📖 درس دهم
⬅️مادر حضرت مهدی(عج)
👈(بخش چهارم)
❄️ سر گذشت مادر حضرت مهدی(عج)
اگر تمايل به رضای خدای تعالی و خشنودی مسيح و مريم داری و میخواهی ابومحمد تو را ديدار كند، پس بگو: «اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ اِلا اللَّه وَ اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللَّهِ».
چون اين كلمات را گفتم، مرا در آغوش کشيد و فرمود: اكنون در انتظار ديدار ابومحمد باش كه او را نزد تو روانه ميسازم. پس از خواب بيدار شدم و گفتم: خوشا از ديدار ابومحمد!
چون فردا شب فرا رسيد، ابومحمد در خواب به ديدارم آمد. گويا به او گفتم:ای حبيب من! بعد از آنكه همه دل مرا به عشق خود مبتلا كردی، در حق من جفا نمودی! او فرمود: تأخير من برای شرك تو بود. حال كه اسلام آوردی، هر شب به ديدار تو ميآيم تا آنكه خداوند وصال عيانی را ميسر گرداند. از آن زمان تا كنون هرگز ديدار او از من قطع نشده است.
بِشر گويد از او پرسيدم: چگونه در ميان اسيران در آمدی؟ او پاسخ داد: يك شب ابومحمد به من گفت: پدربزرگت در فلان روز، لشكری به جنگ مسلمانان ميفرستد و خود هم به دنبال آنان ميرود. بر تو است كه در لباس خدمتگزاران درآيی و به طور ناشناس از فلان راه بروی و من نيز چنان كردم. طلايه داران سپاه اسلام بر سر ما آمدند و كارم بدان جا رسيد كه مشاهده كردی. هيچ كس جز تو نميداند كه من دختر پادشاه رومم. آن مردی كه من در سهم غنيمت او افتادم، نامم را پرسيد و من آن را پنهان داشتم و گفتم: نامم نرجس است و او گفت: اين نام كنيزان است.
گفتم: شگفتا! تو رومی هستی؛ امّا به زبان عربی سخن ميگويی! گفت: پدربزرگم در آموختن ادبيات به من حريص بود و زن مترجمی را بر من گماشت. او هر صبح و شبانگاه به نزد من ميآمد و به من عربی میآموخت تا آنكه زبانم بر آن عادت كرد.
بِشر گويد: چون او را به «سُرّ من راي» رسانيدم و بر مولايمان امام هادی(ع) وارد شدم، بدو فرمود: چگونه خداوند عزّت اسلام و ذلّت نصرانيت و شرافت اهل بيت محمد را به تو نماياند؟ گفت:ای فرزند رسول خدا! چيزی را كه شما بهتر ميدانيد، چگونه بيان كنم؟ فرمود: من ميخواهم تو را اكرام كنم، كدام را بيشتر دوست ميداری: ده هزار درهم يا بشارتی كه در آن شرافت ابدی است؟ گفت: بشارت را، فرمود: بشارت باد تو را به فرزندی كه شرق و غرب عالم را مالك شود و زمين را آکنده از عدل و داد کند؛ همچنان كه پر از ظلم و جور شده باشد. نرجس پرسيد: از چه كسی؟ فرمود: از كسی كه رسول خدا در فلان شب از فلان ماه سال رومی، تو را برای او خواستگاری كرد. پرسيد: از مسيح و جانشين او؟ فرمود: پس مسيح و وصی او، تو را به چه كسی تزويج كردند؟ گفت: به پسر شما ابومحمد! فرمود: آيا او را ميشناسی؟ گفت: از آن شب كه به دست مادرش سيدةالنساء اسلام آورده ام، شبی نيست كه او را نبينم.
👈🖌ادامه دارد....
📖 درس دهم
⬅️مادر حضرت مهدی(عج)
👈(بخش پنجم)
❄️ سر گذشت مادر حضرت مهدی(عج)
امام هادی(ع) فرمود:ای كافور! خواهرم حكيمه را فرا خوان و چون حكيمه آمد... نرجس را زمانی طولانی در آغوش كشيد و به ديدار او مسرور شد. بعد از آن مولای ما فرمود:ای دختر رسول خدا! او را به منزل خود ببر و تکاليف دينی را به وی بياموز كه او زوجه ابومحمد و مادر قائم است.[۳۳۴]
👈اين روايت، نخست از طريق شيخ صدوق، در كتاب كمالالدين و تمام النعمة نقل شده است. آن گاه محمدبن جرير طبری آن را با سندی متفاوت، در كتاب دلائل الامامة آورده و [۳۳۵] شيخ طوسی در كتاب الغيبة به نقل آن پرداخته است. [۳۳۶] ايشان، روايت را درست مانند آنچه در كمالالدين و تمام النعمة بود، آورده؛ امّا سند وی با سند كتاب كمالالدين متفاوت است.
فتّال نيشابوری در روضة الواعظين، ابن شهر آشوب در مناقب آل ابی طالب، [۳۳۷] عبدالكريم نيلی در منتخب الأنوار المضيئه [۳۳۸] و از متأخرين صاحب إثبات الهداة في النصوص و المعجزات از جمله کسانی هستند که اين حکايت را نقل کرده اند.
علامه مجلسی در بحارالانوار قضيه را، يك جا از كتاب الغيبة و در جای ديگر، از كمال الدين و تمام النعمة نقل کرده است.[۳۳۹]
ممکن است پرسيده شود: اين قضيه پس از سال ۲۴۲هـ اتّفاق افتاده است؛ در حالی كه از سال ۲۴۲ هـ به بعد، جنگ مهمّی ميان مسلمانان و روميان، رخ نداده است تا نرجس خاتون اسير مسلمانان شوند. [۳۴۰]
در پاسخ گفتنی است: در اين دوران و پس از آن، درگيری و جنگ هايی ميان آنان رخ داده است كه در بسياری از كتاب های تاريخی، ميتوان نمونه هايی از اين درگيری ها را يافت. [۳۴۱]
شواهد ديگری نيز وجود دارد كه ميان مسلمانان و روم، جنگ و درگيری واقع شده است. حال اگر منظور از جنگ بزرگ، اين باشد كه خود قيصر روم هم با برخی از اهل و خاندانش در آن شركت كرده باشد، اين امر ضرورتی ندارد؛ چون، آنچه در اين روايت آمده، اين است كه نرجس، به امر امام به صورت ناشناس و مخفيانه، با سپاهيان همراه شد و در پوشش كنيزان در آمد.
📚[۳۳۴] . شيخ صدوق، كمالالدين و تمام النعمة، ج ۲، باب ۴۱، ح ۱.
📚[۳۳۵] . محمدبن جرير طبري، دلائل الامامة، ص ۲۶۲ .
📚[۳۳۶] . محمد بن حسن طوسي، كتاب الغيبة، ص ۲۰۸، ح۱۷۸.
📚[۳۳۷] . ابن شهر آشوب، مناقب آل أبي طالب، ج ۴، ص ۴۴۰.
📚[۳۳۸] . عبدالكريم نيلي، منتخب الأنوار المضيئة، ص ۱۰۵.
📚[۳۳۹] . محمّد باقر مجلسي، بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۶.
📚[۳۴۰] . جاسم حسين، تاريخ سياسي امام دوازدهم، ص ۱۱۵.
📚[۳۴۱] . ر.ک: محمدبن جرير طبري، تاريخ الأُمم والملوك، ج ۹، ص ۲۰۱؛ ابن اثير، الكامل في التاريخ، ج ۷، ص ۸۰، ۸۱، ۸۵، ۹۳؛ ابن كثير، البداية و النهاية، ج ۱۰، ص ۳۲۳، ۳۴۳، ۳۴۵، ۳۴۷.
درسنامه مهدویت📒
خدامراد سلیمیان🖊
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
@yaamahdi2
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#پذیرش
🔶️ مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ از بین واجدین شرایط، طلبه می پذیرد.
📌 شرایط ثبت نام؛
🔸️قبولی در مصاحبه و آزمون و مراحل پذیرش مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها
🔸دارا بودن مدرک دیپلم و بالاتر
🔷️ موسس محترم حجت الاسلام و المسلمین سید حسن علوی
📞 تلفن روابط عمومی:
021-77624845
📱 تلفن پذیرش:
+989906309968
🏠 نشانی:
خیابان شهید مدنی، روبروی بیمارستان امام حسین علیه السلام، مسجد جامع صفا، کوچه ی مشهور، حوزه علمیه حضرت معصومه(سلام الله علیها)
🌐 برای ثبت نام در سایت حوزه های علمیه به نشانی زیر مراجعه نمایید.
www.paziresh.qanetaat.ir
www.qanetaat.whc.ir
🆔️ نشانی کانال های حوزه حضرت معصومه سلام الله علیها:
🔷️ sapp.ir/hoze_hazratemasoumeh
🔷️ ble.im/hoze_hazratemasoumeh
🔷️ eitaa.com/hoze_hazratemasoumeh
1_5026142687384829975.mp3
6.41M
✨📖✨ازحضرت رسول(ص) روايت شده هرکس در" #ايام_البيض"( شبهای سيزدهم و چهارهم و پانزدهم)ماه رمضان #دعای_مجیر بخواند #گناهش آمرزيده میشود.
🎬✨ #دعای_مجیر با صدای استاد #سماواتی
#التماس_دعای_فرج🙏🙏
@yaamahdi2
❤️قرار عاشقے❤️
❤️❤️ساعت هشت به وقت امام هشتم❤️❤️
🍁🍁صلوات خاصه امام رضا(ع)🍁🍁
🍁الّلهُمَ صَلِّ علیٰ علی بنِ موسَی الرّضَا المُرتَضیٰ اَلاِمامِ التّقیِ النّقی و حُجّتِکَ علیٰ مَنْ فَوقَ الارضْ و مَنْ تحتَ الثَّریٰ اَلصّدّیقِ الشّهیدْ صلاةً کثیرةً تامَةً زاکیَةً مُتِواصِلَةً مُتِواتِرَةً مُتِرادِفةً کَاًفضَلِ ما صَلَّیتَ علیٰ اَحَدٍ مِنْ اَولیاءکْ.🍁
🍁ترجمه:خدایا رحمت فرست بر علی بن موسی الرضا امام با تقوا و پاک و حجت تو بر هر که روی زمین است و هر که زیر خاک، رحمت بسیار و تمام با برکت و پیوسته و پیاپی و دنبال هم چنان بهترین رحمتی که بر یکی از اولیائت فرستادی.🍁
💥وعده بوقت عاشقی 💥
❤️التماس دعا❤️
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
و سلام بر مادر سادات 👋
زیارت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)در هر شب بدین شرح است: 👇👇
«اَلسَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ الَّذِي خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَى مَا أَتَى بِهِ أَبُوكِ وَ وَصِيُّهُ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمَا وَ أَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلاَّ أَلْحَقْتِنِي بِتَصْدِيقِي لَهُمَا لِتُسَرَّ نَفْسِي فَاشْهَدِي أَنِّي ظَاهِرٌ(طَاهِرٌ) بِوِلاَيَتِكِ وَ وِلاَيَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
«اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يافاطِمهَ الزهـرا
سَيِّدَةَ نِسـاءِ اْلعالَمين»
خدایا❣️
«لیاقت فاطمی بودن و فاطمی زندگی کردن رو به همه ما عطا کن ...»🤲
یارب الحسین(ع)بحق الحسین(ع)اشف صدر الحسین(ع)بظهور الحجه(عج)
❤️ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها
وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
@yaamahdi2
⭐️دعا هنگام افطار پر خیر و سریع التاثیر بر زندگی تضمینی
این دعا را در هنگام افطار ماه مبارک رمضان بخوانید که پر از خیر و نیکی است.
🌤اللَّهُمَّ لَکَ صُمْتُ وَ عَلَى رِزْقِکَ أَفْطَرْتُ وَ عَلَیْکَ تَوَکَّلْتُ
دعای امیر المومنین هنگام افطار:
🌤بِسْمِ اللَّهِ اللَّهُمَّ لَکَ صُمْنَا وَ عَلَى رِزْقِکَ أَفْطَرْنَا فَتَقَبَّلْ [فَتَقَبَّلْهُ] مِنَّا إِنَّکَ أَنْتَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ
دعای هنگام صرف لقمه اول افطار:
🌤بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ یَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَهِ اغْفِرْ لِى
🌤قرائت سوره مبارکه قدر نیز به هنگام افطار توصیه شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️انواع روزه از زبان آیتالله مجتهدی(ره):
روزه عام،
روزه خاص،
روزه خاص الخاص.
#درس_اخلاق
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
@yaamahdi2
4_5803309447568689092.mp3
9.9M
#کلیپ_صوتی
#استادعالی
چگونه برکات خدا رو جذب کنیم و ظرف وجودمان را افزایش دهیم؟
#معجزه_شکرگزاری
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
@yaamahdi2