#شب_قدر
یادداشت استاد پناهیان، ۲۰ نکته برای احیاء شبهای قدر
۱. شباهت قدر و قیامت را حس کنیم
۲. امیدوار باشیم و به کم قانع نباشیم
۳. بیقراری برای خدا (خود خدا را بخواهیم)
۴. مؤمنان مثل گنهکاران، گنهکاران مثل مؤمنان.
۵. جلب محبت خدا با محبت به دیگران
و...
.🍃🌺🇮🇷🌺🍃
@yafatemeh313yar
🌹 دیوارنگاره طلوع دوباره
🔻ستم سوز است این خونهای پر اجر
سلام فیه حتی مطلع الفجر
♦️سحرگاه امروز، در آستانهی فرا رسیدن یوم الله روز قدس، از جدیدترین دیوارنگارهی میدان ولیعصر(عج) رونمایی شد.
🍃🌺🇮🇷🌺🍃
@yafatemeh313yar
🇮🇷 انتخابات یک فرصت بیبدیل
💢انتخابات را نباید با حرفهای بیهوده و وعدههای فریبنده و بدون پشتوانه خراب کرد. کسانی که میخواهند وارد کارزار شوند، فکر کنند و بعد وارد شوند.
۱۴۰۰/۰۲/۱۲
#انتخابات
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
🍃🌺🇮🇷🌺🍃
@yafatemeh313yar
▪️جهانگیری به زودی در مناظرات:
ای مردم ایران! مرغها رو سپاه در مرغداریها قتل عام کرد. همسر نجفی رو قالیباف کشت و کلید رو هم رئیسی برداشت قایم کرد!
@yafatemeh313yar
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است!
🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است.
🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است.
📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟
حکمیت تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امیرالمومنین
صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امام حسن
📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟
اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!!
گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ)
📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم!
امام مجبور به پذیرش صلح شد.
بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ)
📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است.
اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
#جواد_بیژنی(کارشناس )
🍃🌺🇮🇷🌺🍃
@yafatemeh313yar
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭یاران گمنام امام زمان که به حضرت زهرا سلام الله قسم میخورد که ما نخواهیم گزاشت دشمن آرامش ملت ایران و۰۰۰ را بهم بریزد
❌❌حتما بادقت ببینید
سربازان حاج قاسم
🍃🌺🇮🇷🌺🍃
@yafatemeh313yar
🕯ایام سوگواری
🥀یاور یتیمان
حضرت علی(ع)تسلیت باد🏴
🍃🌺🇮🇷🌺🍃
@yafatemeh313yar