موافقتنامه معاونت زنان و خانواده با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور برای سال ۱۴۰۳
🔹 به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ تفاهمنامه همکاری معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با هدف ارتقا و بهبود وضعیت فرهنگی اجتماعی و اقتصادی زوجین روستایی امضا شد.
🔹دکتر سیدامیرحسین مدنی، معاون توسعه روستایی,عشایر و مناطق محروم کشور در مراسم امضای این تفاهم نامه با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات ویژه ای در حوزه توسعه روستا های کشور انجام شده است گفت: پرداخت ۱۴۰ همت تسهیلات اشتغالزایی برای ۹۵۲ هزار و ۶۳۵ نفر روستایی از آن جمله می باشد.
🔹 وی افزود: بر اساس تفاهمنامه امروز از منابع این معاونت تسهیلات اشتغال ۲۰۰ میلیون تومانی قرضالحسنه ۴ درصدی به زوجین روستایی متولد دهه ۶۰ در سال جاری پرداخت میشود.
🔹 این تفاهمنامه در جهت حمایت از ازدواج و تشکیل خانواده برای متولدین دهه ۶۰ با توانمندسازی اقتصادی از طریق اعطای تسهیلات اشتغال میباشد.
🔹 دکتر انسیه خزعلی در این مراسم گفت: روستا مسئله مهمی است که باید به صورت ویژه دیده شود و جهت پیشگیری از تجرد قطعی و مهاجرت از روستا به شهر باید امکانات ویژه خصوصاً در بحث کسب و کار در اختیار آنان قرار داد
🔹 وی افزود در دولت شهید جمهور تغییرات جدی در حوزه اشتغال و کارآفرینی در روستاها صورت گرفته است که در برخی مناطق منجر به مهاجرت معکوس شده است.
🔹 افزایش تعداد خانم های سرپرست خانوار و خالی شدن روستاها از مردان بدلیل نامناسب بودن شرایط اشتغال در روستا و زنانه شدن برخی روستاها زنگ خطری است که استحکام خانواده ها رانشانه رفته است، که اقداماتی مانند اعطای تسهیلات می تواند به تحکیم خانواده خصوصا برای متولدین دهه60 کمک کند.
🔹 لازم به توضیح است این موافقتنامه به دلیل استقبال از سوی متقاضیان به صورت متمم برای تکمیل و ادامه تفاهمنامه منعقد شده در سال ۱۴۰۲ می باشد، که به منظور حمایت اقتصادی از خانوادههای محروم و تشویق به تشکیل ازدواج متولدین دهه ۶۰ در روستاها و مناطق محروم تمدید شد.
@womengov
28.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آخرین امضای شهید جمهور برای زنان
⁉️در روز ۳۰ اردیبهشت و پیش از پرواز، دکتر رئیسی پای چه ابلاغیهای را امضا کرد؟
@womengov
🔰 آغاز به کار پنجمین دوره آموزشی«زندگی و بالندگی» در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
🔹 پنجمین دوره آموزشی «ارتقاء مهارتهای یادگیری یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز» در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی آغاز به کار کرد.
🔹 این دوره آموزشی 23 خرداد، با حضور ۹۰ نفر از معاونین پرورشی، مشاورین بانوان و رئیس انجمن اولیا و مربیان ادارات کل کشور با مشارکت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش در محل تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی برگزار شد.
🔹 مشاور و دستیار مردمی سازی معاون ریاست جمهور در امور زنان و خانواده در ابتدای این مراسم به ارائه گزارشی از این دورهها پرداخت و عنوان کرد: بنا به ضرورت ارائه آگاهیها و مهارتهایی برای والدین در تربیت زیست عفیفانه فرزندان، از دو سال گذشته طرح در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری کلید خورد.
🔹 دکتر فاطمه سادات کتابچی تصریح کرد: تا کنون 4 دوره از این طرح «ارتقاء مهارتهای یادگیری یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز» با هدف ورود دستگاههای مختلف به بحث زیست عفیفانه با رویکردی معرفتی و نو، برگزار شد.
🔹 وی افزود: با توجه به اینکه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یک دستگاه ستادی است نه اجرایی، اجرای این طرح بر عهده بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی قرار گرفت که خوشبختانه این مرکز در بخش محتوا و اجرا بسیار قوی عمل کرده است.
🔹 کتابچی ادامه داد: به همت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی تیم اجرایی ۳۰ نفره متشکل از اندیشمندانی از دانشگاههای تهران و مشهد تشکیل شد و در همین راستا نقشه عملیاتی بر اساس نیازسنجی چند وجهی طراحی و اجرا شد و پژوهشگران و استادان دانشگاه فردوسی مشهد و محققان بنیاد پژوهشهای اسلامی دست به دست هم دادند تا یک نیاز سنجی چند وجهی ارائه دهند.
🔹 مشاور و دستیار مردمی سازی معاون ریاست جمهور در امور زنان و خانواده، ادامه داد: پس از برگزاری جلسات علمی و تخصصی، 30 درسنامه با محوریت مهارتهای والدین در بالندگی فرزندان تدوین شد. عشق بی پایان والدین به فرزندان و جهت دهی این عشق به سمت بالندگی و سلامت آنان، ریشه درونی این بالندگی و سلامت، توانایی های درونی شگفت انگیز فرزندان، استفاده از توانمندی در سلامت و بالندگی، عفت و خود مراقبتی و… برخی از موضوعات این درسنامههاست.
🔹 کتابچی مخاطب این دورهها را والدین دانشآموزان ذکر کرد و افزود: به منظور بهرهمندی هر چه بیشتر این مخاطبان، علاوه بر برگزاری دورهها به صورت حضوری، شرایطی را فراهم آوردیم تا والدین از طریق سایت «زندگی و بالندگی» از آموزههای این دورهها بهرهمند شوند.
🔹 وی بیان کرد: در این سایت، مخاطبان به صورت مستقیم آموزشهای لازم را میبینند و با مزیتهای این دوره، دسترسی سریع و برخط به اطلاعات، ارائه گام به گام محتوای آموزشی، محتوای هدفمند به پدران و مادران و... آشنا میشوند.
@womengov
📷 #گزارش_تصویری | دوره آموزشی زندگی و بالندگی با سخنرانی دکتر انسیه خزعلی؛ معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده و احد فرامرز قراملکی؛ مدیر عامل بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در جمع معاونان آموزش و پرورش کل کشور روز پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ در تالار شیخ طبرسی برگزار شد.
@womengov
با مشارکت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد؛
اختتامیه پنجمین دوره آموزشی «ارتقاء مهارتهای یادگیری یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز»
🔹 اختتامیه با مشارکت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی،پنجمین دوره آموزشی «ارتقاء مهارتهای یادگیری یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز» به کار خود پایان داد.
🔹 معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در این مراسم که ظهر روز ۲۴ خرداد با حضور 90 نفر از معاونین پرورشی، مشاورین بانوان و روسای انجمن های اولیا و مربیان ادارات کل کشور و با مشارکت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش در محل تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی برگزار شد، ضمن تسلیت فقدان شهدای خدمت که وجودشان در زمان حیات مغتنم بود و با شهادتشان نیز حرکت انسجام ملی را رقم زدند، گفت: در آیات و روایات فراوانی به اهمیت خانواده و تربیت نسل جدید اشاره شده است و این نشان دهنده اهمیت زیربنایی این موضوع است.
🔹 دکتر انسیه خزعلی، ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع، طرح «ارتقاء مهارتهای یادگیری یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز» ویژه والدین کلید خورد و خوشبختانه امروز آیین اختتامیه پنجمین دوره از این طرح را پشت سر گذاشتیم.
🔹 وی با اشاره به اینکه فرهنگ اساس و ریشه سایر فعالیتهاست، گفت: به فرموده مقام معظم رهبری فرهنگ هوای تنفس است و اگر این هوا مسموم شد، هیچ یک از مسائل دیگر جامعه اعم از اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ...از سلامت برخوردار نیست.
🔹 دکتر خزعلی با اشاره به اینکه فرهنگ زیر بنای اقتصاد و سیاست است و بخش وسیعی از آن به آموزش و پرورش، والدین و دانشآموزان مرتبط است، افزود: اگر دانشآموزان آموزش ببینند اما نتوانند با والدین خود ارتباط موثر برقرار کنند، والدین مهارت ارتباط با دانش آموزان را نداشته باشند همچنان مشکل آسیبها در جامعه وجود خواهد داشت. از همین رو این دورهها را با والدین آغاز کردیم و با محوریت زیست عفیفانه و شناخت فرزندان وارد تعامل و بحثهای تربیتی شدیم.
🔹 وی خطاب به حاضران در این مراسم، گفت: شما مشاورین و معاونین پرورشی و روسای انجمن اولیا و مربیان، افسران جنگ نرم هستید، جنگی که باید آمادگیهای گوناگونی را برای آن کسب کرد و اگر در این جنگ مجهز به سلاح روز نباشیم دشمن بر ما غلبه خواهد کرد.
🔹 معاون رئیسجمهور، تصریح کرد: راه مجهز شدن در این جنگ، تسلط، شناخت و مهارتآموزی در ارتباط دانشآموزان با والدین است همینطور ارتباط خود والدین با یکدیگر و آموزش مهارتهایی که زوجین باید از آغاز زندگی برای استحکام خانواده ببینند از اولویتهاست که در همین راستا، سامانههایی همچون همساز طراحی شده است، در واقع این طرح به عنوان یک رویداد بدیع و مبتکرانه با اقدامی پیشدستانه توسط تیمی منتخب از مشاوران و روانشناسان خبره، معتمد و متعهد بر آن است تا همراه و پشتیبان زوجین در گذر از مسیر پرفراز و نشیب زندگی مشترک باشد.
🔹 وی همچنین خاطر نشان کرد: ما برای پر کردن خلاهای فرهنگی و احیاء فرهنگ و سنتهای ایرانی اسلامی، باید ارتباط مستمر بین والدین و دانش آموزان را برقرار کنیم و برای رسیدن به این مهم باید مهمات لازم را در اختیار داشته باشیم.
🔹 دکتر خزعلی در ادامه ضمن تقدیر از بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در برگزاری این دورهها و کمک به جریان معرفتی و آموزههای اهل بیت(ع) تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدواریم با اجرای طرحهای مختلفی که در معاونت ریاست جمهوری در امور بانوان و خانواده طراحی شده است، بتوانیم دانشآموزان را با والدینشان همراه کنیم تا در خط سیر تکامل هر روز بهتر از گذشته حرکت کنیم.
🔹 وی ادامه داد: نسل جوان جامعه اعم از دختران و پسران باید متناسب با جنسیت و سن، آموزشهای لازم را ببینند تا از خطرات دشمنان مصون بمانند.
🔹 دکتر خزعلی همچنین تصریح کرد: دخانیات و مسئله مواد مخدر از آسیبهایی است که متاسفانه نوجوانان ما را تهدید میکند و از همین رو راهکارهایی برای حل این معضلات طراحی شده که همکاری همه دستگاهها را برای عملیات موفق میطلبد.
@womengov
🔹 مسئول گرهگشا، قسمت هفتم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
7⃣ هفت خوان دریافت مجوز کسب و کار و پدیده امضاهای طلایی
🔸 دولت سیزدهم در دو سال گذشته موفق شد پس از ۱۳ سال، تکلیف بر زمین مانده تسهیل شرایط صدور مجوز کسب و کارها را انجام دهد و امضاهای طلایی برای صدور مجوز را حذف کند.
🔸 امضاهای طلایی و مراجعات مکرر متقاضیان برای دریافت مجوز و دلالیهایی که به واسطه آن ایجاد شده بود، با راهاندازی درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار حذف شد. در این راستا مدت زمان مشخصی برای صدور مجوز تعیین شده و در صورت عدم صدور مجوز در این بازه زمانی، مجوز به صورت خودکار صادر میشود.
@womengov
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همزمان با سفر دکتر خزعلی به استان خراسان رضوی صورت گرفت؛
آیین بهرهبرداری از دو واحد صنعتی دانش بنیان و فناور بانوان کارآفرین در شهرک صنعتی چناران
🔹 همزمان با سفر جمعی اعضای هیأت دولت به استان خراسان رضوی در مراسمی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ، دو واحدهای تولیدی بانوان کارآفرین مستقر در شهرک صنعتی چناران را بهره برداری نمود و از یک واحد صنعتی در حال توسعه که تماماً توسط یک بانوی ایرانی مدیریت و راهبری میشود، بازدید به عمل آورد .
🔹 به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی ، " دکتر انسیه خزعلی" روز جمعه در آیین بهرهبرداری از دو واحد تولیدی بانوان کارآفرین شهرک صنعتی چناران که با همراهی مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی برگزار شد ، اظهار کرد : سید الشهدای خدمت « شهید رئیسی » همیشه بر استفاده از تولیدات ایران تاکید داشتند و میفرمودند که وقتی جنسی را تولید داخل داریم به هیچ وجه نباید واردات آن را مجوز داد و به وزرا دستور پشتیبانی کامل از تولیدات داخل را تاکید می کردند
🔹 وی افزود : این واحدها شامل تولید کننده انواع تشک ابر و پارچه های رو مبلی ، واحد دانش بنیان تولیدی انواع رنگ و پوشش های محافظتی و واحد تولید کننده انواع نخ و منسوجات بافت بودند.
🔹 دکتر خزعلی در این برنامه، از نزدیک در جریان مهمترین توانمندیها، ظرفیتها و همچنین مسایل و مشکلات این واحدها قرار گرفت و برای رفع برخی موانع راهکارها و دستورات لازم را صادر کرد.
🔹 وی اضافه کرد : در فاصله دو ساله که از بازدید اول و دوم من از برخی از واحدها بود تحول چشمگیری را شاهد هستیم توسعه واحدهایی که در گذشته بازدید کرده بودم قابل تحسین است و همینطور احیا واحدهای تعطیل شده و افزایش واحدهای موجود بسیار جای شکرگزاری دارد و نشان دهنده به ثمر نشستن تلاشهای دولت سیزدهم میباشد.
🔹 معاون رییسجمهور در انتها ضمن ابراز خرسندی از حضور در مراسم بازگشایی و توسعه واحدهای تولیدکننده و کارآفرین بانوی استان خراسان رضوی، تصریح کرد: از اهم موضوعات طرح شده در بازدید از واحدهای تولیدی بانوان کارآفرین درخواست تامین سرمایه در گردش و مجوزات لازم جهت توسعه کسب و کارهای ایجاد شده بود که امیدوارم با تدابیر مسئولین استانی شاهد رفع موانع و عملیاتی شدن طرح های تولیدی با مدیریت زنان صنعتگر باشیم.
@womengov
💢 #اینفوگرافی | حمایت و تسهیل ازدواج در دولت شهید جمهور
🔰معاونت امور زنان و خانواده دولت شهید جمهور، با اهتمام به حمایت و تسهیل ازدواج، علاوه بر طرح «مشاوره رایگان نوهمسران در ۵سال اول زندگی»، گامهای موثری را برای تشکیل خانواده به هنگام جوانان ایرانی برداشته است.
#ازدواج
@womengov
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازدید معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، از ۲ واحد کارآفرینی حوزه زنان در چناران
🔶 دکتر انسیه خزعلی از ۲ واحد تولیدی متعلق به بانوان کارآفرین در شهرک صنعتی چناران دیدن و از نزدیک با این بانوان گفت و گو کرد.
@womengov
💢 #اینفوگرافی | حمایت و هویت بخشی به دختران در دولت شهید جمهور
@womengov
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قانون دورکاری مادران دارای فرزند خردسال برای همه مادران شاغل
دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت:
🔹 قانون دورکاری مادران دارای فرزند خردسال برای همه مادران شاغل چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، قابل استفاده است.
🔹 وی افزود: مقاومت مدیران بخش خصوصی در برابر اجرای این قانون به دلیل منفعتهای اقتصادی و میزان سودآوری آنها است.
🔹 دکتر خزعلی اظهار داشت: میزان تعهد عمل مادران در دوران دورکاری، در اجرا این قانون موثر است. قانون، مدیران را مسئول پذیرش یا عدم پذیرش دورکاری مادران کرده است.
🔹 معاون رئیسجمهور تاکید کرد: در حال تلاش برای اصلاح قانون و تسهیل شرایط دورکاری برای مادران دارای فرزند خردسال هستیم.
@womengov
داستانی شگفت از آیهی ابتدای پیام امام به حجاج
حجت الاسلام جمارانی درباره پیام امام قبل از #حج_خونین سال۶۶ تعریف میکند:
هنگامی که این پیام مخابره شد، بنده و آقای کروبی آنرا برای سایر دست اندرکاران حج قرائت کردیم.
بسیار شگفتزده شدیم که چه سنخیتی بین مراسم حج وآیۀ [ابتدای آن که هجرت و #شهادت است وجود دارد]
ازمدینه با بیت امام، تماس گرفتیم
احمد آقا گفت: «من هم این مطلب را با امام در میان گذاشتهام، اما ایشان فرمودند: پیام را با این آیه و مقدمه مخابره نمایید.»
این پیام در روز اول ذیحجه صادر شد و #فاجعه_خونین_مکه در مراسم #برائت_از_مشرکین روز ششم ذیحجه به وقوع پیوست.»
پیام اینگونه نوشته شده بود:
"و من یخرج من بیته مهاجرا الىالله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره على الله ...
زائران عزیز، از بهترین و مقدسترین سرزمینهاى عشق و شعور و جهاد به کعبهی بالاترى رهسپار شوند و همچون سید و سالار شهیدان حضرت ابىعبدالله الحسین ـ علیهالسلام ـ از #احرام_حج به #احرام_حرب و از طواف کعبه و حرم به طواف صاحب بیت و از وضو زمزم به #غسل_شهادت و خون رو آورند"
(منبع داستان: کتاب برداشت هائی از سیره امام، ج۳، ص۱۶۴)
ویراست #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت مراسم #برائت_از_مشرکین
#الكعبة_تجمعنا_لدعم_فلسطين
@womengov
✅ افتتاحیه ششمین دوره آموزشی«زندگی و بالندگی» در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
🔹 ششمین دوره آموزشی «ارتقاء مهارتهای یادگیری یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز» در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی آغاز به کار کرد.
🏷 این دوره آموزشی سه روزه امروز 26 خرداد، با حضور فراگیران و مدرسینی از استانهای قم، مرکزی، لرستان، فارس و آذربایجان با مشارکت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش در محل تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی برگزار شد.
🔸 مشاور و دستیار مردمیسازی معاون ریاست جمهور در امور زنان و خانواده در ابتدای این مراسم ضمن بیان خیر مقدم و خوشامد به حاضران و همچنین عرض تسلیت فقدان شهدای خدمت به ارائه گزارشی از این دورهها پرداخت و عنوان کرد: بنا به ضرورت ارائه آگاهیها و مهارتهایی برای والدین در تربیت زیست عفیفانه فرزندان، از دو سال گذشته طرح «ارتقاء مهارتهای یادگیری یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز» در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری کلید خورد.
🏷 دکتر فاطمه سادات کتابچی، تصریح کرد: تاکنون 5 دوره از این طرح را با حضور فراگیران و مدرسین سراسر کشور برگزار شد و امروز ششمین دوره از این طرح طی سه روز آغاز بکار کرده است.
🏷 وی ادامه داد: با توجه به اینکه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یک دستگاه ستادی است نه اجرایی، اجرای این طرح بر عهده بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی قرار گرفت که خوشبختانه این مرکز در بخش محتوا و اجرا بسیار قوی عمل کرده است.
🏷 دکتر کتابچی گفت: یکی از افتخارات همکاری با بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی این است که این مرکز نامش مزین است به نام علی بن موسی الرضا(ع) است و معتقدیم که دعای حضرت برکت و پشتوانه ی اصلی اجرای این طرح است.
🏷 وی تصریح کرد: به همت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی تیم اجرایی ۳۰ نفره متشکل از اندیشمندان و متخصصانی از رشته های مختلف، فلسفه، علوم و قرآن وحدیث، روانشناسی، جامعه شناسی و... از دانشگاههای تهران و فردوسی مشهد تشکیل شد.
🏷 به گفته دکتر کتابچی، در همین راستا نقشه عملیاتی بر اساس نیازسنجی چند وجهی طراحی و اجرا شد و پژوهشگران و استادان دانشگاه فردوسی مشهد و محققان بنیاد پژوهشهای اسلامی دست به دست هم دادند تا یک نیازسنجی چند وجهی ارائه دهند.
🏷 مشاور و دستیار مردمیسازی معاون ریاست جمهور در امور زنان و خانواده، ادامه داد: پس از برگزاری جلسات علمی و تخصصی، 30 درسنامه با محوریت مهارتهای والدین در بالندگی فرزندان تدوین شد که در کتابی با عنوان «مهارتهای والدین در زندگی و بالندگی» به چاپ رسیده است.
🏷 کتابچی در ادامه مخاطب این دورهها را والدین دانشآموزان ذکر کرد و افزود: به منظور بهرهمندی هر چه بیشتر این مخاطبان، علاوه بر برگزاری دورهها به صورت حضوری، شرایطی را فراهم آوردیم تا والدین از طریق سایت «زندگی و بالندگی» از آموزههای این دورهها بهرهمند شوند.
🏷 وی افزود: کتاب «مهارتهای والدین در زندگی و بالندگی» نیز به منظور بهرهمندی هر چه بیشتر مخاطبان به عنوان تولید چندرسانهای، همراه با موشنگرافی و داستانک در سایت «زندگی و بالندگی» بارگزاری شده است.
🏷 وی بیان کرد: در این سایت، مخاطبان به صورت مستقیم آموزشهای لازم را میبینند و با مزیتهای این دوره، دسترسی سریع و برخط به اطلاعات، ارائه گام به گام محتوای آموزشی، محتوای هدفمند به پدران و مادران و... آشنا میشوند.
@womengov
محصولات بانوان ایرانی برتر از مشابه خارجی
🔷 دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در توئیتی نوشت:
#رشتو
"۱/ بازدید از شهرک صنعتی چناران و دیدن پیشرفتهای بانوان تحصیل کرده و متخصص در این شهرک موجب مسرت و غرور است.
مقایسه پیشرفت واحدهای متعلق به بانوان نسبت به دو سال پیش که از این منطقه بازدید داشتیم و توسعه چشمگیر فعالیت آنها مصداق صدق وعده رئیس جمهور شهید بود.
۲/ ۲۰ واحد تعطیل شده در عرض همین مدت در این شهرک احیا گردیده بود و بانوان توانسته بودند محصولاتی بهتر از مشابه خارجی تولید کنند ، برخی مشتریان از آنها میخواستند که محصولاتشان را با برچسب آلمانی بفروشند ولی آنها بر هویت ایرانی و برند داخلی پافشاری میکردند."
🌐 twitter.com/EnsiyehKhazali/status/1802055064011555000?t=EZWwYk83WsFLiOUh80xMRQ&s=19
🌐 virasty.com/Ensiyehkhazali/1718478536257616835
🌐 threads.net/@ensiyeh_khazali/post/C8P2DSyI1Fk/?xmt=AQGzPBfiZxPgZN9NTTwtjF51QVd6pXjK_kTMyzTCaN526A
@womengov
دکتر خزعلی از اجرای طرح زنان برای زنان خبر داد
🔹 به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ دکتر انسیه خزعلی در جمع بانوان خیر از تشکیل شورای هماهنگی مقابله با آسیب های اجتماعی بانوان خیر خبر داد.
.
🔹 معاون رییس جمهور طی نشستی با بانوان خیر، ضمن اشاره به توافقنامه امضاء شده بین معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و سازمان زندانها، افزود: همچنین توافق به عمل آمده با شهرداری برای حاشیه شهرها نیز به هدف کاستن از آسیب ی مرتبط با زنان و خانواده بوده است.
🔹 وی در ادامه گفت: فرزندان زنان زندانی معمولا توسط خیرین مورد حمایت مالی قرار میگیرند، در حالی که نیازهای تربیتی آنها درنظر گرفته نمی شود و این امر آسیب هایی را بدنبال دارد. لذا سعی در این است که با همکاری بانوان خیر از طریق حمایت های تربیتی و درسی به کاهش این آسیب ها کمک نماییم که گروه زنان برای زنان به این منظور ایجاد شده است.
🔹 در این نشست همچنین آیین نامه داخلی شورای هماهنگی آسیب های اجتماعی تدوین و به تصویب رسید.
🔹 طرح زنان برای زنان درچارچوب جایگاه ستادی و فرابخشی معاونت و برمبنای رویکرد آسیب زدایی درچارچوب برنامه ریزی، هماهنگی، سازماندهی، دیده بانی، پایش و ارزیابی برنامه ها و اقدامات حوزه زنان و خانواده تدوین گردیده است .
🔹 از اهدف این کارگروه گسترش و ارتقاء کیفی خدمات موثر و به هنگام به خانواده زنان زندانی، هماهنگی نیروهای مردمی جهت امداد رسانی خصوصاً با رویکرد تربیتی در ارتباط با آسیبهای مرتبط خانوادههای زندانیان و آسیبهای زنانه حاشیه شهرها میباشد.
@womengov
#اینفوگرافی دیپلماسی فعال حوزه زنان و خانواده در دولت شهید جمهور
معاونت امور زنان و خانواده دولت سیزدهم با برقراری تعاملات و نشستها با بیش از ۲۰۰ کشور جهان، در جهت خنثیسازی هجمههای رسانهای و معرفی چهره حقیقی، توانمند و الگوساز بانوی ایرانی به جامعه جهانی در مدتی کوتاه اقدامهای اثرگذار خود را به جای گذاشت.
@womengov
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 ویژه عید قربان
🎥 قربانی شگفتیساز
☝ نماهنگی از بیانات رهبر انقلاب درباره عظمت عید قربان در تاریخ دینداری
@womengov
41.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ #کلیپ دیپلماسی فعالِ حوزه زنان و خانواده در دولت شهید جمهور
🔹 دولت شهید جمهور در عرصه بین المللی، با تبدیل تهدید به فرصت، در نشان دادن درخشش زنان توانمند ایرانی و جایگاه والای ایشان در جمهوری تلاش نمود و با تصدی ریاست آیورا و آموزش به زنان سایر کشورها بر انتقال ارزشهای خویش پافشاری کرد.
🔹 بانوان ایران ضمن ارتباط با زنان در کشورهای گوناگون و برگزاری نشستهای دوجانبه و چند جانبه توطئههای رسانهای دشمن را خنثی کردند.
🔹 جمهوری اسلامی ایران با رویکرد مطالبهگری طرح زنان و مبارزه با فساد و جنبش تعهد به خانواده را در سطح بینالملل مطرح نمود و در برابر کشتار وحشیانه زنان و کودکان غزه مقتدرانه ایستاد و توانست دنیا را با خود همراه کند.
@womengov