eitaa logo
مطالعات اسلامی زنان
23.1هزار دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
21.8هزار ویدیو
436 فایل
𝐈𝐬𝐥𝐚𝐦𝐢𝐜 𝐰𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐞𝐬 📍فرصتی‌ویژه‌برای‌ارتقاوتعالی‌اندیشه‌ وباورها 📍در حوزه تخصصی الگوی سوم📍خانواده 📍سبک زندگی با مدیریت دکتر میرجعفری عضو هیئت علمی دانشگاه انقلاب اسلامی تبلیغات @Zahraahmadi2002 🖇استفاده ازمطالب کانال با ذکرلینک
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻عربده‌ی نفسانیت در خیابان ۱. در تهران، روزانه‌ صحنه‌های شرم‌آوری از «کشف حجاب» و «کشف بدن» و مناسبات دیگر را می‌بینیم که گزندگی و تلخی‌شان، وصف‌شدنی نیست. هرچه گذشته و باز هم بگذرد، هرگز «تجاهر به معصیت» - و نه‌فقط معصیت - در کام ما، عادی نخواهد شد. ما با فسق اجتماعی، خو نمی‌گیریم. ما رنج می‌بریم و می‌‌گدازیم. ۲. «فریاد»، جرم است و «تذکر»، محکوم. فقط آهی سرد از عمق سینه‌مان برمی‌آوریم و درد را نجوا می‌کنیم.‌ جرعه‌جرعه، جام زهر می‌نوشیم و دم بر نمی‌آوریم. حتی از «سخن»، فاجعه می‌سازند و آتش فتنه می‌افروزند. ۳. در حیرت هستیم از این همه «بی‌حیایی زنان» که از مردم مسلمان پروا ندارند و «بی‌غیرتی مردان‌»شان که ناموس‌شان را به نمایش چشم‌های بیگانه نهاده‌اند. خیابان، بازار حراج عفت شده است و تساهل، سکه‌‌ی رایج. حرام و‌ حریم و حرمت و حیا را یک‌جا بلعیده‌اند و مستانه، ابلیس را در آغوش خویش فشرده‌اند. به چشم‌ها، بدن می‌فروشند و لذت می‌خرند. ۴. عربده‌ی نفسانیت در خیابان، فرشتگان را رانده و شیاطین را فراخوانده. جنود جهل، جسارت خودنمایی یافته‌ و شریعت را به بازی گرفته‌اند. اقلیت نفسانی و اکثریت نظاره‌گر، ابر سیاه ظلمت را بر آسمان شهر گسترده‌اند. دمل‌های چرکین ترکیده‌اند و به جان جامعه، عفونت پاشیده‌اند. ۵. این اندازه اصرار بر بدن‌نمایی و عریانی به چه سبب است؟! چه لذتی از ابتلای چشم‌ها و وسوسه‌‌ی دل‌ها می‌برند؟! علاج کدام عقده‌ی نهفته را در برهنگی یافته‌اند؟! رسم در برابر خدا ایستادن و چنگ به صورت شریعت افکندن را از که آموخته‌اند؟! چرا در خیابان، نیم‌جامه‌ی شهرت می‌پوشند و بذر شهوت می‌پاشند؟! اسیر کدام جهل هستند که با تجلی هیچ حقیقتی، برطرف نمی‌شود؟! کدام موعظه می‌تواند اینان را از زنجیر میل‌شان رها سازد؟! چرا «زندگی‌»شان در بدن خلاصه شده و‌ «آزادی‌»شان در بدن‌نمایی؟! چرا از «زن»، عروسک خیابانی ساخته‌اند؟!
. 💢 کج فهمی درباره الزام احکام 🔹لباس روحانیت به تن دارد و فعال سیاسی اصلاح طلب خوانده می شود. اما این قدر از دینداری یا قانونمندی سرش نمی شود که شرط مراعات بسیاری از ممنوعیت های دینی یا قانونی، اخلاص و نفاق نیست. ♦️این محدودیت ها برای حفظ سلامت اجتماعی است، فارغ از این که فرد به حکمت احکام و قوانین باور داشته باشد یا نداشته باشد. 🔹اخلاص در عمل، شرط تقرب به خداوند و قبولی عمل است. اما این جدای از اهمیت صیانت از عفاف و حجاب به عنوان امر ضروری اجتماعی است. ♦️اگر هم در گوشه و کنار کسانی باشند که از اهمیت موضوع بی خبر باشد یا باور نداشته باشند، مانع از الزام و التزام نیست. 🔹مثل این که کسی بگوید بستن کمربند، ایستادن پشت چراغ قرمز، و سقف محدودیت سرعت نباید الزامی باشد، چون برخی رانندگان به آن باور ندارند و الزام آنها ممکن است موجب ریا و نفاق شود! ♦️فردی که حریم عفاف و حجاب را مراعات نمی کند، فراتر از تباهی خود، به امنیت اخلاقی جامعه آسیب می زند؛ همچنان که راننده متخلف از قوانین رانندگی. 🔹اولویت، حفظ سلامت اجتماعی است و البته در کنار آن، باید روشنگری کرد تا میزان متخلفان هر چه کمتر شود. ✍ محمد ایمانی
💥تلنگرررررر 🖤گناه کردن ودنباله رو شیطان بودن همانند راه رفتن بر روی تیغ می باشد. 🔥هروقت وسوسه گناه شُدید، یاد تصویربالابیفتید.
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر آیت الله جوادی درباره ازدواج موقت متاهلا!
رونهولت: برای پیشبرد منافع ایالات متحده باید یک چهارم جمعیت زنان در کشورهای دیگر عقیم شوند.
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ویدیوی لحظه شلیک به آیت الله سلیمانی 🔹این ویدیو نشان می دهد فرد شلیک کننده که قبلا با مدیربانک درگیری شخصی داشته، با لباس نگهبان بانک و عامدانه مرتکب جنایت می شود. 🔹آیت الله سلیمانی روحانی محبوب و مردمی و نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری است که حتی برای انجام امورات شخصی خود، خودش به بانک مراجعه کرده بود. 🔹این جنایت نماد روشنی از اوج مظلومیت روحانیت مردمی و رذالت و جنایت تفکر ضد روحانیت تحت تاثیر جریان رسانه ای مروج ترور و تکفیر است.
🌍 امام خمینی رضوان الله تعالی علیه : 🌹« بر حماسه سازان همیشه جاوید که رساله علمیه و عملیه خود را به و نوشته اند و بر منبر هدایت و وعظ و خطابه ناس از شمع حیاتشان گوهر شب چراغ ساخته اند. افتخار و آفرین بر شهدای حوزه و روحانیت که در هنگامه نبرد رشته تعلقات درس و بحث و مدرسه را بریدند و عقال تمنیات دنیا را از پای حقیقت علم برگرفتند و سبکبالان به میهمانی عرشیان رفتند و در مجمع ملکوتیان سروده اند» (۱۳۶۷٫۱۲٫۳) 🌍 آیت الله سلیمانی: 🌹«...روزی که انسان دربرابر ، هیچ بودن همه چیز رامی‌پذیرد، خود و همه چیز را می‌کند و را که نتیجه عرفان، شهود و دیدن یار بوده را به معرض دید می‌گذارد»(۱۳۹۴٫۷٫۲)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏خیلی وقتا جواب دندون شکن زیاده اما ممکنه به جای دندون، ‏دل بشکنه!💔 💜
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نفس آدمی مانند شتر مرغ است 🔺️بیانات آیت‌الله مصباح یزدی قدس سره حسینیه امام خمینی(بیت رهبری، قم) ۲۲ تیر، ۱۳۹۳
🔰اکران فیلم سینمایی "غریب" 🔸️با ۵۰ درصد تخفیف🔸️ 🔹️ویژه بسیجیان و آحاد مردم شریف استان قم🔹️ 🔶️برای دریافت بلیط به نشانی اینترنتی https://cinematicket.org/ مراجعه و با استفاده از گذرواژه ctgharib50 از تخفیف پنجاه درصدی👌🏽 استفاده نمائید. 🔺️خانه اکران فیلم بسیج استان قم 🔻مرکز آفرینش های هنری معاونت فرهنگی بسیج استان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای شهادت آیت‌الله سلیمانی در شب قدر رحمت و رضوان خدا بر این عالم خدوم و مردم‌دار و انقلابی صلوات و حمدی به روح بلند این شهید مظلوم هدیه کنیم اللهم اجعل عواقب امورناخیرا الهی الحقنا بالشهدا والصالحین