زن، بخش زیبای آفرینش بشر است. این بخش زیبا به طور طبیعی با اندکی در پرده بودن همراه است، این خاصیت این بخش زیبا و لطیف وجود انسانی است. این پرده را دریدن و آنچه را که باید با نظم و قانون پیگیری شود، بیقانون و بینظم در جامعه رواج دادن، بزرگترین خیانتی است که در درجه اول به زن و در درجه بعد به همه بشریت شده است. عظمت زن آن است که بتواند حجب و حیا و عفاف زنانه را که خدا در جبلّت زن به ودیعه نهاده است، حفظ کند و آن را با عزّت مؤمنانه و احساس تکلیف و وظیفه بیامیزد. آن لطافت را در جای خود به کار ببرد، آن تیزی و بُرندگی ایمان را هم در جای خود به کار ببرد. این ترکیب ظریف فقط مال زنهاست، این آمیزه ظریف لطافت و برندگی، مخصوص زنهاست، این امتیازی است که خدا به زن داده است.
#کتاب_دهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_زن_وخانواده
#فصل_سوم
@www222
#پیام_صبحگاهی
♦️ در مقابل تهاجم فرهنگی دو چیز لازم است: یکی #کار، یکی #ابتکار؛ این دو نقطهی مهم را باید در نظر داشت؛ باید کار ابتکاری کنیم. موضع اثباتی، تهاجمی و حرکت صحیح باید داشته باشیم. در مقابل فرهنگ مهاجم، بدترین، زشتترین و خسارتبارترین کار، انفعال است. منفعل شدن و پذیرفتن تهاجم دشمن، خطایی است که بایستی از آن پرهیز کرد.
۹۲/۰۹/۱۹
@www222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیف امام توسط مقام معظم رهبری
امام طرفدار جدی محرومان و مستضعفان بود...
@www222
باید مواظب باشیم درگیر و دچار واقعیتسازیهای خلاف واقع نشویم. اگر چنانچه ما توان خودمان را بیشتر از واقع بدانیم، یا کمتر از آنچه که هست ببینیم، دچار خطا خواهیم شد.
#کتاب_یازدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_روش_تحلیل_سیاسی
#صفحه ۳۹
@www222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید | مأموریت بزرگ حضرت بقیةالله ایجاد قسط و عدل است
🔺 گزیده سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت ولادت حضرت امام زمان(عج)
#www222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دست به دست شدن صحنه های فیلم جوکر در فضای مجازی که شبیه به اعتراضات آمریکاییها علیه #نژادپرستی است
♦️فیلم #جوکر که سال قبل در سینماهای آمریکا به نمایش در آمد
♦️کاربران فضایی مجازی ذیل این صحنه ها نوشتند: فیلم تخیلی آمریکایی به #واقعیت_آمریکایی تبدیل شد.
@www222
شهید حسن تهرانی مقدم:
❇️ کاری که انجام میدهید حتی نایستید که کسی بگوید خسته نباشید. از همان در پشتی بیرون بروید، چون اگر تشکر کنند تو دیگر اجرت را گرفته ای و چیزی برای آن دنیایت باقی نمیماند....
#پنهان_کردن_خوبیها
🆔 @www222
🔸توصیه رهبرانقلاب به همه دلسوزان مسئله فلسطین:
۱- مبارزه برای آزادی فلسطین، جهاد فی سبیل اللّه و فریضه و مطلوب اسلامی است. محدود کردن مبارزه برای فلسطین به مسألهی فلسطینی و عربی، خطائی فاحش است.
۲- هدف مبارزه، آزادی همهی سرزمین فلسطین (از بحر تا نهر) و بازگشت همهی فلسطینیان به کشور خویش است.
۳- از اعتماد به دولتهای غربی و مجامع جهانیِ وابسته به آنها باید پرهیز کرد.
۴- راهاندازی جنگهای داخلی ترفندهایی برای سرگرم کردن جبهه مقاومت است، بنا به فرموده امام خمینی: هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا ــ و نیز البتّه دشمنِ صهیونیست ــ بکشید.
۵- سیاست عمده آمریکا، عادیسازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه است. باید با ویروس دیرپای رژیم صهیونیستی مبارزه و آن را ازاله کرد.
۶- همه باید ملت فلسطین را برای تداوم مبارزه یاری دهند و دست او را پُر کنند.
۷- فلسطین باید با همهپرسی از همهی ادیان و اقوام فلسطینی اداره شود. ۹۹/۳/۲
@www222
#پیام_صبحگاهی
🔸تفکر اسلامی در هر قالبی که بُروز کند، نظام سلطه بهصورت قهری با آن مقابله خواهد کرد، چه برسد به اینکه تفکر اسلامی در قالب یک نظام و قدرت سیاسی مستقر، با ملتی بزرگ و نیروهای مسلح و تواناییهای علمی بُروز کند که در چنین شرایطی، تهدیدها و دشمنیها بسیار بیشتر خواهد بود.
۱۳۹۸/۹/۶
@www222
چند #ویژگی_مهم در نظام اندیشهی رهبر انقلاب:
۱. مباحث ایشان به هیچوجه صرفاً ذهنی و انتزاعی نبوده بلکه ناظر به واقع و متن زندگی جمعی انسانهاست. به همین جهت است که انس با اندیشه و مباحث ایشان، به سرعت سبک زندگی فردی و اجتماعی افراد را تحت تاثیر قرار میدهد.
۲. پیوستگی موضوعات و مطالب در مباحث ایشان کاملاً مشهود است. دنبال کنندگان مباحث ایشان، هیچگاه شلختگی و حرکت زیگزاگی را در اندیشه و مباحث ایشان نمیبینند. به عبارتی ایشان دارای ذهن منظم و نقشهدار هستند.
۳. در مباحث خود، اولویتها را شناسایی و بر روی آنها تاکید میکنند. ایشان مسائل اسلامی را به چهار دستهی #مهم، #اهم، #فوری و #فوتی_حیاتی تقسیم کرده و معتقدند ابتدا باید به فوتیحیاتیها پرداخت.
۴. مباحث ایشان مبتنی بر مبانی و منابع قوی و متقن از جمله قرآن کریم است. هیچگاه به منابع سست و غیرقابل اعتماد تکیه نمیکنند.
و...
این خصوصیات در اکثر قریب به اتفاق آثار مکتوب و بیانی معظمله وجود دارد، به همین جهت بعضی از آثار ایشان، بعضی دیگر را تفسیر و تبیین میکند.
@www222
#یادداشت_رسانه
🔎فقدان رژیم مصرف و تاثیرات دهگانه رسانه بر مدیریت ذهن
💡برای اینکه از حضور روزانه ۴ تا ۶ ساعته نوجوانان و جوانان در فضای رسانه ای اعم از دیدن فیلم و سریال تا بازی های رایانه ای و چت کردن و حضور در شبکه های اجتماعی، ارزیابی دقیقی داشته باشیم و روش حل مساله و خط مشی گذاری درستی در سطح ۱.فرد و ۲.خانواده و ۳.جامعه، اتخاذ نمایبم، ده مورد از #ردپاهای_ذهنی_شناختی_رسانه در افراد را باهم مرور می کنیم.
۱.پایین آمدن سطح تمرکز و توجه ذهنی در اثر مصرف زیاد و متنوع رسانه و بنوعی #بیش_فعالی_ذهنی در برابر حوادث و رویدادها و مسائل زندگی است که بقولی کثرت دریافت اطلاعات رسانه ای، فقرتوجه و تمرکز بدنبال خواهد داشت.
۲.رو به افول نهادن قدرت تفکر و تحلیل و پردازش مسائل بدلیل انباشت بی رویه و بدون دروازبانی اطلاعات که همان عادت به #خام_خوری_اطلاعات می باشد که حاصلش نتیجه گیری های غلط با مقدمات هرجایی و همه جایی رسانه ای بدون دقت در منبع و فرهنگ و موقعیت خاص آن اطلاعات دریافتی است.
۳.خستگی و #فرسودگی_ذهنی و پایین آمدن تاب آوری مغز در برابر حوادث و رویدادهای روزمره که بنوعی ذهن عصبی و افسرده و عجول را منجر می شود که رفتارهای تکانشی خاصی هم بدنبال خواهد آورد.
۴.ساده سازی ذهن و پایین آمدن #ضریب_هوشی بدلیل مواجهه با رسانه بدون رژیم مصرف خاص که ندیدن ابعاد متعدد ماجرا در روش حل مساله یکی از نشانه های آن می باشد.
۵.شرطی شدن ذهن و عادت کردن به سرگرمی رسانه ای _اطلاعاتی و درنتیجه #ایستایی_رشد_و_بلوغ فکری و نداشتن ایده های کلان برای اتفاقات بزرگ زندگی همچون مساله انتخاب رشته و شریک زندگی و شغل و ...
۶.تنبلی ذهنی و #فقدان_خلاقیت و اعتیاد افراطی به محرک بیرونی جهت فعالیت و برنامه ریزی روزانه یا بلندمدت بدلیل عدم مدیریت مصرف رسانه ای
۷.تنزل ذوق معرفتی و درنتیجه افت شدید علمی_شناختی بدلیل خاصیت هیجان زای رسانه ای و فاصله گرفتن از کتاب و درس و #مطالعات_مکتوب
۸.آسیب دیدن هوش بصری بدلیل #انگاره_سازی_های_اجاره_ای و بدون مکث و تحلیل و همچنین انعکاس مستقیم تصاویر از طریق مانیتورها و سبقت گرفتن تخیلاتِ رسانه_ساخته بر تاملات_خودساخته در ذهن
۹.لاغرشدن #تفکرانتقادی و بنوعی ضعیف شدن ذهن انسان در برابر جهان هستی بدلیل عادی شدن مصرف بدون فیلتر رسانه ای و در نتیجه پیدایش اخلاق محافظه کار در زندگی
۱۰. #چالش_خودآگاهی و نداشتن فرصت یا حوصله یا دغدغه برای خلوت فکری و مراقبه و محاسبه شخصیتی بدلیل مصرف حجم بالای رسانه ای که استقلال ذهنی و شخصیتی انسان را نیز زیر سوال برده و به یک موجود وابسته و هراسان از تنهایی و معتاد به تایید و حضور دیگران تبدیل می کند.
#مدیریت_ذهن_یک_ضرورت_اجتناب_ناپذیر_در_عصر_رسانه
🖌 #علیرضامحمدلو پژوهشگر رسانه و علوم اجتماعی
@www222
رسانه ها چگونه شما را فریب می دهند؟
#تکنیک_های_عملیات_روانی
✅ دونکته ی رسانه ای در عکس بالا قابل مشاهده است:
1️⃣ هر رسانه ای می تواند عکس را آنگونه که دلش می خواهد برش بزند و مقصود خودش را برساند. عکس وسط عکس اصلی و عکس سمت راست یک سرباز دشمن در حال آب دادن به اسیر و عکس سمت چپی یک سرباز دشمن در حال اذیت اسیر جنگی.
2️⃣ این عکس در حال انتقال این پیام است که: فارغ از برداشت های افراطی و تفریطی، آمریکا در طول جنگ رفتاری انسان دوستانه با اسرا و به طریق اولی با غیرنظامیان داشته است.
⏪ به نکته اول، #مفهوم_ظاهری عکس گفته می شود
⏪ و به نکته دوم #مفهوم_نهفته اطلاق می شود.
شما در طول روز با دهها نوع از این برخوردهای رسانه ای مواجه می شوید.
@www222