
#بیت_المقدس
#رزمندگان_اسلام
@amniatemeli
39.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اظهارت امروز ژنرال مبين فرمانده طالبان: به ما اخطار ندهید،۴۵ کشور به افغانستان آمدند و ما غرور ناتو و آمریکا را به خاک مالیدیم.اگر ایران آب می خواهد به ازای ۱ بشکه آب باید ۲ بشکه گازوئیل بدهد. ۴۰ سال آب مفت به ایران رفت و ایران باید ابتدا بدهی این ۴۰ سال را که ۷۵ میلیارد دلار است به ما بدهد. تهدید های ایران اینترنتی است ما ۴۰ سال تجربه جنگ داریم و به اخطار کسی تن نمی دهیم.
وستانیوز
🔸آسوشیتدپرس تصاویر ماهواره ای هفته گذشته از تاسیسات هسته ای نطنز ایران را منتشر کرد، بر اساس این گزارش، تصاویر ماهوارهای گزارشهایی را که میگفت ایران در حال ساخت یک مجتمع تونل زیرزمینی در این تاسیسات است که در آن امکان غنیسازی اورانیوم در مکانی بسیار عمیقتر از میزانی که میتوان با بمبهای سنگرشکن پیشرفته مورد اصابت قرار میگیرد، وجود دارد، تقویت میکند
وستانیوز
🔸وزیر دفاع اسرائیل: برای جلوگیری از تلاشهای ایران برای استقرار نظامی در سوریه، حملات خود را دو برابر کردهایم.
وزیر دفاع اسرائیل:
اگر ایران غنیسازی اورانیوم را تا 90 درصد افزایش دهد، پیامدهایی برای خاورمیانه و همچنین هزینه های برای خودش خواهد داشت.
برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای باید همه گزینه ها روی میز باشد
ایران از طریق نیروهای نیابتی خود در نزدیکی مرزهای ما علیه اسرائیل جنگ فرسایشی به راه انداخته است
ایران کشتی های تجاری را به اردوگاه های شناور تروریسم در خطوط کشتیرانی تبدیل کرده است.
برای جلوگیری از تلاشهای ایران برای استقرار نظامی در سوریه، حملات خود را دو برابر کردهایم.
وستانیوز
🔸آسوشیتدپرس: عمق مرکز هستهای جدید ایران به حدی است که احتمالا از حمله آمریکا در امان خواهد بود
آسوشیتدپرس براساس گفتههای کارشناسان و تحلیل تصاویر ماهوارهای مدعی شد که ایران در حال ساخت یک تاسیسات هستهای در عمق زیاد است که احتمالا فراتر از برد آخرین سلاح ایالات متحده است که برای تخریب چنین مکانهایی طراحی شده است.
وستانیوز
🔸ادعای جان بولتون درباه تحولات پاکستان و تاثیر آن بر روابط اسلامآباد-واشنگتن
رسانههای پاکستانی از گفت وگوی تلفنی مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید با «عمرانخان» رهبر مخالفان پاکستان خبر داده و عنوان کردند که جان بولتون با نخست وزیر سابق پاکستان پیرامون تحولات سیاسی این کشور تبادل نظر کرده است.
شبکه خبری «جیو» پاکستان گزارش داد که جان بولتون مدعی شده تداوم بیثباتی سیاسی و خشونتها در پاکستان به سود هیچ طرفی نیست و جدال دولت و مخالفان موجب افزایش کدورتها میان اسلامآباد واشنگتن شده است.
بولتون که تابستان سال گذشته به مداخله آمریکا برای تغییر نظام یا راهاندازی کودتا در دیگر کشورها به صراحت اعتراف کرده بود، مدعی شد که محاکمه غیرنظامیان در دادگاههای نظامی در پاکستان نباید انجام شود.
وستانیوز
🔸مجلسی: برای طالبان جنگیدن و کشتن هزینهای ندارد؛ چون عدهای پا برهنه را میفرستند / مسئله ایران و طالبان فقط هیرمند نیست
فریدون مجلسی، کارشناس مسائل بین الملل:
با ریختن خون به راه حل نمیرسند. برای طالبان جنگیدن و کشته شدن و کشتن هزینهای ندارد چون عده ای پابرهنه را میفرستند و در ایران هم حامیانی دارند و میتوانند موجب دردسر شوند.
مساله فی ما بین ایران و طالبان فقط هیرمند نیست. طالبان با در پیش گرفتن سیاستی ضد ایرانی که متاسفانه این سیاست ضد ایرانی، ایران را در جهان از منظر سیاست بین المللی در انزوا قرار داده است، این پیش بینی ها را به وجود می آورد که در آینده طالبان در داخل کشور افغانستان با درگیری با جمعیت بالای خراسانی و تاجیک مواجه کند
وستانیوز
🔸وبسایت خبری «عربی21» در گزارشی با اشاره به عدم حضور «محمد بن زاید» رئیس امارات در نشست سران اتحادیه عرب اعلام کرد، عدم حضور متقابل «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی و بن زاید در نشستهایی که دو کشور برگزار کردند، نشانگر این است که اختلافات عمیق بین دو کشور آشکار شده است.
این گزارش همچنین افزود، اختلافات روزافزون مانند پرونده یمن، نفت و مناطق مرزی نشانگر فروپاشی ائتلاف سعودی-اماراتی است زیرا روابط دو کشور به سطح رقابت بر سر نقش رهبری منطقهای و اقتصادی تغییر کرده است
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل: نصرالله در آستانه ارتکاب اشتباهی است که کل منطقه را به یک جنگ بزرگ میکشاند.
وستانیوز
🔸سینان اوغان اعلام کرد که طرفدار ائتلاف جمهور «اردوغان» خواهد بود.
وستانیوز
غرب آسیا
🔸سینان اوغان اعلام کرد که طرفدار ائتلاف جمهور «اردوغان» خواهد بود. وستانیوز
🔸واکنش «قیلیچداراوغلو» به حمایت اوغان از اردوغان
کمال قلیچداراوغلو، نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه روز دوشنبه در صفحه شخصی خود در واکنش به تصمیم سینان اوغان برای حمایت از اردوغان در دور دوم انتخابات ترکیه نوشت: مشخص شده است که چه کسی در کنار این کشور زیبا ایستاده است و چه کسی برای فروش آن اصرار دارد
وستانیوز
🔸لفاظی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران
اعتراف به افزایش توانمندی دفاعی و رزمی ایران
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به افزایش توانمندی دفاعی و رزمی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در سطح دریاها و اقیانوسها اعتراف کرد.
وی مدعی شد اگر ایران غنی سازی اورانیوم را به ۹۰ درصد برساند، پیامدهایی برای خاورمیانه و همچنین هزینههایی به همراه خواهد داشت و تمام گزینه ها باید روی میز باشد تا مانع دستیابی ایران به سلاح هستهای شود!
گالانت با نمایش تصاویری از ناوها و کشتیهای ایرانی مدعی شد که تهران اقدام به احداث پایگاههای نظامی شناور و کشتیهای مسلح در آبهای بسیار دوردست از مرزهای خود کرده است.
وستانیوز
📌باور انتظار
مفهوم انتظار به عنوان یک باور هویت بخش و سرشار از امید جایگاه مهمی در فرهنگ دینی و باورهای اجتماعی ما دارد
میزان درکِ از مفهوم انتظار به تعداد انسان ها و جوامعی که با این فرهنگ در آمیخته اند می تواند متفاوت باشد و هرکس به اندازه ای که از انتظار می فهمد مسئولیت تاثیرگذاری مفید و هدفمند در محیط پیرامونی خود دارد.
این یعنی همه ما نسبت به فرهنگ انتظار و کار برای آن مسئولیت داریم.
انسداد در انتظار فردی و توقف در باورهای ذهنی به مفهوم انتظار دقیقا از ویژگی های فهم ناقص نسبت به این مقوله است و همین تصور غلط منجر به شکل گیری باورهای دیگری در عصر غیبت شده است و بسیاری را از حرکت و کار برای انتظار فرج متوقف کرده است
پیوند میان باور ذهنی انتظار با جریان سازی آن به عنوان یک فرهنگ هویت بخش و انتظار جمعی دقیقا همان تفاوتی است که انقلاب اسلامی آن را روشن کرد.
برداشت دقیق از مفهوم انتظار سال ها بلکه قرن ها نه زیر غبار گزاره های دینی بلکه با رسوب افکار حداقلی و ناقص نسبت به گزاره های دینی به فراموشی سپرده شد و بسیاری از سرمایه های انسانی و انبوهی از نسل های مختلف در سده های گذشته را از این فرهنگ حیات بخش بی بهره کرد.چه می شد اگر فرهنگ انتظار جمعی با امتداد اجتماعی عینیت پیدا می کرد
حال که مفهوم انتظار به هویت جمعی و فرهنگ فراگیر برای تحقق یک سری از آرمان های دینی مورد فهم قرار گرفت باید دید تک تک منتظران به چه اندازه در این افق قرار گرفته اند و به چه میزان برای این فرهنگ کار می کنند.
و در سطح بالاتر نظام اسلامی به عنوان یک حکومت اسلامی و موجود زنده که یک ساختار سیاسی منتظِر محسوب می شود برای تحقق فرهنگ انتظار و حرکت به سوی عدالت و معنویت چه کارهایی را برای جامعه دینی خود و فراتر از آن در منطقه و جهان انجام داده است؟
فهم معنای حقیقی انتظار در صورتی که منتظِر را به حرکت و جوشش نیاندازد تفاوتی با نگاه ناقص از این مفهوم ندارد
ابوقاسم
هدایت شده از مطالعات قفقاز و آسیای مرکزی
🔸نخستوزیر ارمنستان امروز گفت که ایروان آماده است منطقه قرهباغ کوهستانی (یا جمهوری خودخوانده آرتساخ) را به عنوان بخشی از جمهوری باکو به رسمیت بشناسد مشروط بر این که باکو امنیت جمعیت ارمنی این منطقه را تضمین کند
وستانیوز