برانگیختگی به پیامبری و رسالت الهی را بعثت گویند.
#شیعه معتقد است که «بعثت پیامبران امری ضروری است و مردم محتاج به فرستاده شدن پیامبران از سوی خداوند میباشند و این که #بعثت_پیامبران بر خداوند عقلاً واجب است.
یکی از دلایل بعثت پیامبران، #تزکیه و تنبیه میباشد. برایآگاهی از سایر دلایل به لینک زیر مراجعه کنید.
http://wikifeqh.ir/بعثت_پیامبران
#اصول_عقاید #نبوت #ویکی_فقه
@WikiFeqh
#امام_علی علیهالسلام: "مـَا الْمُجاهِدُ الشَّهیدُ فی سَبیلِ اللّهِ بِاَعْظَمَ اَجْرا مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ یَکادُ الْعَفیفُ اَنْ یَکوُنَ مَلَکا مِنَ الْمَلائِکَةِ؛ #مجاهد #شهید در راه خدا، اجرش بیشتر از کسی نیست که قدرت دارد امّا عفت میورزد، نزدیک اسـت کـه #انسان_عفیف فرشتهای از فرشتگان باشد."
wikifeqh.ir/فضائل_حضرت_زینب
#حضرت_زینب سلاماللهعلیها #حجاب #ویکی_فقه
@WikiFeqh
🌀 اخلاص در دعا
گاهی دعای انسان #حقیقی است، یعنی آنچه را میخواهد، در واقع خیر است «لیکن در #دعا خدا را نمیخواند به این معنا که به زبان از #خدا مسالت میکند ولی در دل همه امیدش به اسباب عادی یا امور وهمی است.»
امام صادق (علیهالسّلام) میفرمایند: «وقتی کسی از شما چیزی از #خداوند درخواست میکند و انتظار اجابت دارد باید از همه مردم مایوس باشد وامیدش فقط به خدا باشد [...]
http://wikifeqh.ir/شرایط_دعا
#فضائل_اخلاقی #شرایط_دعا
@WikiFeqh
#فضایل_اخلاقی
#اصطلاحات_اسلامی
اصلاح به معنای بهبود بخشیدن روابط اجتماعی میآید و احسان نیز به معنای نیکی کردن به دیگران است.
با این تفاوت احسان به معنای مطلق «کار نیکو کردن» میآید: «اِنَّاللّهَ یَأمُرُ بِالعَدلِ والاِحسـنِ»، درحالی که اصلاح به رفع نقص در کار اختصاص دارد.
برای خواندن ادامه مطلب لینک زیر را لمس کنید.
http://wikifeqh.ir/اصلاح
#ویکی_فقه
@WikiFeqh
#فقه
#عناوین_ثانویه
#اضطرار یکی از عناوین ثانویه در فقه شیعی است که بخاطر آن #حکم_اولیه برداشته می شود و اضطرار گاهی در فعل و گاهی در ترک امری می باشد.
برای خواندن ادامه مطلب به لینک زیر بروید.
http://wikifeqh.ir/اضطرار_(اصول)
@WikiFeqh
#تاریخ_ایران
#حکومت_پهلوی
محمدرضا شاه مردی بود سست اراده، مأخوذ به حیا در برابر اعضای اعضای پرشمار و افزونخواه خاندان، ناتوان در برابر خواستهای بیحد و حصر خواهر قدرت طلب و زیادهخواهش اشرف، عاجز از اداره شاهزادگان فاسد، مسرف، بیبند وبار و دسیسهگر، متمایل به وابستگی به قدرتهای خارجی.
http://wikifeqh.ir/سلسله_پهلوی
@WikiFeqh
❤️ #پیامبر_اکرم صلیاللهعلیهوآله:
همانا دانشمندان میراث داران پیغمبران می باشند؛ چرا كه #پیغمبران دینار و درهمی بجاى نگذارند بلكه آنان دانش بجاى گذارند، بنابراین هر كس از دانش ايشان بهره گيرد، بهره فراوانى برده است.
📚 بحارالانوار ج۱ ص۱۶۴.
کامل #حدیث پیامبر در 👇
http://lib.eshia.ir/11005/1/34/لتضع
@WikiFeqh
برای #حضرت_فاطمه (سلاماللهعلیها) نامها و القابی است که برخی آسمانیاند و از سوی آفریدگار تعیین شده و بعضی از سوی برگزیدگان الهی.
اما نامهای آسمانی نُه اسم است که در #حدیث ذیل آمده است.
#امام_صادق علیهالسّلام فرمود:
برای فاطمه (سلاماللهعلیها) نزد خدای (عزّوجلّ) نه اسم است: «فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، محدثه و زهرا. شرح هر کدام از این نامها را در مقاله زیر ببینید.👇
http://wikifeqh.ir/حضرت_فاطمه_زهرا_سلاماللهعلیها
@WikiFeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
#حدیث
#امام_مهدی علیهالسلام:
وَ فی اِبْنَه رَسُولِ اللّهِ (صلیاللهعلیهوآله) لی اُسْوَه حَسَنَه؛ دختر رسول خدا (فاطمه علیهاالسّلام) برای من، اسوه و الگویی نیکو است. الغیبة، ح۲۴۵.
http://wikifeqh.ir/توقیع_الگوی_امام_زمان
@WikiFeqh