چند نفر بهم گفته بودن که ما فلان بنرها و فلان شابلونها رو میخواییم.
از حدود یک هفتهی پیش.
من توی این یک هفته یکی دو روز روز یکبار بهشون زنگ زدم که هنوز میخوایید؟ لطفا بیایید زودتر ببرید. حیفه زمانش بگذره. اگر نمیخوایید لطف اعلام کنین اینا امانت مردمه.
افراد دیگه هم می خوان و من بهشون ندادم!
همه هم گفتن نهههه بخدا میخواییم؛ تروخدا نده به کسی.
چند بار بهشون گفتم من با هزینهی خودم پیک میگیرم آدرس بدید. گفتن هماهنگ میکنیم و..
و هنوز هم نیومدن بگیرن!
منم دیگه صبر نمیکنم و میدم بره.
ولی این حرکات خیلی بیمسئولیتیه. مخصوصا با چیزی که پول مردمه و مدیونی داره خیلی زشته!
خیلی از ما صرفا ولع دریافت چیزهای رایگان داریم:)
شاید باید یه مقداری میگفتم پول بدن و بعد بهشون میدادم...
هدایت شده از برگ زیتون🌿
*📌رسانه های عبری: دیشب سختترین شبی بود که اسرائیل تا به حال تجربه کرده است*
(به نقل از رصد روز)
پ.ن:
از فلسطین اشغالی خبر نمیاد، ما هم که الحمدالله تو سواد رسانه تعطیلیم، فکر میکنیم خبر نمیاد یعنی هیچی نشده! در حالی که ما نشستیم ساهره میبینیم و اونا سختترین شب عمرشونو تجربه کردن!
هدایت شده از مُتَرَصِّد نوشت
مهریهی بحرینی که میخوایم طلاقشو بگیریم ، استان جدید اماراته
@motarasednevesht
این ۲روز به چندتا سوال فکر میکردم؛ که میخوام با شما هم به اشتراک بذارم تا بهش فکر کنین:
*آیا همهی شهدا توانایی انجام تمام کارهای دنیا رو داشتن؟ یا به طور مثال یک شهید میتونست فرماندهی جنگ باشه اما نمایندهی مجلس خیر؟
*آیا افراد شهید زاده میشن؟ یا میشه یک فرد در ۵سال یا حتی یک روز یا حتی برای یک کار، توفیق شهادت پیدا کرده باشه؟
*آیا ما توانایی تشخیص مرتبه شهدا رو داریم؟
*آیا ردصلاحیت شدن یک فرد، لزوما به این معنی هست که اون آدم کلا آدم بدیه؟ یا صرفا صلاحیتش در اون زمان احراز نشده؟
*آدمهای خوبِ لایق شهادت نمیتونن رد صلاحیت بشن برای یک جایگاه خاص؟
*وقتی هرکدوم از اعضای شورای نگهبان یک رای دارن؛ ما میتونیم بگیم آقای جنتی رد صلاحیت شدن فلانی و تایید صلاحیت شدن بیساری، تقصیر شماست؟
*میتونیم نقدمون رو به ارکان اصلی کشور که در زمان جنگ کارهای مهمی دارن (مثلا تایید صلاحیت نامزدها در صورت شهادت رئیس جمهور توسط شورای نگهبان) و به هیچ عنوان نباید تضعیف بشن، پیش خودمون نگهداریم؟ و بعدا بیانش کنیم؟ یا لال میمیریم؟
و...
268.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش من وقتی عربستان گفته
ایران اشتباه میکنه که فکر میکنه کشورهای خلیج فارس نمیتونن جواب بدن:
@with_bahar
افزایش فروش سهام F35 لب جاده نیویورک، با ۵۰ درصد تخفیف ویژه، به شرط سواری ۱ ساعته.
دست خدا بر سر ماست! این جمله را لمس کردم، وقتی پیام شما را خواندم. شبیه یک پدر، برای اینکه همقد ما کودکان باشید، قد کلام را کوتاه کردید و اشکهای ما را پاک؛ بهار را نشانمان دادید با شکوفهها و طراوتش. بعد دست ما را گرفتید و به گذشته اشاره کردید؛ از خط ستم ظالمان گفتید اما نقش ما مظلومانی که در سایهی شما مقتدر شدیم را پررنگتر کردید؛ بدون اشارهی مستقیم نشانمان دادید که دشمن گرچه قوی و ستمکار است اما ما قویتریم! درست شبیه یک استاد تمام روانشناسی که حواسش هست خوف و رجا را با هم در قلب مریدانش بکارد.
بعد ما مریدان کوچک را به سمت آینه بردید؛ جوری از حماسهی حضور ما تعریف کردید که باورمان شد جا پای بزرگان گذاشتهایم و کاری کردهایم! در میانهی همین الطاف، به شانهیمان زدید که "حواست به امداد خدا هست؟ برنامه شکر را که فراموش نکردهای؟" و این تذکر بزرگ را مستقیم و در ابتدا نگفتید که ما کوچکها حس کمبودن و کمکاری کردن نکنیم! نگاه امام زمان (عج) و توسل به ایشان را چندین بار یادآور شدید که در سلول به سلولمان بنشیند. بعد انگار که حواستان باشد ما خستهایم و نگران؛ توصیه کردید دید و بازدید را از سر بگیریم و اگر دل در گرو کسی داریم، معطل نمانیم. همینقدر آشنا با جزئیات قلب و روح ما! انگار که همین جزئیات زندگی، حتی مهمتر و ماندگارتر از جنگ و اتاق فرمان دشمن است!
نکات باقی مانده رو با عینک منطق متذکر شدید؛ نگران امید ما هستید که گفتید ضعفها را منتشر نکنیم و از قدرتها انگیزه بگیریم. از شرایط اقتصادی گفتید و نشان دادید که چقدر آشنا با درد ما هستید حتی اگر در بطن گفتوگوهای بیپرده تاکسی باشد! بعد هم انگار که بالای یک بلندی ایستاده باشیم؛ مثل یک فرماندهی مسلط و با صلابت نقشهی عملیات روزهای آینده را نشانمان دادید.
دست خدا واقعا بر سر ماست که شما با یک متن، غمهای کشنده را میکشید؛ دست بر سر ما میکشید و امید و غرور را تزریق میکنید، همزمان با جاری کردن خشوع عبادت!
با یک متن نقشهی دشمنان را بر آب میکنید؛ مسیرش را تا به امروز و آینده روشن میکنید و به ما کوچکها نقشهای بزرگ میدهید برای حل چالشهای داخلی و خارجی.
آری، دست خدا واقعا بر سر ماست؛ وقتی خامنهای رهبر ماست.
@with_bahar
اینترنشنال فهمیده مخاطبهاش چه کسایی هستن! کسایی که هیچوقت نمیپرسن چرا و چطور! برای همینه که میتونه بگه ۵۰ هزار نفر در دو روز کشته شدن. میتونه بگه تهران سقوط کرده. میتونه بگه توان نظامی ایران از بین رفته. میتونه بگه مردم عزیز ایران! ممنون که ۴شنبه سوری انقدر به فراخوان توجه کردید(😂)
و در نهایت؛
میتونه همچین تیتر آشغالی بزنه! چون هیچکسی از مخاطبهای اینا نمیره سرچ کنه و ببینه که پیام رهبر در اصل به صورت متن بوده! قرار نبوده صوتی و با صدای خودشون باشه. و اون متن رو مثل پیام گذشته مجریها از رو خوندن:)
و چقدر عجیب؛
چقدر عجیب که انقلابیهای ما هم از کلمهی "منسوب" برای پیام رهبر عزیز استفاده میکنن و با اینترنشنال دروغگوی قاتل، ادبیات مشترک دارن!!!!!!
@with_bahar
هدایت شده از کانال رسمی ستاد خبری وزارت اطلاعات
بسمه تعالی
✅به استحضار ملت شریف ایران می رساند، در آخرین اقدامات اطلاعاتی - عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان های قزوین و آذربایجان غربی، تعداد 45 نفر از تجزیه طلبان و مزدوران صهیون دستگیر شدند.
❇️ از این تعداد 26 نفر از مزدوران آمریکایی صهیونی توسط اداره کل اطلاعات قزوین، با دریافت اطلاعات مردمی و اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و بازداشت شدند.
🔸 16 نفر از این مزدوران بی وطن، ضمن ارتباط با شبکه صهیونیستی اینترنشنال به ارسال مختصات اماکن نظامی و محل تجمع نیروهای حافظ امنیت اقدام نموده بودند.
🔸 3 نفر از این افراد عضو یک هسته از گروهک های سلطنت طلب مترصد فراخوان حضور در خیابان بودند که شناسایی و دستگیر شدند.
🔸 2 نفر از افراد دستگیر شده نیز در حال توزیع 6 دستگاه استارلینک بودند. این افراد دارای سوابق ارتباط با گروهک های تروریستی و سوابق خرابکاری در اغتشاشات دی ماه گذشته هستند.
❇️ همچنین 19 نفر از مزدوران دشمن آمریکایی صهیونیستی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان آذربایجان غربی شناسایی و دستگیر شدند.
🔸 6 نفر از این افراد از اعضای گروهک تروریستی تجزیه طلب هستند که قصد اقدام مسلحانه تروریستی علیه ایست و بازرسی شهرستان بوکان را داشتند.
🔸 از این سربازان صهیون دو سلاح جنگی با دو خشاب مهمات مربوط کشف و ضبط گردید.
ستادخبری وزارت اطلاعات
با ما در ارتباط باشید
🔸@admin_vaja113