هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ تصویری
☑️ چرا حضرت زهرا (س) وصیت کردند شبانه دفن شوند؟
🔸 آیت الله حائری شیرازی
@haerishirazi
16.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سخنان محکم، مستدل و قاطع #کریمی_قدوسی در جلسه امروز مجلس در برابر #ظریف وزیر برجام
📌 فوق العاده عالی، حتما گوش کنید
🔹عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جناب آقای ظریف، در مصاحبه خود عنوان کرده بودید همچنان آماده مذاکره با آمریکا هستید
🔹برجام مرد و این مجلس انقلابی از بوی گند آن، برجام را دفن کرد.
▪️امید صادق
🔻لینک شکایت ملت بزرگ ایران از آقای حسن روحانی
https://asle90.24on.ir/n/3
نشر حداکثری
#خسارت_محض_برجام
#شکایت_جمهور
#روحانیت_جوان_انقلابی
هدایت شده از محسن
💎💎💎💎♦️♦️♦️💎💎💎💎
💎♦️کریمی قدوسی در طرح سوال خود از ظریف: برجام مُرد؛ مجلس انقلابی بوی گند او را با قانون انقلابی دفع کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در صحن علنی در تشریح سؤال خود از وزیر امور خارجه:
🔹در تاریخ نقل است یکی از علمای بنیالعباس همسری داشت که خیلی او را دوست میداشت و اتفاقاً آن همسر مُرد. آن حاکم آنقدر دلبسته بود که دستور داد دفنش نکنند.
🔹اما پس از چند روز مردم شهر هم شکایت کردند که آقای خلیفه بوی گند میت شهر را آزرده کرده است و او را دفن کنید. این داستان برجام و آقای روحانی و شماست.
🔹برجام مُرد و این مجلس انقلابی از بوی گند او که مردم را آزار داده بود، با آن قانون انقلابی دفع کرد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💎🔶مجلس باید از میدان تذکر به میدان تحقیق وتفحض وبرکناری قاطعانه مدیران نالایق بیاید ،اگرنه در خیانتها سهیم است
💎✡✡هشدار هشدار
مدیر منافق داخلی و دشمن خارجی دیروز در نابودی توانمندیهای کشوروهم امروز،درجریان کرونا وواکسن خارجی ،همانند دو تیقغه یک قیچی عمل کرده وعمل میکنند
💎💎💎💎♦️♦️♦️💎💎💎💎
😳 رفتارهای شبه رضاخانی !
🔹پس از شکل گیری مجلس یازدهم و خواست اکثریت مردم برای برکناری هرچه سریعتر آقای حسن روحانی ، گروهی از نمایندگان مجلس اقدام به جمع آوری امضاء برای استیضاح حسن روحانی کردند .
🔹اما برخی ها در مجلس که خود را " نماینده تر" از دیگران دانسته و برکناری روحانی را مانع برخی جاه طلبی های سیاسی خود می دانستند ، با انتشار یک خبر خلاف واقع در مجلس ، ادعا کردند که مقام معظم رهبری با استیضاح حسن روحانی مخالف است !
🔹اینان سپس با ایجاد یک جو روانی سنگین در مجلس ، حامیان استیضاح را ضد انقلاب و ضد ولایت فقیه خطاب کرده و به تهدید آنان پرداختند . حتی یکی از این افراد خطاب به مدافعان استیضاح ، عنوان کرد که " مگر از روی جنازه من رد شوید که بگذارم حسن روحانی را استیضاح کنید " ! حتی برخی نمایندگان را تهدید به خلع لباس کرده و گفتند " کاری می کنیم که شما را از حوزه انتخابیه تان بیرون کنند " !
🔹چندی بعد ، هنگامی که حدود 200 نفر از نمایندگان مجلس ، طرح سؤال از رئیس جمهور را امضاء کردند ، حضرات دروغ جدیدی در مجلس شایع کردند و مدعی شدند که مقام معظم رهبری با سؤال از آقای روحانی نیز مخالف هستند !
🔹بیش از شش ماه است که با پخش این شایعه دروغ ، و برخلاف قانون ، از اعلام وصول نامه خودداری و علی رغم اعتراض جمعی از نمایندگان ، حاضر نیستند که آن را در دستور کار مجلس قرار دهند .
🔹در اقدامی دیگر ، هنگامی که جمعی از نمایندگان درصدد برآمدند که برخی وزرای ناکارآمد که اقدامات خلاف قانون متعددی مرتکب شده و خسارات قابل توجهی نیز به کشور وارد کرده اند را استیضاح کنند ، این حضرات که در مجلس احساس قدرت کرده و با رفتارهای شبه رضا خانی ، بسیاری را وادار به سکوت کرده اند ، شرایط را مهیا دیده و دروغ بزرگتری را جعل کرده و مدعی شدند که مقام معظم رهبری با استیضاح وزرا نیز مخالف هستند !
🔹بدین ترتیب تا کنون مانع استیضاح آذری جهرمی ، بیژن زنگنه و ... شده اند .
🔹روحیه استبدادی برخی از این افراد به گونه ای است که هنگامی که بعضی نمایندگان با کلیات لایحه بودجه خسارت بار 1400 مخالفت می کنند ، آنان را مورد عتاب قرار داده اند که شما با چه مجوزی با کلیات لایحه بودجه مخالفت کرده اید ؟!
🔹هم اکنون نیز کار به جائی رسیده که برخی نمایندگان را تهدید کرده اند که اگر از طرح شکایت مردم از حسن روحانی به کمیسیون اصل 90 ـ که یک مطالبه و اقدام کاملاً قانونی است ـ حمایت کنید و یا بخواهید در این زمینه اقدامی انجام دهید ، با شما برخورد خواهیم کرد !
🔹در مجلس قبل ، آقای لاریجانی که حامی و مدافع همه جانبه حسن روحانی بود ، این گونه با منتقدین در مجلس برخورد نمی کرد و ممانعتی در طرح سؤال نمایندگان از رئیس جمهور ایجاد نکرد .
اما در مجلس یازدهم ، برخی که ادعای انقلابی گری دارند و خود را " نماینده تر " از دیگران می دانند ، رفتارهای شبه رضاخانی و مخالف منافع مردم را در پیش گرفته اند .
🔹به این افراد توصیه می کنیم دست از این رفتارهای نامناسب و مخالف منافع ملت بردارند که این راه ، نه در دنیا و نه در آخرت ، عاقبت خوشی ندارد .
@KamranGhazanfari
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
#اطلاعیه_مهم
💢📣 مطالبه عمومی 📣💢
✊تجمع دلسوزانه، قاطع و علمی بر علیه عدم واکنش مجلس به خرید واکسن های ممنوعه توسط دولت
🔰زمان: چهارشنبه یک بهمن ساعت ۱۰ صبح
🔰مکان: تهران مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی
هدایت شده از محمدباقر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامرسان شاد یا پیامآور فساد؟!
در شاد چه خبره؟!
در این فیلم نشان داده شده است که با یک جستوجوی ساده در بستر پیامرسان شاد، متوجه میشویم فرزندان ما در این فضا به جای آنکه مخاطب تعلیم و تربیت دینی باشند، در راستای اهداف سند 2030 دارند آموزش جنسی میبینند.
با کرونا هراسی مردم کشاندن در فضای مجازی راحت هر چه میخوان بهشون آموزش میدن !طبق عقاید خودشون بچه های مردم را تربیت میکنن....
@AntiBBC
هدایت شده از جَهادِ مُقَدَّس_قُم
سلام
رگبار پیام بر سر وزیر جوان
09122997821
📞آذری جهرمی✉️
ادبیات مختلف و مطالبه
✅شبکه ملی اطلاعات
✅پیوست فرهنگی پیشرفت اینترنت
✅درخواست تقویت پیامرسان های بومی
✅درخواست بستن فیلترشکن ها
✅و.....