🔷 شناسایی زنان بی حجاب از طریق دوربین ؛موافقت سران قوا با طرح جدید!
🗣 بیژن نوباوه در جلسه علنی امروز (سه شنبه) و در جریان بررسی گزارش کمیسیون فرهنگی درباره عفاف و حجاب:
🔸️ تمامی سران قوا با مواد پیشنهادی در این گزارش موافقت کامل دارند. در شورای عالی امنیت ملی نیز در این خصوص بحث شده است.
🔸️ بنا به مواد این طرح افرادی که در معابر، اماکن عمومی، وسایل نقلیه و فضای مجازی، کشف حجاب، برهنگی یا بدننمایی کنند، اعمال قانون میشوند. مسئولیت رعایت حجاب در مراکز خرید و مال ها برعهده مالکان و متصدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 مقام معظم رهبری (مدظله العالی) :
🔸تعویق در #فرزندآوری ناشکری است.
نقد دوباره عبدالکریم سروش به عریان شدن گلشیفته فراهانی:
قدرت زن در هنر و دانش اوست نه در نمایش شرمگاه او/ درک و دانستههای این نافرهیختگان از فرنگستان سطحی و داوری ترازویشان سست است
چندی پیش عبدالکریم سروش در انتقاد از رویه کسانی که خود را اپوزسیون جمهوری اسلامی معرفی میکنند، انتقاداتی مطرح و مشخصا گلشیفته فراهانی را به دلیل برهنگی مورد انتقاد قرار داد. تیغ تیز نقد سروش سوی کسانی بود که به نام تنمالکی و زنانگی و تنانگی، شرم و حیا و خانواده و اخلاق را از میان برمیدارند. در جانب دیگر گروهی به دکتر سروش تاختند که او حق زنان بر بدن خویش را به رسمیت نمی شناسد. سروش تا کنون دوبار به انتقادات آنها پاسخ داده است. وی در آخرین یادداشت خود دوباره به این موضوع پرداخته که خلاصهای از آن را در ادامه میخوانید:
۱) دوران مدرن و پیشامدرن به ترتیب دوران حقمداری و تکلیفمداری است... تبدیل انسان تکلیف مدار به انسان حق مدار، ماحصل مدرنیته است. من، دینداری را یک حق، نه یک تکلیف می دانم.
۲) چالش بزرگ این دوره چالش حقوق و اخلاق است. شرم پایه اخلاق و بیشرمی بنیاد بیاخلاقی است.
۳) نقد من به دوران مدرن این است که توازن حق و تکلیف بهم خورده و غلبه مطلق حق بر تکلیف ایجاد شده.
۴) کسانی که از تنانگی و فمینیزمی افراطی دفاع می کنند، دشمن شرم و شرف و اخلاق اند. گرفتار حسن و قبح مُدهای زمانهاند که گویی حقایقی ازلی و ابدیاند و همیشه درست بودهاند و درست خواهند ماند! عریانی و عورتنمایی که اکنون به گمان آنان بدل به فضیلت شده، تا چندی پیش یک رذیلت بود، و شاید فردا دوباره ورق برگردد و باژگونه رذیلت شود. گرفتار رسوم زمانهاند نه حقایقی جاودانه. نه مقدس اند، نه پایدار.
۵) میگویند این شرمگاهنمایی زنان، روح زمانه و رسم هنر مدرن است و نمیاندیشند که نه هر مدرنی نیکوست. فاشیسم هم پدیدهای بود کلاً و کاملاً مدرن! مارکسیسم هم... بهعلاوه دنیای مدرن حاوی گفتمانهای گوناگون است. مگر ذاتی و گوهری دارد که بهدست آنان افتاده و دیگر عقلا از آن بیخبرند؟ ازین گذشته اکنون که فیلسوفان دم از جامعه پست سکولار و مدرنیته های چندگانه (multiple modernities ) میزنند.
۶) میگویند حق آنان است که عریان شوند و بدن برهنهشان را به جنّ و انس و دیو و دد نشان دهند و نمیاندیشند که این هم حقّ آنان است که انتخاب دیگر کنند و آن را نشان ندهند.
۷) میگویند کسی حق قضاوت در باره برهنهشدنشان را ندارد و قضاوتگری را محکوم میکنند... نمیاندیشند که خود غرق در قضاوتاند و آن عمل را نیکو میشمارند و ملامتِ ملامتگران را بر نمیتابند. و با این قضاوت، درک ناقص خود از مقوله قضاوت نکردن را آشکار میکنند.
۸) میگویند برهنهشدن، تابوشکنی و سنتشکنی است و نمیاندیشند که نه هر تابوشکنی و سنّتشکنی نیکوست. اکنون کسی اگر بَرده شود یا بردهگیری کند و آن را تابو شکنی بداند، محکوم به ملامت عقلاست.
۹) میگویند زن مالک بدن خویش است و حقّ هرگونه تصرّفی در آن را دارد و نمیاندیشند که این حق مالکیت، همچون حقوق دیگرست و محدود به حدودی است. هیچکس حق ندارد به دلیل مالکیت بر بدن خویش، خود را به فروش برساند و بَرده دیگری شود و یا چشم خود را درآورد، یا تن به ذلّت بدهد.
۱۰) گفتهاند عریان شدن بخشی از هنر مدرن است. به این میگویند مغالطه ارجاع معلوم به مجهول! عملی را که چند و چونش معلوم است، به مفهومی ارجاع میدهند، یعنی هنر، که هیچ تعریف ثابت و معینی ندارد، و بلکه از نظر بعضی دانایان مدرن و پسامدرن، دوران جدید دوران مرگ یا پایان هنر است ( از هگل گرفته تا آرتور دانتو و بسیاری دیگر)
۱۱) میگویند این کار مبارزهایست برای رهایی از مردسالاری و تبعیض جنسیتی. بلی، آن رهایی نیکوست، ولی راهش این نیست. میدانم بعضی از فمینیستها بدن زن را قدرت زن انگاشتهاند، و بدننمایی و بیپروایی جنسی را از جنس قدرتنمایی شمردهاند (empowerment) اما این افسونی شیطانی است که باطلی را به حق میآمیزد و نشانی بهشت را از مسیر جهنم میدهد. قدرت زن در هنر و دانش اوست نه در نمایش شرمگاه او.
۱۲) درک و دانستههای این نافرهیختگان از فرنگستان سطحی و داوری ترازویشان سست است. چیزکی از ارتجاع و قرون وسطا شنیدهاند. اغلب اینان نه یکروز به کلیسا رفتهاند و نه یکبار به جدّ در کنفرانسی دینی با دانشمندان جهانی نشستهاند تا بدانند تاریخ و جامعه مغرب زمین تا چه اعماقی دینیست.
تاریخ آمریکا تاکنون یک رئیسجمهور آتئیست یا غیرمسیحی نداشته و کلیساها و دینداران، به جد و قوّت درکارند که چنین نشود.
@FarhikhteganOnline
@iranzanan
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماهمه افقهای معنویت را در شهدا تجربه کردیم ...
🔰#شهید_آوینی
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
از این پس تعداد فالورها ما را فریب ندهد.
ایجاد اشتباه محاسباتی در ذهن افراد با لشکریان فیک!
📍چگونه رباتهای مجازی میتوانند با عملیات کامنتینگ، توهم تایید اجتماعی و یا توهم فشار اجتماعی ایجاد کنند؟
✍ پ.ن : در قضیهی #مهسا_امینی همین رباط های فیک بار ترند کردن این هشتگ را بر دوش کشیدند!
.
گفتم:چرا انقدر سختی رو باید تحمل کنم!؟
گفتی:"ان مع العسر یسرا"
قطعا به دنبال هرسختی اسانی ست
گفتم اخه دیگه خسته شدم
گفتی:"لا تقنطو من رحمه الله"
از رحمت من نااامید نشو✨
#الله
#سختی
#ناامید
#رحمت
https://eitaa.com/women92
جایگاه زن دراسلام در ۳ جمله
🕊زمانیکه دختر است،دروازه جنت را برای پدرش باز میکند.
🕊زمانیکه همسر است،دین شوهرش را تکمیل میکند
🕊زمانیکه مادر است،جنت زیر قدومش است
https://eitaa.com/women92
41.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بچه ها
آخرای سال همیشه شلوغترین حالتای زندگی هاست و همچنین پر استرس ترین حالت برای اونایی که از نظر مالی مشکلات دارن و امروزه هم کسی نیست که دیگه طعم مشکل مالی داشتنو نچشیده باشه
🌹لطفا دانلود و تماشا کنید
شاید فردا دیر بشه از امروز شروع کنیم
🔻اشتغالاتِ دنیایِ امروز، ما را از فرصتِ باقیماندهٔ ماه شعبان غافل نکند.
🔹 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«سعی كنيم در مابقی ماه شعبان تدارك كنيم كوتاهیای كه در گذشته ما بوده است.
كسی نمیتواند بگويد ما حق این ماه را ادا كرديم. اگر كوتاهی كردهايم، اولين قدم در رشد، اعتراف به كوتاهی است. کسی كه احساس نمیكند در بندگی خدا كوتاهی كرده، رشد نمیكند!
مرحوم صدوق از عيون اخبارالرضا(ع) نقل كردهاند که اباصلت در آخرين جمعه ماه شعبان بر امام رضا(ع) وارد شدند. حضرت فرمودند: اباصلت! اكثر شعبان گذشت، اين آخرين جمعه ماه شعبان است: «فتدارك فيما بقی منه تقصيرك و عليك بالإقبال على ما يعنيك و ترك ما لا يعنيك»...
باید سعی كنیم آنچه را که به درد نمیخورد، در مابقی اين ماه كنار بگذاريم. خوردنها، خوابيدنها، نگاهكردنها و اشتغالات متنوعی كه دنيای امروز بر ما فراهم میكند... خدا نکند اشتغالاتی بر ما بيايد كه اصلاً نفهميم در فضای ما چه میگذرد و بهسرعت فرصتها بروند و ما غفلت كنيم.»