🌙سخن نگاشت | معراج مؤمن
🔻 شب قدر معراج مؤمن است. کاری کنیم عروج کنیم
🌸 پيامک ويژه سحرهای ماه مبارک رمضان؛ هر روز در👇
@Khamenei_ir
هدایت شده از Dr z.mirjafari
وزیر بهداشت: درباره بازگشایی مساجد با رعایت «دستورالعملهای محکم» در شبهای قدر، به راهکار مناسبی رسیدیم.
@women92
بسمه تعالی
📎به نام زنان به کام دولت شعار!
📌 به بهانه اعلام مصوبات ستاد ملی زن و خانواده (99/2/14)
❇️م سائل «زنان و خانواده» یکی از موضوعات مهمی است که دغدغه بسیاری در میان دوستداران فرهنگ این کشور ایجاد نموده است و به تبع آن سیاست گذاری های و برنامه ریزی هایی صورت گرفته اما به نظر می رسد حل مسائل این حوزه نیازمند داشتن نگاهی ملی، عمیق،مستمر و مهمتر از آن فارغ از برند بازی های سیاسی باشد آرمانی که به نظر می رسید با تشکیل«ستاد ملی زن و خانواده» دسترسی بدان میسر تر گردد.
⏪ آییننامه تشکیل ستاد ملی زن و خانواده، بهمن ماه ۸۹ با شش ماده در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و مصوبه این آییننامه نیز در ۲۶ شهریور ۹۰ تصویب گردید. هدف از تشکیل این ستاد این طور عنوان گردید: «تقویت و تحکیم نهاد مقدس خانواده و پاسداری از قداست آن و استوار ساختن روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی و حفظ و ارتقای جایگاه زنان در تراز جمهوری اسلامی» .این ستاد جهت حذف تمام موازیکاریهایی که در حوزههای مختلف در زمینه فعالیتهای امور بانوان وجود داشت تشکیل و بنا گردید این ستاد تمام فعالیتهای مختص زنان را از روی کاغذ به میدان عمل بیاورد.
⏹ در دولت دهم شاهد برگزاری ده جلسه این ستاد بودیم و مصوباتی نظیر؛ تصویب کلیات طرح بیمه زنان خانهدار و تشکیل جلسه کارگروه تخصصی به منظور بررسی نحوه اجراییشدن طرح بیمه زنان خانهدار و افزایش مدت مرخصی زایمان برای مادران از شش ماه به ۹ ماه و در نظر گرفتن دو هفته مرخصی برای همسرانشان و..بود هر چند که این مصوبات عملیاتی نگردید اما مطالبات اصلی بسیاری از زنان از دل این ستاد بیرون آمد.
🛑 با روی کار آمدن دولت یازدهم نه تنها مصوبات قبلی این ستاد پیگیری نشد بلکه در طول دوره پنج ساله این دولت این ستاد حتی یک جلسه هم تشکیل نداد! گویا صرفا تمرکزمعاونت زنان ریاست جمهوری بر مشکل اصلی زنان که همان ورود به ورزشگاه ها بود متمرکز گردید این طنز تلخ واقعیتی است که نباید درکارنامه این دولت از آن غفلت نمود!
✴️ با شکل گیری دولت دوازدهم تا کنون ستاد ملی زن و خانواده فقط به دو جلسه ی 5/3 ساعته در تاریخ های 15/12/96 و 26/11/98و به فاصله زمانی دو سال در سکوت خبری و بدون حضور افرادی که مطابق قانون جهت رسمیت دادن به جلسه حضورشان الزامی بود بسنده نمود! هر چند دستور کار این ستاد نیزبه دلیل لایحه26 احکام مورد نیاز برنامه ششم توسعه به سمت «عدالت حنسیتی» منحرف گردید.واژه «عدالت جنسیتی » از جمله مفاهیمی است که تفسیر پذیری گسترده ای دارد همچنین از آنجا که واژه «عدالت جنسیتی» یا همان«برابری جنسیتی» در بسیاری از اسناد بین المللی متاثر از تفکر فمنیستی درج گردیده اهمیت پرداختن دقیق تر بر این موضوع دوچندان به نظر می رسد.
❓حال این سوال مطرح است با توجه به برگزاری جلسات غیر مستمر این ستاد و عدم حضور اعضا حقوقی ستاد در جلسات و دخیل نشدن نظرات و انتقادات اعلام شده توسط اعضا آیا مصوبات این ستاد از جایگاه حقوقی برخوردار است؟
⛔️ نکته قابل تامل در این مصوبه همه کاره بودن دبیرخانه این ستاد در تصمیم گیری و نهایی نمودن مصوبات است به طوری که نظرات اعضا در مصوبه نهایی لحاظ نگردید! همین امر منجر به اعتراض اعضا علی الخصوص رئیس شورای فرهنگی- اجتماعی زنان و خانواده گردید.فارق از نقدهای بیشمار محتوایی مصوبه ی اخیر ستاد ملی زن و خانواده به نظر می رسد جایگاه این ستاد از یک ستاد فراقوه ای به هیئت دولت تنزل پیدا نموده است.
⬅️ همچنین بر اساس مصوبه ی این ستاد دستگاههای اجرایی موظفند اعتبارات لازم را در قالب بودجه سنواتی در نظر بگیرند با توجه به بودجه هنگفتی که جهت استخراج شاخصه ها در نظر گرفته شده بدون توجه به اوضاع اقتصادی کشور و با محرز شدن بسیاری از مشکلات حوزه«زن و خانواده» همچون ازدواج جوانان،تهدید کیان خانواده،کهنسالی جمعیت و...اساسا درگیر شدن دستگاهها به رصد و پالایش شاخص ها چقدر در الویت کاری این حوزه قرار دارد؟!
🔹بر اساس ماده 102قانون برنامه ششم توسعه، ستاد ملی زن و خانواده را موظف است که با تشکیل جلسات مستمر، برای تحقق سیاست های ابلاغی بر برنامه های مربوط به وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی ذی ربط نظارت و ارزیابی نماید و گزارش آن اقدامات هر شش ماه یک بار به مجلس شورای اسلامی ارائه شود بر این اساس امیدواریم در مجلس یازدهم شاهد مطالبه نمایندگان محترم بر اساس وظیفه ی نظارتی خود در خصوص برگزاری منظم ،شفاف و بدور از برند بازی های سیاسی در ستاد ملی زن و خانواده باشیم .
🖊 زهرا عباسپور فعال حوزه زن و خانواده
@women92
حاج اسماعیل دولابی می فرمودند:
" خداوند متعال برای این که انسان ها را در دنیا جذب کند، سه شاخص دارد":
۱- تار خدا،
۲-تور خدا،
۳- تیر خدا.
۱- تار خدا:
تار خدا، صداها و نغمه های زیبا و ملکوتی است که خداوند متعال برای جذب انسان ها خلق کرده است.
تلاوت زیبای قرآن، صدای زیبای مداحی، صدای زیبای دعا و مناجات، قلب انسان را صیقل و جلا می دهد.
۲- تور خدا:
تور خدا، آن مناسبت هائی است که خداوند برای جذب انسا پهن می کند، مانند، ماه رجب، ماه مبارک رمضان، شب های قدر، دوست خوب، همسر خوب، فرزند خوب، همسایه خوب، کتاب خوب، مجلس خوب. این مفاهیم تورهای خدا هستند که انسان ها در این تور خدا گرد هم می آیند و مشتری برای خدا می شوند، انسان ها وقتی که در ماه محرم در مساجد حضور پیدا می کنند، در این محافل انسان جذب خدا می شود، اینها تورهای خداست که خداوند متعال برای خودش مشتری جذب می کند.
۳- تیر خدا:
تیر خدا، بلاهایی است که از جانب خدا نشانه گیری شده است، در این بلاها خداوند دقیقاً نشانه گرفته است و این گونه نیست که خداوند تیری در تاریکی رها کرده و به یک نفر اصابت کرده است، اصلاً این گونه نیست، به همین دلیل است که در فرهنگ قرآنی، در سوره مبارکه بقره، آیات شریفه ۱۵۵ و ۱۵۶ خداوند می فرماید: " بشر الصابرین" "اذا اصابتهم مصیبه قالوا..." بلا به عنوان "مصیبت" نامگذاری شده است. مصیبت، یعنی تیری که اصابت کرده است، دقیقاً نشانه گیری شده است. مثال، شکارچی وقتی به شکار می رود، شغال، گرگ و کفتار را نشانه گیری نمی کند، بلکه آهو را نشانه می گیرد.
خداوند متعال با خلق انسان بلا را در این عالم برای او فرستاده است. خداوند متعال می توانست عالمی را خلق کند که بلائی در آن نباشد و یا رنجی در آن نباشد، خداوند متعال عالم را با همین بلاها و مصیبت ها آفرید، اما عالم ملائکه و عالم بهشت را بدون بلا و مصیبت آفرید و کاملاً حکیمانه است، این بلاها ازسوی خداوند ابزاری برای ابتلا و امتحان انسان هاست.
در قرآن کریم به بلای حضرت یوسف (ع)، بلای حضرت ایوب (ع)، بلای حضرت یونس (ع) و بلای حضرت یعقوب (ع) اشاره می کند.
خداوند در سوره مبارکه یوسف آیه شریفه ۱۸ می فرماید: " فصبر جمیل و الله المستعان علی ما تصفون" من صبر خواهم کرد، صبری جمیل و زیبا، من از خدا در برابر آنچه شما می گویید، یاری می طلبم، هرگز سخنی که نشانه ناشکری و جزع و فزع باشد، بر زبان جاری نکرد.
امام سجاد (ع) در صحیفه سجادیه می فرماید: " خدایا، شکر من را بر بلاها و مصیبت ها بیش از شکر بر نعمت ها قرار بده " اللهم اجعل شکرا....."
اهل کرامت و اهل معرفت برای این مصیبت ها و بلاها شکر گذاری می کردند، انسان های عادی هنر کنند، صبر می کنند و هنر می کنند که کفر نگویند.
تیر خدا همان بلاهاست، عالمان و خوبان اهل معرفت و عرفان، اگر مدتی دچار بلا نمی شدند، می ترسیدند، که نکند مشکلی داریم و خداوند ما را نمی بیند، این تیر و مصیبت و بلا از جانب خداوند برای ما نیامد.
شیخ بهایی در یکی از شعرهایش، بسیار زیبا می گوید:
شد دلم آسوده، چون تیرم زدی
ای سرت گردم، چرا دیرم زدی
@women92
✨نکات کلیدی جزء هفدهم ✨
♦️اگر ظلم کردن به همدیگر در جامعهای رواج پیدا کند، خدا مردمش را مجازات میکند.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اثر هرزه نگاری بر روی مغز مانند اثرمواد مخدر است!
❌#آمریکابزرگ ترین تولیدکننده و صادر کننده ی محصولات #مستهجن..
#موادمخدر #
@women92
✅کارگردان دنیا خداست!
✍مهم نیست نقش ما ثروتمند است یا تنگدست،
سالم است یا بیمار! مهم این است که محبوبترین کارگردان عالم نقشی به ما داده! نباید از سخت بودن نقش گله مند بود، چرا که سخت بودن نقش، نشانه اعتماد کارگردان به شایستگی بازیگر است.
امیدوارم خوش بدرخشیم !
@women92
غر نزن
گله نکن
خدا حکمت همه کارها را میدونه
فقط مرتب بهش بگو: «ای که مراخوانده ای راه نشانم بده...»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازدواج دقیقا با آدم ها چکار میکنه؟🤔
قابل توجه دانشجویان مجرد😳😇
👈ازدواج و حقیقت انسان 🦚
@women92
❌سـال 98؛
سالی که عجیبترین نرخ «رشد جمعیت» در تاریخ ایران رقم خورد
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
⚠با وجود هشدارهای فراوان کارشناسان درخصوص بحران کاهش نرخ رشد و کاهش جمعیت، برای اولین بار در تاریخ کشور میزان نرخ رشد جمعیت به کمتر از یک درصد رسید.👇
https://mehrnews.com/xRQrL
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 نماهنگ | هزار و شصت و هشتمین سال
هزار و شصت و هشت سال از روز سه شنبه 17 رمضان که امام زمان(عج) فرمان بنای مسجد مقدس جمکران را دادند می گذرد و این مسجد شریف امروز به تعبیر مقام معظم رهبری پایگاه عظیم تشیع است و هر ساله بیش از 20 میلیون زائر از اقصی نقاط این کره خاکی به آن مشرف شده و اقامه نماز می کنند. پایگاهی که چشم ها و دل های منتظران منجی عالم با آن گره خورده و بزرگترین تجمعات مهدوی عالم در آن رقم می خورد.
▶️ @women92
https://www.instagram.com/p/CADqbCqgM0o/?igshid=1ebd4nodgn4nr
مسلمان شدن باحجاب شدن زن امدادگر در اسارت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟 انتشار برای نخستین بار
🔊 صوت حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله که در آن به گروهی از بانوان لبنانی توصیه میکند کتاب "زن و بازیابی هویت حقیقی" را که به تازگی نسخهی عربی آن منتشر شده، مطالعه کنند.
📕 این کتاب که گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب اسلامی در موضوع زن و خانواده است، پيش از اين توسط انتشارات انقلاب اسلامی چاپ شده بود و اخیرا ترجمهی عربی آن نيز توسط دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتالله خامنهای منتشر شده است.
👇 جهت اطلاع از جديدترين محصولات عربی انتشارات انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای) میتوانید به حساب عربی انتشارات مراجعه بفرمایید.ریحانه instagram.com/arirpubl
@women92
➯ @Arameeshbakhoda
خــ♡ـدایـا
در این شبهای زیبـای بهـاری
بهتـرینها و زیبـاترینها را
برای دوستـان و عزیزانـم
از درگاهـت خواهانـم
خـدایا تـو را قسـم بہ بزرگیـت
قلبشان را خوشحـال
و ســـرشـــار از
آرامـش و خوشبختی کن
خــ♡ـدایـا
چشـم بہ راه رحمـت الهیـت هستیم
در این شـبهای زیبـا
از خـوان کرمـت بر مـا ببخشـای
شبتــ🌙ــون خــــوش🌟
در روزی دگر سعی کنیم
بی بغض
و بدون کینه
سخن زیبا بگوئیم
بی چین و چروک چهره
با مهربانی لبخند بزنیم
دوست را خوشحال
و نامهربانان را
شرمنده
کنیم
@women92
23.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️نماهنگ محشر و بسیار زیبای
قدم میزنم
💐السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ع💐
با صدای
کربلایی سید رضا نریمانی
@women92
#معرفی #کتاب "
سرباز کوچک امام"
به قلم دوست عزیزم خانم دوستکامی
🔻بخشی از تقریظ #مقام_معظم_رهبری :
سرگذشت این نوجوان شجاع و با هوش و صبور در اردوگاههای اسارت، یکی از شگفتیهای دفاع مقدّس است...
در این کتاب، نشانههای خباثت و لئامتِ مأموران بعثی آشکارتر از کتابهای مشابهی است که خواندهام...
این یک سند باارزش از دفاع مقدّس و انقلاب است؛ باید قدر دانسته شود...
خوب است سستپیمانهای مغلوبدنیاشده، نگاهی به امثال این نوشتهی صادقانه و معصومانه بیندازند، شاید رحمت خدا شامل آنان شود.
@women92
🌙🔴🌍اگر شهید آوینی بود راجب این تصویر چه میگفت؟
این تصویر پرستار فداکار بخش تریاژ بیمارستان ۵ آذر گرگان هست در حالی که سرم بهش وصله ولی همچنان مشغول به خدمت است
پ؛ن:رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با کرونا کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی این جهاد عظیم و عمومی را روایت کنند که این هم یک مطالبهی جدّی و یک آرزو است، انشاءاللّه این آرزو برآورده بشود ــ کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی روایت کنند این جهاد عظیم و عمومی را..
.@women92
برگزاری بزرگترین مراسم روز جهانی قدس در برنامه آنلاین انستاگرام و سایر پلتفورم های اجتماعی بزبان انگلیسی از آفریقای جنوبی.
با سخنرانی.
دکتر زهرا مصطفوی دختر گرامی حضرت امام
دکتر حسین امیر عبداللهیان. مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی.
آقای مندلا ماندلا نوه نلسون ماندلا
آقای جف مخوبو. شهردار ژوهانسبورگ
دکتر خالد قدومی. جنبش حماس
دکتر ناصر ابو شریف.جنبش جهاد اسلامی
آقای ابراهیم رسول. استاندار استان کیپ. نماینده کنگره ملی افریقا
دکتر اکبری. سفیر سابق ایران در لیبی.
دکتر مرندی . استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل بین المللی
آقای مسعود شجره. کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس.
و شخصیت های بین المللی دیگر.
زمان:
روز قدس : ۲۲ ماه می ساعت ۱۱ شب به وقت ایران و ۲۰.۳۰ به وقت آفریقای جنوبی.
شیوه ارتباط:
هم اکنون با آیدی as.talk در انستاگرام مارا فالو کنید و هنگام برگزاری جلسه در برنامه زنده روز قدس آنلاین شوید.
اینپیام را برای تمام تماس های خود ارسال کنید. برای ارسال عکس و نوشته با هم بر روی عکس کلیک کنید و از روی سه نقطه بالا گزینه share یا اشتراک گذاری را انتخاب کنید.
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
بنابر تقاضای دوستان خلاصه ای از لایو اینستاگرام:
مهارتهای مدیریت بحران کرونا در خانواده
زاهره سادات میرجعفری / دکتری مطالعات زنان
پس از انتخاب صحیح و شایسته دقیق و با آگاهی و عقل و براساس اولویت های مهم و اصلی زندگی که سعادت وشقاوت مارا درزندگی رقم می زند هدف از تشکیل خانواده که بر مبنای قران رسیدن به آرامش است باید برای افراد باید روشن و خاطرنشان گردد .
سپس شناخت تفاوتهای زن ومرد به لحاظ جسمانی روحی و روانی و تنظیم رفتارها و انتظارات خود براساس آن ازاهمیت زیادی در رفع اختلافات دارد . یادگیری فنون مذاکره و مهارتهای ده گانه زندگی مهارتهای خانوادگی مدیریت خشم مهارت حل مساله و مواجهه صحیح با عیوب همسر از مواردی است که باید زوجین اموزش ببینند و در زندگی بکار ببندند.
توجه داشته باشید که بحران ها از انچه فکر می کنید کوچک تر هستند و با پذیرش آنها بدنبال راه حل باشیم . بکاربردن لفظ مساله به جای مشکل نشاندهنده قابل حل بودن مسائل زندگی ما دارد. نوع نگاه ما به بحران هم از اهمیت زیادی برخورداراست اینکه بحران ها همیشگی نیستند و درکل انسان دررنج آفریده شده وزندگی همواره فراز ونشیب داشته و دارد و پس از سختیها انسان قدردان نعمتها ست.
توجه داشته باشید که فرصتها کوتاه و درگذرند وباید تا می توانیم تلاش کنیم خاطرات شاد و زیبا از هم بجای بگذاریم تا می توانیم نگاه و اندیشه مثبت نسبت به زندگی و خانواده داشته باشیم .
هیچ انسانی کامل نیست وقطعا همه ما عیوبی داریم که دوست داریم در خفا بفهمیم سعی کنیم در مواقع دلخوری از فرمول مثبت منفی استفاده کرده و ابتدا ویزگیهای مثبت همسر را گفته سپس از دید خود موارد ناخوشایند را بیان کنیم. از ابراز علاقه بجا و مداوم غفلت نورزیم
ارتباط کلامی زوجین بشدت کاهش یافته فرصت خوبی برای دورهم بودن خانواده و لذت بردن در فضای خانه از طریق بازیها و سرگرمی های گروهی است .
همچنانکه ریاست مرد در خانواده و اقتدار انان باید حفظ گردد مردان هم حق سواستفاده از این قدرت ندارند بلکه با مدیریت شایسته خود باید با تمامی افراد خانواده مشورت کرده ودر نهایت بهترین تصمیم را به اطلاع بقیه برسانند و درواقع همه خود را دراین تصمیم شریک بدانند و احساس مسئولیت کنند ..... زنان هم باید بدانند بارمعنوی خانواده وشادی آنان برتمامی اعضا اثر گذار است ....
نکته نهایی اینکه بحرانها در زندگی زوجین بسان جرقه ای در زندگی افرادهستند خانواده متعادل این تهدید را با هماهنگی اعضا تبدیل به فرصت می کند اما خانواده متعارض این جرقه تبدیل به آتشی می گردد که همه اعضارا درگیر کرده و دچار نگرانی می سازد.چراکه سرمایه های عاطفی اجتماعی لازم برای عبور از بحران ها کسب نکرده است. زندگی هنری است که هریک از زوجین باید با توجه به شرایط خود ان را بسازند.
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
➕من رمزخوشبختیِ واقعی راچشیدهام
بایدحال رادریابی
نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری
و فکر آینده باشی.
بایدقدر لحظاتی راکه دراختیار داری بدانی🌺
@women92
Zahere Mirjafari:
باسلام و احترام کانالی متفاوت جهت بیان دغدغه ها، مشکلات و معضلات اجتماعی، زنان وخانواده، ما را در این راه همراهی نمایید. نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود را دراین خصوص با ما درمیان بگذارید.
هرگونه کپی بدون ذکر لینک مجاز نمی باشد.
ادمین:
@zaheremirjafari
Islamic women studies
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92