5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•~🌿🌸~•یکدنیا صفا و معرفت و اخلاص در همین کلیپ کوتاه.
لطفا با چشم دل بنگرید.
+چه آرزویی داری؟؟!
_دیگه دیگه...
+یکمشو بگو
_دیگه دیگه نمیشه...
+یکمشو!
_ش داره، ش...
+ش، بعدش؟
_ش داره...ه داره...الف داره...ت داره...
+شهادت؟؟! :)
شهید مدافع حرم
#محسن_حججی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
"شهدا"💫
╭┅─────────┅╮
@xshohada
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 این دختر کوچک نسرین داوودی فرزند شهید مدافع حرم حسینعلی داوودی از افغانستان است که دیروز جشن تولد ۹ سالگی خود را در قطعه ۵۰ بهشت زهرا با حضور جمع کثیری از مردم بر روی ویلچر و بر سر مزار پدرش جشن گرفت.
🔸شهید داوودی با هدف درمان معلولیت این طفل معصوم از افغانستان به تهران مهاجرت کرد اما وقتی که ندای «هل من ناصر» مردم مظلوم سوریه را شنید، در سال ۱۳۹۵ در شهر حلب این کشور کربلایی شد و به کاروان عاشورا پیوست (با نوای کاروان، بار بندید همرهان، این قافله عزم کَربُ بَلا دارد.)
🔸چه زیبا گفت شهید آوینی که فرمود: «هرکس می خواهد ما را بشناسند داستان کربلا را بخواند اگرچه خواندن داستان را سودی نیست اگر دل کربلایی نباشد.»
🇮🇶🇵🇸🇱🇧🇸🇾🇮🇷🇾🇪🇦🇫🇵🇰
#حجاب
#عفاف
#لبیک_یا_خامنه_ای
#شهدا
#ایران
🎗🌷کانال جهادی شهدا 🌷🎗
@xshohada
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
تماسی از آسمان
شهید مدافع حرم بابک نوری هریس🌱
شهید مدافع حرم
#بابک_نوری
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
" شهدا"💫
╭┅─────────┅╮
@xshohada
╰┅─────────┅╯
برداشتن با عکس تجاوز سربازهای فرانسوی به دختران الجزایری، برای زن زندگی آزادی محتوا تولید میکنن😂
🎗🌷کانال جهادی شهدا 🌷🎗
@xshohada
💢 اعدام تروریست مرتبط با چندین سرویس جاسوسی بیگانه/ حبیب اسیود، عامل اصلی حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح اهواز در سال ۱۳۹۷ بود
🔹 حکم اعدام حبیب فرجاللهچعب، ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی حرکةالنضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۱۳۹۷ که منجر به شهادت و زخمیشدن تعداد زیادی از شهروندان شد، صبح امروز -شنبه ۱۶ اردیبهشت- به اجرا درآمد.
🔹 «حبیب فرجاللهچعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی و تجزیهطلب «حرکةالنضال»، چندین عملیات تروریستی را در ایران اجرا و طراحی و از این طریق تعدادی از افراد بیگناه از جمله زنان و کودکان ایرانی را قربانی کرده بود.
🔹 اسیود از سال ۱۳۸۴(۲۰۰۵ میلادی) سرکردگی گروهک تروریستی حرکةالنضال را تحت حمایت چندین سرویس جاسوسی از جمله موساد و ساپو( سرویس جاسوسی کشور سوئد) و بعضی کشورهای منطقه برعهده گرفت.
🔹 در نتیجه اقدامات تروریستی و خونبار این گروهک به سرکردگی حبیب اسیود، بیش از ۴۵۰ نفر از شهروندان ایرانی شهید یا مجروح شدهاند.
🎗🌷کانال جهادی شهدا 🌷🎗
@xshohada
16.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴جنایات سرکرده گروهک تروریستی حرکت النضال
🔹فردی که امروز صبح اعدام شد، تروریست بود یا فعال سیاسی و اجتماعی؟!
🎗🌷کانال جهادی شهدا 🌷🎗
@xshohada
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ «حبیب اسیود» چرا اعدام شد؟
🎗🌷کانال جهادی شهدا 🌷🎗
@xshohada
یادمان باشد گناه که کردیم
آن را به حساب جوانی نگذاریم
میشود جوانی کرد به عشق مهدی (عج)
به شهادت رسید فدایِ مهدی (عج) ...
#شهید_محسن_عرب_بهشتی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🎗🌷کانال جهادی شهدا 🌷🎗
@xshohada