▪️زن مسلمانِ ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود...
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسان در گذر زمان...
@women92
⚫️السّلامُ علیکِ یا خدیجةَالکبریٰ⚫️
در مقـام زن، ولـی مردانگـی،
قانـون توست✔️
تا قیامت هر کجا مؤمن بوَد،
ممنون توست✔️
بردباری، صبر، دینداری همه،
مرهون توست✔️
هر که از اسلام دارد بهرهای،
مدیون توست✔️
🖤 رحلت بانوی صبر و استقامت، ایثار و گذشت، حضرت خدیجه کبری(س)، بر دل داغدار پیغمبر و مسلمانان جهان تسلیت باد.
@women92
مادر مهربان مومنین
همسران پیامبر به عنوان شخصیتهای حقوقی ویژه در قرآن مورد خطاب قرار گرفته اند. در سوره مبارکه احزاب از ایشان به عنوان "مادران مومنین" یاد شده (احزاب/۶) و جایگاه آنان در جامعه بیان شده است.
در دورانی که اعراب به منوال جاهلیت زنان را تحقیر می کردند و در دربار شاهان و روساء قبایل جای زنان در حرمسرا بود و زن فقط وسیله ای برای لذت و هوسرانی و ازدیاد نسل دانسته می شد، این عنایت ویژه قرآن به همسران پیامبر در خور توجه است.
همسران پیامبر به سبب همراهی با ایشان و حضور در بیت وحی و آگاهی از آیات قران، مورد خطاب قرار گرفتند و وظیفه ای خطیر به ایشان محول شده که در راستای رسالت نبی خاتم (ص) است. این موضوع در آیات ۳۳-۳۴ سوره مبارکه احزاب بیان شده است.
حضور در کنار ولی جامعه و آگاهی بیشتر از آیات قران و حکمت الهی که در کلام و مرام ولی الله جاری است و بیت این زنان را نورانی کرده، آنها را مفتخر می سازد که بتوانند این معارف را در سطح جامعه گسترش دهند و در مسیر اسلام برای روشنگری و هدایت مردم قدم بردارند گرچه بعضی این فرصت را قدر ندانستند و ناسپاسی کردند...
در زمان نزول این آیات نورانی، بانو خدیجه(س) در کنار پیامبر حضور نداشت ولی بیش از سایر زنان عامل به این آیات بود. ایشان عمر و ثروت پربرکت خود را به پای گسترش توحید ریخت. او بیش از همه ذاکر آیات و حکمت الهی و حافظ مقام ولایت در جامعه بود. در روزگار سختی و غربت برای مومنین مادر و ملجا و پناه بود.
بانو خدیجه به ما آموخت در مسیر حق می شود معصوم نبود ولی با همراهی و همدلی با ولیِ جامعه و حرکت پشت سر او به مقامی رسید که فخر زنان عالم شد. به چنان درجه ای رسید که مورد خطاب و سلام ویژه پروردگار قرار گرفت و یاد و نام او تا پایان عمر همراه جان گرامی رسول خدا(ص) بود.
ان شاءالله ایشان در روز جزا شفیع ما باشند.
@women92
میرزایی
#حضرت_خدیجه_کبری
#ام_المومنین
#وفات
.
💰تجارت چیست؟
آنکه سود بیشتری به دست بیاورد
خدیجه بسیار ثروتمند بود
میتوانست دنیایش را آباد تر کند از آنچه بود
اما میدانست که دنیا گذرا و فانی ست
چه بهتر که ثروت جایی خرج شود که مانایی بیشتری داشته باشد
تمام ثروتش را داد
چه چیز به دست آورد :
قلب رسول خدا را
قلب جان جانان خدا را
محبت پیامبر را
⁃ نشستن بر قبر خدیجه
⁃ و این مثل خدیجه
کوثر خدا را و کوثر رسول خدا را
❤شد مادر مادر امامان
خودش شد مادر امامان چه اینکه علی بن ابیطالب را از ۶ سالگی در دامن مهر خود بزرگ کرد
👈و دوازده امام را مادری کرد
↩خدیجه سلام الله علیها تاجر بود...
@women92
M:
🔴 #قابل_توجّه_مردان
💠 آقایان توجه کنید گاهی برخی کارها واقعاً به دل همسرتان مینشیند و #محبّت عمیقی در دل او ایجاد میکند. وقتی خانم شما منزل نیست برخی کارهای زمین مانده را انجام دهید.
💠 مثلا ظرفها یا لباسها را بشویید، خانه را جارو بزنید، دستمال بکشید، وسائل منزل را #مرتّب کنید و اموری از این دست.
💠 این کارها علاوه بر اینکه #اجر فراوانی دارد ایجاد محبّت و همدلی میکند و گاه بسیاری از #کدورتها را از بین میبرد.
🆔 @women92
اهل مد هستم چون میخواهم متفاوت باشم
▪️دکتر فردین علیخواه(جامعهشناس):
امیل دورکیم؛ یکی از بنیانگذاران جامعهشناسی معتقد است که تفاوت جوامع سنتی با جوامع مدرن را میتوان در دو کلمه « تشابه» و « تفاوت» خلاصه کرد. در جوامع سنتی، آدمها شبیه هماند. یعنی غالباً مانند هم زندگی میکنند. ولی در جوامع مدرن تفاوتها پررنگ میشود. دورکیم معتقد است که در جوامع سنتی، این جامعه است که در فرد حضور دارد؛ جملهای که بیانگر فشار جامعه بر فرد برای همراهی با جمع است، ولی در جوامع مدرن، این فرد است که در جامعه حضور دارد که این امر بیانگر استقلال نسبی فرد نسبت به جامعه است.
مد در جوامع جدید یکی از آن پدیدههایی است که دیدگاه جامعهشناسانی نظیر دورکیم را به چالش میکشد. منظورم چیست؟ با همهگیر شدن تدریجی یک مد؛ بهتدریج بسیاری از مردم شبیه هم میشوند. درست است که این شباهت دقیقاً همان شباهتی نیست که در جوامع سنتی وجود داشت. در اینجا فرد انتخاب میکند که از یک مد پیروی کند یا خیر ولی در جوامع سنتی انتخابی وجود نداشت. درواقع در اولی « اجبار» و در دومی« انتخاب» وجود دارد. ولی درهرصورت، با گسترش یک مد، متفاوت بودن که ویژگی یک جامعه مدرن است زیر سؤال میرود. البته برخی از جامعه شناسان معتقدند که اجبار فقط مخصوص جوامع سنتی نیست و در جامعه مدرن هم نوعی اجبار خفیف وجود دارد. چراکه وقتی یک مد فراگیر میشود فرد برای کسب « تأیید اجتماعی » مجبور میشود تا از آن مد دنبالهروی کند چراکه در غیر این صورت ممکن است منزوی شود.
بسیاری از مردم به این دلیل اولیه سراغ مد میروند که میخواهند متفاوت به نظر برسند و برای خودشان هویت مستقلی داشته باشند. ولی آیا مد میتواند این خواسته را تأمین کند؟ روزی یک جامعهشناس در یکی از کلاسهایش تحقیق کوچکی انجام داد. از تکتک دانشجویانش که شلوار جین مدل « لوی 501 » پوشیده بودند پرسید "چرا این شلوار را پوشیدهاید"؟ تقریباً 25 نفر از 30 نفرشان گفتند چون میخواهیم متفاوت باشیم. استاد در پایان رو به آنان کرد و گفت "تعجب میکنم که چطور ممکن است 25 نفر از 30 نفرتان یک مدل از یک شلوار را بپوشید و بعد تصور کنید که متفاوت هستید. آن 5 نفر متفاوتاند یا شما 25 نفر؟".
در سه سال گذشته ریش موسوم به داعشی در بین بسیاری از جوانان مد شد. بسیار پیش میآمد که با دیدن یک نفر در خیابانهای شهرهای بزرگ که پیرو این مد بود تصور کنیم که همین چند ساعت قبل او را در جایی دیدهایم. مد قدرت یکسانسازی دارد. مد به ظهور هویتهای مستقل مجال نمیدهد. برای همین هنرمندان که یکی از دغدغههای اصلیشان متفاوت بودن است همواره سعی میکنند به هیچ مدی پایبند نباشند و اتفاقاً خودشان پیشرو باشند و هدایتگر جریان مد شوند!
در دنیای امروز معمولاً این رسانهها هستند که مد را میسازند. مدتی قبل خبرنگاری از من پرسید که "به نظر شما هماکنون گرایشهای فرهنگی مردم به کدام سمت است"؟ گفتم امکان دارد باهم به پشتبام برویم؟ تعجب کرد و گفت چرا؟ گفتم "باید جهت دیشهای ماهواره را ببینم"! توضیح دادم که زمانی بیشتر دیشها به سمت ترکیه بود. جامعه ایران ترکیه زده شد. آدم دچار شک میشد که ابراهیم تاتلیس ایرانی است یا ترکیهای! مدها که جای خود داشت. بعد دیشها به سمت اروپا یا همان هاتبرد چرخید. موهای بلوند مد شد و شهرت شکیرا از بسیاری از خوانندگان ایرانی پیشی گرفت. باز دیشها به سمت عرب یا ماهواره عرب ست چرخید. جامعه ایران عرب زده شد! آرایش عربی یا خلیجی همهگیر شد و این بار نانسی عجرم از بسیاری از خوانندگان ایرانی پیشی گرفت. البته نباید کتمان کرد که دخالت نهادهای رسمی در موضوع مد و پوشش باعث شده است تا جامعه نتواند در کمال آرامش درباره انتخابهایش تأمل و بررسی و بحث کند و جامعه مدام در موقعیت واکنش و مقاومت قرار میگیرد.
باید خوشحال بود که با رشد شبکههای اجتماعی بهویژه اینستاگرام و امکان وسیع تبادل ایدهها ، خلاقیتها و عکسهای مربوط به مد و لباس و در کنار آن کاهش استقبال از شبکههای ماهوارهای، در یکی دو سال گذشته گوناگونی و تنوع که ویژگی جامعه امروز است بیشتر شده است. این را باید به فال نیک گرفت.
@women92
🔻معصومه ابتکار: لایحه سخت کردن طلاق برای مردان در حال نهایی شدن است
▫️معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری:
🔹ما تمام کارهای لایحه سخت کردن طلاق برای مردان را انجام دادیم، مبانی حقوقی و سند پشتیبانیاش را آماده کردیم و به کمیسیون لوایح دولت ارسال کردیم.
🔹سلسله نشستهایی در قم با حضور صاحب نظران برجسته حوزه برگزار کردیم که در ارتباط با همین موضوع حقوق زنان مخصوصا شروط طلاق بود.
🔹بسیار امیدواریم که با استفاده از این نظرات بتوانیم بتدریج بسیاری از این موارد را اصلاح کنیم./ خبرآنلاین
🔴 سیروس عسگری،
پروفسور ایرانی زندانی
در آمریکا به کرونا مبتلا شده.
عسگری استاد دانشگاه شریف که در نوامبر ۲۰۱۹ از اتهام سرقت اسرار تجاری مرتبط با فعالیتهای دانشگاهی تبرئه شده بود، به علت ابطال روادیدش هنوز در بازداشت اداره مهاجرت آمریکاست!
🔻اون غربزدههایی که ادعای وطن پرستی دارن
ببینن @women92
💕 متنی بسیار زیبا و آموزنده :
یک روز استاد دانشگاه به هر کدام از دانشجویان کلاس یک بادکنک باد شده و یک سوزن داد و گفت یک دقیقه فرصت دارید بادکنکهای یکدیگر را بترکانید هر کس بعد از یک دقیقه بادکنکش را سالم تحویل داد برنده است مسابقه شروع و بعداز یک دقیقه من و چهار نفر دیگه با بادکنک سالم برنده شدیم
سپس استاد رو به دانشجویان کرد و گفت «من همین مسابقه را در کلاس دیگری برپا کردم و همه کلاس برنده شدند زیرا هیچکس بادکنک دیگری را نترکاند چرا که قرار بود بعد از یک دقیقه هرکس بادکنکش سالم ماند برنده باشد که اینچنین هم شد ما انسانها رقیب یکدیگر نیستیم و قرار نیست ما برنده باشیم و دیگران بازنده قرار نیست خوشبختی خود را با تخریب دیگران تضمین کنیم میتوانیم با هم بخوریم با هم رانندگی کنیم با هم شاد باشیم پس چرا بادکنک دیگری را بترکانیم؟»
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺مناجاتخوانی «بازآ» با نوای محمدحسین پویانفر
💥 @women92
ir.coders.monajatamir.apk
19.79M
مناجات امیرالمومنین علیه السلام
خوبان حتما دانلود نصب کنید فوق العاده هست 😔😔التماس دعای فرج وعاقبت بخیری
@women92
▪️ای تو بانو که در آغاز مسلمان شده ای
▪️همدم ختم رسل زینت زن ها شده ای
▪️بین زنهای عرب برتری و فاضله ای
▪️که ز آنها تو فقط همسر طاها شده ای
▪️چه قیاس غلطی و چه گزافه سخنی
▪️بلکه بالاتر از آسیه و حوّا شده ای
🏴 #وفات_حضرت_خدیجه﴿س﴾
تسلیت باد.🥀
🔰 @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎼 نماهنگ «تشرف »
به آستان ام المومنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)
📖 شاعر : سیدحمیدرضابرقعی
🎵 تنظیم: مسعود بقایی
📣 تهیه کننده : محبوبه سعیدی
به همت موسسه حضرت خدیجه سلام الله
🥀وفات_حضرت_خدیجه(س)
@women92
🌸🍃 #قرآن ڪریم انسان ساز است،
و زنها نیز انسان ساز.
وظیفہ زنها انسان سازۍ است.
اگر زنهای انسان ساز از ملتها گرفته بشود،
ملتها بہ شکست و انحطاط مبدل خواهند شد،
شڪست خواهند خورد، منحط خواهند شد.
زنها هستند ڪہ ملتها را تقویت میکنند، شجاع مےڪنند.
📚 #گزیده_کتاب
📚 صحیفه امام خمینی جلد ۶ صفحه ۳۰۰
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸این روزهای کرونایی
حتی شده با یک شاخه گل 🌸🍃
از همسر خود قدر دانی کنید
علاوه بر نقش اجتماعی
زحمت خانه داری مضاعف
سرگرم کردن بچهها در خانه
و رسیدگی به امور آموزشی آنها و ...
مادران را خسته کرده است
زبان روزه را هم اضافه کنید
بانوان در این شرایط
به محبت و حمایت
بیشتر ما نیاز دارند🌸🍃
@women92
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
آنبهآن [انسان] ترقی و رشد میکند. محال است که یک کار خیری برای خدا بکند مغفولٌعنه باشد (نادیده گرفته شود)؛ «لَا يَعْزُبُ عَنْهُ مِثْقَالُ ذَرَّةٍ؛ به اندازه سنگینی ذرهای از علم او دور نخواهد ماند»، [ممکن نیست] ملائکه خبردار نشوند، کسی ننویسد، ضبط نکند. باید ملتفت باشد! هر خیری و هر شری از هر کسی صادر شود، در آنجا آشکار است.
📚 بهسوی محبوب، ص١١۴
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقايقی درباره مظلومیت و شخصیت حضرت خديجه(س) از زبان رهبرانقلاب
به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س)
@women92
📚 #معرفی_کتاب
برای زین أب
(روایت زندگی شهید مدافع حرم محمد بلباسی)
✍🏻 #سمیه_اسلامی | #فاطمه_قنبری
📇 #شهید_کاظمی
کتاب حاضر روایت خاطراتی از زندگی شهید محمد بلباسی، یکی از شهدای مدافع حرم است که در منطقه «خان طومان» سوریه حین مبارزه با تروریست های تکفیری به همراه دیگر همرزمانش به درجه رفیع شهادت نائل شد.
📖 گزیده کتاب:
«بعضی شب ها در حیاطِ روبروی حرم می نشستیم و با هم درس های کلاس اخلاق را مباحثه می کردیم. به من می گفت: «از امام چیزهای دنیایی نخواه! کم هم نخواه! بگو آقاجان، معرفت خودِت رو به من بده!»
آن قدر دوستش داشتم که هر چه می گفت، برایم حجت بود. چشمانم را بستم و همین ها را تکرار کردم. یک دفعه یاد چیزی افتادم و گفتم: «راستی محمد! همه از این جا برای خودشون کفن خریدن. ما هم بگیریم و بیاریم حرم برای طواف!»
طفره رفت و گفت: «ای بابا! بالاخره وقتی مُردیم، یه کفن پیدا میشه ما رو بذارن توش.»
اصرار کردم که این کار را بکنیم. غمی روی صورتش نشست. چشمانش را از من گرفت و به حرم دوخت. گفت: «دو تا کفن ببریم، پیش یه بی کفن؟!»
@women92
🌸پانزده نکته که ما را ثروتمند ميکند
🌸1-ادب
🍃2-یادگیری مادام العمر
🌸3-نگرش مثبت
🍃4-ارتباط موثر
🌸5-انضباط شخصي
🍃6-تندرستي واقعي
🌸7-آرامش خاطر
🍃8-خلاقيت
🌸9-عشق ورزيدن به کار
🍃10-داشتن برنامه و هدف
🌸11-داشتن قلب و زبان شاکر
🍃12-درک ديگران
🌸13-استفاده موثر از زمان
🍃14-بخشندگي
🌸15-اعتماد به نفس
🌸ثروتمند شدن بسیار آسان است
@women92
«با توجه به شرایط آن روزگار، که زن را از تمام احتیاجات محروم و دختران را زنده به گور میکردند و با توجه به موقعیت و فعالیت اقتصادی خدیجه (سلاماللهعلیهم) میتوان او را خردمندترین و کارآمدترین زن روزگار خود نامید. یکی از نویسندگان عرب در مورد او مینویسد: «خدیجه این بانوی آگاه و پاک سرشت و این انسان شیفته معنویت که حقگرایی، فضیلتطلبی و نواندیشی و عشق به کمال از ویژگیهای او بود. از همان روزگار جوانی و پیش از آشنایی با پیامبر، یکی از دختران نامدار و با فضیلت حجاز و عرب به شمار میآمد. در جهان عرب نخستین، زن توانمندی است که در تجارت و مدیریت درخشید و در این راه شخصیت منطقهای و شهرت جهانی به هم زد. به گونهای که نام بلند او در تاریخ عرب و در آثار و نوشتههای تاریخ نگاران پیش از اسلام نیز باشکوه و عظمت و به عنوان یک قهرمان بزرگ ملی آمده است». (کوفی، محمد بن سلیمان، مناقب امیرالمؤمنین علیهالسلام، ج۲، ص۴۲۲.-به نقل از ویکی فقه)
@women92