هدایت شده از امور طلاب و دانش آموختگان
نشریه عربی «الآفاق» وابسته به مرکز رسانه حوزه های علمیه، از بین فضلای حوزوی و غیرحوزوی آشنای به نگارش، ترجمه و ویرایش به «زبان عربی معاصر»، به صورت پروژه ای، دعوت به همکاری می نماید.
علاقمندان رزومه و نمونه کار خود؛ اعم از نگارش و یا ترجمه را جهت بررسی به آی دی زیر ارسال نمایند.
@Maktabdar
چه می شود یک #یهودی از #عاشورا بنویسد؛ شعر بگوید؛ و فعال #اربعین باشد؟
گفت گوی تلویزیونی دکتر یحیی جهانگیری با خانم دکتر النا لاویان، کلیمی یهودی عاشورا پژوه | پخش: روز اربعین | ساعت ۲۰:۰۰
لینک تلوبیون https://telewebion.com/episode/0x87d4d41
به اشتراک بگذارید
@yahyajahangiri 👍
توضیحات جایزه الطف
زنده از شبکه آموزش
https://telewebion.com/episode/0x879cfe0
@yahyajahangiri
یادداشت های فرامرزی
در گفتوگو با مبلغ بینالمللی مطرح شد:
امام حسین(ع)زبان مشترک میلیونها زائر/ اربعین قدرت و نشانه ایمان است
امام حسین(ع)زبان مشترک میلیونها زائر/ اربعین قدرت و نشانه ایمان است
در روایات فراوانی بیان شده که امام زمان (عج) در زمان ظهور، خود را با نام امام حسین (ع) معرفی میکنند و از این امر اینطور میتوان نتیجه گرفت که معرفی امام حسین (ع) به جهانیان، عاملی برای تحقق رؤیای دیرینه ما یعنی ظهور حضرت حجت (عج) است.
به گزارش خبرنگار ایمنا، پیادهروی اربعین یکی از سنتهایی است که از زمان ائمه رواج پیدا کرده و در سالهای اخیر نیز با حضور میلیونی محبان اباعبداللهالحسین (ع) از کشورهای مختلف، جلوه ویژهای به خود گرفته است؛ امام حسن عسکری (ع) در حدیثی بیان میکنند: «نشانههای مؤمن پنج چیز است: اول ۵۱ رکعت نماز (واجب و نافله در طول شبانه روز)، دوم زیارت اربعین حضرت سیدالشهدا (ع)، سوم انگشتر عقیق در دست راست کردن، چهارم پیشانی بر خاک گذاردن و پنجم بلند گفتن «بسم الله الرحمن الرحیم» در نمازهای جهریّه (صبح، مغرب و عشا)» و از طرفی در کلام علمای دوران معاصر نیز رهبر معظم انقلاب علت اهمیت اربعین را اینچنین میگویند: «اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگرهی بینالمللی، در یک سرزمینی که خود آن سرزمین خاطرهانگیز است؛ پیروان تشیّع اینجا جمع بشوند و دست برادری و پیمان وفاداریِ هرچه بیشتر ببندند.»
اگر ظرفیتهای این کنگره بینالمللی به خوبی شناخته و تبیین شود، در ادامه شاهد دستاورهای فراوان آن برای جهان اسلام و شکلگیری تمدن اسلامی خواهیم بود و از طرفی در روایات فراوانی بیان شده که امام زمان (عج) نیز در زمان ظهور، خود را با نام امام حسین (ع) معرفی میکنند و از این امر اینطور میتوان نتیجه گرفت که معرفی امام حسین (ع) به جهان عاملی برای تحقق رؤیای دیرینه ما یعنی ظهور حضرت حجت (عج) است؛ برای تشریح بیشتر این موضوع با حجتالاسلام یحیی جهانگیری استاد مدعو دانشگاهها و کرسی اسلام شناسی دانشگاههای خارجی، مبلغ بینالمللی، استاد سطوح عالی حوزه و رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قم به گفتوگو نشستیم که مشروح آن را در ادامه میخوانید:
imna.ir/x7QkS
في مقال لهما كتب الباحثان يحيى جهانغیري السهروردي و فاطمة الموسوی
عاشوراء لا تنحصر في التاريخ بل هي واقعة سطرت معالمها من "أجل التاريخ"
عاشوراء لا تنحصر في التاريخ بل هي واقعة سطرت معالمها من "أجل التاريخ"
كتب الباحثان يحيى جهانغيري السهرودي وفاطمة الموسوي مقالا لوكالة مهر للأنباء تطرقا فيه الى رمزية كربلاء وما سطرته هذه الواقعة من حقائق لا تنسى ومعالم لم يمكن ان يمحوها الزمان وذكر الباحثان أن كربلاء هي"نقطة جغرافية" لكن "باتساع العالم" وان عاشوراء "نصف يومٍ" "ممتد عبر التاريخ"، والحقيقة أن هذه "الواقعة"، لا ينبغي حصرها "في التاريخ". عاشوراء ليست "في التاريخ" بل هي "لأجل التاريخ".
وجاء في المقال "عندما انطلق الحسين عليه السلام من المدينة باتجاه الكوفة، يعني أنه بدأ حركته من "أول مقرٍ" للحكومة الإسلامية إلى "ثاني مقرٍ" للحكومة الإسلامية. بعبارةٍ أدقّ، بدأها من "العاصمة النبوية" إلى "العاصمة العلوية" وحتى "العاصمة المهدوية"؛ - إذ أن آخر موعود سيختار الكوفةَ عاصمةً له- اتساع حركته ممتدةٌ من مدينة النبيّ إلى مدينة المهديّ. إذا تم فك رموز هذه الحركة ودراسة عواملها، ستتجلى حقيقة أن كربلاء باتساع عالم الإسلام والعالم الإنساني. ويا له من ظلمٍ عظيم إن حصرنا هذه الحقيقة المتجاوزة لحدود التاريخ والجغرافيا في مكان وزمان محددين. وكم هو اجحاف كبير ان الحقيقة الأبعد مدىً من التاريخ والعابرة للبلاد نُؤطرها او نُحدُّها بالزمان والمكان."
وأشار الكاتبان "اننا في الزيارات المرتبطة بالإمام الحسين عليه السلام وقبل أن نسلّم عليه، نرجع إلى "بداية التاريخ"، نرجع إلى أول الأمر، إلى زمن آدم عليه السلام، نبدأ من آدم للتعبير عن إخلاصنا والتزامنا، نذكر نوح وإبراهيم وموسى وعيسى حتى نصل إلى خاتم الرسل، المطالِب بالحق والمقارعِ للظلم، يعني محمّد صلى الله عليه وآله، وفلسفة ذلك أن كربلاء "ليست واقعةً مفصولة ومنعزلةً" عن التاريخ، بل هي نتيجة "للتكدّسات التاريخية" و "حصيلة الحوادث الغابرة" والتي وصلت إلى ذروتها في كربلاء. هذه المعركة، "لها ماضٍ" باتّساع تاريخ الإنسان. الأُناس الذين مضى نصفهم في طريق السعادة والحق، وبعضهم الآخراختاروا الشقاوة والباطل طريقاً لهم".
كما تضمن المقال "الحقيقة الأخرى بعاشوراء هي أنها لم تنتهِ باستشهاد الحسين عليه السلام بکربلاء فی یوم عاشواء. التقاریر التاريخية و الروایات الدینیة شاهدةٌ على هذا الأمر، فاستذكار الحسين عليه السلام للحجة علیه السلام بشكلٍ متكرر في يوم عاشوراء، وأن زينب الكبرى عليها السلام وهي في معمعة الأسر تذكر المهدي، فذلك يعني أن عاشوراء "بدايتها في كربلاء" لكن "امتدادها مادام التاريخ"، يعني أن خيمةَ الحسين "قائمةٌ دائماً"، حتى يحتشد فيها منتظرو المهدي. ويعني أن "عاشوراء المحْمَرّة" جالسةٌ بانتظار "اخضرار الظهور". و المنتظرون لقيام المهدي فقد صاروا ما بين عاشوراء القانية الحمراء وانتظار الظهيرة الخضراء"/انتهى/.
اربعین سال گذشته
مروز اسلامی نبی اکرم
سیدنی
@yahyajahangiri
دهه آخر صفر سال ۱۴۰۱
بلفید کالج، سیدنی
یادداشت مفصلم از این مدرسه، باز نشر می شود بزودی
باید مدارس ج.ا.ا از این مدارس الگو یادبگیرد
@yahyajahangiri
جلسه دفاع دانشجوی عراقی ام
موضوع جالب که سبب شد مطالعه کنم
عباسیان در مصر بود
همیشه ما عباسیان را با عراق شناختیم.
ولی عباسیان مصر، موضوع جذابی است.
اصلا عباسیان شرق: بغداد با عباسیان غرب ، مصر فرق جدی دارند
🔰اربعین برهمزننده پارادایمهای غالب جهانی است
حجتالاسلام والمسلمین یحیی جهانگیری در گفتوگو با ایکنا:
🔹 اربعین چندین بعد دارد که سبب شده است پارادایمهای حاکم بر جهان را بر هم بزند.
🔹 اربعین در دنیایی که بشر از قدرت عقل و حاکمیت ناسیونالیسم میگفت و دنیای سایبری و قدرت علم و محاسبات حاکم بود، قدرت ایمان را پای کار آورد.
🔗 iqna.ir/00HU0v
🆔 @iqnanews
اربعین برهمزننده پارادایمهای غالب جهانی است
✍️یحیی جهانگیری
🔸یکی از پارادایمهای غالب بر جهان و حتی ایران در هزاره سوم این است که برخی گفتند هزاره سوم، فصل ارتباطات و اطلاعات نیست؛ بلکه بشر در این زمان وارد جهان سایبری شده است، سایبر فقط برای پژوهش نیست، برای خرید و... حتی آموختن دین مورد استفاده قرار میگیرد و امروز همه چیز بشر وارد جهان سایبری شده است. این مسئله به حدی رسید که برخی سخن از بشر سایبرنتیک گفتند و از هوش مصنوعی و متاورس خبر دادند، در این دنیا همه در فناوریهای مختلف غرقند، به گمان اینکه باهم مرتبطند اما در حقیقت از هم جدا هستند.
🔸در این دنیا که چنین پاردایمهایی حاکم بود و کتابها و نظریهپردازان از آن دفاع کردند، اربعین زیر میز هزاره سوم زد و از قدرتی گفت که بشر در آن اینبار در کف خیابانهای کربلا در کنار یکدیگر خوابید و انسانها همدیگر را دیدند. این بار نه در عالم ذهن و سایبری بلکه در عالم عین انسانها به هم گره خوردند و انسان دوباره با جمع بودن را فهمید و درک کرد که او را از با جمع بودن جدا کردهاند.
🔸اربعین یک معادله دیگر جهانی را نیز بر هم زد و آن این بود که در جهانی که همه از محاسبات و عقلانیت میگفتند و ناسیونالیسم بر بشر حکم رانده بود و همه از سند راهبردی توسعه و مدیریت دنیا میگفتند، برای زیست بهتر انسان برنامهریزی میکردند و هتلهای چند ستاره برای گردشگری انسانها معنا داشتند، اربعین آمد و نشان داد که میتواند میلیونها انسان را فراتر از مراعاتها و قوانین هتلهای چند ستاره، در یک سرزمین در خود جای دهد.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
هدایت شده از مؤسسه بینالمللی فطرت
💢 تا زمانی که حسین زبان مشترک نشود، ظهور رخ نمیدهد❗️
🔹دکتر جهانگیری: #امام_زمان در زمان ظهور، خود را با نام امام حسین معرفی میکند.
🔸 معرفی #امام_حسین در جهان، موجب ظهور حضرت حجت میشود.
🔹قدرت ایمان زیر میز تمام برنامه ریزی ها زد؛ حج ۲میلیونی کجا، #اربعین ۲۰ میلیونی کجا.
🔸 تا زمانی که حسین زبان مشترک نشود، ظهور رخ نمیدهد. ما هنوز نتوانستیم ادبیات اربعین را به دنیا صادر کنیم.
📎لینک خبر
🌐 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
هدایت شده از مطالعات روسیه
بورسیه تحصیلی در #روسیه
از تاریخ ۱ سپتامبر تا ۱ نوامبر ۲۰۲۳ می توانید در سایت education-in-russia.com ثبت نام کنید.
دانشگاه و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنید
فرم درخواست را به صورت آنلاین پر کنید
در آزمونهای مربوطه از راه دور شرکت کنید
#بورس
#تحصیل
🆔 @osveh_mehrabani
31.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش اول گفتگو
با شبکه خبر
ابعاد بین المللی اربعین
فیلم کامل ور صفحه آپارات و یوتیوب
@yahyajahangiri