تولید ادبیات گفتمانی مشترک؛ ضرورت صدور انقلاب
جهانگیری تصریح کرد: مثلاً ما انقلاب را به revolution معنا میکنیم ولی ذهن یک فرد غربی از این واژه، کارهای پارتیزانی و چریکی است و وقتی سخن از حوزه انقلابی به میان بیاید آن را حوزه پارتیزانی میدانند؛ یا ذهنیت غرب از بسیج کسانی است که فقط کار نظامی میکنند، لذا ما باید برای صدور انقلاب مفاهیم همسو با آن را هم تعریف و تبیین کنیم. آیا روحانیت برای بسط گفتمان انقلاب ادبیات و تصویر مناسب را برای بیرون آماده کرده است؟ اینکه بگوییم ما 20 کتاب را به زبانهای دیگر ترجمه کردهایم کفایت ندارد و گاهی ممکن است نتیجه معکوس برای ما داشته باشد
جهانگیری اضافه کرد: انقلاب در دنیای امروز به معنای جابجایی قدرت که در یک مکان و زمان مشخص صورت میگیرد ولی امام(ره) انقلاب را جابجایی قدرت و افراد نمیدانست بلکه تغییر ساختار و سیستم میدانست بنابراین محدودکردن انقلاب به جایجایی افراد بزرگترین ظلم به امام(ره) و انقلاب است.
وی با بیان اینکه انقلاب امام(ره) فقط سیاسی نبود بلکه مجموعه چندوجهی است، افزود: براین اساس ظلم است که انقلاب امام(ره) را به revolution ترجمه کنیم، بنابراین روحانیت در این زمینه چقدر تلاش کرده است؟ همچنین انقلاب امام یک زمانی و پروژه نبود بلکه امام(ره) انقلاب را روند و فرایند میدانست؛ یعنی تازه پیروی انقلاب را آغاز کار دانستند بنابراین برای شناخت انقلاب باید امام خمینی(ره) را بشناسیم.
جهانگیری با تأکید بر تولید ادبیات مشترک برای انتقال مفاهیم انقلاب، افزود: با این سخنان ادبیات انقلاب نیاز به تفسیر و تصویر در فضای بینالمللی دارد و نقش روحانیت در اینجا خیلی مهم است؛ انقلاب ما چند وجهی است و اگر تغییرات ساختاری آن هم ذوابعاد نباشد همانند انقلابهای دیگر ثمر لازم را نخواهد داشت و فرزندان خود را خواهد خورد
انقلاب در فقه
این مبلغ بینالمللی اظهار کرد: انقلاب مبتنی بر فقه نیازمند انقلاب در فقه و این دانش است، انقلابی که میخواهد چندوجهی باشد باید فقه آن هم چندوجهی باشد؛ گاهی دستاوردهای انقلاب صرفاً به پشرفتهای صنعتی و خدماتی منحصر میشود، در حالی که این همه در علم انسانی و اسلامی نظریهپردازی میشود که باید تبییت کنیم؛ ما ماتریالیستتر از ماتریالیستها شدهایم و دستاوردها را فقط در تولید لوله و سیم و ... میبینیم. البته در عرصه فقه سیاسی خوب کار شده ولی نیازمند فقه اقتصادی و فرهنگی و ... هم هستیم لذا برای انقلاب مبتنی بر فقه انقلاب در فقه هم لازم است.
وی تأکید کرد: امام(ره) وظیفه تحقیق، پژوهش و ترویج و تبلیغ را که بر دوش روحانیت بود تأیید کرد ولی در کنار آن وظیفه تحقق را هم اضافه کرد؛ یعنی نظریات تولید شده باید اجرایی هم بشوند لذا امام(ره) در بحث ولایت فقیه این مسائل را پیاده کرد و روحانیت وظیفه دارند که تئوریهای عرصههای دیگر را هم ترویج و تبلیغ کنند
موضوع بسیار جالب که اولین بار از دکتر شمالی آموختم
بجای unity of God
تلاش کنیم برای unity in God
@yahyajahangiri
، حجت الاسلام و المسلمین دکتر یحیی جهانگیری، در درسگفتار « تأثیر اندیشههای امام خمینی(ره) در فرامرز با رویکرد گفتمانی » در هشتمین اردوي فرهنگي ـ آموزشي طريق جاويد، خاطر نشان کرد: عنوان طریق جاوید به ما نشان میدهد که خمینی بیش از اینکه برای ما یک نام باشد، یک مرام است و بیش از اینکه یک اسم باشد یک رسم است به همین خاطراست که پس از 30 سال هنوز نه تنها نام بلکه، مرام و رسم او را باید بازخوانی کنیم نه فقط بازخوانی بلکه باید باز روایت کنیم و نه فقط باز روایت که باید ایدههای او را بازسازی کنیم.
وی افزود: ما امروز گرد هم آمدهایم تا اثبات کنیم که خمینی یک نام نیست که فقط در موزهها و کتابخانهها و در مرقدش او را جستجو کنیم، بلکه نام، مرام، ایده، ایدئولوژی و مکتب است که میتوان امروز هم از او یاد گرفت. مردی که فقط به عشق او ربع میلیون انسان، جانشان را دادند و شهید شدند، که البته این تعداد بدون در نظر گرفتن تعداد جانبازانی که همچنان دست و پنجه نرم میکنند هست. اینها را برای خارجیها میگویم تا بدانند مردی که تشیع پیکرش هنوز جزء رکوردهای گینس است، باید بازشناسی و باز روایت شود و توسط من و تو بازسازی! چه شعر زیبایی بود در دبیرستان از سلمان هراتی که:
بسیار بود رود در آن برزخ کبود اما دریغ، زهرهی دریا شدن نداشت
فیلسوفها و روحانیها و فقهای زیادی در طول تاریخ آمدهاند و مثل من و تو هم آمدهاند و میآیند و خواهند آمد، فقط نام برخیها برجسته خواهد شد. نام آنهایی که تاریخ را فقط نمیخوانند و صرفاً تقلید کنند بلکه تاریخ را میسازند و امام(ره) یکی از این افراد بود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: ما امروز از امام(ره) صحبت نمیکنیم که او را بشناسیم بلکه صحبت می کنیم تا خود را بشناسیم، رسالت و هویت خود را دریابیم. امروز بیشتر از آنکه از خمینی- روح خدا – بگوییم از خودمان میگوییم و طریق جاوید را پیشرو میگذاریم تا راه و مسیرمان باشد، رسم و مراممان باشد. من باید چه کنم؟ ما بیشتر جمله خبری به کار میبریم تا پرسشی، به عنوان مثال: او این کار را انجام داد. بسیار خوب، وظیفه من چیست؟ چه اتفاقی باید بیفتد تا خمینیها تکثیر شوند؟ سلولهای خمینی(ره) امروز نه فقط در ایران که باید در دنیا تکثیر شود! خمینی نباید اپسیلون باشد. او میتواند به تعداد تکثر انسانها از اندونزی تا آفریقا و از استرالیا تا اروپا تکرار شود و این تکرار فقط توسط من و شما آفریده خواهد شد. امروز آمدهایم اینجا تا بتوانیم راه خود را بشناسیم و دیگر اینکه این اپسیلون را به تعداد متکرر و متکثر زیاد کنیم.
وی تشریح کرد: با توجه به موضوع سخنرانی، میخواهم یافتههای امام و انقلاب و رسالت خودم را روایت کنم تا بفهمیم که رسالت ما در دنیای امروز در این جایگاه چیست؟! قصه ما از دوران تحصیلم در دانشگاه ژاپن آغاز میشود تا روزی که در آفریقا بسر میبردم و سپس به ایران برگشتم... ما از امامی صحبت میکنیم که انقلابش فقط برای ایران نیست و تنها یک انقلاب ایجاد نکرد که ما به آن اکتفا کنیم؛ بلکه انقلاب ایشان، چند وجهی بود و این تفاوتی است بین انقلاب ایران و انقلابهای دیگر که تنها و تنها یک انقلاب است. اگر ما به این انقلاب بسنده کنیم با کشوری مثل آفریقایجنوبی و زیمباوه هیچفرقی نخواهیم داشت و آنوقت میتوانید آن جمله معروف «فرانتس فانون» را روایت کنید که: انقلاب فرزندان خود را میبلعد.
وی ادامه داد: باید به حقیقت بگوئیم که امام انقلابی در مفهوم انقلاب کرد، معنا و مفهوم انقلاب را جابهجا کرد و به خاطر همین است که انقلابهای دیگر فقط در سرزمین خودشان محصور هستند ولی انقلاب ما در سرزمین ما زمینگیر نشد و ذاتاً فرامرزی بود.
وی با تأکید بر اینکه 15 خرداد 1341، روز تولد و آغاز تحقق انقلاب کشورمان است، خاطر نشان کرد: در سال 1340 عدهای خدمت امام میرسند و از ایشان میپرسند که چه در سر دارید؟ ایشان میفرمایند که من خواهان این هستم که انقلاب در کشور ایران اتفاق بیفتد و بعد باز هم میپرسند که پس از آن چه و ایشان دوباره میفرمایند که میخواهم انقلاب در جهان اسلام روی دهد و باز هم در ادامه میفرمایند که خواهان تحقق انقلاب در سطح جهان هستم. کدام انقلابسازی چنین ایدهای داشته است؟ از موگابه زیمباوه بگیرید تا هر شخصیت دیگر. آنها در حقیقت بهدنبال این بودند که در جایگاه حاکمان زمان خود قرار گیرند، اما امام(ره) فرمودند که هدف من تغییر اشخاص نیست ولذا پس از آمدن به ایران فرمودند من آمده بودم که یک سیستم، رویکرد، باور و رهیافت را تغییر دهم و یکسره به قم رفتند.
وی در ادامه افزود: بزرگترین خدمتی که امام به دنیا و دانش سیاسی کرد این بود که معنای انقلاب را دگرگون ساخت(انقلابی در انقلاب). در همین راستا اگر نگاهی به کشورهایی مثل اندونزی بیاندازیم میبینیم که به انقلاب ما تأسی نموده و کتابهای دکتر مطهری و دکتر بهشتی به عنوان ایدئولوگ در آنجا انتشار یافته و داستانهایی از انقلاب ایران و... در بین مردم رایج است و نکته دیگر اینکه با عنایت به نفوذ فرهنگ ما در میان خود، شیفتهوار اسامی خود را از نام افراد مؤثر در انقلاب ایران برگزیدهاند.امروز انقلاب ما و خمینی در کجاست؟ سه تصویر موجود است اما قبل از آن اجازه دهید که من نگاه کوتاهی به گذشته داشته باشم.اگر شما سفری به هند و در پی آن به کشمیر داشته باشید خواهید دید که در آنجا منزل و خیابانی نیست مگر اینکه تصاویر شهدای ایرانی نظیر شهید حججی و... بر آن نقش بسته است! به همین خاطر است که به کشمیر، «ایران صغیر» میگویند. که به عقیده بنده، از حیث کمیتی، ایران صغیر اما از حیث کیفیتی و انقلابی، ایران کبیر یا ایران اکبر است! این تصویر خوبی از انقلاب ایران و امام خمینی است.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: تصاویر مبهمی از ایران در کشورهای دیگر وجود دارد: دو سال پیش در دانشگاه زیمباوه(آفریقا) من تدریس میکردم. روز اولی که به دانشگاه رفتم با کت و شلوار و به صورت کاملاً رسمی وارد شدم تا اینکه دانشجویان سؤال کردند که خود را معرفی کنید. تا گفتم که از ایران آمدهام. بسیار متعجب و حیرتزده به من نگریستند و خواستند بدانند که بعد از صدام، اوضاع کشور ما چگونه است! و تازه فهمیدم که آنها فرق بین ایران و عراق را نمیدانند و نکته دیگر اینکه جنگ به اتمام رسیده . مثال دیگری برای تصویر مبهم از جمهوری اسلامی ایران: یکبار آقای نجفزاده خبرنگار واحد خبر در آمریکا با مردم مصاحبه میکردند در خصوص ایران، که متأسفانه آنها ایران را به عنوان یک کشور نمیشناختند و پس از آگاهی تصورشان این بود که ایران، کشوری در آفریقاست.
وی ادامه داد: برخی میگویند انقلاب ما دنیا را فراگرفته است که با گزارش بالا همخوانی ندارد ولی از طرفی انقلاب خمینی تا اندونزی رفته است؛ چرا اهل تسنن عشق به امام دارند؟ چون ایشان هیچوقت بهدنبال تغییر دینها نبود و تنها بهدنبال بیان کردن حق بود لذا سنی در عین سنی بودن عشق او را در سینه خود داشت آنچنان که اندونزیایی تسنن و کشیش استرالیایی او را دوست داشتند به گونهای که این کشیش اظهار میکرد که یک مدافع حرم است و برای جنگ به سوریه رفته است.
جهانگیری بیان کرد: تصویر دیگری وجود دارد: من در دانشگاه کیوتو(پایتخت سابق ژاپن) تدریس میکردم و هنگامیکه دانشجویانم مطلع شدند که ایرانی هستم بهت و حیرت چهرههایشان را فرا گرفت و اظهار داشتند که تصورشان از ایران مردمی بوده که در خانههایشان چاه نفت دارند و با فروش نفت روزگار خود را سپری میکنند. با خود گفتم که چگونه میتوانم این تصویری که در ذهن آنهاست و مربوط به کشوری عقبمانده و متعلق به قرن 11 است را عوض کنم، لذا چند تصویر از پایتخت را نشانشان دادم ولی باور این مطلب برایشان سخت بود و این موارد را متعلق به سوئیس یا کشورهای پیشرفته دیگر میدانستند نه ایران.
وی با اشاره به اینکه تصویر سومی وجود دارد، که دشمن در حال ساخت آن است و مخرب و خطرناک است گفت: در آخرین سفرم به سیدنی، در فروشگاه کتاب فرودگاه کتابی درخصوص ایران توجه مرا به خود جلب کرد وقتی آن را تورق کردم، متوجه شدم که ایران را بسیار خطرناک معرفی نموده، نظیر تصویری که در حال حاضر ما از سوریه داریم. ضمن اینکه باید بگویم هماکنون هم در سوریه اماکنی هست که اصلاً تصور ما به آنجا نمیرسد و مردم آنجا هم در حال زندگی عادی خود هستند و ... .
این وظیفه همگی ماست که اجازه ندهیم که تصویر ایدهآلی که بیرون از مرزها وجود دارد، مبادا با عملکرد اشتباه و ناقص ما به چالش کشیده شود و البته نسبت به تصویر مبهم هم همینطور، از این جهت که باید آن تصویر را به ایدهآل تبدیل کنیم! حتی شما دانشجویان خارجی که باید این راه و اندیشه را به دنیا معرفی کنید. باور کنید اگر چنین اتفاقی بیفتد همه استقبال خواهند کرد.
وی افزود: قصد گفتن و باز کردن تصویر مخرب را ندارم اما در حد چند جمله عرض میکنم که اسلام به کجا رفته است؟! در اروپا و برخی کشورهای دیگر صدای اللهاکبر به جای اینکه صدای تکبیر باشد، صدای تکفیریهاست که مردم را از گرد مسلمانان پراکنده میکند، صدایی که بلال و بلالها با مقاومتهای سرسختانه، تحمل مشقتها و شکنجههای ناجوانمردانه به ما رساندند اکنون از صدای تکبیر به صدای تکفیر تبدیل گردیده؛ نام اسلام بهشدت ایجاد هراس میکند، آیا امروز به خمینی نیاز نداریم؟ ایشان تشنگی به اسلام را در مردم ایجاد کردند و پس از انقلاب اسلامی، آمار گرایش به دین اسلام به شدت رو به افزایش نهاد؛ اما چه کسی این زمین آماده برای کشت را بهرهبرداری نمود؟ ترکیه و عربستان؛ عربستان با ساخت دانشگاههای وسیع و بزرگ در دنیا و جذب نخبهها و نابغههای علمی، بیشترین تألیف و کتاب و بیشترین مبلغ را در سراسر دنیا دارد. با این هدف که ایران و اسلامی که مد نظر دارد باید از بین رفته و نابود شود. بهمنظور رسیدن به این هدف و با ایجاد اسلامهراسی از نوع ایرانی است که عربستان مزدورهای خود را برای حوادثی نظیر حادثه فرانسه گسیل میدارد و علیرغم مقصر دانستن ایران، پس از دستگیری افراد دستاندرکار این واقعه، افراد اعتراف میکنند که تبعه کشور عربستان هستند! ما باید تلاش کنیم با تأسی از نام و راه امام کاری کنیم که در چنین حوادثی، دیگران نیز همراه با ما فریاد برآورند که این حادثه ربطی به ایران ندارد و ایران از این ماجرا جداست!
جهانگیری با تأکید بر اینکه ترکیه، کشوری لائیک است و در حال صدور اسلام به خارج از مرزهای خود میباشد بهطوری که تنها مسجد ژاپن به همت ترکیه بنا شده، همینطور در ژوهانسبورگ کلی مدرسه و مسجد بنا کرده و در بیشکک دو دانشگاه، چندین مسجد و مدرسه ساخته اظهار کرد: انقلاب امام یک پروژه نبود بلکه پروسه بود، یک پدیده نبود بلکه یک روند بود. یک فرایند بود که همیشه باید ادامه پیدا کرده و ساری و جاری باشد.
وی یادآور شد: که این انقلاب با نفس قدسی این مرد بزرگ شروع شد ولی با راهی که او آفرید باید ادامه پیدا کند و مطمئن باشید که این انقلاب خواهد رفت اما مهم این است که ما نقشی در آن بیافرینیم یا نه!
این آب میرود پای سپیداری، این انقلاب میرود پای سپیداری تا فرو شوید اندوه دلی، دلی در زیمباوه، دلی در اندونزی، مردمان سر رود آب را میفهمند، گل نکردندش... من و تو که در ایران هستیم، آب را و انقلاب را گل نکنیم.
سایت های معرفی پوزیشن ارشد و دکتری
یکی از مهمترین مراحل در فرایند اخذ پذیرش دانشگاههای خارج از کشور، یافتن موقعیتهای تحصیلی برای دکتری و کارشناسی ارشد میباشد.در برخی مواقع داخل سایت دانشگاه و یا صفحه اختصاصی اساتید موقعیت باز یا Open Position اعلام میگردد. بنابراین به منظور یافتن موقعیت تحصیلی در گام اول وب سایت دانشگاه و اساتید مربوطه را بررسی نمایید.
1️⃣ www.jobbdirekte.no
2️⃣ www.phdproject.org
3️⃣ www.jobs.tue.nl
4️⃣ www.academicpositions.eu
5️⃣ www.phds.org
6️⃣ www.phdposition.com
7️⃣ www.academiccareers.com
8️⃣ www.euraxess.ec.europa.eu
9️⃣ mastersportal.eu
🔟 findamasters.com
@yahyajahangiri
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
اربعین برهمزننده پارادایمهای غالب جهانی است
✍️یحیی جهانگیری
🔸یکی از پارادایمهای غالب بر جهان و حتی ایران در هزاره سوم این است که برخی گفتند هزاره سوم، فصل ارتباطات و اطلاعات نیست؛ بلکه بشر در این زمان وارد جهان سایبری شده است، سایبر فقط برای پژوهش نیست، برای خرید و... حتی آموختن دین مورد استفاده قرار میگیرد و امروز همه چیز بشر وارد جهان سایبری شده است. این مسئله به حدی رسید که برخی سخن از بشر سایبرنتیک گفتند و از هوش مصنوعی و متاورس خبر دادند، در این دنیا همه در فناوریهای مختلف غرقند، به گمان اینکه باهم مرتبطند اما در حقیقت از هم جدا هستند.
🔸در این دنیا که چنین پاردایمهایی حاکم بود و کتابها و نظریهپردازان از آن دفاع کردند، اربعین زیر میز هزاره سوم زد و از قدرتی گفت که بشر در آن اینبار در کف خیابانهای کربلا در کنار یکدیگر خوابید و انسانها همدیگر را دیدند. این بار نه در عالم ذهن و سایبری بلکه در عالم عین انسانها به هم گره خوردند و انسان دوباره با جمع بودن را فهمید و درک کرد که او را از با جمع بودن جدا کردهاند.
🔸اربعین یک معادله دیگر جهانی را نیز بر هم زد و آن این بود که در جهانی که همه از محاسبات و عقلانیت میگفتند و ناسیونالیسم بر بشر حکم رانده بود و همه از سند راهبردی توسعه و مدیریت دنیا میگفتند، برای زیست بهتر انسان برنامهریزی میکردند و هتلهای چند ستاره برای گردشگری انسانها معنا داشتند، اربعین آمد و نشان داد که میتواند میلیونها انسان را فراتر از مراعاتها و قوانین هتلهای چند ستاره، در یک سرزمین در خود جای دهد.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
نشست ظرفیت های حضور علم کلام در عرصه بین الملل
با سخنرانی دکتر یحیی جهانگیری، دوشنبه، 4بهمن1400، در مرکز تخصصی کلام امام صادق علیه السلام، واحد پردیسان برگزار شد.
استاد جهانگیری در این نشست فرمودند در عرصه بین المللی دو بال لازمه کار همه ماست:
👈باید همهی ما آگاهی از تفکر بین المللی داشته باشیم تا بتوانیم بین المللی عمل کنیم.
🖊 این که علامه طباطبایی و یا شهید مطهری بین المللی عمل کردند بخاطر تفکر بین المللی آنهاست.
ایشان فرمودند باید مطابق جغرافیای مناطق و متناسب با نیاز کشورها، کار علمی و کلامی کرد.
👈باید همهی ما ابزار بین المللی هم داشته باشیم؛ هم برای عرضه علوم اسلامی و هم برای معرفی صاحب نظران و بزرگان علوم اسلامی باید از ابزار بین المللی استفاده کنیم.🗣
👈ایشان فرمودند ما ساکت مانده ایم و در غرب و کل جهان، دیگران اسلام و شیعه را تفسیر میکنند به همان برداشتی که خودشان دارند...
ما هکتاری میدان تبیین را به دیگران بخشیده ایم در حالی که هزاران ظرفیت بی نظیر برای عرضه درست اسلام ناب در جهان وجود دارد.
🌺حضور ما در عرصه بین الملل الزامی است🌺
گروه جهادی تبیین مرکز تخصصی کلام امام صادق(ع)
@kalamcenter
@tabiin_ir
@yahyajahangiri
📊تحولات دینداری در ایران
/بخش حجاب و پوشش زنان
@rasad_tahlil
@yahyajahangiri
ما را در همه شبکه های اجتماعی دنبال کنید
https://zil.ink/yahyajahangiri
در غرب، مطالعات میان رشته ای وارد موضوعات جالبی شده است.
که اساسا نوع نگاه و کشف مساله، وادار میکند مطالعات #تطبیقی بیشتر شود.
◀️نمونه:
📎تفسیر بیولوژیکی از عشق
هلن فیشر در مقاله the science of love and attachment می گوید:
■ در آقایان با #توسترون و در خانم ها با #استروژن شروع میشود.
■ این دو سبب می شود در #مغز عاشق ها،
#دوپامین تولید بشه؛
توپامین، موجب میشود #مغز هر چیز از پارتنر را خوب ببیند و قدرت #تخیل_مثبت را نسبت به او افزایش می دهد.
■پس از این مرحله؛ #وازوپرسین جای #اکسی_توسین را میگیرد که بجای حس عاطفی، #تعهد پر رنگ تر می شود
@yahyajahangiri
سایت مبلغ نوشت: حجت الاسلام یحیی جهانگیری با اشاره به اینکه امام هادی(ع) همچون پدرش امام جواد(ع) در سن کودکی به امامت رسیدند، گفت: در خصوص امامت امام جواد(ع) حتی برخی شیعیان نسبت به امامت ایشان تردید داشتند اما در مورد امام هادی(ع) این تردید و اعتراض صورت نگرفت و به تبع آن فرقه ای ایجاد نشد و همه در محوریت امام هادی(ع) قرار گرفتند.
وی افزود: به نظر می رسد در اینجا یک اتفاقی رقم خورده است و آن این بود که آخرین امامان شیعه همچون امام جواد و هادی علیهما السلام در پی ایجاد آمادگی ذهنی شیعیان نسبت به توانمندی ائمه اطهار بودند و تاکید داشتند که نباید در خصوص توانمندی اهل بیت تردید کنید، و با اینکار قصد داشتند افکار عمومی را برای عصر غیبت آماده سازند.
این مبلغ بین الملل تصریح کرد: امام جواد و امام هادی علیهما السلام تاکید داشتند که با وجود سن پایین، ما شایسته عهده دار شدن مقام امامت هستیم و توان هدایت و راهبری جامعه را داریم و چه حاضر باشیم و چه در زندان باشیم قدرت هدایت جامعه و شیعیان را داریم. از این رو اهل بیت(ع) با این بیانات می خواستند ذهن مردم را آماده کنند و به آن ها بفهمانند اگر امام زمان شما در سن کودکی عهده دار مقام امامت شد در او تردید نکنید و امامت او را قبول کنید، و اگر امام زمان شما در دسترس نبود او را تکذیب نکنید.
وی گفت: بنا براین می بنیم که امامان فقط دوره خود را ملاحظه نمی کردند بلکه آینده نگری ایشان شامل سال ها و قرن های آتی هم می شد و هر کنشی را که می خواستند انجام بدهند قصد داشتند اثرات آن برای آینده هم اثرگذار باشد و یک ابهامی را رفع کند و یک نوری را پخش کند که هادی امت باشد.
کارشناس تبلیغ بین الملل با اشاره به تلاش های امام هادی(ع) برای حفظ وحدت جامعه اسلامی، اظهار داشت: وقتی امام جواد(ع) در سن کودکی امام شدند برخی معترض شدند و فرقه هایی شکل گرفت اما در دوران امامت امام هادی دیگر شاهد این انحرافات نیستیم زیرا این مسئله و شبهه برای مردم روشن شده بود و امامت او را می پذیرند و فرقه گرایی کم می شود و مسیر برای امامت امام مهدی(ع) در سن کودکی و عصر غیبت آماده می شود.
@yahyajahangiri
فلسفه حج و مسئله فلسطین بوقت: pm5:00 تا 7:00pm روز جمعه
به وقت دهلی
Friday, 7 June
Time zone: Asia/Kolkata
@yahyajahangiri 👍