"ایران عزیز یکی از فرزندان غمگسار خود را از دست داد"
دکتر محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیام تسلیتی برای زنده یاد علیرضا صیاد منصور نوشت: «وی با حرارت و شور و شوقی فراوان از برنامه های آینده خود برای ایران عزیز سخن می گفت که آخرین نمونه آن طرحی بود برای ترویج فضیلت مدارا و گفتوگو در میان مردم ایران.»
متن کامل پیام را که خبرگزاری کتاب ایران منتشر کرد بدین قرار است:
«انا لله و انا الیه راجعون»
خبر درگذشت ناگهانی دانشمند جوان آقای دکتر علیرضا صیاد منصور بسیاری از دوستان و از جمله این بنده را در بهت و حیرت فرو برد؛ خبری که اندوهی دیگر و غمی بزرگ بر دل ما نشاند.
مرحوم آقای صیاد منصور را بیش از ده سال است می شناسم و بی اغراق از اندوخته های علمی او به ویژه از زبان دانی او نکته های زیادی آموختم.
جوانی پراحساس و عاقل که به فضیلت حلم و بردباری هم آراسته بود و در چشم من همیشه محتشم و محترم بود. شاید دو سال نیست که از رساله دکتری خود در دانشگاه تهران دفاع کرد و یک سال بیشتر نیست که ازدواج کرد. هر کمکی از دست او بر می آمد، بی مزد و منت برای اعتلای فرهنگ این کشور انجام می داد. گاهی با دلسوزی به ترجمه مقاله یا چکیده مقاله استاد یا دانشجو به انگلیسی -که در آن بسیار مهارت داشت- کمک می کرد و گاهی برای برگزاری آبرومندانه همایش های فلسفی در ایران مایه می گذاشت. مناعت طبع و جوانمردی او که خصلت بسیاری از مردم عزیز لرستان، زادگاه وی است، وی را محبوب دوستان می کرد.
غم این حادثه صرفا برخاسته از احساس فقدان یک دوست نیست؛ بلکه از آن جهت هم است که ایران عزیز ما امروز یکی از فرزندان غمگسار خود را از دست داد. از آخرین دیدار من با او شاید یک ماه بیشتر نمی گذرد و چه امیدها که از سخنان وی در دل من زنده شد. وی با حرارت و شور و شوقی فراوان از برنامه های آینده خود برای ایران عزیز سخن می گفت که آخرین نمونه آن طرحی بود برای ترویج فضیلت مدارا و گفتوگو در میان مردم ایران.
اینک اگر چه خود او از میان ما رفت؛ اما اطمینان دارم دوستان وی طرح ها و برنامه های او را ادامه خواهند داد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم و دوستان آن مسافر ملکوت، از خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان او، صبر و سلامت مسألت می کنم.
http://www.ibna.ir/vdcgwy9wxak9zx4.rpra.html
✔️حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران در پی درگذشت دکتر علیرضا صیادمنصور پیام تسلیت صادر فرمودند:
بسم الله الرحمن الرحیم
"انا لله و انا الیه راجعون"
دریافت خبر در گذشت همکار گرامی مرحوم آقای دکتر علیرضا صیاد منصور که از همکاران پر تلاش و متدین پژوهشکده زن و خانواده بودند بنده را بسيار متاثر نمود
این ضایعه را به خانواده محترم آن فقید و تمامی همکاران گرامی تسلیت عرض نموده و علو درجات آن مرحوم را از خداوند متعال خواستارم.
عبد الکریم بهجت پور
مدیر حوزه های علمیه خواهران
✅ فراخوان جذب اعضای هیات علمی پژوهشکده زن و خانواده سال 1400
🔷««پژوهشکده زن و خانواده» برای تکمیل اعضای هیات علمی خود اقدام به جذب مینماید.
🔗ثبت نام از طریق سایت پژوهشکده زن و خانواده:
http://wrc.ir
📌 کانال پژوهشکده در سروش
🆔https://sapp.ir/womenrc
📌 کانال پژوهشکده در ایتا
🆔 https://eitaa.com/womenrc
✅ با ما همراه باشید
هدایت شده از روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده
✔️"مجلس عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم مغفور جناب آقای دکتر علیرضا صیاد منصور عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده"
▪️سخنران: حجتالاسلام والمسلمین زیبایی نژاد
▪️مداح: کربلایی محمد چراغی
📅زمان: شنبه 23 مرداد ۱۴۰۰
⏰ساعت: 11:30 الی 13
🔻حضور برخط (آنلاین) در مراسم از طریق لینک
http://live.mou.ir/wrc
پژوهشکده مهرستان برگزار می کند:
✅ سلسله نشست های تخصصی "جامعه خانواده محور و نظام حکمرانی"
✳️ نشست اول : با موضوع"مفهوم پردازی و بایسته های سیاستی"
🔶🔹سخنرانان
🔻 حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد "ریاست پژوهشکده زن و خانواده"
🔻خانم دکتر مریم اردبیلی " آینده پژوه و اندیشمند حوزه زنان"
📅 سه شنبه نهم شهریور 1400
⏰ 14 الی 17
✅ حضور در نشست از طریق لینک
📎Meet.ala.org.ir/b/ala-rqt-qfk
✅ سایت
🌐Think.mehrestan.ir
جهت کسب اطلاع بیشتر و مزایای شرکت در این نشست می توانید به پیام رسان ایتا به آی دی @Mehrestan_edu در ارتباط باشید.
🔸ثبت نام با ارسال عدد 1 به: 500020402250
✅ پژوهشكده زن و خانواده در راستای تقویت توان علمی، ارتباطات و تعاملات پژوهشگران حوزه زن و خانواده، دوره مدرسه تابستانه زن و خانواده را از تاریخ ۲۰ الی۳۰ شهریور ۱۴۰۰ برگزار می کند.
🔻هدف
ارتقاء توان علمی پژوهشگران حوزه زن و خانواده و آشنايي با موضوعات جذاب و كاربردي صورت گرفته توسط پژوهشگران پژوهشكده زن و خانواده
🔹شیوه اجرایی:
1️⃣ مدرسه تابستانی به صورت مجازی (آنلاین) در بستر ادوب کانکت برگزار می شود؛
2️⃣ کلاس های این دوره به صورت کلی و مجزا در عناوین دروس قابل ثبت نام است؛
3️⃣ به شرکت کنندگان، گواهی معتبر از سوی پژوهشکده زن و خانواده اعطاء خواهد شد؛
4️⃣ هزینه کل دوره ۲۵۰هزار تومان( هر کلاس ۵۰ هزار تومان) می باشد که برای شرکت کنندگان در همه کلاس های دوره، تخفیف ۴۰ درصدی در نظر گرفته شده است؛
5️⃣ زمان ثبت نام تا ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ است؛
6️⃣ علاقمندان به شرکت در مدرسه تابستانه می توانند از طریق سایت https://wrc.ir ثبت نام به عمل آورند.
✅ در پی انتصاب سرکار خانم دکتر خزعلی(دام عزها) به سمت معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری،
حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد رئیس پژوهشکده زن و خانواده ضمن عرض تبریک، برای پیشبرد مسئولیت های محوله، از خداوند متعال برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون نموده و ابراز امیدواری کرد که در دوره پیش رو، نهاد زنان و خانواده ریاست جمهوری، محل اجتماع علمی نخبگان، کنشگران و مدیران اندیشمند باشد.
وی همچنین اظهار داشت پژوهشکده زن و خانواده حمایت علمی و راهبردی از نهادهای رسمی نظام اسلامی را تکلیف خود دانسته و در این مسیر آماده هر گونه همکاری است.
☑️ در پی درگذشت والد گرامی جناب آقای رحیم پورازغدی، حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد ریاست پژوهشکده زن و خانواده طی پیامی به ایشان تسلیت گفت
▪️جناب آقای رحیم پورازغدی دامعزه
سلام علیکم
رحلت پدر بزرگوارتان را تسلیت عرض مینمایم و برای آن فقید مجاهد از درگاه الهی طلب رحمت و مغفرت و برای جنابعالی و بازماندگان طلب صبر و اجر مینمایم.
محمدرضا زیبایی نژاد
رئیس پژوهشکده زن و خانواده
🔷🔸هفته دفاع مقدس گرامی باد🔸🔷
🔻به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و نقش زنان در این حماسه بزرگ، روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده اقدام به باز نشر روزانه محتوای نشریه شماره 58 حوراء می نماید.
📎 https://wfrc.ac.ir/_files/files/publications/pdf/164_howra58.pdf
🔸 جامعه خانواده محور و نظام حکمرانی: مفهوم پردازی و بایسته های سیاستی
🔸با حضور:
◀️ حجت الاسلام زیبایی نژاد (ریاست پژوهشکده زن و خانواده)
◀️ خانم دکتر مریم اردبیلی (آینده پژوه و اندیشمند حوزه خانواده)
🔸همراه با ارائه گواهی و کد تخفیف خرید کتاب
🔸زمان: چهارشنبه 31 شهریور ساعت 15
🔸لینک حضور در جلسه:
https://meet.ala.org.ir/b/ala-rqt-qfk
🔻مشارکت زنان در دفاع مقدس موضوعی قابل بررسی است. این مشارکتها که عمدتا به صورت دستهجمعی انجام میشد فضای خاصی را بر مناطق مختلف حاکم میکرد. برای گفتگو پیرامون این موضوع به سراغ دکتر فریبا علاسوند، عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده رفتیم. ایشان که خود خوزستانی هستند با درآمیختن تجربیات خود از زندگی در دوران دفاع مقدس در جنوب کشور با مباحث مربوط به مشارکت زنان در هشت سال دفاع، به بررسی این موضوع و ابعادش پرداختند. در ادامه این گفتگو را میخوانید.
🔸مشروح این گفتگو را در لینک ذیل بخوانید🔻
📎https://files.wrc.ir/_tmp/6-11.pdf
🔻 مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران و بنیاد ملی خانواده برگزار می کند.
✅ اولین گردهمایی مدیران انجمن های زن و خانواده حوزه های علمیه خواهران استان تهران
🔸سخنران ویژه: حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد رئیس پژوهشکده زن و خانواده
🔹موضوع: حوزه های علمیه خواهران و تربیت راهبردی
📅 پنجشنبه ۱ مهر ۱۴۰۰
📍 تهران، مجتمع فرهنگی حضرت خدیجه(سلام الله علیها)
🔻عاملیت زنان در دفاع مقدس، از موضوعاتی است که میتوان از زوایای مختلف به آن پرداخت. ابعاد این موضوع در نسبت با هویت سیاسی اجتماعی زنان در انقلاب، بر اهمیت آن میافزاید. برای گفتوگو دراین رابطه و بررسی عاملیت زنان در دفاع مقدس به سراغ دکتر مرتضی شیرودی رفتیم.
🔸مشروح این گفتگو را در لینک ذیل بخوانید🔻
📎https://files.wrc.ir/_tmp/40-45.pdf
🔻دفاع مقدس ابعاد مختلفی در نسبت با انسان ایرانی و تاریخ مییابد، اما یکی از ابعاد ویژه این واقعه نسبتی است که با زن ایرانی یافته و در این نسبت جلوههای متکثر و خاصی را خلق کرده است. تامل و توجه به این ابعاد است که قادر است گذشته را به امروز و فردا پیوند زده و جامعه را در فهم مسیرش یاری کند. این مسیر در مقاطعی خاص، پررنگتر و قابلتوجهتر است. شاید با شروع جنگِ تحمیلی کسی تصوری از نوع ایفای نقش جامعه در این عرصه نداشت، اما از شهریور 1359 تا تیرماه 1367 در طول طولانیترین جنگ در قرن بیستم، همگان شاهد صحنههایی بودند که در اتمسفر دفاع مقدس معنا مییافت.
این یادداشت را در لینک ذیل بخوانید🔻
📎https://files.wrc.ir/_tmp/12-19.pdf
🔻فمنیستها در تولیدات و آثار خود چه مواجههای با دفاع مقدس و حضور زنان در این عرصه داشتهاند؟ این پرسشی است که موتور محرک ما برای جستوجو و بررسی آثار هنری، گفتار و تولیدات فرهنگی این طیف از فعالین زنان بوده است. آنچه پرسش را مهم میکند مسئله تجاوز بیرحمانه یک کشور و حس مسئولیت افراد در برابر این تجاوز است. حس مسئولیت برای حفظ تمامیت یک کشور در دوران دفاع و پس از دفاع به اشکال مختلف خود را نشان میدهد. زنان این سرزمین در دوران هشت سال دفاع مقدس مسئولیتپذیری، ایثار و حضور در میدان دفاع مقدس را دوشادوش مردان به اوج رساندند، عاملیت ایشان در آن مقطع تاریخی به اشکال مختلف به منصهظهور رسید و جامعه و تاریخ شاهد صحنههایی متفاوت از نقشآفرینی زنان در عرصههای مختلف بود.
این یادداشت را در لینک ذیل بخوانید🔻
📎https://files.wrc.ir/_tmp/32-39.pdf
🔻خانواده ی شهدا عنوان بیش از حد کلی است برای اشاره به مادر، پدر، خواهر، برادر یا فرزند شهید بودن. هر کدام از این هویت ها فارغ از اطلاق کلی عنوان نقشی آن، انسانی هستند که به شیوهای متفاوت غیبت شهید را حس میکنند. شهادت که عموما با مردانگی گره خورده و عدم حضور مردی در خانه را تداعی میکند، معمولا برای زنان حاوی معانی ویژهای است. معانی که فارغ از بار ارزشی و حماسی آن، حاکی از غیبت عضوی از خانواده است که گرچه در یک لحظه اتفاق میافتد، اما زندگی اعضای وابسته را یک عمر تحت تاثیر قرار میدهد. در این گزارش نگاهی به ناگفتههای زنانی داریم که عموما در روایتها غایب بودهاند.
این گزارش را در لینک ذیل بخوانید🔻
📎https://files.wrc.ir/_tmp/52-59.pdf
Arbaeen.pdf
2.13M
🔰 نسخه PDF | #زیارت_اربعین
▫️ رهبر انقلاب: دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همهی مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند و شِکوه کنند پیش امام حسین (علیه السّلام) و بگویند یا سیّدالشّهداء، ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند. ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
🔻 احیای گروههای همیاری زنانه روستایی در دفاع مقدس
نگاهی به کتاب«نان سالهای جنگ»
این یادداشت را در لینک ذیل بخوانید🔻
📎https://files.wrc.ir/_tmp/46-51.pdf
920406-09.pdf
29.36M
✅ نمایه آثار پژوهشکده زن و خانواده
☎️ تلفن:
قم: 58-32603357(025) داخلی 4665
مستقیم: 32144664(025)
تهران: 88983944(021)
🔗 لینک خرید به صورت اینترنتی
http://press.wrc.ir/
📌 کانال پژوهشکده زن و خانواده در سروش
🆔 https://sapp.ir/womenrc
📌 کانال پژوهشکده زن و خانواده در ایتا
🆔 https://eitaa.com/womenrc
✅ با ما همراه باشید
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
پژوهشکده زن و خانواده برگزار می کند:
📣📣📣سومین دوره مهارت افزایی سبک زندگی (گام نخست)
✳️با سرفصل های کاربردی و تدریس اساتید برجسته کشور
حجت الاسلام محمدرضا زیبایی نژاد
دکتر فربیا علاسوند
دکتر محمود گلزاری
حجت الاسلام ابراهیم اخوی
دکتر منصوره سادات صادقی
دکتر مسعود جان بزرگی
دکتر سید کاظم فروتن
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✳️برگزاری دوره به صورت آفلاین
✳️با اعطای گواهی نامه معتبر
🔹ثبت نام دوره: از 1 مهر تا 15 آبان ماه1400
🔹شروع دوره: از 10 آذر ماه 1400
👈 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در سایت www.wrc.ir
آموزش پژوهشکده زن و خانواده
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔻بازنمایی نقش زنان در دفاع مقدس به شرایط اجتماعی روز بستگی دارد
بازنمایی نقش آفرینی زنان در دفاع مقدس، موضوعی است که میتواند امروز جامعه ایرانی را به دیروز و حتی به فردا گره بزند. اینکه زنان بدانند در بزنگاه های انقلاب چه مسیری را طی کردند امروز کجا ایستادهاند به آنها کمک خواهد کرد تا تصویری بهتر از فردا و کنش گریشان داشته باشند. ما به این تصویر نیاز داریم و سینما و تلویزیون نقشی مهم در این بازنمایی تصویری دارد. برای بررسی ابعاد این بازنمایی با دکتر اعظم راودراد عضو هیئت علمی علوم ارتباطات دانشگاه تهران صحبت کردیم.
متن این گفتگو را از نظر می گذرانید🔻
📎https://files.wrc.ir/_tmp/22-31.pdf
🔻دوره آموزشی تک درس با موضوع "حل تعارضات زوجین"
✅ مدرس: حجت الاسلام دکتر مهدی هادی"دکترای روانشناسی و مشاوره"
🔹ثبت نام محدود
🔸دوره حضوری و مجازی
✔️همراه با ارائه گواهینامه معتبر
📅 شنبه ۱۰ و ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۰
⏰ ۱۴ الی ۱۸
🔻اطلاعات بیشتر و ثبت نام در سایت www.wrc.ir
ثبت نام🔻
http://register.wrc.ir/view.php?id=41686
✨آموزش پژوهشکده زن و خانواده
🔻نگرش دختران نوجوان به زنان فعال در عرصه دفاع مقدس
این گزارش را در لینک ذیل بخوانید🔻
📎https://files.wrc.ir/_tmp/78-85.pdf