#شهدای_محراب #علمای_شیعه #تاریخ_ایران #ویکی_فقه
آیتالله مدنی: «من تا زندهام نماینده امام هستم و نماز جمعه را میخوانم.»
💢 نگاهی به زندگینامه شهید محراب آیت الله سید اسدالله مدنی در لینک زیر 👇
wikifeqh.ir/سید_اسدالله_مدنی
@wikifeqh
#تحریف_زدایی_حضرت_زینب #نهضت_عاشورا #ویکی_فقه
💢 از #تحریفات موجود در #عاشورا، ماجرای گیسو پریشان کردن یا جامه چاک دادن حضرت زینب و دیگر زنان و #دختران حرم امام در #مصیبت عزای سالار شیهدان است یا اینکه گفته شده #زنان_بنی_هاشم از کوفه تا شام اصلا هیچگونه حجاب و روسری نداشتهاند، حال سوال این است که چگونه ممکن است، شخصیتی چون زینب کبری و دیگر دختران و زنان حرم اهل بیت، آن هم در برابر چشم نامحرمان، جامه چاک کند یا گیسو پریشان کنند.
📚 برای مطالعهی بیشتر شبهه و پاسخ شبهه به لینک زیر👇 بروید.
wikifeqh.ir/تحریفزدایی_از_شخصیت_زینب_(سلاماللهعلیها)
@wikifeq
#نهضت_عاشورا #کربلا #عاشورا
#ویکی_فقه
📻 «حمید بن مسلم میگوید: گروهی از پیادگان همراه شمر سر رسیدند پس به شمر گفتند:
آیا این #بیمار را نمیکشی؟ من گفتم: سبحان الله آیا کودکان را هم میکشند؟ جز این نیست که این کودکی است و همین بیماری که دارد او را بس است؟ پس پیوسته آنجا بودم تا آنان را از او دور کردم.»
🔅 امام سجاد (علیهالسّلام) زنده ماند و با سخنرانی و خطبههای آتشین خود توانست #نهضت سالار #شهیدان را از هجوم تحریف، نجات بخشد. اینک بعد از گذشت پانزده قرن همچنان این قیام، پرشکوه و جاودانه است.
📚 برای مطالعهی بیشتر دربارهی نقش #امام_سجاد علیهالسلام به لینک زیر👇 بروید.
wikifeqh.ir/نقش_امام_سجاد_در_قیام_حسینی
@wikifeqh
#حضرت_زینب #کربلا #نهضت_عاشورا
#ویکی_فقه
🔅 شخصیت بینظیر حضرت زینب (سلاماللهعلیها) هم؛ در طول تاریخ از گزند #تحریفات مصون نمانده است، ما برخی از این تحریفات را در اینجا👇 آوردهایم:
🔹 سر بر محمل کوبیدن
🔗 eitaa.com/wikifeqh/3282
🔹 ماجرای پیراهن کهنه
🔗 eitaa.com/wikifeqh/3285
🔹 نگرانی در شب عاشورا
🔗 eitaa.com/wikifeqh/3279
🔹 گیسو پریشان کردن
🔗 eitaa.com/wikifeqh/3296
wikifeqh.ir/تحریفزدایی_از_شخصیت_زینب_(سلاماللهعلیها)
@wikifeqh
#شهدای_کربلا #اصحاب_امام_حسین
#ویکی_فقه
⁉️ #عبدالله_بن_عفیف ازدی کی بود؟ و چرا امام حسین علیهالسلام را در #کربلا یاری نکرد؟
وی نابينا بود و به این در کربلا حضور نیافت اما هنگامی که ابن زیاد در مسجد جامع کوفه به منبر رفت و با خشم و کینه گفت: سپاس خدای را که حق و اهلش را آشکار ساخت و امیرمؤمنان یزید و حزب او را یاری داد و دروغگو پسر دروغگو، حسین و یارانش را کشت!». به پا خاست و گفت: ای #پسر_مرجانه؛ دروغ گوی پسر دروغ گو، تو و پدرت و کسی که تو را امارت داد و پدرش میباشید، ای پسر مرجانه؛ فرزندان پیامبر را میکشی و سخن راست گویان را میگویی. ابنزیاد برآشفت و گفت: گویندهی این سخنان که بود؟ و عبدالله پاسخ داد: ای دشمن خدا گوینده آن سخنان منم.
ابنزیاد به مأموران انتظامی خود دستور داد وی را دستگیر کنند. عبدالله بن عفیف با اين كه نابينا بود در خانه خود با لشکریان عبيدالله درگير شد و با شمشیرش دلاورانه از خود دفاع میکرد تا آن که سرانجام با افزایش نظامیان، وی مغلوب شد و به اسارت درآمد. او را نزد ابنزیاد آوردند و او نیز دستور داد گردنش را بزنند.
✅ برای مطالعه بیشتر به لینک زیر👇 بروید.
wikifeqh.ir/عبدالله_بن_عفیف_ازدی
@wikifeqh
#علمای_شیعه #اعلام #مراجع_تقلید
#ویکی_فقه
👤 #محمد_حسین_کاشف_الغطاء از مراجع و علمای متفکر و مجاهد استعمار ستیز و ضد صیهونیسم شیعهی عراق در قرن چهاردهم هجری بوده است.
ایشان در زمینهی #اصلاح_طلبی دینی افکار و پیشنهادهای دارند که عمدهترین آنها در لینک زیر👇 آمده است؛ ببینید!
wikifeqh.ir/محمدحسین_بن_علی_کاشفالغطاء
@wikifeqh
#دیه #قتل_عمد #قصاص #فقه
#ویکی_فقه
🔫 👤 گاهی به قتل رسیدن و فقدان شخصی که سرپرست خانواده و تأمین کننده نیازهای اقتصادی آنها میباشد، علاوه بر ضربه عاطفی که به نزدیکان او وارد میکند، موجب یک #بحران_مالی برای آنها نیز میشود.
💢 در برخی موارد بر اجرای قصاص، فایدهی مهمی که جبران کننده مشکلات اقتصادی و عاطفی اولیاء مقتول باشد، وجود ندارد، در حالی که گرفتن #دیه مقتول حداقل بسیاری از مشکلات مالی خانواده او را برطرف میکند؛ حال این سؤال طرح میشود که آیا اولیاء مقتول حتی در صورت عدم #رضایت_قاتل به دیه و تن دادن به قصاص، میتوانند از او مطالبهی #دیه نمایند یا اینکه تنها با رضایت #قاتل، دیه جایگزین #قصاص میشود؟
✅ دربارهی این مسأله در میان کلمات فقهای، سه نوع عبارت وجود دارد که در لینک زیر👇 میتوانید مطالعه کنید.
wikifeqh.ir/دیه_در_قتل_عمد
@wikifeqh
#حقوق_زنان #زنان #مباحث_قرآنی
#ویکی_فقه
اسماء بنت عمیس، پس از این که با شوهرش از حبشه بازگشت، به دیدن همسران پیامبر (ص) آمد. یکى از پرسشهایى که مطرح کرد، این بود:
آیا آیهاى در باره زن بر پیامبر نازل شده است.
زنان پیامبر(ص) گفتند: نه.
اسماء به خدمت پیامبر آمد و عرض کرد: اى رسول خدا ! جنس زن، گرفتار خسران و زیان است!
پیامبر(ص) فرمود: چرا؟
عرض کرد: به خاطر این که در اسلام و قرآن، فضیلتى درباره آنان همانند مردان نیامده است.
شمارى از مفسران میگویند: در این جا بود که آیه شریفه زیر نازل شد:
إِنَّ الْمُسْلِمينَ وَ الْمُسْلِماتِ وَ الْمُؤْمِنينَ وَ الْمُؤْمِناتِ وَ الْقانِتينَ وَ الْقانِتاتِ وَ الصَّادِقينَ وَ الصَّادِقاتِ وَ الصَّابِرينَ وَ الصَّابِراتِ وَ الْخاشِعينَ وَ الْخاشِعاتِ وَ الْمُتَصَدِّقينَ وَ الْمُتَصَدِّقاتِ وَ الصَّائِمينَ وَ الصَّائِماتِ وَ الْحافِظينَ فُرُوجَهُمْ وَ الْحافِظاتِ وَ الذَّاکِرينَ اللَّهَ کَثيراً وَ الذَّاکِراتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَ أَجْراً عَظيماً.
✅ خداوند، با فروفرستادن این آیه بر پیامبر به زنان اطمینان داد که زن و مرد در پیشگاه خداوند یکسانند، مهم آن است که از نظر اعتقاد و عمل داراى فضیلت باشند.
wikifeqh.ir/شبهات_حقوق_زنان
@wikifeqh
#حقوق_زنان #زنان #ویکی_فقه
برخی از نویسندگان به انگیزه دفاع از حقوق زنان اظهارنظرهایی میکنند که متأسفانه این اظهارنظرها، گاه به خاطر نپختگى و یا نداشتن آگاهى و دانش و تخصص لازم و یا #خود_باختگى، خود، شبهههایی را در دین و ارزشهای اسلامی میآفریند.
💢 نویسندگان در اینجا، نکاتی را باید رعایت کنند که در لینک زیر میتوانید آنها را مطالعه کنید.
🔻🔻🔻
wikifeqh.ir/شبهات_حقوق_زنان
@wikifeqh