11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ درمان عمومی عیب همسر (صبر زیبا...)
📌جلسه نوزدهم موضوع ارتباط با همسر.
👏هم ببینید و عمل کنید هم ببینانید
#سیدمحمدباقرفریمانه
#ارتباط_با_همسر
┄┅═✧═┅┄
عضو شوید
@seyyed_farimaneh
داستان مردی که پیاز خورد و شلاق .mp3
4.45M
⭕️ رکن مهم مسائل تربیتی (داستان مردی که هم پیاز خورد هم شلاق هم ...)
📌جلسه بیستم موضوع ارتباط با همسر.
👏هم ببینید و عمل کنید هم ببینانید
#سیدمحمدباقرفریمانه
#ارتباط_با_همسر
┄┅═✧═┅┄
عضو شوید
@seyyed_farimaneh
23.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طفولیت، حساسترین مقطع تربیت انسان
محمدعلی انصاری
زمان: ۴:۰۵ حجم: ۲۲.۶ MB
#ویدئو
هدایت شده از سید محمد باقر فریمانه 🇮🇷
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 السلام علیک یا علی بن موسی الرضا....
💠 هر روز #زیارت_آنلاین
راس ساعت ۶:۱۵ صبح از حرم امام رضا علیه السلام
#سیدمحمدباقرفریمانه
#ارتباط_با_همسر
#زیارت_رجبیه
┄┅═✧═┅┄
روی لینک بزنید و عضو شوید 👇
💠 https://eitaa.com/seyyed_farimaneh
#مولاجانم
🍂 دلم دوباره ببین شده پریشانت
عزیز فاطمه ای جان من به قربانت...
🍂تو را قسم به صبوری قلب منتظران
عزیز فاطمه برگرد سوی کنعانت...
#اللهمعجللولیکالفرج
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
صبحتونمهدوی☀️☀️☀️☀️☀️
•┈••✾❀🕊﷽🕊❀✾••┈•
🔮اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🔮
#خطبه ی #نهج_البلاغه١٨٩ بخش دوم
☀️هجرت و مهاجر واقعی☀️
وُجوب الهجرة:
وَ الْهِجْرَةُ قَائِمَةٌ عَلَى حَدِّهَا الْأَوَّلِ؛ مَا كَانَ لِلَّهِ فِي أَهْلِ الْأَرْضِ حَاجَةٌ مِنْ مُسْتَسِرِّ الْإِمَّةِ وَ مُعْلِنِهَا. لَا يَقَعُ اسْمُ الْهِجْرَةِ عَلَى أَحَدٍ إِلَّا بِمَعْرِفَةِ الْحُجَّةِ فِي الْأَرْضِ، فَمَنْ عَرَفَهَا وَ أَقَرَّ بِهَا فَهُوَ مُهَاجِرٌ، وَ لَا يَقَعُ اسْمُ الِاسْتِضْعَافِ عَلَى مَنْ بَلَغَتْهُ الْحُجَّةُ، فَسَمِعَتْهَا أُذُنُهُ وَ وَعَاهَا قَلْبُهُ.
صوبة الإيمان:
إِنَّ أَمْرَنَا صَعْبٌ مُسْتَصْعَبٌ، لَا يَحْمِلُهُ إِلَّا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ، وَ لَا يَعِي حَدِيثَنَا إِلَّا صُدُورٌ أَمِينَةٌ وَ أَحْلَامٌ رَزِينَةٌ.
(2) و هجرت (انتقال از ضلالت و گمراهى به هدايت و رستگارى و از كفر بسوى ايمان) واجب است چنانكه در اوّل بعثت پيغمبر اكرم واجب بود (پس وجوب هجرت مختصّ بزمان حضرت رسول «صلّى اللَّه عليه و آله» و معنى آن تنها حركت از مكّه به مدينه نيست، بلكه هجرت بسوى خلفاء و نوّاب آن بزرگوار نيز واجب است، زيرا غرض از هجرت ترك ضلالت و گمراهى است و اين ممكن نيست مگر به ارشاد و هدايت أئمه دين «صلوات اللَّه عليهم اجمعين» كه خلفاء و نوّاب رسول خدا هستند، پس هجرت بسوى آنها هجرت بسوى آن حضرت است، خلاصه هجرت در جميع ازمنه و اوقات در مرتبه وجوب و لزوم اوّل خود باقى است) خداوند را باهل زمين از گروهى كه هجرت بسوى ايمان را (در بلاد كفر از روى تقيّه) پنهان دارند و از آنانكه (در بلاد اسلام) آشكار سازند حاجت و نيازى نيست (و مقصود از امر به هجرت و سائر تكاليف شرعيّه بهره مند شدن بندگان و رهائى آنها از عذاب روز رستخيز است، نه آنكه خواسته منفعت و سودى را جلب كرده يا مضرّت و زيانى را از خود دفع نمايد، زيرا او غنىّ و مطلق و بى نياز حقيقى است).
نام هجرت بر كسى نهاده نمى شود و ثابت نمى گردد مگر به شناختن حجّت (خليفة الله) در روى زمين (نمى توان گفت كسى هجرت كرده و از ضلالت و گمراهى پا بيرون گذارده مگر آنكه امام زمان خود را بشناسد، زيرا هجرت از ضلالت به هدايت ممكن نيست مگر به ارشاد امام عليه السّلام) پس (از اين جهت) كسيكه حجّت خدا را شناخت و باو اقرار و اعتراف نمود مهاجر است (از ضلالت به هدايت هجرت كرده اگر چه از وطن خود بيرون نرفته باشد، اين جمله صريح در آن است كه گفتيم: وجوب هجرت مختصّ بزمان پيغمبر اكرم و معنى آن بس حركت از مكّه به مدينه نيست) و نام ضعيف و ناتوان بر كسى نهاده نمى شود كه خبر حجّت باو برسد و گوش او آنرا بشنود و در دلش جا گيرد (اگر خبر حجيت حجّت خدا بكسى برسد و راه باو نبرد و از آن كار غافل ماند نپندارد كه از جمله مستضعفين و ناتوانانى است كه بر آنها حرجى نيست، زيرا خبر ثبوت حجّت باو رسيده و به گوش شنيده و بدل فهميده، پس چنين شخصى معذور نيست، و اگر چه در وطن خود باشد).
(3) (و چون هر كسى را لياقت معرفت و شناسايى حجّت نمى باشد، بلكه حقيقت معرفت حجّت مخصوص مؤمنين با اخلاص است، مى فرمايد:) معرفت و شناسايى ما كار بسيار دشوارى است كه بر نمى دارد و زير بار آن نمى رود مگر بنده مؤمنى كه خداوند دل او را براى ايمان آزمايش نموده (آنرا شايسته قبول ايمان دانسته) باشد، و حديث و گفتار ما را نگاه نمى دارد مگر سينه هاى امانت پذير و خردهاى پا برجا (و چون منظور امام عليه السّلام ترغيب شنوندگان است به هجرت بسوى خود و پيروى از احاديث آن بزرگوار از اينرو آنان را امر بسؤال و پرسش مى فرمايد:)
____
📍ترجمه :مرحوم علی نقی فیض الاسلام روحش شاد
••●❥🦋✧🦋❥●••
الحمدالله الذی جعلنامن المتمسکین بولایة امیرالمؤمنین و الأئمة المعصومین علیهم السلام
@yaali37
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ زندگی و جریان نبض قلب انسان ، تو مثل بالشت بهش تکیه کن🧐..
📌جلسه بیست و یکم موضوع ارتباط با همسر.
👏هم ببینید و عمل کنید هم ببینانید
#سیدمحمدباقرفریمانه
#ارتباط_با_همسر
┄┅═✧═┅┄
عضو شوید
@seyyed_farimaneh