🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن
🌹وعلی علی بْن الْحسین
🌹وعلی اولادالحسین
🌹وعلی اصحاب الحسین
@fatemiyoon110
🔴تعدادی از دانشجویان یک تشکل اصلاحطلب حامی روحانی همزمان با حضور حسن روحانی در دانشگاه تهران، در این دانشگاه تجمع کردند
@fatemiyoon110
در حالی که وزارت کار هنوز بدونه وزیره؛ روحانی یه جایگاه جدید برای ربیعی در نظر گرفته، ظاهراً اولویت دولت بیکار نموندن ربیعیه نه بیکاری 14 میلیون جوون
+راضیه طاهریان+
@fatemiyoon110
🇮🇷 سرلشکر جعفری:
اگر پیشتر توانایی ایران در دفاع از خاورمیانه و نه تسلط برآن ۱۲ دقیقه بود، اکنون این زمان کمتر نیز شده است.
#کمتراز۱۲دقیقه
@fatemiyoon110
🚨کریمی قدوسی نماینده مجلس خبر از دریافت کمک یک میلیارد دلاری رئیس دولت اصلاحات از آل سعود در زمان فتنه ۸۸ داد.
@fatemiyoon110
وقتی ترامپ و تیمش منتظر میمونن براندازا کار نظام را تموم کنن
@fatemiyoon110
🔴شرافت
شاهین ایزدیار ورزشکار معلول کشورمان 6طلا و یه نقره گرفت و برترین ورزشکار پاراآسیایی شد ولی بخاطر اون یه نقره گفت:«شرمنده مردم شدم»! تازه وظیفهش هم نبود
یکی هم هست چار پنج ساله به مردم وعده میده آخرش که نمیتونه عمل کنه میگه: اولا تقصیر این و اون بود ثانیا اصلا مگه کسی عقلش کمه از این وعده ها بده؟
*آدم ابن حوا*
@fatemiyoon110
🔴 #پشت_پرده اتهام زنی جدید جان بولتون در رابطه با سلاح های کشتار جمعی!
♦️جان بولتون در آستانه سفر به روسیه مدعی تلاش کشورمان جهت دستیابی به سلاح های کشتار جمعی یا WMD شده است!
♦️این ادعای جدید مغز متفکر #ایران_هراسی کاخ سفید را می توان در چهارچوب پروژه نورمالیزاسیون و تحدید توان موشکی و دفاعی کشورمان (یا همان برجام ۳) تحلیل کرد که هدف از آن برانگیختن حساسیت جهانی نسبت به برنامه دفاع موشکی مشروع کشورمان است تا با همان سناریوی اجرا شده در رابطه با #FATF پارلمان کشورمان ترغیب به امضای MTCR یا #رژیم_کنترل_تکنولوژی_موشکی شود!
♦️بر اساس این معاهده موشک هایی که کلاهک جنگی بیش از ۵۰۰ کیلوگرم، با برد ۳۰۰ کیلومتر یا بیشتر را دارا هستند، به صورت "ذاتی" به گروه موشکهای WMD و ممنوعه تعلق می گیرند و به ظن کارگزاران شیطان بزرگ تحمیل این معاهده بر کشورمان موجب خواهد شد تا پایگاه های منطقه ای ارتش آمریکا و حتی تلآویو و حیفا از تیررس شهاب ها و سجیل های ایرانی خارج شوند خصوصا زمانی که ترامپ هم اذعان نمود با این موشک ها در کمتر از ۱۲ دقیقه تمام هستشان در منطقه را نیست کرد!
#نوید_کمالی
@fatemiyoon110
#جادوی_رسانه یعنی جهانی به دنبال این است که قتل خبرنگاری بنام خاشقچی کار آل سعودبوده یاخیر؟ ولی یک نفرشان ازمرگ هزاران کودک یمنی با جنگنده های آل سعود نمی گوید!
استاندارد حقوق بشر هم در غرب دوگانه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آقایان میگویند با #FATF مشکلات کشور حل میشود.
💠صحبتهای این کارشناس را بشنوید تا بدانید چگونه، آمریکا با استفاده از گزارشاتِ FATF صرافیهای ایران در #دبی را منهدم کرد!
@fatemiyoon110
▪️مهناز افشار و خبرنگار روزنامه قانون به دروغ نوشتن که به #دنیا_ویسی تجاوز شده و بقتل رسیده..ولی پدرش همه رو تکذیب کرد گفت مرگ دخترش حادثه بوده!
آخرشم این دوتا بدون هیچ عذرخواهی توییتاشونو پاک کردن!
چرا با این کذابها برخورد اساسی نمیشه؟
تا کی مماشات با سلبریتی ها