معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، مشکلات خوزستان را بررسی میکند
🔻به گزارش روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، زهرا بهروزآذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، در جریان سفر استانی رییسجمهور و هیات دولت چهاردهم به استان خوزستان، مشکلات این استان را بررسی خواهد کرد.
🔻زهرا بهروزآذر در این سفر به پنج شهرستان خوزستان، از جمله اهواز، اندیکا، لالی، رامهرمز و رامشیر سفر خواهد کرد و در جریان مشکلات زنان و خانوادهها قرار خواهد گرفت.
🔻وی همچنین از پروژههای عمرانی، آسایشگاهها، بیمارستانها، مراکز درمانی، مراکز زیر نظر بهزیستی، مراکز کارآفرینی و فنی و حرفهای این شهرستانها بازدید خواهد کرد.
🔻علاوه بر معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده، وزرای نفت، نیرو، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، تعاون،کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ رئیس سازمان محیط زیست و معاون امور توسعه روستایی از جمله همراهان رئیسجمهور در این سفر خواهند بود.
🔻این سفر استانی که با حضور گسترده اعضای هیات دولت انجام میشود، تاکنون بیسابقه بوده و نشان از اهتمام ویژه دولت برای توسعه، عمران و آبادانی استان خوزستان دارد.
@womengov
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده وارد استان خوزستان شد
🔻معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در چارچوب سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان خوزستان، امشب (۲ بهمنماه) وارد فرودگاه اهواز شد.
🔻معاون رئیس جمهور قرار است از شهرستانهای لالی، اندیکا، رامهرمز و رامشیر بازدید کرده و از نزدیک با مسائل و مشکلات زنان و خانوادههای خوزستانی آشنا شود.
@womengov
بهروز آذر در بازدید از یک واحد تولیدی: "توسعه مشاغل خانگی، راهبرد دولت برای حمایت از زنان سرپرست خانوار"
به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده: در جریان چهارمین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان،معاون امور زنان و خانواده به بازدید از یک واحد تولیدی پوشاک صنعتی در اهواز پرداخت که توسط یک بانوی کارآفرین مدیریت میشود.
وی با اشاره به نقش کلیدی بانوان در عرصههای مختلف، تاکید کرد که حمایت از زنان کارآفرین، بخشی از اولویتهای دولت در تقویت اقتصاد محلی است.
معاون امور زنان و خانواده دولت، بر ضرورت گسترش مشاغل خانگی به عنوان راهکاری موثر برای توانمندسازی زنان سرپرست خانواده تاکید کرد. وی اظهار داشت: «راهاندازی صندوقهای اعتباری خرد و شرکتهای تعاونی در خوزستان، نمونههای موفقی از مشارکت سازمانهای مردمنهاد و خیریهها هستند که میتوانند به گسترش این ظرفیتها کمک کنند.»
معاون رئیس جمهور در جریان این سفر، بر لزوم استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خوزستان برای مشارکت موثرتر بانوان تاکید و اظهار امیدواری کرد که با حمایت دولت، زمینههای بیشتری برای حضور زنان در عرصههای مختلف فراهم شود.
@womengov
معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده
@womengov
بازدید معاون رئیسجمهور از مرکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در استان خوزستان
زهرا بهروزآذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، در جریان سفر خود به استان خوزستان از یکی از مراکز اصلی پیشگیری و کنترل آسیبهای اجتماعی بازدید کرد. در این بازدید، وی با زنان تحت حمایت این مرکز دیدار و گفتگوی صمیمانهای داشت و از نزدیک در جریان مشکلات، نیازها و دغدغههای آنان قرار گرفت.
این مرکز خدمات متنوعی از جمله آموزش مهارتهای شغلی، مشاورههای روانشناسی و خدمات مددکاری اجتماعی را به زنان آسیبدیده ارائه میدهد. بهروزآذر ضمن بررسی روند ارائه این خدمات، بر اهمیت توانمندسازی زنان از طریق آموزش مهارتهای شغلی، تقویت اعتمادبهنفس و حمایتهای روانشناختی تأکید کرد.
او در سخنان خود، نقش مؤسسات مردمنهاد را در تقویت و گسترش فعالیتهای این مراکز حیاتی دانست و اظهار داشت: «ارتباط مؤثر با نهادهای مردمنهاد و استفاده از ظرفیت آنان میتواند در کاهش آسیبهای اجتماعی و گسترش حمایتها از زنان آسیبدیده نقش مهمی ایفا کند. این نهادها به دلیل ارتباط نزدیک با جامعه و شناخت دقیق نیازها، قادرند خدمات مؤثرتری ارائه دهند و به عنوان پل ارتباطی بین مردم و دولت عمل کنند.»
بهروزآذر با اشاره به برنامههای معاونت امور زنان و خانواده برای تقویت این مراکز افزود: «هدف ما ایجاد شرایطی است که زنان آسیبدیده در محیطی امن و حمایتی بتوانند زندگی سالم و مستقلی را آغاز کنند. و شرایطی برای بازگشت این زنان به خانواده و جامعه فراهم شود.»
وی همچنین تأکید کرد که افزایش همکاری بین دستگاههای دولتی، نهادهای مردمنهاد و خیرین، گامی اساسی در راستای ارائه خدمات جامعتر به گروههای آسیبپذیر است. این بازدید بخشی از تلاشهای معاونت امور زنان و خانواده برای حمایت از گروههای آسیبدیده و ارتقای کیفیت زندگی آنان در مناطق مختلف کشور بهویژه استان خوزستان بود.
زهرا بهروزآذر در حاشیه این بازدید و در پاسخ به سوال خبرنگاران در موضوع کودکهمسری، این پدیده را یکی از چالشهای اجتماعی در برخی مناطق کشور دانست. او گفت: «متاسفانه این پدیده در چند استان کشور به دلیل وجود خردهفرهنگهایی مشاهده میشود. حل این مسئله از تهران امکانپذیر نیست، بلکه باید با کمک فعالان اجتماعی بومی هر منطقه و از طریق گفتوگو، آگاهسازی و تعامل فرهنگی انجام شود.»
معاون رئیسجمهور ازدواج بههنگام را رویدادی مثبت و ضروری دانست، اما تأکید کرد: «در کودکهمسری، پسر یا دختر به سن و آگاهی کافی برای انتخاب و آغاز یک زندگی مشترک نرسیدهاند و اغلب ناخواسته وارد مسیری میشوند که توان مدیریت آن را ندارند. این پدیده آسیبزا باید متوقف شود، حتی اگر تنها یک مورد از آن در کشور رخ دهد، باز هم زیاد است.»
او نقش فعالان اجتماعی در این زمینه را کلیدی دانست و افزود: «این فعالان به دلیل آشنایی با آداب، رسوم و باورهای جامعه بومی، بهترین افراد برای توقف این پدیده هستند. آنها میتوانند از طریق آموزش و ایجاد گفتوگوهای سازنده، راهکارهایی پایدار برای پیشگیری و کاهش این پدیده ارائه دهند.»
بهروزآذر تأکید کرد که حل این مساله نیازمند همکاری مردم بومی، نهادهای مدنی و دولت است و رویکردی مبتنی بر ارتقا آگاهی خانوادهها میتواند راهگشا باشد.
@womengov
بازدید معاون رئیسجمهور از شهرستان اندیکا و سد گدار لندر
به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده: صبح چهارشنبه، ۳ بهمنماه، معاون رئیسجمهور به شهرستان اندیکا در استان خوزستان سفر کرد. وی در بدو ورود مورد استقبال مدیران و مسئولان شهرستان قرار گرفت.
بهروز آذر، معاون رئیسجمهور، در این سفر از سد گدار لندر بازدید و از نزدیک در جریان روند تخصیص اعتبارات و نیازهای مالی پروژههای عمرانی این منطقه قرار گرفت.
وی بر اهمیت تسریع در تکمیل پروژهها و توسعه زیرساختهای این شهرستان تأکید کرد و خواستار همکاری بیشتر دستگاههای مرتبط برای تحقق اهداف عمرانی منطقه شد.
@womengov