1_422930050.mp3
4.78M
#کتاب_صوتی_وظایف
#وظایف_منتظران
🔴 قسمت دوم وظایف منتظران
🔵 اهمیت و آثار شناخت امام زمان عج
⁉️ برای شناخت امام عصر (عج) چه کارهایی باید انجام داد ؟
🎙#ابراهیم_افشاری
📚 درسنامه مهدویت (جلد اول) 💥
📗درس اول (بخش دوم)
⬅️از ولادت تا امامت
📖۳. كتاب صفنياه پيامبر
«خداوند در اندرون آن عادل است، بی انصافی نمی کند. هر صبح بی نقصان حكم خود را به روشنايی بر میآورد؛ اما عاصی انفعال را نمی داند. طوايف را منقطع نمودم، برجهای ايشان ويرانند. كوچه های ايشان را خراب كردم، به حدی كه عبور كننده نيست و شهرهای ايشان بدون آدمی و ساكنی ويرانند و گفتم كه شايد از من ترسيده، تأديب را قبول کنی تا آنكه مسكن ايشان منقطع نشود. اما هر قدر كه ايشان را عقوبت کردم، ايشان سحر خيزی نموده، تمامی اعمال خويشتن را فاسد گردانيدند...». [۵]
📖۴. كتاب اِشَعْيای پيامبر
«و نهالی از تنه يشی بر آمده، شاخه از ريشه هايش قد خواهد كشيد و روح خدا ـ كه روح حكمت و فطانت و روح مشورت و جبروت و روح علم و خشيت از خداوند است ـ بر آن خواهد آرميد و او را در خشيت خداوند تيز هوش گردانيده، موافق منظور نظرش حكم و مطابق مسموع گوش هايش تنبيه نخواهد فرمود؛ بلكه ذليلان را به عدالت حكم و برای مسكينان زمين به راستی تنبيه خواهد نمود و زمين را به عصای دهانش زده به روح لب هايش شرير را خواهد كشت...». [۶]
📖۵. كتاب زبور داود(ع)
در اين كتاب نيز مطالبی ذكر شده است؛ چنان كه قرآن كريم، به نقل از زبور از غلبه صالحان سخن گفته است:
وَلقَدْ كَتَبْنا فِى الزّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذّكْرِ أنّ الارضَ يرِثُها عِبادِىََ الصّالِحُونَ؛[۷]
«و در حقيقت، در زبور پس از ذکر [تورات] نوشتيم كه زمين را بندگان شايسته ما به ارث خواهند برد».
با مراجعه به زبور، ميتوان به رغم تحريفهای صورت گرفته، اين بشارت را چنين يافت: ⬇️
«زيرا كه شريران منقطع میشوند؛ اما متوكلان به خداوند وارث زمين خواهند شد؛ اما متواضعان وارث زمين شده از كثرت سلامتی متلذذ خواهند شد...». [۸]
پس از حضرت موسی(ع)، حضرت عيسی(ع) آمد و دين موسی(ع) را نسخ كرد. اكنون دين يهود، دين منسوخ و شريعت باطله است. پس از حضرت عيسی(ع)، حضرت محمد(ص)، مبعوث شده و دين مسيح را نسخ كرد. اكنون دين مسيح، دين منسوخ و شريعت باطل است. [۹] از زمان طلوع اسلام تا كنون و تا قيامت، تنها دين به حق در روی زمين ـ كه مبتنی بر وحی و پيامبری است ـ دين مقدس اسلام است و كتاب خدا، در ميان خلق همواره، قرآن است. بر اين اساس «موعود» همان مهدی(عج) است و بشارتها و اشارت هايی كه از پيامبران و ديگر بزرگان رسيده است، در حق او صادق است و به ظهور او اشاره دارد.
📚[۵] . همان، كتاب صفنيای نبی، ص۱۶۲۹، فصل سوم، بندهاي ۵ ـ ۸.
📚[۶] . همان، كتاب اشعياء نبي، ص۱۲۲۰، فصل يازده، بند ۱ـ۱۰ .
📚[۷] . انبياء(۲۱)، آيه۱۰۶.
📚[۸] . كتاب مقدس، مزامير داود، مزمور سی و هفتم، بندهای ۹ـ ۳۷.
📚[۹] . اين تعبير ـ چنان كه پيداست ـ به اين معنا نيست كه شريعت موسای كليم(ع)، يا شريعت عيسای مسيح(ع)، در زمان خود نيز باطل بوده است. اين دو دين، هر يك در عهد خود و در دور زمانی خاص خود و نيز به دور از تحريف ها و تصرف ها، دين آسمانی و بر حق بوده است.
⚡️درسنامه مهدویت
✨حضرت مهدی (عج)
💧از ولادت تا امامت ( خدا مراد سلیمیان)
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
@yaamahdi2
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
📚 درسنامه مهدویت (جلد اول) 💥
📗درس اول (بخش سوم)
⬅️از ولادت تا امامت
🔵 ۲. انديشه موعود در آيين مسيحيت
دين مسيحيت ـ به ويژه از ديدگاه مسائل معرفتی و شناختی ـ ادامه دين يهود است. منبع اصلی دينی و فرهنگی آن، عهد عتيق است که همان کتاب مقدس يهوديان است. بنا براين هر چه درباره دين يهود گفته شود، تقريباً در باره دين مسيحيت نيز صدق میکند.
افزون بر آنچه در متون يهودی مورد اشاره قرار گرفت، در كتابهای ويژه مسيحيت نيز، بشارتهای بيشتر و روشن تری، در باره موعود آخرالزمان، نقل شده است؛ زيرا:
🔸يکم. با ظهور حضرت مسيح(ع)، زمان در مقياس كلی، به ظهور حضرت مهدی(عج) نزديكتر شده است.
🔸دوم. تحريف كمتری در اين آثار پديد آمده است؛ زيرا از دوره نزول آثار مقدس يهود، زمان بسيار بيشتری میگذرد، تا دوره نزول کتاب مقدس مسيحيت. اين امر باعث شده، تا دست تحريف و پوشيده داری، در اين آثار، به اندازه آثار يهود فرصت كار نيابد؛ اگر چه دانشمندان مسيحی نيز در اين باره كوشش بسيار كردند و در تأييد يا ردِّ انجيلها، به اين مسائل نيز توجه داشتند و انجيل بَرنابا را كمتر تأييد می كردند. [۱۰]
⬅️در اينجا، به چند كتاب ـ كه در آنها بشارت هايي در باره ظهور منجي آمده است ـ اشاراتي ميشود: ⬇️
📖۱. انجيل متی
« و چون فرزند انسان در جلال خود خواهد آمد؛ با جميع ملائكه مقدسه بر كرسی بزرگی خود قرار خواهد گرفت. همه قبايل نزد وی جمع خواهند شد و آنها را از همديگر جدا خواهد کرد؛ چنان كه شبانی ميشها را از بزها جدا کند...». [۱۱]
📖۲. انجيل لوقا
«پس بايست كه بسته باشد كمرهای شما و افروخته باشد چراغهای شما و خود باشيد مانند آن كسانی كه انتظار ميكشند آقای خود را كه كی از عروسی باز آيد كه چون آيد و در زند، دفعتاً در را گشايند. خوشا به حال آن نوكران كه چون آقا آيد، بيدار يابد آنها را و من به شما ميگويم كه به درستی كمر خود را بسته آنها را نشانيد و نزدشان آمده آنان را خدمت خواهد نمود». [۱۲]
📖۳. انجيل مَرقس
«و بر حقيقت آن روز و آن ساعت ـ سوای پدر ـ نه ملائكه آسمان و نه فرزند، هيچ كس مطلع نيست. احتياط نماييد كه با حذر باشيد و دعا نماييد؛ زيرا از هنگام رسيدن آن زمان مطلع نيستيد؛ چنانچه شخصی به سفر بعيدی رفته و خانه خود را گذاشته و ملازمان خود را قدرت داده و هر كس را به شغل خاص مقرر فرموده و دربان را به بيدار بودن امر فرموده است. پس بيدار باشيد از آنجا كه نميدانيد بزرگ خانه چه وقت خواهد آمد. در شام يا نصف شب يا وقت بانگ خروس يا صبح؛ مبادا كه ناگاه آمده، شما را در خواب يابد و آنچه من به شما ميگويم، به همه میگويم بيدار باشيد».[۱۳]
📖۴. مكاشفات يوحنّا
« چنانچه پدر در ذات خود زندگانی دارد، به پسر نيز داده است كه او در ذات خود زندگانی داشته باشد و قدرت به او داده است كه هم حكم رانی بكند، به علت آنكه فرزند انسان است». [۱۴]
📚[۱۰] . محمد رضا حكيمی، خورشيد مغرب، صص۵۲ ـ ۵۸. (با تصرف)
📚[۱۱] . كتاب مقدس، انجيل متی، باب بيست و پنجم، ص۶۰، بند های ۳۱ـ۳۳.
📚[۱۲] . همان، انجيل لوقا، ص۱۵۴، باب دوازدهم، بند های ۳۵ـ۳۷.
📚[۱۳] . همان، انجيل مرقس، باب سيزدهم، بندهای ۳۲ ـ ۳۷.
📚[۱۴] . همان، انجيل يوحنا، باب پنجم، بندهای ۲۶ـ ۲۸.
⚡️درسنامه مهدویت
✨حضرت مهدی (عج)
💧از ولادت تا امامت ( خدا مراد سلیمیان)
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
@yaamahdi2
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
ابوحمزه.mp3
49.69M
🎧صوتی دعای
ابوحمزه ثمالی
دعای ابو حمزه ثمالي كه حضرت امام زين العابدين ( عليه السلام ) در
#ماه_مبارک_رمضان بيشتر از شب را نماز مي خواند و چون سحر مي شد
اين دعا را مي خواند
Joze 02.mp3
3.96M
🔹 تحدیر (تندخوانی قرآن کریم) 🔹
💢 استاد معتز آقایی 💢
✅ جزء دوم قرآن کریم
📌 مناسب برای ختم یک جزء قرآن در ماه مبارک رمضان
زیارتجامعهکبیره۩علیفانی.mp3
14.05M
#زیارت_جامعه_کبیره
🕰راس ساعت 15:00
بهترين و جامع ترین زيارتی که صفات ؛ مقامات و معارف اهلبیت علیهم السلام در آن بیان شده و از طرف امام هادی (علیه السلام ) به شیعیان رسیده است
▪️ #بانوایعلیفانی
⏪متن زیارت در این خط آبی⏩
🔴 تدابیر ماه رمضان، «افطار»، بخش اول
✍️ مصطفی امیری
اولین گزینه بعد اذان مغرب، نوشیدنیهای افطار
1️⃣اولین گزینه افطار: آب گرم و خرما
🔹اولین گزینه افطار برای روزه دار آب فاتر، به همراه شیرینهای طبیعی مثل خرما، عسل، کشمش و مویز، شکر سرخ نیشکر و حلوا، در دستورات اسلامی، سفارش شده است؛ در حدیثی از امام صادق نقل شده است که آب جوشیده نسبتا گرم هنگام افطار، موجب تقویت کبد، قلب است (کلینی، الكافی، ج۴، ص۱۵۲).
2️⃣رطب یا خرما؟
🔸پیامبر در هنگام افطار ابتدا رُطب را ترجیح میداد و اگر نبود خرما (متقی هندی، كنزالعمّال، ج۷، ص۸۵). و به نظر ما، هیچ غذایی به پای آن در افطار نمیرسد.
3️⃣ثواب نماز، چهارصد برابر
🔹استفاده از رطب و خرما به تعداد سه، پنج و هفت عدد در احادیث، ثواب نماز را چهارصد برابر، می کند (ابنطاووس، الإقبال، ج۱، ص۲۴۲) و نشانگر مهربانی و حکمت خدای متعال در حفظ سلامتی جسمی روزه داران و مهمانان حریم الهی، دارد. حتی به انگیزه ثواب فراوان نیز شده باشد، جسم روزه داران، سالم تر، شود.
4️⃣حکمت افطار با رطب و خرما
🔸مصرف رطب و خرما هنگام افطار، معده خشک و جمع شده ناشی از گرسنگی را باز و گرم و نرم میکند، و مقادیری از مواد قندی و معدنی مورد نیاز بدن فوراً از دیواره معده جذب شده و به داخل کبد میرود و کبد را از خمودی و ضعف در میآورد و در اثر آن خون به جریان میافتد و آماده پذیرایی از غذای افطار میگردد.
🔹قند خرما به سرعت جذب بدن شده و از پرخوری و پراشتهادی کاذب بعد از افطار، نیز جلوگیری می شود. علاوه براین، خرما، منبع خوبی برای جبران کمخونی، پوکی استخوان و ضعف اعصاب و خستگی و بیحالی به شمار می رود.
5️⃣جایگزینها به ترتیب
🔹رطب و خرما، در احادیث، بسیار تاکید شده است و علاوه برآن: مویز، کشمش، انجیر، شکر سرخ نیشکر، عسل و حلوا، نیز سایر شیرین های طبیعی هستند (مجلسی، بحارالأنوار، ج۶۲، ص۲۹۶) که جایگزینهای خوبی برای خرما، در وعده افطار به همراه آب فاتر هستند.
6️⃣گلاب، آب و عسل، شفابخشی افطار
🔸اگر در نوشیدنی افطار، علاوه بر آب ولرم و عسل، سه قاشق گلاب ناب محمدی، هم به آن، اضافه شود، به علت ویژگی ضد "سودای" گلاب، بر خاصیت "دارویی" افطار، بیش از بیش افزوده خواهد شد. و از طرفی، دستگاه گوارش آماده برای دریافت مواد غذایی شام میشود
🔹ناگفته پیداست که طبق احادیث گلاب، برای تقویت معده و همچنین تقویت شادابی و رفع غم و از بین بردن "خلط" ناصالح در معده، بسیار مفید است؛ عسل، نیز شفابخش و رافع همزمان خلط صفرا، سوداء و بلغم است.
7️⃣خرما و جلوگیری از چاقی
🔸البته بهترین گزینه در ابتدای افطار، "چند عدد خرما با یک لیوان آب گرم" و گلاب است که ضمن افزایش سریع قند خون و رفع ضعف ناشی از آن، معده و دستگاه گوارش را نیز گرم کرده و همچنین با اصلاح وضعیت اشتها، موجب عدم ایجاد پرخوری و چاقی مجدد، میشود.
8️⃣سیره پیامبر هنگام افطار
🔹تمام آنچه که در احادیث فوق، ذکر شد، همگی در حدیثی زیبا و جامع به نقل از امام صادق، به ترتیب، چنین نقل شده است:
🔸كانَ رَسولُ اللّهِ صلى الله عليه و آله إذا أفطَرَ بَدَأَ بِحَلواءَ يُفطِرُ عَلَيها، فَإِن لَم يَجِد فَسُكَّرَةٍ أو تَمَراتٍ، فَإِذا أعوَزَ ذلِكَ كُلُّهُ فَماءٍ فاتِرٍ، و كانَ يَقولُ: يُنَقِّي المَعِدَةَ وَ الكَبِدَ، و يُطَيِّبُ النَّكهَةَ وَ الفَمَ، و يُقَوِّي الأَضراسَ، و يُقَوِّي الحَدَقَ، و يَجلُو النّاظِرَ، ... و يُسَكِّنُ العُروقَ الهائِجَة وَ المِرَّةَ الغالِبَةَ و يَقطَعُ البَلغَمَ، و يُطفِئُ الحَرارَةَ عَنِ المَعِدَةِ، و يَذهَبُ بِالصُّداعِ (کلینی، الكافی، ج۴، ص۱۵۲-۱۵۳).
🔹امام صادق میفرمایند: پيامبر، هرگاه افطار مىكرد، با چیزهای شیرین (مثل رطب، خرما، حلوا، عسل و ...) آغاز مىكرد و اگر نمىيافت، با شِكر (شکر سرخ نیشکر و نه شکر سفید) يا چند خرما و اگر اينها هم نبودند، با آب ولرم، افطار میكرد و میفرمود: «معده و كبد را تميز مىكند و بو و دهان را خوشبو مىسازد ... هیجان رگ ها و صفراى غالب را فرو مىنشاند و بلغم را قطع مىكند و حرارت معده را آرام مىكند و سردرد را مىبرد.
9️⃣خاصیت دارویی روزه، در افطار، نهفته است
🔸به امید اینکه «۱۴ساعت» گرسنگی را به «نیم ساعت» هله و هوله اشتباه در هنگام افطار نفروشیم.
🔹و تا نیم ساعت، چیزی میل نفرمائید تا بدن به پاکسازی معده توسط روزه، اقدام نماید و فضولات و مواد زائد تجمع یافته در معده را به خارج از بدن هدایت کند.
🔸و در مدت نیم ساعت، نماز مغرب و عشاء را بخوانید. سپس میتوانید پنیر و سبزی، سوپ، آش، فرنی و ... میل نمائید.