رهبرمعظم انقلاب:
اگر مجلس، مرعوب غرب و آمریکا باشد، دنبال حاکمیت جریان اشرافی باشد، این، مملکت را بدبخت خواهد کرد. ۹۴/۱۱/۲۸
حواسمون باشه به چه کسانی رای میدهیم، این انتخاب آینده خودمون و بچههامون رو میسازه...
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
#به_چه_چیزی_رای_بدهیم
#خصوصی_سازی
🔹در نقاط مختلف کشور برخی از فرصتهایی که میتوانست به اقتصاد کشور بهبود ببخشد، در روند خصوصیسازیهای اخیر دچار عوارض منفی شده و تبدیل به تهدید شده است.
🔹بسیاری از مشکلات خصوصیسازی، ناشی از ضعف در احراز اهلیت و نبود نظارت شایسته بوده و مهمترین مسئله، عدم تکرار این اشتباهات است.
🔹یکی از مباحثی که در انتخابات پیشرو باید از کاندیداها مطالبه شود، تصحیح روند خصوصیسازی در کشور است. در شرایطی که آمریکا شرکت های مهم صنعتی را تحت فشار قرار می دهد، نباید سوء تدبیرها این فشار را مضاعف کند.
🔻 دیدار با فعالان کارگری هپکو، آذرآب و کشتوصنعت دشت مغان/آذر 98
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
تاانتخات🌷🌷🌷🌼
گله ما به معنی قهر با صندوق رأی نیست
«مرتضی الویری» رئیس شورای عالی استانها گفت: «با حضور پرشور در پای صندوقهای رأی میتوانیم بهترین افراد را راهی مجلس کنیم.» وی افزود: «برای اصلاحات و حل شدن مشکلات کشور راهی جز حضور در پای صندوقهای رأی وجود ندارد و باید سعی کنیم که انتخابات دوم اسفند پرشور برگزار شود.» الویری ادامه داد: «این بدین معنا نیست که گلایههای خودمان را نادیده بگیریم و گله ما به معنی قهر با صندوق رأی نیست.»
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
▼ تا انتخابات🌷🌷🌷🌼
زمزمههای تکثر لیست میان اصولگرایان
همزمان با انتشار اخباری مبنی بر ائتلاف احزاب اصلاحطلب برای ارائه لیست واحد، زمزمههایی از تفرقه بین اصولگرایان به گوش میرسد. به دنبال خروج جبهه پایداری و پافشاری این حزب برای ارائه لیست جداگانه از سایر گروهها و احزاب نیروهای جبهه انقلاب، برخی احزاب و چهرههای دیگر نیز در اعتراض به این موضوع خواستار لیست جداگانه شدند. گفتنی است، ائتلاف نیروهای انقلاب از چندی قبل با سازوکاری که رسماً اعلام کرده بود، لیست نود نفره خود را مشخص کرد و قرار بود تا جمعه (18 بهمن) فهرست نهایی سی نفره را اعلام کند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
👇ماجرای اجناس نظامی متعلق به ایران که هنوز در انبارهای آمریکا نگهداری میشود
🔰نیروی هوایی تهدید را تبدیل به فرصت کرده است
🔻رهبر انقلاب؛ صبح امروز: یک جامعهی مؤمن، یک مجموعهی مؤمن، یک نیروی هوایی مؤمن وقتی که به خدا اطمینان داشت، آن وقت با عزم راسخ تهدیدها را تبدیل میکند به فرصت. حالا گزارش دادند که ما فلان تعداد هواپیمای جنگنده یا مسافربری را تعمیر کردیم، اُوِرهال کردیم و مبالغ زیادی ساختیم؛ این چیزها کِی برای نیروی هوایی ما ممکن شد؟ آن وقتی که از دیگران چشم بریدند؛ یعنی دیگران تهدید کردند، گفتند که ما نمیدهیم، نمیفروشیم، نمیگذاریم.
اجناس و کالاهای نظامی متعلّق به ما در انبارهای شرکتهای نظامی آمریکا هنوز موجود است؛ یعنی هنوز هست و به ما ندادهاند. و جالب این است که چند سال قبل از این، [هزینهی] انبارداری هم از ما میخواستند؛ اجناسی که پولش را گرفتهاند، جنس را نمیدهند، انبارداری هم میخواستند.
خب این، معنایش آن است که نظام جمهوری اسلامی بایستی توانایی ادارهی یک نیروی هوایی کارآمد را نداشته باشد؛ امّا نتیجه این شده که نیروی هوایی ما که آن روز یک قطعهی فلان جنگنده را یا فلان هواپیما را نمیتوانست تعمیر کند، حق نداشت تعمیر کند، امروز کلّ هواپیما را میسازد؛ یعنی تهدید را تبدیل کرده به فرصت، خطر را تبدیل کرده به سود؛ خاصیّت یک مجموعهی مؤمن این است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
▼ حرف روز🌷🌷🌷
بازی دوگانه با انتخابات!
رهبر معظم انقلاب اسلامی چهارشنبه هفته گذشته در دیدار هزاران نفر از قشرهای گوناگون مرم با ایشان، با ابراز تأسف و انتقاد از برخی حرفهای حاشیهساز در زمینه انتخابات تأکید کردند: «وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسردکننده آن را از رونق انداخت. گویندگانی که تریبون دارند یا به واسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست، انتصابات است، مردم دلسرد میشوند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شماست صحیح و متقن است، اما وقتی به نفع شما نیست، انتخابات خراب است.»
سخنان مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره انتخابات از آن رو اهمیت دارد که طی چند دوره انتخابات گذشته تاکنون جریانی میکوشد تا با اپوزیسیوننمایی و رفتارهای متمایز در حوزه کنش سیاسی و تحلیلهای اجتماعی، فاصله معناداری را بین خود با حاکمیت و هسته مرکزی نظام در ذهن عموم جامعه ایجاد کند. به احتمال زیاد انگیزه چنین اقدامی، که در هیچ کجای دنیا رخ نمیدهد. ریشه در این دارد که آنها میخواهند آرای بخش معترض و ناراضی جامعه را با ایجاد دوقطبی بین خودشان و نظام، به سمت جریان سیاسی مورد نظر خودشان سرازیر کنند. کدام گروه حاضر است امنیت و توان بازدارندگی نظامی کشور خود را در آستانه انتخابات زیر سؤال ببرد و ساختار سیاسی را به آدمکشی متهم کند؟ این اتفاق تلخ اما در انتخابات ۱۳۹۶ ایران رخ داد. همین جماعت هماکنون بر عملکرد شورای نگهبان متمرکز شده است و انتخابات را انتصابات و تشریفات معرفی میکند.
واقعیت این است که هیچ کس بازیگران سیاسی کشور را از داشتن افکار خاص خود نهی نکرده است، اما معنایی ندارد از یک سو به ارکان ساختاری نظام تهمت زده شود و نسبت ناروا داد و موضوع مهمی به نام انتخابات را با تعابیر نادرست دیگری خطاب قرار داد و از دیگر سو تمام تلاشها برای به دست آوردن قدرت و مناصب حکومتی باشد؛ بماند که این گروه در این سالها برنده بسیاری از انتخاباتهایی بودند که اکنون از آن به نام تشریفات یاد میکنند!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔰رهبر انقلاب: در ماجرای بیعت همافران با امام، رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که انتظار آن را نداشت؛ این برای ما یک درس است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: نیروی هوایی در دوران پهلوی، یکی از نزدیکترین نیروها به مرکز قدرت و به دربار و به آمریکاییها بود. خب ما از این حادثه باید عبرت بگیریم؛ درسهایی دارد، عبرتهایی دارد.
🔹اوّلین درسی که خوب است ما به آن توجّه داشته باشیم این است که رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که انتظار آن را نداشت؛ همچنانی که خداوند در قرآن راجع به یهود بنیالنّضیر میفرماید که «فَاَتاهُمُ اللّهُ مِن حَيثُ لَم يَحتَسِبُوا»؛ از جایی خدای متعال به سمت اینها هجوم آورد که انتظارش را نداشتند. نیروی هوایی با فرماندهان آنچنانیِ وابسته، با شرایط ویژهای که این نیرو همیشه در آن دوره داشته است ــ [یعنی] ارتباط و اتّصال شدید به آمریکاییها و مدیران آمریکایی و آموزشگاههای آمریکا و مانند اینها ــ ناگهان در حسّاسترین موقع به نفع انقلاب وارد میدان میشود که اوّلش روز نوزدهم بهمن بود که آمدند با امام دیدار کردند و بیعت کردند؛ بعد هم ایستادگی در مقابل بخش دیگری از ارتش بود که به آنها حمله کرده بودند و آن قضایای عجیب آن روزها که من نمیدانم اصلاً جزئیّات این مسائل در جایی برای خود نیرو ثبت شده یا نشده؛ واقعاً اگر نشده، باید [ثبت] بشود که چه اتّفاقی در پایگاه تهران افتاد و هجومی که {به اینها} شد و دفاعی که مردم از اینها کردند. این یک مسئله است که خدای متعال از جایی به دشمن ضربه وارد آورد که انتظار نداشت. این، یک طرف قضیّه است.
🔸نقطهی مقابل این ،آن است که مؤمنین از نقطهای تقویت شدند که انتظار نداشتند؛ این در تعریف اسلامی و در فرهنگ اسلامی و در ادبیات دینی ما اسمش «رزق لایُحتَسَب» است. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
تا انتخابات 🌷🌷🌷🌼
سرمایههای اصلاحطلبان چه کسانی هستند!
«معصومه ابتکار» معاون اصلاحطلب رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در یادداشتی در روزنامه اعتماد، حامیان فتنه 88 را نماینده دولت، اصلاحات و اعتدال نامیده و نوشته نگرانیها از حذف این صداها و سلایق متنوع است. پیشتر «محمدصادق جوادیحصار» از فعالان فتنه 1388 و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی این تندروها را سرمایههای اصلاحطلبان نامیده بود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
محرمانه
🔴 تاکتیک همیشگی اصلاحطلبان
اصلاحطلبان روشی دارند که سالهاست دارند این روش را پیگیری میکنند. اگر احساس کنند و برآیندشان از وضعیت جامعه و عملکرد خودشان این باشد که برنده میدان هستند، به بازی تَن میدهند و ورود پیدا میکنند، اما اوقاتی است که اینها به هر دلیلی امکان رقابت ندارند و با توجه به وضعیت افکارسنجی در کل کشور، خودشان را شکستخورده میبینند.
در این مواقع اولین مسئلهای که اصلاحطلبان به آن ورود پیدا میکنند، تشکیک در صحت انتخابات است که چندین بار تا حالا این اتفاق افتاده، این بحث را مطرح کردند و حالا به فراخور آن وضعیتی که وجود داشته با شدت و حدت بیشتر یا کمتر.
منتها الان چون خودشان مجری انتخابات هستند، نمیتوانند خیلی بر روی این قضیه مانور بدهند، بلکه تلاششان را گذاشتهاند بر روی بحث مهندسی انتخابات که در واقع مدعی هستند که شورای نگهبان با رد صلاحیت گسترده کاندیداهای اصلاحطلب، امکان رقابت را از آنها گرفته و از روش «مظلومنمایی» استفاده میکنند.
در حالی که ما مطلعیم که اینها حداقل سه لیست جدی میتوانند در تهران بدون اشتراک ارائه بدهند. به راحتی بیش از ۹۰ نفر کاندیدا در اختیار دارند و از طرف دیگر در سراسر کشور هم قابلیت رقابت جدی برای آنها فراهم است، اما چون خودشان میدانند رأی ندارند، نمیخواهند وارد رقابت شوند یا حداقل خودشان را به این شکل نمایش میدهند تا اینکه شاید بتوانند لحظات آخر، بازی را برگردانند/علی شمسیپور
#انتخابات98
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸 عضو شورای مرکزی جبهه پایداری: ممکن است لیستمان با شورای ائتلاف مشترک باشد / قالیباف: ریشه مشکلات ما دوری از باور های انقلاب و فراموش کردن مردم است
▫️محمد ناصر سقای بیریا، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، اظهار داشت: «در چند روز گذشته لیستی ۶۰ نفره را اعلام کردهایم و در مرحله بعدی تلاش ما این است که با نیروهای انقلابی، به مشترکاتی حداکثری در لیست خود دست پیدا کنیم. در این مرحله ممکن است همه لیست با شورای ائتلاف مشترک باشد یا ممکن است در حد امکان اعضایی مشترک ارائه شود.
▫️مصطفی کواکبیان در توییتر نوشت: «هر چند متاسفانه اصلاح طلبان به دلیل رد صلاحیتها در بسیاری از شهرها نامزد ندارند، اما اصلاح طلبان پایتخت میتوانند با ارائه لیست ثابت کنند؛ اولاً اکثریت مردم تهران اصلاح طلبند؛ ثانیاً هر تغییری از صندوق رای میگذرد و ثالثاً مانع ورود افراطیون حامی شعار لیاخوف کجایی؟! به مجلس بشوند».
▫️محمد باقر قالیباف گفت: ریشه مشکلات امروز ما این دو مساله است، یکی اینکه از باورهای انقلاب فاصله گرفتیم و دوم اینکه مردم را فراموش کردیم. هر زمان انقلاب نیازی داشته، این مردم محروم بودند که همیشه پای کار بودند و هیچ کم نگذاشتند، ولی متاسفانه کمترین توجه به این مردم شده است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
محرمانه
🔴 سی نفر از چهره های شاخص اصلاحطلب در تهران
۱-مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز
۲-مصطفی کواکبیان نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و دبیرکل حزب مردم سالاری
۳-محمدرضا راهچمنی دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی
۴-محمدرضا خباز عضو شاخص حزب اعتماد ملی و استاندار سابق سمنان
۵-محمدرضا نجفی نماینده فعلی مردم تهران در مجلس
۶-فاطمه ذوالقدر نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار
۷-محمدرضا بادامچی نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار
۸-علیرضا محجوب نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و دبیرکل خانه کارگر
۹-پروانه مافی نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی
۱۰-سهیلا جلودارزاده نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار
۱۱-فریده اولادقباد نماینده فعلی مردم تهران در مجلس
۱۲-ابوالفضل سروش نماینده فعلی مردم تهران در مجلس
۱۳-محمدعلی وکیلی نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و مدیرمسئول روزنامه اصلاحطلب ابتکار
۱۴-محمدجواد فتحی نماینده فعلی مردم تهران در مجلس
۱۵-سیدفرید موسوی نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران
۱۶-احمد مازنی نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی
۱۷-داوود محمدی نماینده فعلی مردم تهران در مجلس و دبیرکل انجمن اسلامی معلمان
۱۸-جبار خدادوست عضو حزب ندای ایرانیان
۱۹-وحید توتونچی عضو حزب ندای ایرانیان
۲۰-محمدحسین مقیمی استاندار سابق تهران و نماینده پیشین مجلس
۲۱-رضا کشاورز عضو حزب ندای ایرانیان
۲۲-حسام عسگری عضو حزب وحدت و همکاری ملی
۲۳-سیدعلی موسوی عضو حزب وحدت و همکاری ملی
۲۴-رجائی نیا عضو حزب وحدت و همکاری ملی
۲۵-علی قائم مقامی فعال فرهنگی و اصلاح طلب
۲۶-محمد حسینی فعال سیاسی اصلاح طلب
۲۷-حمید قلی زاده عضو حزب ندای ایرانیان
۲۸-محمدعلی افشانی شهردار سابق تهران و عضو شاخص حزب اعتماد ملی
۲۹-افشین علاء فعال فرهنگی اصلاح طلب
۳۰-حسین شیخ محمدی عضو حزب ندای ایرانیان
#انتخابات98
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸 شمسیپور: اصلاحطلبان از کارآمدی و روحیه جهادی قالیباف میترسند / احتمال ارائه لیست توسط شورای عالی اصلاحطلبان
✅ ۱۳ روز تا انتخابات
▫️شمسیپور، عضو شورای ائتلاف در مورد تخریب قالیباف توسط اصلاحطلبان گفت: به نظر من ترس اصلاحطلبان از آقای قالیباف نیست، بلکه ترسشان از مردم است. در واقع ترس اینها از خودشان است. ترس اینها از شجاعت آقای قالیباف و کارآمدی و روحیه جهادیاش است. ترس اینها از کارنامه درخشان آقای قالیباف است. ترس اینها از اقبال مردم در تهران به آقای قالیباف است که الان نظرسنجیها به طرز کاملاً واضحی مبین این مسئله است.
▫️دیروز سه شخصیت شاخص اصلاحطلبان یعنی محمدعلی افشانی شهردار سابق تهران و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، محمدحسین مقیمی استاندار سابق تهران و فعال سیاسی اصلاحطلب و افشین علا از فعالان فرهنگی این طیف سیاسی تائید صلاحیت شدند.
▫️اسماعیل گرامیمقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی در گفتو گو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس گفت: اگر تائید صلاحیت نامزدهای اصلاحطلب ادامه داشته باشد به نحوی که امکان ارائه لیست باشد، شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان میتواند ارائه لیست را مورد بررسی مجدد قرار دهد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat