M:
┅✿❀✨ *﷽*✨❀✿┅┄
🔅 #سلام_مولایم
╭┈───── 🌱🌸
╰─┈➤ http://eitaa.com/x1401y
🔰اعمال شب لیلة الرغائب 👆
🔆امام موسی کاظم علیه السلام :
📜رجب نهر فى الجنه اشد بياضا من اللبن و احلى من العسل فمن صام يوما من رجب سقاه الله من ذلك النهر.
📑رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرينتر هركس يك روز از ماه رجب را روزه بگيرد خداوند از آن نهر به او مى نوشاند.
📚من لا يحضره الفقيه، ج ۲ ، ص ۹۲ ، ح ۱۸۲۱
🌀👤 حالا مثل از پرنده اسگل بشینید منو نگاه کنید....
✍ نترس یه امشبو روزه بگیر ....
خود دانید!
╭═━⊰🍃💖🍃
🌺 السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
🌲 أللَّھُمَ؏َـجِّلْلِوَلیِڪْألْفَرَج
══════🇮🇷══════
M:
🗄خرده روایت ها
🗂حــســن طوفــانــیــان
✍ مرموزتریــن چهــرۀ ارتــش شاهنشــاهی بــه شــمار میآمــد و بــه خاطــر لیاقــت و درایتــی کــه شــاه در او دیــده بــود، در منصبهــای مهمــی حضــور داشــت.
📌عنــوان اصلــی او معــاون یــا جانشــین وزیــر جنــگ و رئیــس ســازمان صنایــع نظامــی بــود؛
🔺امــا از هیــچ مقامــی حتــی رئیــس ســتاد
بــزرگ ارتشــتاران و وزیــر جنــگ دســتور نمیگرفــت و اطاعــت نمیکــرد.
📚شــاه بــه او اعتمــاد زیــادی داشــت و در یــک دوره آجــودان مخصوصــش بــود. او دورههــای پیشــرفته نظامــی خــود را در دانشــکدۀ فرماندهــی و ســتاد نیــروی هوایــی آمریــکا طــی کــرده بــود و نماینــدۀ ثابــت نظامــی ایــران در پیمــان ســنتو بــه شــمار میآمــد.
📌وی از شــاه مدالهــای مختلفــی گرفــت و در
نهایــت بــه درجــۀ ارتشــبدی کــه بالاتریــن نشــان ارتــش بــود رســید. طوفانیــان، بیشتــر از همــۀ اینهــا محــرم اســرار شــاه بــه حســاب میآمــد و شــاه بــه گزارشهایــش دربــارۀ ارتــش اطمینــان داشــت و اطلاعــات الزم را از او میگرفــت.
✍در مــدت 8 ِ ســال آخــر ســلطنت محمدرضــا پهلــوی، خریــد اســلحه از آمریــکا توســط ایــران، آنقــدر ســریع افزایــش یافــت کــه بــه رقــم نجومــی ۱۹ میلیــارد دلار رســید؛
🔺دلال و واســطۀ ایــن خریدهــا ارتشــبد طوفانیــان بــود. بــه پشــتیبانی همیــن اقتــدار نظامــی بــود کــه شــاه تصــور میکــرد ســلطنتش پایــدار میمانــد. تــا آنجــا کــه در مصاحبــه ای گفــت: هیچکــس نمیتوانــد مــرا ســرنگون کنــد؛
👈چــون هفتادهــزار نظامــی، بیشتــر کارگــزاران و اکثریــت مــردم ایــران، پشــتیبان مــن هســتند.
⛓رابطۀ طوفانیان با اسرائيل هم خوب بود. دائم به آن کشور رفت وآمد داشت و اسلحه میخرید.
✡وی در روز ۲۲ بهمــن کــه آخریــن جلســۀ فرماندهــان ارتــش بــود، شــرکت نکــرد و از بیــم افتــادن بــه چنــگ مــردم انقلابــی مخفــی شــد. چنــد روز بعــد خبــری در رســانه ها شــایع شــد کــه طوفانیــان بازداشــت شــده؛ امــا توانســته اســت از زنــدان بگریــزد.
🌀 نقل قــول دیگــری هــم میگفــت کــه او شــش ماه مخفــی بــود تــا آنکــه آمریکاییهــا فــراری اش دادنــد. او بــه ترکیــه رفــت و از آنجــا راهــی آ لمــان و انگلســتان و ســپس آمریــکا شــد. بعــد هــم بــا خبرنگاران مصاحبــه کــرد و غیبــش زد.
🧐 ِ ارتشبـدمرمــوز تولد: 1292
ِ
🖋نویسنده: مجید مال محمدی/
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🔆متن شبهه:
🌀حقیقت دین اسلامه ..یعنی الان واقعا یهودیت و مسیحیتی که الان هستن هیچ کدوم وارد بهشت نمیشن؟
🔆پاسخ شبهه:
1⃣بر اساس آموزه هاي ديني سرنوشت و سعادت هر كس در گرو ايمان و عمل صالح و باور و پذيرش دين حق در زمان خود او است . (1)
2⃣همه اديان الهي تا وقتي كه دين الهي بعدي نيامده، دين حق محسوب مي شوند . افرادي كه قبل از ظهور حضرت مسيح (ع) به دين حقيقي موسي (ع) باور داشته و به آموزه هاي وحياني آن عمل نموده اند، از نظر قرآن مؤمن محسوب مي شوند. همچنين مسيحياني كه قبل از بعثت پيامبر اسلام (ص) به دين عيسي مسيح (ع) باور داشته و طبق دستورات او عمل نموده اند، مؤمن اند و رستگار.
3⃣تفاوتي از حيث درجه با مؤمنان ساير اديان در زمان حقانيت دين خودشان ندارند ، بلكه ملاك و ميزان ايمان و تقوا و عمل صالح، و پيروي از دين حق مي باشد .
4⃣قرآن كريم هم به همين واقعيت تصريح دارد و مي فرمايد:
كسانى كه (به پيامبر اسلام) ايمان آوردهاند، و كسانى كه به آئين يهود گرويدند و نصارا و صابئان [پيروان يحيى] هر گاه به خدا و روز رستاخيز ايمان آورند، و عمل صالح انجام دهند، پاداش شان نزد پروردگارشان مسلم است . هيچ گونه ترس و اندوهى براى آن ها نيست. (هر كدام از پيروان اديان الهى، كه در عصر و زمان خود، طبق وظايف و فرمان دين عمل كردهاند، مأجور و رستگارند.) (2)
5⃣اين آيه اعلام مي كند كه هر كسى كه در عصر خود به پيامبر بر حق و كتاب آسمانى زمان خويش ايمان آورده و عمل صالح كرده ، اهل نجات است، و جاى هيچ گونه نگرانى نيست.بنا بر اين مسيحيان مؤمن قبل از ظهور پيامبر اسلام اهل نجات و بهشتند . (3)
6⃣وظيفه هر كس در هر زمان تحقيق و يافتن دين حق و باور عمل طبق آموزه هاي آن دين است . برهمين اساس ملاک بهشتی و جهنمی بودن افراد پيروي از دين حق و حقیقت جوئی و حق طلبی انسان ها و تسلیم بودن در مقابل آن، و یا در مقابل نتيجه انکار آن حقیقت است.
7⃣اما در مورد مسيحياني كه پس از ظهور اسلام زندگي كرده اند و اكنون زندگي مي كنند ،بايد به اين نكته توجه كرد كه افرادي كه حقانيت دين اسلام بر آن ها آشكار و واضح گشت، ولي از روي تعصب و يا عناد و يا هواي نفس و يا عوامل ديگر از حق پيروي نكردند ،آن ها قطعا در قيامت در عذاب خواهند بود و حتي اگر اعمال صالحي هم در دنيا انجام داده باشند، چون بر اساس ايمان حقيقي و باورديني درست نبوده و در راستاي اهداف دنيائي و جلب نظر مردم و یا فريب بوده ،براي آن ها مفيد نخواهد بود .
8⃣اما كساني كه در كشف حقيقت كوتاهي نكردند، ولي دين حق را نيافتند و يا اصلا در محيطي بودند كه امكان دسترسي به دين حق نداشتند و يا خوب به آن ها معرفي نشده، به آنان منكر و مخالف اطلاق نمي شود كه مستحق عقوبتي باشند.
9⃣شهید مطهرى (ره) در این باره مىگوید:
«اگر کسى در روایات دقت کند، مىیابد که ائمه (ع) تکیه شان بر این مطلب بوده که هر چه بر سر انسان مىآید، از آن است که حق بر او عرضه بشود و او در مقابل حق، تعصب و عناد بورزد و یا لااقل در شرایطى باشد که مىبایست تحقیق و جستجو کند نکند اما افرادى که ذاتاً و به واسطه قصور فهم و یا به علل دیگر در شرایطى به سر مىبرند که مصداق منکر و یا مقصر به شمار نمىروند، آنان در ردیف منکران و مخالفان نیستند. ائمه اطهار بسیارى از مردم را از این طبقه مىدانند. این گونه افراد داراى استضعاف و قصور هستند و امید عفو الهى درباره آنان مىرود».
🔟وی از مرحوم علامه طباطبایى نقل مىکند:
«همان طورى که ممکن است منشأ استضعاف، عدم امکان تغییر محیط باشد، ممکن است این جهت باشد که ذهن انسان متوجه حقیقت نشده باشد و به این سبب از حقیقت محروم مانده باشد». (4)
1⃣1⃣این گروه در فرهنگ دين به عنوان مستضعفان فکری و فرهنگي شناخته می شوند.
اگر واقعاً و حقیقتاً به دنبال حقیقت و دین حق بودند، اما به دلایلی بر آن دست نیافتند ،ولی بر اساس باورهای فطری و عقلی و یا دینی که داشتند ،مؤمن بودند و انسان های درستکار بودند ،مورد عفو الهی اند.
در قرآن هم خداوند می فرماید:
ما از هر کس بیش از اندازه وسع و توانش تکلیف نمی خواهیم (5)، پس محاسبه اعمال آنان، و بهشتي بودن يا نبودن و رتبه آنها در بهشت بر پایه عدل خداوندى به نسبت توان شان و ميزان مطابقت اعمال و كردار آنها طبق علم و باورهاي ديني آن ها صورت می گیرد .
📚پى نوشتها:
1. عصر (103) آيه 3 .
2. بقره (2) آيه 62 .
3. آيت الله مكارم شيرازي ،تفسير نمونه،دار الکتب الإسلامیه ، تهران، چاپ اول، 1374 ش، ج1، ص 285 .
4. مرتضى مطهرى، مجموعه آثار، نشر صدرا، تهران 1374 ش، ج 1، ص 320 به بعد.
5. بقره (2) آیه 282 .