⛔️ پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
6⃣5⃣2⃣ ⬅️ خدا چه معلامله اى با بی حجاب های غيرمسلمان مىكنداین همه آدم چینی آمریکایی آلمانی و...
بی دین متولد میشن و اصلا معلوم نیست چجور زندگی میکنن
یعنی تمام این ۷ میلیارد میرن جهنم خب اینا که دین درست حسابی ندارن همشونم بی حجابن
اینطور که جور درنمیاد...
⬅️جهت مشاهده جواب شبهات به روی
کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
دنبال کن به نفعته💯❌💯↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
✅ پاسخ کامل شبهه ↘️↘️
👈قرآن و روايات به طور صريح اعلام مى دارد كه تنها اسلام و تشيع كه همان حقيقت اسلام ناب است از افراد پذيرفته مى شود و اين به معناى آن نيست كه همه مسلمانان و شيعيان اسمى وارد بهشت مىشوند،
⬅️شرط رفتن به بهشت از نظر قرآن كريم ايمان و عمل صالح است.
❗️اما در مورد افراد ديگر اديان و مذاهب بايد گفت آنان به سه دسته تقسيم مىشوند كه هر يك حكمى جداگانه دارند:
۱. با اسلام و تشيع آشنا شده ولى به دليل تعصّب يا عناد و لجاجت از پذيرفتن آن سرباز مىزنند. چنين افرادى به فرموده قرآن كريم اهل جهنم اند.
۲. با اسلام و تشيع آشنا نيستند ولى در جهالت خود مقصر اند يعنى: از وجود دينى به نام اسلام يا مذهبى به نام تشيع مطلع اند ولى با وجود همه امكانات و شرايط لازم براى جستوجوى حقيقت اقدامى نمى كنند. چنين افرادى در حد تقصير خويش روز قيامت مجازات مىشوند.
۳. با اسلام آشنا نيستند و در جهالت خود نيز تقصيرى ندارند بلكه يا اصلاً به گوششان نخورده يا آنكه امكان تحقيق و پژوهش براى آنان وجود نداشته است و تنها هر آنچه را به آنها رسيده (مثل مسيحيت و...) قبول كرده و به آن عمل نموده اند. چنين افرادى اهل جهنم نيستند
و خداوند آنان را مشمول عفو و رحمت خود قرار مىدهد و اعمال آنها را با ميزان حقيقتخواهى آنان و آنچه فكر مىنمودند حق است، مىسنجد.
#استوری_دانشجویی
🌹با سلام و احترام ❤️
⬅️ولادت😍 با سعادت یگانه دخت نبی مکرم اسلام ، بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)رو خدمت اعضای محترم و اساتید،کارکنان و دانشجو معلمان عزیز تبریک و تهنیت عرض مینمایم.🥰😍
┅═══✼❉💠❉✼═══┅
↘️ شبهات دانشجویی
┅═══✼❉💠❉✼═══┅
📲ایتا @x_shobhe313 🆔
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹
#ویدئو_دانشجویی
🔸️آخرش رو سفید شدی
🔹️در سالروز چهارمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دعوتید به تماشای نماهنگ «قلبم کوه اندوهه، برس به دادم»
🔹️این نماهنگ در مرکز هنری رسانهای نهضت تولید و منتشر شده است.
#حاج_قاسم
#سردار_دلها
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
به ما بپیوندید ↙️
┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈┄
🆔@x_shobhe313 👈 لینک کانال ما
⛔️ پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
7⃣5⃣2⃣ ⬅️علامه طباطبایی در جلد ۱۳ تفسیر المیزان گفتن ذوالقرنین احتمالأ همان کوروش بوده باشد 🤔 ایا این موضوع حقیقت دارد یا خیر⁉️
⬅️جهت مشاهده جواب شبهات به روی آن چه
کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
دنبال کن به نفعته💯❌💯↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
✅جواب کامل شبهه ↘️↘️
👈درباره ذوالقرنین باید توجه داشت که قرآن به هیچ عنوان مصداقی را برای آن بیان نکرده است. و مفسرین قرآن تنها با استناد به تاریخ و یافتن شباهتهایی با ذوالقرنین، احتمالاتی را درباره مصداق آن بیان کرده اند.
⬅️مثلا با توجه به بحث ساختن سد توسط ذوالقرنین، کسی را می توان مصداق آن معرفی کرد که در زندگی خود چنین کاری را انجام داده باشد و ... .
علامه طباطبایی در تفسیر المیزان در اینباره بحث مفصلی کرده اند. و احتمالات زیادی را درباره مصداق ذوالقرنین بیان کرده اند از جمله:
یکى از پادشاهان چین به نام "شینهوانکتى"
یکى از ملوک آشور
فریدون بن اثفیان بن جمشید پنجمین پادشاه پیشدادى ایران زمین
اسکندرمقدونى
یکى از تبابع اذواى یمن، یکى از ملوک حمیر که در یمن سلطنت مىکرده
کورش یکى از ملوک هخامنشى در فارس
از انسانهاى ادوار قبل انسان
علامه فروض مختلف را بررسی میکند و اشکالات آنها را بیان می کند. احتمال مطابقت کوروش با ذوالقرنین در واقع از طرف سر احمد خان هندى و مولانا ابو الکلام آزاد در عصر اخیر بیان شده است.
👈که خلاصه نظر طرفداران این نظریه این گونه بیان شده است:
آنچه قرآن از وصف ذوالقرنین آورده با این پادشاه عظیم تطبیق مىشود، زیرا اگر ذو القرنین مذکور در قرآن مردى مؤمن به خدا و به دین توحید بوده کورش نیز بوده، و اگر او پادشاهى عادل و رعیت پرور و داراى سیره رفق و رأفت و احسان بوده این نیز بوده و اگر او نسبت به ستمگران و دشمنان مردى سیاستمدار بوده این نیز بوده و اگر خدا به او از هر چیزى سببى داده به این نیز داده، و اگر میان دین و عقل و فضائل اخلاقى وعده و عده و ثروت و شوکت و انقیاد اسباب براى او جمع کرده براى این نیز جمع کرده بود.
و همانطور که قرآن کریم فرموده کورش نیز سفرى به سوى مغرب کرده حتى بر لیدیا و پیرامون آن نیز مستولى شده و بار دیگر به سوى مشرق سفر کرده تا به مطلع آفتاب برسید، و در آنجا مردمى دید صحرانشین و وحشى که در بیابانها زندگى مىکردند. و نیز همین کورش سدى بنا کرده که به طورى که شواهد نشان مىدهد سد بنا شده در تنگه داریال میان کوههاى قفقاز و نزدیکی هاى شهر تفلیس است.
علامه طباطبایی بعد از نقل قول طرفداران این نظریه ضمن اینکه به طور اجمال اشاره ای به اشکالات وارد بر این نظر می کنند، این نظر را قابل قبول تر از بقیه نظرات میخوانند.
⬅️همانطور که می بینیم ، علامه با توجه به صفاتی که قرآن برای ذوالقرنین مطرح کرده، به دنبال مصداق او می گردد. اگر صفاتی که قرآن بیان کرده، در شخص کوروش وجود داشته باشد، (همانطور که ادعاهای سر احمد خان هندی و مولانا ابو الکلام آزاد است) کوروش می تواند مصداق ذوالقرنین بوده باشد. یعنی حتی در حالت پیدا شدن این صفات نیز، تطبیق صد در صد نیست و علامه طباطبایی نیز چنین نظری ندارند.
⬅️⬅️پس اگر از نظر تاریخی اثبات شود که کوروش یکی از صفات ذکر شده در بالا (مثل دین داری و توحید و رافت و ....) را نداشته، قطعا مصداق ذوالقرنین نخواهد بود.
برای دیدن تفصیل این مطالب می توانید به ترجمه تفسیر المیزان ج ۱۳ ص ۵۲۶ مراجعه کنید.
⛔️ پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
8⃣5⃣2⃣⬅️ حکمت نواقص جسمانی و ذهنی افراد از نظر اسلام چیست⁉️
⬅️جهت مشاهده جواب شبهات به روی آن چه
کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
دنبال کن به نفعته💯❌💯↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
✅ پاسخ کامل شبهه ↘️↘️
👈۱- از خداوند حكيم كار لغو، عبث و باطل سر نمى زند.
در مورد وجود مشكلات جسمى و ذهنى نيز مى گوييم كه هيچكدام از آنها لغو نبوده و داراى فايده است.
از جمله اينكه :👇
۱- اينگونه مشكلات مايه امتحان و ازمايش فرد و اطرافيان است
۲- در صورت صبر بوسيله همين مشكلات مىتوان به پاداش و مقامات عالى رسيد.
۳- اينگونه مشكلات مىتوانند باعث كفاره گناهان شده و در نتيجه فرد با سبكبالى از اين دنيا برود.
۴- مشكلات جسمى باعث فراهم شدن زمينه شكرگزارى در فرد و اطرافيان مى شود.
۵- گاهى اوقات همين مشكلات جسمى انسان را به ياد خدا انداخته و باعث مىشود با دعا و انابه به او تقرّب يابد. و…..
با وجود اين همه فايده براحتى مى توان اذعان كرد كه وجود مشكلات جسمى و ذهنى لغو نبوده و داراى حكمت خاص خود هستند.
⬅️البته اگر بخواهيم با زاويه بهتر و دقيقتر نگاه كنيم اينگونه مشكلات در بسيارى از موارد ازآنجايى كه مايه خير بيشتر هستند، نوعى نعمت محسوب مى شوند نه نقمت.
👈اين مساله را امیر المومنین حضرت امام على عليه السلام در عبارتى كاملتر و دقيقتر بيان مىكنند:
«مَا خَيْرٌ بِخَيْرٍ بَعْدَهُ النَّارُ وَ مَا شَرٌّ بِشَرٍّ بَعْدَهُ الْجَنَّهُ وَ كُلُّ نَعِيمٍ دُونَ الْجَنَّهِ فَهُوَ مَحْقُورٌ وَ كُلُّ بَلَاءٍ دُونَ النَّارِ عَافِيَه »
خيرى كه در پى آن آتش باشد، خير نخواهد بود، و شرّى كه در پى آن بهشت است شرّ نخواهد بود، و هر نعمتى بىبهشت ناچيز است، و هر بلايى بىجهنّم، عافيّت است. (نهج البلاغه، ترجمه دشتى، ص ۷۲۳)
۲- اين نكته را نيز فراموش نكنيم كه خداوند جهان را بر اساس جريان سبب و مسبّب آفريده است و در بسيارى از موارد اين خود انسان است كه با فراهم اوردن اسباب شر، مشكلات جسمى و ذهنى را برا ى خود يا فرزندانشان بوجود مى آورند.
⬅️البته ممكن است است كسى بگويد جرم فرزندان چيست؟ كه بدون اختيار دچار مشكلات و معلوليتهايى مىشوند در اين زمينه نيز مى گوييم كه اولا در حق انها ظلم شده است و ظالم (اگر كارش عمدى باشد به تناسب خود) جزايش را دريافت مىكند ثانيا خداوند متعال به نحو بهتر اين مشكلات و معلوليتهاى فرزندان را در آخرت جبران مىنمايد.
⛔️ پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
9⃣5⃣2⃣ ⬅️آیا واقعاً جغد شوم هست ⁉️در متن های کهن باستانی جغد را "هو مورو" میخواندند. یعنی پرنده دانا.
اما شومی جغد، بعد از ورود اعراب به ایران بر سر زبان ها افتاد🤔
در کتاب اوستا از جغد با نام "اشوزشت " یاد شده یعنی: فراری دهنده دیوها و پلیدی ها"🧐
⬅️جهت مشاهده جواب شبهات به روی آن چه
کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
دنبال کن به نفعته💯❌💯↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
✅◀️ پاسخ کامل شبهه: ▶️✅
⛔️باور شوم بودن برای جغد محدود به ایران یا اعراب نمی شود↘️↘️
👈دایرهًْالمعارف بریتانیکا آمده است که جغد به دلیل حضورش در شب و صدای جیغ وارش سمبل رازآمیزی و آن جهانی بودن بوده است. عادات مرموز جغدان، پرواز بیصدا و آمد و شد روحوار است که آنها را به موضوعی برای خرافات و حتی ترس در بسیاری از نقاط جهان تبدیل کرده است
⬅️از سوی دیگر رومیان جغد را پرندهای در ارتباط با مراسم تدفین میشناختند و دیدن جغد را در روز، بدیمن میدانستند.
⬅️ جغد در میان یهودیان قدیم نماد ویرانی و متروکیت بوده است و بر اساس عهد عتیق گوشت جغد حرام است. (از دایرهًْالمعارف جودائیکا، به نقل از دانشنامه جهان اسلام)
⬅️ در میان اعراب پیش از اسلام چنانکه در دانشنامه جهان اسلام آمده است، جغد خرافات و افسانههایی ویژه خود و در ارتباط با مرگ داشته است. آنان باور داشتند که وقتی کسی میمیرد روانش به صورت جغد بر بالای گور او شیون میکند (اشاره به صدای مویهوار جغد). اعراب پس از اسلام نیز، اگرچه نقل است که پیامبر اسلام ایشان را از این خرافات پرهیز داده بوده است؛ اما همچنان به پرواز و آواز پرندگان بدیمن، چون کلاغ و بوم، فال بد (طیره) میزدهاند.
⬅️ در اساطیر هند و ایرانی، جغد نماینده یمه (همان جم در ایران باستان و خدای مرگ در میان هندیان) بوده است.
⬅️ در مصر باستان جغد راهنمای ارواح مردگان به جهان زندگان محسوب میشده است، پس مصریان او را با پای شکسته نشان میدادهاند تا بدین ترتیب از بازگشت پرنده مرگ به زندگی جلوگیری کنند
⬅️ در کنیا نیز چون مصر بر این باور بودند که جغد نشانهی مرگ است و اگر کسی جغدی میدید یا صدایش را میشنید، باور داشت که کسی میمیرد.
⬅️در قاره امریکا نیز عموماً جغد سمبل مرگ محسوب میشده است. در قبایل آزتک خدای مرگ معمولاً به شکل جغد نمایش داده میشد.
⬅️ کیس روسلار پرنده شناس معروف هلندی و یکی از نویسندگان کتاب پرنگان پالئارکتیک می گوید:
آمریکائی ها به دلیل باور شوم بودن برای جغدها اغلب مجسمه ای از جغد را در بیرون از کلبه خود می آویختند تا به لحاظ حس قلمرو طلبی منجر به دفع جغدها شود
⬅️ در باور مردم فرانسه جغد گوش دار(تالابی) سمبل خرد بوده و جغد بدون گوش بدیمن محسوب میشده است.
⬅️مردم ولز در بریتانیای کنونی اسطورهای در مورد جغد دارند که در این اسطوره جغد زنی جفاکار محسوب میشود که توسط همسرش به صورت جغد درآمده است و به عنوان مجازات و پادافره مورد نفرت دیگر پرندگان قرار گرفته است.
⬅️ در میان یهودیان جغد نمایندهی نیروهای تاریکی و پلیدیست. به سبب دادوستد فرهنگی میان اقوام این اندیشه وارد مرزهای مسیحیت و اسلام نیز شده و جای خود را میان مردم بازکردهاست.
✅ از نگاه اسلام هم به شدت این عقیده(شوم بودن حیوانت)نهی شده و خرافه را یکی از زشت ترین نماد های جاهلیت می شماردجالب است بدانیم که پیامبر اسلام(ص) بارها دربارهی خوشیمنی و بدیمنی روزها، اعداد، حیوانات و ... سخن گفتهاند و این عقاید را باطل و دور از دین اسلام دانستهاند.