eitaa logo
یاران انقلاب عمومی🇵🇸🇮🇷
98 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
42 فایل
عمومی
مشاهده در ایتا
دانلود
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️ 🎥(۱)| موضوع: بازخوانی نتایج جنگ 🍃🌹🍃 🌺 حضرت امام خمینی (ره): جنگ ما موجب شد که تمامى سردمداران نظامهاى فاسد در مقابل اسلام احساس ذلت کنند.(۳ اسفند ۶۷) 🆔 splus.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔rubika.ir/meyar_pb 🍀
2.pdf
7.34M
☘️ 🌀| موضوع: دفاع مقدس؛ سرمایه‌ای تمام نشدنی 🍃🌹🍃 ✍ دکتر قاسم حبیب زاده 🆔 splus.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔rubika.ir/meyar_pb 🍀
☘️ 🖼(۲)| دفاع مقدس 🍃🌹🍃 🌺 امام خامنه‌ای مدظله‌العالی: دفاع مقدس یکی از عقلانی ترین حوادث ملت ایران بود. (۳۱ شهریور ۹۹) 🆔 splus.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔rubika.ir/meyar_pb 🍀
🌺درس امام رضا (علیه‌السلام) به همه‌ی ما این است که ای مسلمان! از مبارزه خسته نشو. 💡 نخواب چون دشمن همیشه بیدار است و در شکل‌های مختلف و در لباس‌ها و نقاب‌های گوناگون و با آرایش‌های رنگارنگ ظاهر می‌شود. چشم تیزی داشته باشید، دشمن را بشناسید و راه مبارزه‌ی با دشمن را بلد بشوید و مثل علی‌بن‌موسی‌الرضا از اول تا آخر مبارزه را ادامه بدهید. 🌹رهبر حکیم انقلاب ▪️ شهادت امام رضا (علیه‌السلام) تسلیت باد.
از قُندوز تا قندهار بانی جنایت یکی است 🔹هر هفته صد ها نفر از شهروندان مظلوم افغانستان، در اثر اقدامات تروریستی علیه مساجد شیعیان به خاک و خون کشیده می شوند. امروز هم در اثر انفجار تروریستی در نماز جمعه مسجد شیعیان قندهار، دست کم ۳۳ نمازگزار شهید و ۵۷ نفر مجروح شدند. چندی قیب هم جنایت مشابهی در مسجد شیعیان در قُندوز رخ داد. ♦️این اقدامات تروریستی به نام داعش انجام می دهد. اما کیست که نداند داعش، عروسک دست ساز آمریکاست و با دلار های سعودی تغذیه می شود. داعش را دولت آمریکا در دوره اوباما ساخت. سر این افعی در عراق و سوریه کوبیه شد، اما بقایای آن با مدیریت آمریکا و برخی دولت ها به افغانستان انتقال یافتند. 🔹دولت آمریکا، متهم اول جنایت ها در افغانستان است. نوع حضور بهانه جویانه آمریکا و نحوه خروجش در افغانستان، میراثی جز بی ثباتی سیاسی و تقویت نا امنی و ترور در افغانستان به همراه نداشته است. ♦️آنها سه دهه قبل، از طالبان در برابر شوروی حمایت کردند؛ سپس، طالبان را تروریست نامیدند و بهانه اشغال افغانستان قرار دادند؛ و سرانجام با خالی کردن پشت دولت مستقر (اشرف غنی)، مقدمات تشدید نا امنی و جنگ و ترور را فراهم ساختند. آمریکا، همین چرخه "حمایت/ تظاهر به مخالفت"/ بهانه کردن برای مداخله" را درباره داعش هم در پیش گرفت. 🔹دولت طالبان، متهم دوم جنایت هایی است که در دوره حکومت داری توام با بی تفاوتی آنها انجام می شود. بی عملی و بی تفاومتی، کمترین اتهام است و گرنه، برخی تحلیل گران می گویند طالبان در این جنایت ها شریک است و ماجرا صرفا به نام داعش تمام می شود. ♦️به خاک و خون کشیده شدن مردم مظلوم در افغانستان، مصیبت دردناکی است که هر چند وقت یک بار اتاق می افتد. این رویداد تلخ، ضمنا نشانه سقوط فاحش ابرقدرتی است که دو دهه قبل سودای الهام بخشی در دنیا را دشت؛ اما اکنون با بی ریشه ترین و منفور ترین گروه های تروریستی در دنیا اَیاق شده است. 🔹دولت های دو دهه اخیر آمریکا تصور می کردند جنگ و تروریسم نیابتی می تواند در کنار اشغالگری مستقیم، سلاح کاری آنها برای تغییر نقشه منطقه و ترسیم "خاورمیانه جدید" باشند. ♦️اما این رویکرد خباثت آمیز موجب شد "بیداری و مقاومت اسلامی" تبدیل به گفتمان غالب و فراگیر در منطقه شود. و بی تردید، خباثت در حق مردم مظلوم افغانستان، نتیجه بهتری برای حاکمان کاخ سفید نخواهد داشت. آمریکا هم اینک در میان پیامد های خباثت ها گذشته اش دست و پا می زند و تداوم همان خباثت، نتیجه ای جز عمیت تر کردن باتلاق خود ساخته نخواهد داشت.
📘🌹داستان‌های‌بحارالانوار 💠 سیمای شیعیان 🔹نوف بن عبدالله بکالی می‌گوید: امیر المومنین علی علیه السلام به من فرمودند: ای نوف! ما از سرشتی پاک آفریده شده ایم و شیعیان ما از سرشت ما آفریده شده اند. پس هرگاه روز قیامت فرا رسد آنها به ما می‌پیوندند. 🔹گفتم: یا امیر مؤمنان! شیعه ی خود را برای ما توصیف کن. حضرت از این که من نام شیعه ی او را آوردم گریستند و سپس پاره ای از صفات شیعه را بیان نمودند و فرمودند: 🔹ای نوف! به خدا سوگند! ✔️۱. شیعیان من شکیبا و به خدا و دین آگاه هستند. ✔️٢. به طاعت امر الهی مشغول است. ✔️٣. و در پرتوی محبت او ره می‌نوردند. ✔️۴. فرسودگان عبادت و پا بر جای زمان زهدند. ✔️۵. از شب زنده داری چهره‌هایی نحیف و لاغر دارند. ✔️۶. چشمانشان از گریه فرو رفته است. ✔️۷. لبهایشان از زیادی ذکر به خشکی گراییده است. ✔️۸. شکم هایشان از گرسنگی (روزه داری) فرو رفته است. ✔️۹. رنگ خدایی در سیمایشان هویدا و پارسایی در چهره شان پیدا است. ✔️۱۰. چراغهای هر تاریکی هستند. ✔️۱۱. و هر زشتی را همچون گل می‌آرایند... اینها پاک ترین شیعیان من و ارجمندترین برادران هستند. آه! چقدر مشتاق دیدار آنها می‌باشم. 📚 بحار، ج ۶۸، ص ۱۷۷.
🔺رهبر انقلاب: انفجارهای افغانستان نتیجه اختلاف‎افکنی بین شیعه و سنی است 🔹علت اینکه ما در جمهوری اسلامی بر وحدت مسلمین زیاد تأکید می‎کنیم، این است که امروز مرتّباً تلاش می‎شود که بین فِرق مسلمین، بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد بشود، شما ملاحظه کنید در ادبیات سیاسی آمریکا مسئله‌ی سنی بودن و شیعه بودن چند سال است که وارد شده؛ با اینکه آنها با اصل اسلام مخالفند، دشمنند. اما مسئله‌ی شیعه و سنی را رها نمی‎کنند. 🔹ملاحظه هم می‎کنید دست‌آموزهای آمریکا در هر جای دنیای اسلام بتوانند فتنه ایجاد می‎کنند. نزدیکترین نمونه‌اش همین حوادث تأسف‌بار و گریه‌آور افغانستان در این دو جمعه‌ی گذشته است که مسجد مردم و مسلمان را، در حال نماز را، منفجر کردند. چه کسی منفجر می‎کند؟ داعش. داعش کیست؟ داعش همان مجموعه‌ای است که آمریکایی‌ها - همین گروه دموکرات آمریکا - صریحاً گفتند که این را ما به وجود آوردیم، البته حالا نمی‎گویند و انکار می‎کنند.
❤️رهبر حکیم انقلاب اسلامی: وحدت مسلمانان یک امر تاکتیکی نیست که بعضی خیال کنند حالا به خاطر شرائط خاصی ما بایستی با همدیگر متحد باشیم، بلکه یک امر است. اگر مسلمانان متحد باشند میکنند و همه شان میشوند. اتحاد مسلمانان یک است. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🍁نکات‌کنکوریهِ‌زندگی🔖 💥هیچوقت گناه نکن...چون گناه باعث میشه سرعتت کم بشه و نتونی خوب تمرکز کنـــی... خـــدا برای اینکه برات جبار بشه و خیلی خوشگل و خوب برات جبران کنه ازت حرکت میخواد...خب وقتی تو بخاطر گناه ایست کنی...یه جورایی از چیز خوبی که خدا برات مقدر کرده عقب میمونی عزیز... ✖️این کارو نکـــن... خــدا میخواد برات جبران کنه... بخاطر فشاری که روته تن به گناه نده... خودتـو از هر آلودگی پاک کن... 👿نذار شیطون با وسوسه هاش و نا امیدی هاش و ترفنداش تورو از یه موهبت بزرگ جا بذاره... ببین ؟ خــدا میخواد برات جبران کنه...پس گناه هاتو ترک کن... امیدوارم هیچوقت از روی عمد گناه نکنی ‌... گناه سهوی دست ما نیست...خب نمیدونستیم و یه لحظه غافل شدیم. اینکه گناه سهویتو ادامه بدی... این خیلی ناراحت کنندست... هیچوقت از روی عمد گناه نکن... چون خـدا قراره تموم سختی هاتو جبران کنـــه...این زندگی که الان داری حق تـو نیست عزیز!!!... از تو تا هدفات فقط گناه هات مانع شده عزیز!!!... 🌸خودسازی❣+دینداریِ لذت بخش"...
🔴 ابراز ناراحتی رهبر معظم انقلاب از بی عدالتی در فضای مجازی 🔹 رهبر معظم انقلاب: امروز در فضای مجازی انسان گاهی اوقات بی‌عدالتی مشاهده میکند؛ خلاف میگویند، تهمت میزنند، دروغ میگویند، قول بغیر علم میگویند؛ اینها بی‌عدالتی است، اینها نباید انجام بگیرد. 🔹 آن کسی که با فضای مجازی سر و کار دارد، باید خودش مراقبت کند، و آن کسی که فضای مجازی را در اختیار دارد، بایستی مراقبت مضاعف بکند که این کارها انجام نگیرد. یاد بگیریم، عادت کنیم که عادلانه با مردم رفتار بکنیم؛ عادلانه. 🔹 حرف هم که میزنیم، شما ممکن است با یک نفری بد باشید، او را قبول هم نداشته باشید؛ عیبی ندارد، نظر شما است، ممکن است نظر درستی هم باشد امّا این را با تهمت، با دروغ، با اهانت، با این چیزها نبایستی آلوده کرد؛ آلوده شدنِ اینها خیلی بد است.