خبر به هلاکت رسیدن هرتزا لوی ، رییس ستاد کل ارتش اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله در حیفا را تایید کرد و در سایت خود قرار داد.
به کانال ""رهنمای طریق ""بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3210084356Cf7e71112fd
🌸🤷♂🌸🤷♂🌸🤷♂🌸🤷♂
✳️خنجر از پشت ترکیه در قلب مردم منطقه
به کانال ""رهنمای طریق ""بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3210084356Cf7e71112fd
🌸🤷♂🌸🤷♂🌸🤷♂🌸🤷♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فراری دادن سرباز صهیونیست توسط یک پسربچه در سال ۱۹۹۴
از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ شروع نشد...
انتشار حداکثری با شما ✅
به کانال ""رهنمای طریق ""بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3210084356Cf7e71112fd
🌸🤷♂🌸🤷♂🌸🤷♂🌸🤷♂
💐
🔺دولت در اولین لایحه خود؛
🔻نه خواستار بهبود معیشت شد،
🔺نه حرفی از حقوق کارگران زد،
🔻نه کاری برای مردم ترکزبان، کردزبان و اهلسنت انجام داد،
🔺و نه برای حقوق زنان اقدامی کرد.
🔺بلکه خواستار تغییر قانون در بکارگیری افراد با تابعیت مضاعف در مشاغل حساس شد!
چرا؟!
چون فرزند جناب ظریف تابعیت مضاعف آمریکایی دارد و با وجود این قانون، ظریف بصورت غیرقانونی به سمت معاونت راهبردی منصوب شده است.
🔺چون ظریف خسته است؛ خسته است از اینکه به جای تصویب برجام۲ و FATF و سازش در مقابل آمریکا، به منافع آمریکا و سگ هارش در منطقه موشک زدهایم.
🔻چون خسته است از هزینه زندگی خودش و فرزندانش و لازم است بابت برجام۲، ۱۰۰ سکه دیگر از جیب مردم فاکتور کند.
🔺بیشتر از همه دل انسان به حال کسانی میسوزد که خواستند با رای به پزشکیان مشت محکم بر دهان رقبای فرضی بزنند، غافل از اینکه گل به خودی زدهاند!
هدایت شده از یا رحیم
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
👈 این قسمت: نابغه سیاست "اکبر هاشمی رفسنجانی"
#انقلابیون
#سرطان_اصلاحات
🌎@Shakhes3🔜#شاخص
گام دوم تا گام آخر
“ان ینصرکمالله فلا غالب لكم”
💐 🔺دولت در اولین لایحه خود؛ 🔻نه خواستار بهبود معیشت شد، 🔺نه حرفی از حقوق کارگران زد، 🔻نه کاری برای م
سلام سردار
۱۰۰ سکه برای جلوی پرده و عوام فریبی است
پشت پرده رو فقط الله اعلم
ولی اگر من جای آمریکا اسرائیل بودم حاضر بودم میلیارد دلار به خائنین بدم تا میلیاردها دلار ضرر به تجهیزات نظامیم نخوره
هدایت شده از کانال خبری فتح
سیدحسن نصرالله:
«احتمال جنگ با اسرائیل در این تابستان زیاد است، من ممکن است در میان شما نمانم و بیشتر رهبران رده بالای حزب ممکن است با من "کشته شوند"»
دلیل از هم نپاشیدن حزبالله بعد از سیل ترورها حتی برای یک ساعت و بیشتر شدن فشارش به اسرائیل رو روزنامه «الرأي» کویت تاریخ 1 اردیبهشت 1398 نوشته!
روزنامه الرای تاریخ 21Apr 2019 به نقل از منابع آگاه نوشته که سید حسن نصرالله معتقد بوده تابستون همون سال اسرائیل علیه حزبالله وارد جنگ میشه و احتمال داره سید و فرماندهان رده بالای حزب رو ترور کنه!
سیدحسن نصرالله:
«ممکن است مدت زیادی در کنار شما نمانم و اکثر رهبران ردیف اول با من کشته شوند. بنابراین ممکن است اسرائیل در ترور رهبران موفق باشد. با این حال، این به معنای پایان [حزبالله] نیست، [چون] که وجود حزب الله به افراد وابسته نیست»
«مردم لبنان و محیط باید برای همه احتمالات آماده شوند.»
«نشانه های زیادی وجود دارد که اسرائیل به دنبال غافلگیری همه است»
"نصرالله در یک دیدار خصوصی با فرماندهان از افراد خود خواست که حقیقت و احتمال وقوع جنگ را پنهان نکنند و خانوادهها و روستاییان را از این احتمال آگاه کنند."
منابع آگاه می گویند:
زرادخانه ای که حزب الله در اختیار دارد برای پرتاب روزانه صدها موشک تصادفی و دقیق برای مدت بسیار طولانی کافی است.
پیش بینی بدبینانه سید نصرالله به عنوان هشداری به رهبران وی است که تمام اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند و حالت آماده باش را حفظ کنند تا هیچکس غافلگیر نشود.
بعد از هشدار سید، اختیارات نظامی به فرماندهان میدانی تفویض و برای بدترین...
هدایت شده از کانال خبری فتح
سناریوها برنامه های پشتیبان تهیه شد.
دلیل از هم نپاشیدن حزب الله حتی برای یکساعت و موفقیت الانش، دید بلند #شهید سید حسن نصرالله فخر شیعه و آیندهنگری فوق العادهای بود که داشت.
روحش شاد.
📡 @news_fath
هدایت شده از کلاردشتی ها
💠 از سوره فیل و از عبارت (لَهُمْ فِي الدُّنْيا خِزْي) در آیه تخریب: (وَ مَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ مَنَعَ مَساجِدَ اللَّهِ أَنْ يُذْكَرَ فيهَا اسْمُهُ وَ سَعى في خَرابِها أُولئِكَ ما كانَ لَهُمْ أَنْ يَدْخُلُوها إِلاَّ خائِفينَ لَهُمْ فِي الدُّنْيا خِزْيٌ وَ لَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذابٌ عَظيم - البقرة/ 114 ) و مفهوم آیه: (وَ مَنْ يُرِدْ فيهِ بِإِلْحادٍ بِظُلْم - الحج / 25) چنین بدست می آید که پیامد حمله و #تخریب_مسجد در دنیا هم گریبانگیر انسان می شود.
✅ اراده هر گناهی، گناه نیست مگر اراده #تخریب_مسجد(وَ مَنْ يُرِدْ فيهِ بِإِلْحادٍ بِظُلْم - الحج / 25).
✳️ لذا از عوامل سقوط پادشاهان و سلاطین #تخریب_مسجد و حمله به آن است؛
از ابرهه گرفته تا امروز، هر که به #مسجد حمله کرده سرنگون شده است.
✅ از عوامل سقوط پهلوی اول حمله به #مسجد گوهرشاد و پهلوی دوم حمله به مسجد هایی نظیر #مسجد کرمان بود.
۲۴ مهر ۱۳۵۷
سالروز حمله، تخریب و به آتش کشیدن مسجد جامع کرمان
┈•••🌿🇮🇷🌺🇮🇷🌿•••┈┈•
#کلاردشتی_ها
https://eitaa.com/kelardashtyha
هدایت شده از کانال خبری فتح
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باور می کنین یه زمانی این اوسکل ها بر #ایران حکومت می کردن؟!!
توضیح : سورپرایز تولد برای عجوزه ی از خود راضی (فرح دیبا)
📡 @news_fath
هدایت شده از کانال خبری فتح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب آقایی داریم ما... ❤️
📡 @news_fath