زیارت ناحیه مقدسه (1).pdf
6.39M
▪️زیارت ناحیه مقدسه [فایل pdf]
☑️ اشکواره امام زمان (عج) بر امام حسین (ع)
🏴 @wikifeqh
💢 اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلی ذلِکَ اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتی جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلی قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعاً
🏴 @wikifeqh
🚩 اعْظَمَ اللهُ اُجُورَنا و اجوركم بِمُصابِنا بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهَ السَّلامُ وَجَعَلْنا وَاِيّاكُمْ مِنَ الطّالِبينَ بِثارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ الاِمامِ الْمَهْدىِّ مِنْ آلِ مُحَمَّد عَلَيْهِمُ السَّلامُ.
🏴 @wikifeqh
💢 فلسفه قیام عاشورا | علم امام حسین به شهادت
🍂یکی از پرسشهایی که هر پژوهشگر تاریخ کربلا در بررسی نهضت حسینی با آن رو به روست، این است که آیا امام از سرانجام حرکت خویش آگاهی داشت یا نه، و اگر داشت، آیا این آگاهی به صورت تفصیلی و کامل بود یا حضرت اجمالا میدانست که روزی کشته خواهد شد؛ اما از اینکه سرانجام قیامش، در سال ۶۱ قمری در راه سفر به کوفه با شهادت او، خاندان و یارانش و اسارت زنان اهل بیت رقم خواهد خورد، آگاهی نداشت.
تذکر این نکته از باب مقدمه، ضروری است که همه اندیشمندان شیعه، معتقدند که امامان (علیهمالسلام) تنها همانند پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) با اذن خداوند، دانشی وسیع و فراتر از علم افراد عادی داشتند و با آن، از اموری آگاه بودند که افراد عادی از آنها خبر ندارند. اما در اینکه گستره علم امام چقدر است، بین علمای شیعه، دو نظر وجود دارد:
1️⃣دیدگاه اول در علم امام
دیدگاه شیخ مفید، سید مرتضی و شیخ طوسی: ائمه (علیهمالسلام) به اجمال و سربسته از امور آینده، و از جمله سرنوشت خویش، آگاه بودند؛ چنان که امام حسین (علیهالسلام) میدانست که سرانجام شهید خواهد شد؛ اما نمیدانست در سال ۶۱ قمری در راه سفر به کوفه، شهید خواهد شد؛
2️⃣دیدگاه دوم در علم امام
دیدگاه مرحوم کلینی و مشهور علما: بر اساس یک سلسله روایات ائمه افزون بر علم به احکام شریعت، به تمامی حوادث گذشته، حال و آینده علم داشتند؛ مگر اموری که از اختصاصات علم الهی است؛ (البته با این تفاوت که علم خداوند ذاتی است؛ اما علم پیامبر و امام با اذن خداوند و ناشی از تعلیم و اعطای الهی است.) مانند زمان فرارسیدن قیامت یا علم به هفتاد و سومین حرف اسم اعظم، و نیز اموری که در دایره بدائات قرار می گیرد.
✍️نتیجه دو دیدگاه
👈 طرفداران نظریه اول چون بر این باورند که علم امام حسین (علیهالسلام) به شهادتش اجمالی و سربسته بوده، مشکل چندانی در پاسخ گویی به پرسشها ندارند؛ چراکه بر اساس این دیدگاه، امام همانند هر رهبر سیاسی، با محاسبات و برآوردها، به این نتیجه رسیده بود که احتمال پیروزی اش بر دشمن، احتمالی قوی و عقلایی و در نتیجه درخور اعتناست. از این رو بر اساس تدابیر معقولانه، رهبری نهضت را بر عهده گرفت؛ اما در میانه راه حوادثی پیشبینی نشده رخ داد که به شکست نهضت انجامید.
👈 اشکال و شبهه در صورتی است که دیدگاه دوم را بپذیریم؛ یعنی بپذیریم که حضرت آگاهی کامل به سرنوشت خویش (شهادت) داشت. در این صورت، پرسش این است که این آگاهی چگونه با مشی و سیر طبیعی حضرت در مراحل مختلف نهضت و در نهایت تلاش برای تشکیل حکومت اسلامی، سازگار است؟
جهت مطالعهی بیشتر👇👇👇
📲 fa.wikifeqh.ir/علم_امام_حسین_به_شهادت
🆔 @wikifeqh
▪️#ویژهنامه_محرم | #شام_غریبان
🏴 شب یازدهم محرم را شب شام غریبان نام نهادهاند. در این شب، به گوشهای از مصائب حضرت زینب کبرا(س) بعد از شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اشاره میشود.
🍂آشنایی کلی🍂
➖در واقعه خونبار و دردناک کربلا، حضرت زینب(س) حضوری فعّال و سازنده داشت، امّا آنچه به این حضور، جلوه دیگری میبخشد و آن را پُررنگتر میسازد، نقش ویژه آن حضرت بعد از واقعه عاشورا در رهبری کاروان اُسرا است.
➖دلیل این نامگذاری آن است که ایشان از این شب به بعد، پرستاری و اداره کاروان اسیران را بر عهده میگیرند و با ازخودگذشتگی، کودکان بیسرپرست و زنان بیپناه اهلبیت(ع) را گردآورد و از آنان در برابر دشمن پاسداری نمود.
🍂مقالات🍂
▪️روضه شام غریبان
▪️گزارشی از شهادت اصحاب امام حسین
▪️آمدن ذوالجناج به خیمهگاه
▪️اسب تاختن بر پیکر امام حسین
▪️اجابت نفرین امام حسین در کربلا
▪️اتمام حجت امام حسین با یزیدیان
🍂پرسمان🍂
▪️آیا در روایات حساب ویژهای برای امام حسین(ع) باز شده است؟
▪️میگویند شمر و امام حسین(ع) در کودکی با هم بازی میکردند و خانه آنها در یک محل بود! آیا صحیح است؟
▪️تکلیف کسانی که در روز عاشورا نه در مقابل امام بودند و نه در کنار ایشان چیست، آیا به بهشت میروند؟
▪️نقش بصیرت در جاودانگی قیام امام حسین(ع) چیست؟
🏴 @wikifeqh
🗓 شنبه
☀️ ٠۷ مرداد ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ١۱ محرم ۱٤٤٥ هجری قمری
🎄 29 جولای 2023 میلادی
☀️ قمری:
▫️اسارت بازماندگان شهداي كربلا (61 ق)
📥 wikifeqh.ir/رده:اسارت_اهل_بیت_امام_حسین
▫️رحلت حضرت آدم علیه السلام
📥 wikifeqh.ir/حضرت_آدم
▫️وفات «ابوعيسي ترمذي» (279 ق)
📥 wikifeqh.ir/ابوعيسي_ترمذي
▫️وفات «علّامه حلی» (726 ق)
📥 wikifeqh.ir/علّامه_حلی
🌙 شمسی:
------------
🏴 @wikifeqh
💢 امام حسین (ع) مصداق آیه قتل نفس محترمه
🔹 «وَ لَا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بِالْحَقِّ وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِيِّهِ سُلْطَانًا».[1]
🔸 و کسی را که خداوند خونش را حرام شمرده، نکشید، جز بهحق و آن کس که مظلوم کشته شده، برای ولیش سلطه (حق قصاص) قرار دادیم.
✅ امام صادق علیهالسلام در روایتی، امام حسین علیهالسلام را مصداق این آیه دانستهاند.[2]
📚 پینوشت:
[1]. اسراء:33.
[2]. تفسیر العیاشی، ج2،ص290.
🏴 @wikifeqh
14000529.mp3
1.69M
🏴 نوحه زینب زینب ...
🎙مرحوم حاج سلیم موذن زاده
🏴 @wikifeqh
💢 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🏴 @wikifeqh
▪️#ویژهنامه_محرم | #امام_سجاد
🏴 شب دوازدهم محرم به مناسبت شهادت حضرت سجاد(ع) (سال 95 هجری قمری) منسوب به امام سجاد(ع) است.
🍂آشنایی کلی🍂
➖حضرت علی بن حسین بن علی بن ابیطالب(ع)، ملقب به زینالعابدین و سجاد، چهارمین امام شیعیان است که به مدت ۳۵ سال در دوران خلفای اموی، امامت کردند.
➖امام سجاد(ع) در واقعه کربلا حضور داشت ولی به علت بیماری سخت، در جنگ شرکت نکرد.
حضرت زینالعابدین(ع) برای پدرش چهل سال گریست، و این در حالی بود که این مدت روزها را روزه میگرفت و شبها را به نماز میایستاد.
➖بنابر روایات شیعیان، امام سجاد(ع) به دستور ولید بن عبدالملک مسموم شد و به شهادت رسید. در روز و سال وفات و شهادت حضرت اختلاف است.
🍂مقالات🍂
▪️شهادت امام سجاد
▪️امام سجاد در کلام اهل سنت
▪️اخلاق امام سجاد
▪️دعاهای امام سجاد
▪️نقش امام سجاد در قیام حسینی
🍂پرسمان🍂
▪️چرا امام سجاد(ع) شیعیان خود را سرزنش میکند؟
▪️آیا این نقل واقعیت دارد که امام سجاد(ع) در حال دفن سید الشهداء(ع) بر روی زمین دنبال انگشت قطع شده پدرشان میگشتند؟
▪️آیا در تاریخ مثالهایی از دخالت امام زینالعابدین(ع) در سیاست به ثبت رسیده؟
▪️نقش امام سجاد(ع) در حماسه عاشورا و حفظ آثار آن چه بود؟
▪️آیا امام سجاد(ع) با خلفای معاصر خود ارتباط داشت و هدایایی از آنان گرفت؟
🏴 @wikifeqh
🗓 یکشنبه
☀️ ٠۸ مرداد ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ١۲ محرم ۱٤٤٥ هجری قمری
🎄 30 جولای 2023 میلادی
☀️ قمری:
▫️شهادت «حضرت سجاد» (علیه السلام) (95 ق)
📥 wikifeqh.ir/شهادت_امام_سجاد
▫️ورود اهل بیت علیهم السلام به کوفه (61 ق)
📥 wikifeqh.ir/یازدهم_محرم
▫️وفات «سید اسحاق اردبیلى [صفیالدین اردبیلی]» (735 ق)
📥 wikifeqh.ir/صفیالدین_اردبیلی
🌙 شمسی:
▫️روز بزرگداشت شیخ شهاب الدین سهروردی
📥 wikifeqh.ir/شهابالدین_سهروردی
🏴 @wikifeqh
📖 #حدیث_روز | فضيلت امام زين العابدين عليه السلام
🍂رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله:
▪️إذا كانَ يومُ القيامةِ يُنادي مُنادٍ : أينَ زينُ العابدينَ ؟ فكأنّي أنظُرُ إلى وَلَدي عليِّ بنِ الحسينِ بنِ عليِّ بن أبي طالبٍ يَخْطِرُ بينَ الصُّفوفِ.
▫️در روز رستاخيز آواز دهنده اى صدا مى زند: كجاست زين العابدين (زيور پرستشگران) ؟ و من فرزندم على بن حسين بن على بن ابى طالب را مى بينم كه صفها را مى شكافد [و پيش مى رود].
📚بحار الأنوار:1/3/46.
📲 lib.eshia.ir/27307/1/340/القيامةِ
🏴 @wikifeqh
🚩 #حوادث_پس_از_عاشورا | حرکت کاروان اسرا از کربلا به کوفه
🍂بعد از ظهر روز یازدهم، لشکریان عمر سعد پس از آنکه همه کشتههایشان را دفن کردند، اهلبیت امام و بازماندگان شهدا را گرد آوردند تا آنان را به اسیری از کربلا به کوفه ببرند.
🌹اهلبیت امام نیز، که هنوز پیکرهای عزیزانشان با فجیعترین وضع بر روی خاک کربلا افتاده بود و دلهایی داغدار از این ماجرا داشتند، خود را برای سفری سخت و پر مشقت آماده کردند.
▪️برای حضرت زینب (سلاماللهعلیها) بسیار سخت بود که در جامه اسارت، به شهری برود که سالها پیش پدرش حاکم آنجا بوده و خود سالها در آن شهر در کنار پدر گرامیاش زندگی کرده بود و از جای جای آن شهر خاطرههایی از قضاوتهای عادلانه و خطبههای آتشین و عبادتهای عارفانه پدرش داشت.
🍁برای دیگر اعضای کاروان حسینی نیز سخت بود که به سوی شهری بروند که سرپرست آنها (حسین بن علی (علیهالسّلام)) را به یاری خوانده بودند، اما همان مردم در مقابل او صفآرایی کرده و فاجعه عاشورا را رقم زده بودند.
✅شاید بتوان گفت تنها چیزی که کمی دلهای داغدار آنها را آرام میکرد، آگاهی از وظیفهای بود که به دوش داشتند. آنها خود را آماده میکردند تا پیام شهیدان کربلا را به گوش ناآگاهان برسانند و با اقدامات مناسب و سخنان آتشین خود، حکومت استبدادی و ظالمانه یزید را رسوا کنند.
جهت مطالعهی بیشتر👇👇👇
📲 fa.wikifeqh.ir/حرکت_کاروان_اسرا_از_کربلا_به_کوفه
🆔 @wikifeqh
🗓 دوشنبه
☀️ ٠۹ مرداد ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ١۳ محرم ۱٤٤٥ هجری قمری
🎄 31 جولای 2023 میلادی
☀️ قمری:
▫️تدفين پيكرهاي مقدس شهدای كربلا (61 ق)
📥 wikifeqh.ir/دفن_امام_حسین_و_شهدا
▫️اسراى اهل بیت علیهم السلام در مجلس ابن زیاد (61 ق)
📥 wikifeqh.ir/یازدهم_محرم
▫️شهادت «عبدالله بن عفيف ازدي» (61 ق)
📥 wikifeqh.ir/عبدالله_بن_عفيف_ازدي
🌙 شمسی:
▫️اعلام پرچم رسمي جمهوري اسلامي ايران (1359ش)
📥 wikifeqh.ir/پرچم_در_ایران
🏴 @wikifeqh
📖 #حدیث_روز | گمان نيك به خداوند
🍂الإمامُ الرِّضا عليه السلام:
▪️أحسِنِ الظَّنَّ باللّه ِ؛ فإنّ اللّه َ عَزَّ و جلَّ يقولُ : أنا عِندَ ظَنِّ عَبدِيَ المُؤمِنِ بي؛ إن خَيرا فخَيرا، و إن شَرّا فَشَرّا .
▫️به خداوند گمان نيك ببر ؛ زيرا خداى عزّ و جلّ مى فرمايد : من نزد گمان بنده مؤمن خويشم ؛ اگر گمانِ او به من نيك باشد ، مطابق آن گمان با او رفتار كنم و اگر بد باشد نيز مطابق همان گمانِ بد با او عمل كنم.
📚الكافي: 2/72/3.
📲 lib.eshia.ir/27307/6/577/المُؤمِنِ
🆔 @wikifeqh
🚩 #حوادث_پس_از_عاشورا | ورود اسرای کربلا به کوفه
🍂یکی از مصائب رنجآور در جریان حادثه عاشورا و شهادت امام حسین (علیهالسّلام) و یارانش در روز عاشورا، اسارت اهل بیت امام حسین (علیهالسّلام) است.
🍁به دستور عمر بن سعد اسرای کربلا را به کوفه فرستادند، اما در گزارشهای تاریخی کهن زمان دقیق ورود اسرا به کوفه تصریح نشده است، ولی با توجه به برخی گزارشها و قرائن، احتمالا روز دوازدهم ماه محرم اسرا وارد کوفه شدند.
🌹مورخان تنها گزارش کردهاند که عمر سعد بعداز ظهر روز یازدهم، همراه اسرای اهل بیت، کربلا را به مقصد کوفه ترک کرد.
✅با توجه به فاصله هشتاد کیلومتری کربلا تا کوفه و سرعت اندک کاروان اسرا و در نتیجه فرارسیدن شب، و اینکه ابن زیاد میخواست این پیروزی را در منظر کوفیان به نمایش بگذارد، به نظر میرسد لشکر، آن شب را بین راه توقف کرده و صبح روز دوازدهم، خود را به کوفه رسانده است.
جهت مطالعهی بیشتر👇👇👇
📲 fa.wikifeqh.ir/ورود_اسرای_کربلا_به_کوفه
🆔 @wikifeqh
🗓 سه شنبه
☀️ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ١٤ محرم ۱٤٤٥ هجری قمری
🎄 01 آگوست 2023 میلادی
☀️ قمری:
▫️ولادت «ابوعبدالله حسین بن حجاج بغدادی» (330 ق)
📥 wikifeqh.ir/ابن_حجاج
▫️وفات «سید صدرالدین عاملی اصفهانی» (1263 ق)
📥 wikifeqh.ir/سید_صدرالدین_محمد_جبل_عاملی
▫️ولادت «سيد بن طاووس» صاحب لهوف (589 ق)
📥 wikifeqh.ir/سيد_بن_طاووس
🌙 شمسی:
▫️آغاز جنگ جهانی اول (1293 ش)
📥 wikifeqh.ir/جنگ_جهانی_اول
🆔 @wikifeqh
📖 #حدیث_روز | فرمانبرى از خدا
🍂الإمامُ عليٌّ عليه السلام:
▪️خَلَقَ الخَلقَ حينَ خَلَقَهُم غَنِيّا عن طاعَتِهِم، آمِنا مِن مَعصِيَتِهِم؛ لأنّهُ لا تَضُرُّهُ مَعصيَةُ مَن عَصاهُ، و لا تَنفَعُهُ طاعَةُ مَن أطاعَهُ.
▫️آفريدگان را در حالى بيافريد كه به طاعت آنان نيازى ندارد و از معصيت آنان در امان است ؛ زيرا نافرمانىِ نافرمانان به او زيان نمى زنَد و فرمانبرىِ فرمانبرداران به او سودى نمى رسانَد.
📚نهج البلاغة: الخطبة 193.
📲 lib.eshia.ir/27307/6/503/طاعَتِهِم
🆔 @wikifeqh
🗓 چهارشنبه
☀️ ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ١٥ محرم ۱٤٤٥ هجری قمری
🎄 02 آگوست 2023 میلادی
☀️ قمری:
▫️آغاز غزوه بنی سلیم (2 یا 3 ق)
📥 wikifeqh.ir/غزوه_بنی_سلیم
▫️وقوع غزوه خيبر (7 ق)
📥 wikifeqh.ir/غزوه_خيبر
▫️درگذشت «حاج ميرزا خليل كمره اي» (1405 ق)
📥 wikifeqh.ir/خلیل_کمرهای
🌙 شمسی:
▫️شهادت «شيخ فضل اللَّه نوري» (1288 ش)
📥 wikifeqh.ir/شیخ فضلالله نوری
▫️تنفيذ حكم رياست جمهوري شهيد «رجايي» (1360 ش)
📥 wikifeqh.ir/محمدعلی_رجایی
🆔 @wikifeqh
📖 #حدیث_روز | آنچه محبّت مى آورد
🍂الإمامُ الجوادُ عليه السلام:
▪️ثلاثُ خِصالٍ تُجْتَلَبُ بهِنَّ المَحبَّةُ: الإنْصافُ في المُعاشَرَةِ ، و المُواساةُ في الشِّدّةِ، و الانْطِواعُ و الرُّجوعُ إلى قَلبٍ سَليمٍ.
▫️سه خصلت است كه به وسيله آنها جلب محبت مى شود: رعايت انصاف در معاشرت با ديگران، هميارى ديگران در سختى، و برخوردارى از قلبى سليم و مهربان.
📚كشف الغمّة: 3/139.
📲 lib.eshia.ir/27307/2/414/المَحبَّةُ
🆔 @wikifeqh
🚩 #حوادث_پس_از_عاشورا | سر مقدس امام حسین در دارالاماره
🍂سر مطهر امام حسین (علیهالسلام) در دارالاماره و اهانت عُبَیدُاللَّهِ بنُ زِیاد به سر مطهر امام در مقابل برخی از صحابه پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) یکی از مصائبی است که در جریان واقعه عاشورا روی داده است.
🍁خولی بن یزید اَصبَحی و حُمَید بن مُسلم اَزْدی عصر عاشورا سر مطهر امام حسین (علیهالسلام) را به کوفه بردند؛ اما چون شب هنگام به کوفه رسیدند، خولی سر مطهر را در خانهاش زیر دیگی نهاد و روز بعد، آنرا نزد عُبَیدُاللَّهِ بنُ زِیاد برد.
🏴ابن زیاد با مشاهده سر بریده امام، هرچه کینه و دشمنی داشت آشکار نمود و از هیچگونه گستاخی در رفتار با آن فروگذار نکرد.
🌹از منابع تاریخی بر میآید که در آن زمان گروهی از مردم و چند تن از صحابه پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) و بزرگان شهر در قصر وی حضور داشتند. جسارتهای ابن زیاد به سر مطهر امام، خشم آنها را برانگیخت. اصحاب پیامبر که هنوز خاطره نوازشها و محبتهای پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) را به امام حسین (علیهالسلام) از یاد نبرده بودند، وقتی اهانتهای پسر مرجانه را دیدند، ساکت ننشستند و هریک به گونهای به آن واکنش نشان دادند.
✅چند تن از صحابه پیامبر با دیدن اهانت ابن زیاد نسبت به سر مطهر امام حسین (علیهالسلام) اعتراض کردند، از جمله:
🌷زید بن ارقم
🌷انس بن مالک
🌷قیس بن عبّاد
🌷جابر از قبیله بَکر بن وائِل
جهت مطالعهی بیشتر👇👇👇
📲 fa.wikifeqh.ir/سر_مقدس_امام_حسین_در_دارالاماره
🆔 @wikifeqh
🗓 پنجشنبه
☀️ ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۱۶ محرم ۱٤٤٥ هجری قمری
🎄 03 آگوست 2023 میلادی
☀️ قمری:
▫️هجوم مسلمانان به دمشق (14 ق)
📥 wikifeqh.ir/دمشق
▫️وفات «سید مهدی خوانساری» (1391 ق)
📥 wikifeqh.ir/سیدمحمدمهدی_موسوی_اصفهانی
🌙 شمسی:
----------
🆔 @wikifeqh
📖 #حدیث_روز | سه توصیه امام علی علیه السلام
🍂الإمامُ عليٌّ عليه السلام:
▪️علَيكَ بلُزومِ الحَلالِ، و حُسنِ البِرِّ بالعِيالِ، و ذِكرِ اللّهِ في كُلِّ حالٍ.
▫️بر تو باد
🍃استفاده از حلال
🍃نيكى كردن به خانواده
🍃به ياد خدا بودن در همه حال.
📚غرر الحكم: 6131.
📲 lib.eshia.ir/27307/3/210/الحَلالِ
🆔 @wikifeqh
🚩 #حوادث_پس_از_عاشورا | اسرای اهلبیت در کاخ ابن زیاد
🍂حضور اسرای اهل بیت در کاخ ابن زیاد و جریانانی که در آنجا اتفاق افتاده، یکی از حوادث بعد از واقعه عاشورا بود.
🍁عبیدالله بن زیاد که خود را پیروز میدان میدانست، با حاضر کردن اسرای اهل بیت در کاخ خود، میخواست یک جنگ تبلیغاتی و روانی راه بیاندازد و پیروزی را به رخ اسرای خاندان نبوت بکشد که با مقابله خاندان اهل بیت مواجه شده و رسوا شد.
🔻هنگامی که اسرای اهل بیت به دستور ابن زیاد در کاخ او حضور یافتند، با نمایش گوشهای از شجاعت و بیباکی خویش در قالب پاسخ به یاوه گوییهای پسر زیاد، چنان او را خلع سلاح کردند که او تنها راه رهایی از بنبست چنین شکست فضاحتباری را در این دید که حضرت زینب (سلاماللهعلیها) را متهم به شاعری و امام سجاد (علیهالسلام) را تهدید به قتل کند؛ اما سرانجام با سرافکندگی، در برابر منطق قوی اهل بیت (علیهمالسلام) تسلیم شد.
جهت مطالعهی بیشتر👇👇👇
📲 fa.wikifeqh.ir/اسرای_اهلبیت_در_کاخ_ابن_زیاد
🆔 @wikifeqh