eitaa logo
ثامن الحجج ع
42 دنبال‌کننده
4هزار عکس
3.4هزار ویدیو
668 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حقیقت
❤️ امام زین العابدین علیه السلام: 💥در قائم ما شش نشانه از شش پيامبر هست: ✨نشاني از حضرت نوح، ✨نشاني از حضرت ابراهيم، ✨نشاني از حضرت موسي، ✨نشاني از حضرت عيسي، ✨نشاني از حضرت ايوب و ✨نشاني از حضرت محمد که درود خداوند بر آنها باد. ✨نشانه‌ي او از حضرت نوح، عمر طولاني اوست. ✨نشانه‌ي او از حضرت ابراهيم، تولد پنهاني و کناره‌گيري او از ميان مردم است. ✨نشانه‌ي او از حضرت موسي، ترس و وحشت و غيبت اوست. ✨نشانه‌ي او از حضرت عيسي، اختلاف مردم در حق اوست. ✨نشانه‌ي او از حضرت ايوب، فرج بعد از شدت است. ✨اما نشانه‌ي او از حضرت محمد صلي الله عليه و آله قيام به شمشير اوست.. 📚 المحجة البيضاء/ ج۴/ ص338 @hagigei
در سال 1982 وقتی خبرنگاران برای فیلمبرداری از نبرد با سربازان دشمن از هتلی در خلده بیرون آمدند، از جوانان مسلح درباره هویتشان پرسیدند و فواد از میان آنها بیرون پرید و فریاد زد: ما خمینیون هستیم.
گزارش سی ان ان: بلینکلن از قطر خواست تا ایران را تحت فشار قرار دهد تا از پاسخگویی خودداری کند
2.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مکانی در کشور بولیوی،بزرگترین زمین مسطح نمکی جهان، جایی که بنظر میرسد آسمان و زمین با هم می آمیزند(یکی میشوند) طبیعت در زیباترین حالت خود،واقعا شگفت انگیز است،حس در آسمان یا بهشت بودن به شما دست میدهد. تماشای این ویدیو کلیپ را از دست ندهید.
ایران سازمان ملل را از قصد خود برای حمله به اسرائیل بر اساس ماده 51 مطلع کرده است. دبیرکل تایید کرد که ایران حق دفاع از خود را دارد.
برادرزاده دونالد ترامپ اعلام کرد که در انتخابات ریاست آمریکا به کامالا هریس رای خواهد داد
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 ماشاءالله لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم دهه نودی هامون از دهه هشتاد و هفتادی جلو زدن🌷 .
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️ انا لله و انا الیه راجعون شهید بزرگوار قهرمان مبارزه با صهیونیزم دکتر اسماعیل هنیه رضوان الله تعالی علیه در این خاک آرام گرفت 🔹 به پاس خدمات این شهید عزیز و برای تسلای دل مجروح مردم مظلوم غزه و همچنین میهمان نوازی از این اسطوره فلسطینی مردم قدرشناس ایران اسلامی امشب نماز لیلة الدفن بخوانند اسماعیل عبدالسلام احمد هنیه
⁉️ چرا پول اربعین رو خرج فقرا نمی‌کنید؟ 🔰 اگر روشنفکری از شما پرسید چرا این‌قدر برای اربعین و امام‌حسین (ع) هزینه می‌کنید؟ چرا این پول را هزینه فقرا نمی‌کنید؟ 🔹 این پاسخ‌ها را در آستین داشته باشید:              1⃣ سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینه‌ کنسرت‌هایی می‌شود که فقرا اجازه‌ ورود به ان را ندارند زیرا توان مالی که شرط ورود به کنسرت است را ندارند چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟   2⃣ سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری می‌شود و ایران هفدمین کشور مصرف کننده‌ لوازم‌ آرایشی در جهان است چرا این پول را خرج فقرا نمی‌کنید؟ ۱۰ تریلیون پول کمی است؟ تمام فقرا را می‌توان با آن سر و سامان داد.                3⃣ ایرانیان در سال، ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار می‌کنند که علاوه بر آن، هزینه درمان بیماری‌های ناشی از مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان است. چرا این هزینه را صرف مخارج فقرا نمی‌کنید؟   4⃣ در سال دو میلیون ایرانی به ترکیه می‌روند که اکثر آنها شفر تفریحی دارند. بابت این سفر حداقل ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه می‌کنند. آیا بهتر نیست به جای چنین سفرهایی که ارز را هم از کشور خارج می‌کند، این هزینه را به فقرا بدهند؟            5⃣ بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات می‌روند و بیش از ۵۰۰ میلیارد هزینه‌ سفر ایرانیان به این کشور بسیار کوچک می‌شود. بهتر نیست به جای ریختن پولشان در جیب سرمایه‌داران اماراتی، این هزینه را به جیب فقرا بریزند؟                6⃣ بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند می‌روند و بیش از ۴۰۰ میلیارد هزینه‌ سفر ایرانی‌ها به تایلند است. بهتر نیست این هزینه را به جای گشت و گذار در مناطق ... این پول به فقرا داده شود؟ 7⃣ بیش از ۷۲ هزار ایرانی در سال به مالزی می‌روند و هزینه‌ سفر ایرانیان  حدود ۳۶۰ میلیارد تومان است بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟ و جواب‌های نقضی دیگر. 8⃣ علاوه بر اینها باید گفت که بخش اصلی و مهم هزینه‌های هیآت مذهبی از طرف مردم و به ویژه همین افرادی است که بضاعت مالی اندکی دارند اما تلاش می‌کنند حتی به میزان اندکی هم که شده، برای مجالس اهل بیت هزینه می‌کنند. ⁉️ سؤال  چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عده‌ای دین‌ستیز مهم می‌شوند؟!
💠 شخصى به امام صادق علیه السلام از بى برکتى در تجارت شکوه کرد. امام فرمود: در حرم پیامبر بین قبر و منبر دو رکعت نماز بگزار و صدبار بگو: اللّهمّ إنّی اسألک بِقُوّتک و قُدرَتک و بعزّتک و ما أحاط بِهِ عِلمُک اَن تُیَسِّر لی مِن التِّجارة اَوسَعها رِزقا و اَعَمَّها فَضلا و خیرها عاقبه. آن شخص گوید پس از این عمل روزی ام زیاد شد. 📚 فروع کافی/ج2/ص462 عضویت در سرویس های روزانه👇 pay.eitaa.com/v/p/ برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
⭕️ بِسْمِ الله الرَّحْمَٰن الرَّحيمِ ⭕️ 📜 کارگاه سیاسی 🕰 سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ ⏰ از ساعت ۷ صبح 📌🔗 ویژه خواهران 🔗📌 حضور مسئولین محترم سیاسی به همراه مدیران سیاسی در نواحی شمال تهران به همراه هادیان سیاسی خواهر 🚩 📅  مرداد | 1403 | مجمع سیاسی شمال تهران |