#معرفی_کتاب
بهترین کتابی که ترجمه کرده ام ☝️☝️☝️☝️☝️
دانش آموزان و کارمندانی که الان کم کاری می کنند اگر محبت و حمایت دریافت کنند مشتاقانه سختکوش می شوند.
📗 نظريه انتخاب
✍🏻 #ويليام_گلاسر
📚@women92
⏯ ببینید |ویدئوی #کامل #مستند «چهل و چهار نفر»
«چهل و 4 نفر» داستان یک زن موفق ایرانی است، بانویی که با تلاش خود، مسیری را پیش روی همنوعان خود گشوده است که مقصدی جز موفقیت در پی آن نیست.
این مستند روایت زندگی یک خانم کار آفرین خوش ذوق است که با استفاده از کارمندان زن توانسته به یک کارآفرین برتر تبدیل شود
aparat.com/v/qRosv
youtu.be/_5PARFieEBA
🆔 @women92
⚫️💠
💠
🔸امیرالمومنین علیه السلام:
💠سرور بانوان دو جهان چهار بانو است كه عبارتند از: خديجه، فاطمه، آسيه و مريم
📚شرح نهج البلاغه، ج۱۰، ص۲۶۶
💠
⚫️💠@women92
https://www.aparat.com/v/GWQiF
سخنرانی سرکار خانم ظهیری درسالروز وفات حضرت خدیجه
@women92
#طوفان_توئیتری
شکست بایکوت رسانهای دولت هند در کشمیر
طوفان توئیتری جهت حمایت از مردم مظلوم کشمیر و اعتراض به دستگیری خبرنگاران کشمیری
زمان: دوشنبه ساعت ٢١
باهشتگ های:
#Journalismisnotacrime
روزنامه نگاری جرم نیست
#savekashmir
کشمیر را نجات دهید
💠@women92
پاسخ به شبهات و شایعات:
⁉️سوال:
🔰دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
✍️پاسخ:
✅بی تردید ازدواج یکی از ثروتمندان عرب، با جوانی که از مال دنیا بهره چندانی ندارد، نمیتواند ریشه در دلایل و انگیزه های مادی داشته باشد. بنابر این در ریشه یابی این جریان باید جهات معنوی را دنبال کرد.
آیت الله جعفرسبحانی در کتاب فرازهایی از تاریخ اسلام،[۱] به چهار نمونه از این شواهد اشاره می کنند که به طور خلاصه بیان می کنیم:
۱- چنانکه می دانید پیامبر (ص) پیش از ازدواج با خدیجه، زمام تجارت وی را بر عهده داشت. غلام خدیجه به نام میسره، در سفر تجاری همراه پیامبر بود.
پس از بازگشت کاروان، میسره آنچه را در سفر دیده بود برای خدیجه تعریف کرد، از جمله اینکه: محمد (ص) بر سر موضوعی با تاجری اختلاف پیدا کرد. آن مرد به او گفت: به لات و عزّی سوگند بخور تا سخن ترا بپذیرم. محمد (ص) در پاسخ گفت:
پست ترین و مبغوض ترین موجودات پیش من، همان لات و عزی است که تو آنها را می پرستی[۲] و نیز این جریان را که در نزدیک "بصری" (شهر شام)، محمد (ص) زیر سایه درختی نشسته بود، در این حال چشم راهبی که در صومعه نشسته بود به محمد امین (ص) افتاد.
وی از من نام او را سوال کرد و من پاسخ دادم، آنگاه وی گفت: این مرد که زیر سایه این درخت نشسته است، همان پیامبریست که در تورات و انجیل درباره او بشارتهای فراوانی خوانده ام.[۳]
خدیجه با شنیدن این کرامت، شوق مفرطی که سرچشمه آن علاقه به معصومیت محمد «ص» بود، در خود احساس کرد و بی اختیار گفت: میسره! کافی است، علاقه مرا به محمد دو چندان کردی.... سپس آنچه را از میسره شنیده بود برای ورقه بن نوفل نقل کرد و ورقه به او گفت: صاحب این کرامات، پیامبر عربی است.[۴]
۲- روزی خدیجه در خانه خود نشسته بود و یکی از دانشمندان یهود نیز در آن محفل بود، اتفاقاً محمد (ص) از کنار منزل آنها گذشت و چشم آن دانشمند به او افتاد، آن دانشمند فوراً از خدیجه خواست که از محمد (ص) تقاضا کند چند دقیقه در این مجلس شرکت کند.
پیامبر (ص) تقاضای دانای یهود مبنی بر نشان دادن علایم نبوت در بدن خود را پذیرفت.... پس از آنکه دانای یهود از وجود علایم نبوت در محمد (ص) خبر داد خدیجه پرسید:
از کجا می گویی که او حائز چنین مقامی می شود؟ پاسخ داد: من علائم پیامبر آخر الزمان را در تورات خوانده ام و از نشانه های او این است که پدر و مادر او می میرند و جد و عموی وی از او حمایت می کنند و از قریش زنی را انتخاب می کند که سیده قریش است. آنگاه افزود: خوشا به حال کسی که افتخار همسری او را به دست آورد.
۳- ورقه بن نوفل که عموی خدیجه و از دانایان عرب بود، مکرر می گفت: «مردی از میان قریش برای هدایت مردم از طرف خدا برانگیخته می شود و یکی از ثروتمندترین زنان قریش را می گیرد» و چون خدیجه ثروتمندترین زن قریش بود، گاه و بیگاه به خدیجه می گفت: «روزی فرا می رسد که تو با شریفترین مرد روی زمین وصلت کنی.»
۴- خدیجه شبی در خواب دید که خورشید بالای مکه چرخ خورد و کم کم پائین آمد و در خانه او فرود آمد. ورقه خواب وی را چنین تعبیر کرد که: «با مرد بزرگی ازدواج خواهی کرد که شهرت او عالم گیر خواهد شد.»
از طرف دیگر باید توجه داشت که پیامبر اکرم (ص) نیز گر چه از ثروت محروم بود، اما اولا از خاندان معروف قریش بود و ثانیا به راستگویی، امانتداری و اخلاق پسندیده شهرت داشت. چنانکه ابوطالب در مجلس عقد، برادر زاده خود را چنین معرفی کرد:
«برادر زاده من، محمد بن عبدالله (ص)، با هر مردی از قریش موازنه و مقایسه شود، بر او برتری دارد و گر چه از هر گونه ثروتی محروم است، اما ثروت سایه ای است رفتنی و اصل و نسب چیزی است ماندنی.»[۵]
همه این امور نشان می دهد این ازدواج ریشه در جهات معنوی داشته است و به هیچ وجه انگیزه مادی در آن دخالت نداشته است.
در پایان به ذکر حدیثی از پیامبر «ص» در شأن خدیجه اشاره میکنیم که می فرماید: «بهشت مشتاق دیدن چهار زن است: مریم دختر عمران، آسیه دختر مزاحم (همسر فرعون)، خدیجه دختر خویله، و فاطمه دختر محمد «ص».[۶]
[۱]- ص ۸۲- ۸۵
[۲]- طبقات کبری، ج ۱، ص ۱۳۰.
[۳]- بحار/ ۱۶/ ۱۸.
[۴]- سیره ابن هشام، ج ۱، ص ۷۶.
[۵]- مناقب، ج ۱، ص ۳۰. بحار، ج ۱۶، ص ۱۶.
[۶]- بحار، ج ۴۳، ص ۵۳.
@women92
▪️برخی پدر و مادرهای امروز
آموزش :
🚩موسیقی از ۵ سالگی
🚩زبان انگلیسی از ۶ سالگی
🚩نقاشی ۵ سالگی
🚩رانندگی ۱۳ سالگی
🚩خلبانی پهباد ۷ سالگی
🚩ریاضی ۶ سالگی
آموزش همه چیز قبل از موعد
حالا همین پدر و مادر ها:
🚩حجاب: هنوز بچه است زوده
🚩روزه: هوا گرمه اذیت میشه
🚩نماز: حالا چند سال دیرتر چیزی نمیشه
🚩حیا و عفت: هنوز بچه است چیزی نیست که!
🚩کلا پای دین که وسط میاد یعنی همون چیزی که انسان رو تبدیل به یک آدم قوی و قدرتمند و با اراده می کنه هنوز بچه است
🚩پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به برخی از کودکان نگاه کردند و فرمودند: وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سؤال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمودند:
خیر، از دست پدران مؤمن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع می کنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند.
[1] بحارالانوار، ج ۲۳، ص ۱۱۴.
[2] مجلسى، محمدباقر، بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۶، روایت ۱.
[3] طبرسى، فضل بن حسن، مکارم الاخلاق.
@women92
🔴عظمت حضرت خدیجه سلام الله علیها
حضرت خدیجه رو اونطوری که شایسته هست نمیشناسیم. متاسفانه بدلایل مختلفی در طول تاریخ و در کتب تاریخی تا اونجایی که میتونستن فضائل حضرت خدیجه رو سانسور کردن و ایشون رو تخریب کردن. یکی از دلایل این تخریبها بزرگ کردن عایشه هست. در مواردی اسم حضرت زهرا و حضرت خدیجه رو حذف کردن و اسم عایشه رو گذاشتن. و تاریخ رو تحریف کردن. [دلیل اول تخریب]
بعضی جاها این تحریفها تابلو شده. مثلا حدیث معروف پیامبر که چهارزن بهشتی که بهترین زنهای عالماند که دوتای آنها حضرت زهرا و خدیجه هستن. در چاپ جدید کتاب صحیحمسلم این دو اسم حذف شده و اسم عایشه قرار گرفته. بعد جالبی قضیه اینه که این حدیثو در قسمت فضائل حضرت خدیجه آوردن ولی اسمی از خدیجه نیست. عقلشون نرسیده حداقل از این قسمت حذفش کنن.
و یا مثلا حضرت خدیجه رو یک زن پیر و بیوه که قبلا دوتا شوهر داشته، جلوه دادن. که برخی از مورخین میگن اینها دروغی بیش نیست. و حضرتخدیجه تقریبا همسن پیامبر بوده، نهایت دوسال بزرگتر. و همچنین قبل از آن ازدواجی نکرده بوده. دلیل این دروغها این بوده که خواستند رَحم مطهر حضرتخدیجه که حضرت زهرا رو بدنیا آورد و ریشه امامانما هست رو خدشهدار کنن و بگن قبل پیامبر عربجاهلی با او ازدواج کرده بود. در حالی که این رحِمپاک رو خدا مخصوص اهل بیت مقدّر کرده بود. [دلیل دوم تخریب]
بعضیا میگن خدیجه دوتا دختر داشته قبل از ازدواج با پیامبر. درجواب باید گفت، دو دختری که با حضرتخدیجه زندگی میکردن دختران خواهرش هاله بودن که از دنیا رفته بود و خدیجه(س) اونارو به سرپرستی گرفته بود
روزی عایشه به حضرت زهرا درباره مادرش خدیجه جملهای گفت که باعث ناراحتی حضرت زهرا شد، ایشان با چشمی گریان نزد پیامبر آمد و از عایشه شکایت کرد، پیامبر(ص) فرمود ناراحت نباش، رها کن این حرفهارا《إِنَّ بَطْنَ أُمِّکِ کَانَ لِلْإِمَامَهِ وِعَاء》رحم مادر تو ظرف امامتپرور بوده است.
در عظمت حضرت خدیجه همین بس که در روایت داریم که "کان رسول الله یسکن الیها" پیامبر با او آرامش پیدا میکرد، تو سختی ها پیامبر با خدیجه خودش را آرام میکرد. پیامبر(ص) بعد از وفات حضرت خدیجه هروقت یاد ایشون میفتاد اشک تو چشماشون جمع میشد. وهمیشه میگفت، ای کاش حالا که حکومت اسلامی تشکیل دادیم و دوران سخت تموم شده، خدیجه بود، خیلی جاش خالیه
#خدیجه مادر حضرت زهرا و مادر همهی امامان بجز امیرالمؤمنین بود. و البته برای علی(ع) هم مادری کرد. چراکه علی از کودکی در خانه خدیجه بزرگ شد.
@women92
منابع: استادکاشانی،
دکترمیثم مطیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شایعات در مورد حقوق زن در اسلام
📚 اسلام رو از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اول بشناسید
@women92
🌹🍃
🍃از تو نافرماني كرديم
و حال آنكه اميدواريم گناه را بر ما بپوشاني...
📘دعای ابوحمزه ثمالی
@women92