#اعلام_مراسم
💚همایش بزرگ حیدر بابا
🔸️هیئت خادمالرضا (علیهالسلام)
💥شام میلاد مولای متقیان حضرت علی (علیهالسلام)
👤مجری: استاد مهدی اعرابی
👤مداح پیشمنبر: محمد آرزومند
👤شعرخوانی: معین پوربلان
👤سخنران: حجتالاسلام والمسلمین حامدی (امامجمعه پردیسان)
👤حجتالاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری (رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات قم)
👤مدیحهسرایی: حسن نعمتی
👤قاری: استاد صیاف زاده
👤اجرا ویژه گروه سرود کمیل
⏰️زمان:
سهشنبه ۲۵ دیماه ۱۴۰۳
شروع مراسم: ساعت ۱۹:۳۰
🌐مکان:
قم، بلوار جمهوری، میدان سپاه
سالن همایش سازمان تبلیغات اسلامی
📎هیئت خادم الرضا را دنبال کنید
@khademalreza_qom
برنامه تلویزیونی ویژه امام علی ع
شبکه ۴
https://aparat.com/v/bthqf51
@yahyajahangiri
هدایت شده از یادداشت های فرا-مرزی
به مناسبت میلاد مولا علی ع
به گزارش قدس آنلاین: حجت الاسلام یحیی جهانگیری سهروردی که برای تبلیغ دین اسلام به کشورهای مختلف سفر کرده است در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین یکی از خاطرات خود در سفر به کشور بلاروس را تعریف کرده و می گوید: سال ۸۹ برای تبلیغ دین اسلام بلاروس بودم. کتابخانه ملی بلاروس نزدیک رزیدانسم بود که روزها به آنجا سر میزدم.
یک روز استادی را دیدم. تا فهمید مسلمانم، از تروریسم پرسید. متاسفانه، در جهان امروز، اسلام مساوی شده با ترور. بالاخره کلی جواب دادم و او هم انگار راضی شد و خداحافظی کرد و من هم برای بدرقه برخاستم، ناگهان دیدم رنگش سرخ شد و گفت: تو داری منو تعقیب می کنی؟
گفتم: چه تعقیبی؟ ما طبق سنت مان، شایسته می دانیم اگر با کسی نشستیم او را بدرقه کنیم. گفت: عالیه. کدام فیلسوفی به شما این آموزه ها را آموخته؟ در غرب فرض بر این است که حرفهای ناب را فقط فیلسوفان یا شاعران می گویند.
خواستم بگم امام علی(ع). دیدم او که امام نمی شناسد. لذا گفتم: این جمله از پروفسور علی است. گفت: من تا حالا پرفسور علی نشنیدم. خیال کردم همه چیز حل شد. اما.... شب ایمیل زد: من هرچه گوگل زدم professor Ali چیزی پیدا نکردم.
وای.. ای خدا... حالا بیا براش... پروفسور علی درست کن. رفتم زندگینامه امیر_کلام را پیدا کردم. بجای امام، پروفسور گذاشتم. اینم پروفسور علی.
بعدها در تداوم ارتباط به او فهماندم، علی فراتر از پروفسور هاست. ما علی(ع) را حتی به اندازه یک پرفسور به دنیا معرفی نکردیم. مولا مرا ببخش ما شرمنده ایم.
#خاطرات فرامرزی یک_طلبه
@yahyajahangiri
حجتالاسلام هشام الحسینی در مراسم آغاز کار ترامپ، یکی از سخنرانان اصلی است
علت حمایت او از ترامپ، ایمان مذهبی ترامپ و مخالفت او با همجنسگرایی است.
به خاطر مواضع ضد صهیونیستی ایشان، و حمایت از حزب الله، رسانه های اسرا/ئیلی ، ترامپ را نقد کرده اند
@yahyajahangiri
🔰به اطلاع عزیزان میرساند
این هفته، حلقه مطالعاتی
فقهپژوهی در مطالعات خاورپژوهان به علت حضور جمعی از دانش پژوهان در مراسم اعتکاف، تشکیل نمیشود.
باتشکر
https://eitaa.com/joinchat/1360790494Cac60fe49cb