#جریان_شناسی
✍یک جریانِ بهظاهر دلسوز برای انقلاب و روشنفکرنما در کشور وجود داره
که
نیروی نظامیِ ایدهآلشون
یک آقا پلیس مهربونِ سر چهارراهه که کارش فقط سوتزدن موقع عبور از چراغقرمزه
نیروی نظامیِ فعال در گشت ارشاد رو داعشی و وحشی میدونن
و جلوی انتقاد به نیروی نظامیِ تعلل کننده رو میگیرن
نیروی نظامی رو منفعل و دستوپا بسته میخوان
چه داخل مرزها چه خارج مرزها
نیروی نظامیای باب میلشون هست که به زن مکشّفه دستهگل اهدا کنه و در مقابل جنایتهای رژیم صهیونیستی، در میادین شهر موکب دایر کنه و نماهنگ هیجانانگیز با صدای حسین طاهری پلی کنه
#موانع_محو_اسراییل
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
☘☘☘
🔸ترسوها جزء یاران امام زمان علیه السلام نیستند🔸
🔹نیروهایی که امام زمان علیه السلام دارند، نیروهای تارک امر به معروف و نهی از منکر نیستند. حضرت، نیروهای ترسو را نمیپذیرد. این همه مسائل که پیش میآید، برای غربال شدن و انتخاب نیروهای به دردبخور برای ایشان است. حضرت کسانی را لازم دارد که با هر منکَری مقابله کنند و هیچ منکری را توجیه نکنند. سیصد و سیزدهتایی که انتخاب میشوند کسانی هستند که هرجا وظیفه دیدهاند قاطع برخورد کردهاند. هر کس بترسد دیگر صلاحیت ندارد. این، سیرِ حرکتِ عالَم است.
آیتالله حائری شیرازی
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️شهید سیدحسن نصرالله:
ما به شهیدانمان نمیگوییم خداحافظ، بلکه میگوییم به امید دیدار
✌️وعده ما برای بیعت مجدد با رهبران مقاومت، در نمازجمعه تاریخی به امامت امامخامنهای
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
خدایا اکنون که قلب سید علی را با فراق عزیزترینها می آزمایی تا او بزرگترین پرچمی باشد که بشر را به سوی آخرین حجتت رهنمون شود؛ بر قلب او صلوات و سکینه خویش را روزافزون کن و او را تا ظهور حضرت مهدی با نهایت اقتدار و نفوذ کلمه برای جهانیان حفظ کن.
#جمعه_نصر
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
#جهادتبیین
🔸حجتالاسلام راجی: یکی از خطراتی که انقلابیون را تهدید میکند، "انقلابیِ دایورتی" است...
انقلابی دایورتی یعنی کسی که هر چه رهبری حکم میدهند، وظیفهی دیگران میداند
🔻رهبری حکم #جهاد_تبیین میدهد، وظیفه صداو سیما میداند.
🔻️رهبری حکم #جهاد_فرزندآوری میدهند، وظیفه مسئولین میداند.
🔻رهبری حکم #کمک_بهمردم_لبنان میدهند، وظیفه سپاه میداند
همهی اینها درست
قطعاً مسئولین در #درجه_اول اند و باید مورد #مطالبه قرار گیرند
اما آیا ما #هیچ وظیفهای نداریم؟
آیا وظیفهی ما در این جهاد این نیست که برای مردم تبیین کنیم که چرا باید به #محور_مقاومت کمک کرد؟
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف ژنرال مکنزی، فرمانده سابق سنتکام به قدرت نابودکننده ایران!
📌پایگاههای آمریکایی در منطقه در تیررس موشکهای بالستیک و پهپادهای ایران هستند که در صورت وقوع یک جنگ منطقهای این پایگاهها آماج حملات ایران قرار میگیرند و عملا بلااستفاده خواهند شد!
🍃«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
✨صندوق بینالمللی پول، شورش، این بار پاکستان...
1- «نئولیبرالیسم نظامی» مفهومی است که «عاطب احمد» در مقالهای که برای نشریه علمی Geoforum نوشته، برای تشریح اقتصاد سیاسی پاکستان به کار برده است. احمد استدلال میکند که ارتش پاکستان ضمن اینکه نوعی «سرمایهداری نظامی» را در این کشور ایجاد کرده، قدرت نظامی را برای اجرای اصلاحات نئولیبرالی نیز اهرم کرده است.
چند ماه پیش که خبر توافق جدید پاکستان و صندوق بینالمللی پول برای اخذ وام 7 میلیارد دلاری و اجرای بسته جدید اصلاحات نئولیبرالی منتشر شد، روزنامه دنیای اقتصاد که تریبون جریان سرمایهداری نئولیبرال در ایران به شمار میرود، طی گزارشی از این توافق با تیتر «زنگ اصلاحات اقتصاد همسایه» استقبال کرد و نوشت: «ارتش پاکستان از برنامه شهباز شریف حمایت میکند».
2- اهرمسازی نیروهای نظامی برای سرکوب معترضان به سیاستهای نئولیبرالی، یادآور این اظهارات مسعود روغنی زنجانی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت آقای هاشمی است که در خاطراتش میگوید: «من در مجلس استدلال کردم که اگر شما به دنبال اجرای یک سیاست مشخص (تعدیل) هستید، باید منتظر یک سری عواقب اجتماعی-سیاسی باشید و قادر به پرداخت هزینههای تصمیم خود هم باشید. مثلا دولت کره سیاستهای خود را به صورت علنی اعلام میکند و به شدت نیز پیگیری میکند، وقتی هم با واکنشهای کارگران و دانشجویان روبرو میشود، پلیس را برای سرکوب آنها به خیابانها میفرستد».
3- این است که اعتراض و سرکوب، تبدیل به بخش جداییناپذیر سیاستهای نئولیبرال شده و ایران و پاکستان و دیروز و امروز نمیشناسد. مهرماه 1402 صندوق بینالمللی پول گزارش مهمی با عنوان «ناآرامیهای اجتماعی و قیمت سوخت» منتشر کرد. این گزارش که 101 کشور در حال توسعه را در بازه زمانی 2001 تا 2020 مورد مطالعه قرار داده، نتیجهگیری کرده بود که افزایش قیمت سوخت، به ویژه در دورههایی که رکود اقتصادی وجود دارد، نوسان نرخ ارز بالاست، هزینههای دولت خصوصا در حوزه سلامت و آموزش پائین است و نابرابری در سطوح درآمدی مردم بالاست، موجب شورشهای ضددولتی شده است. با این وجود، افزایش قیمت سوخت تقریبا جزء لاینفک نسخههای اصلاحات اقتصادی بوده که IMF به کشورهای مختلف داده است؛ پاکستان نیز از این قاعده مستثنی نبوده، و حتی طبق مطالعات خود IMF، بدیهی بود که شورش رخ خواهد داد...
4- چندی پیش هفته نامه اکونومیست در گزارشی به «رویه شدن اعتراضات عمومی در کشورهایی که از IMF وام گرفتهاند» پرداخت و خبر داد که پاکستان برای انجام یک سری «اصلاحات دردناک» با IMF توافق کرده و لذا برای پیشگیری از اعتراضات، تجمعات در اسلام آباد را منع کرده است...
تابستان امسال دولت شهباز شریف در چارچوب بسته توافق شده با IMF افزایش قیمتها را آغاز کرد. روزنامه طلوع پاکستان امروز 15 مهر 1403 در گزارشی نوشته که افزایش قیمت انرژی، ضربه سختی به تولید وارد کرده است. این بسته «دردناک» اما محدود به افزایش قیمتها نیست. طبق گزارش تلویزیون DD India شهباز شریف در راستای سیاست «کوچک سازی دولت»، 150 هزار پرسنل خود را اخراج کرده، 6 وزارتخانه را تعطیل و دو وزارتخانه را نیز ادغام کرده است. تازه این آغاز راه است و اجرای برنامههای دردناک تداوم خواهد یافت. نئولیبرالیسم، ویروس دستساز سرمایهداری است که دولتها را آلوده میکند و آنها را از خادمان ملت، به عاملان سرمایهداری تبدیل میکند.
5- از امروز خیابان های پاکستان، صحنه شورش مردمی شده که کمرشان زیر فشار نسخههای IMF خم شده است. تظاهرکنندگان، هم آزادی «عمران خان» را مطالبه می کنند و هم به تورم معترضند. اما احتمالا در رسانههای لیبرال ایرانی، همچون ماجرای بنگلادش، قصه IMF سانسور خواهد شد.
6- چندی پیش به شوخی به یکی از دوستان گفتم «IMF تنها پزشکی است که به بیمار همراه نسخه، وام هم میدهد؛ و ایران تنها کشوری است که نسخه های IMF را بدون وام گرفته و اجرا کرده است».
این ایام جریان سرمایهداری نئولیبرال ایرانی، در کنار فشاری که برای افزایش نرخ ارز آورده و موفق هم شده، کمپینی نیز برای افزایش قیمت سوخت آغاز کرده است. تاکنون اعتراضات این حقیر به سیاستهای نئولیبرال، از باب آثار سوء این سیاستها روی سفره مردم بوده و همچنان این اعتراضات به قوت خود باقی است. اما این بار، در میانه درگیری تمام عیار با رژیم صهیونیستی، در شرایط وضع اسفناک اقتصادی مردم که نتیجه اجرای همین سیاستهاست، میخواهم به صراحت بگویم که هر کس سخن از گرانسازی میزند، در پی براندازی است؛ چه بخواهد، چه نخواهد؛ چه بداند، چه نداند. هرکس دلسوز نظام و انقلاب اسلامی است، در برابر این پروژه براندازی سکوت نکند. تمام!
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
⭕️⭕️ویژه⭕️⭕️
🔹آیت الله حائری شیرازی رضوان الله علیه🔹
🔸تا وقتی بانکها ربا میگیرند، نماز باران تاثیری ندارد🔸
«إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حتی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ.» (خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند. سورۀ رعد، آیۀ 11)
تا زمانی که انسان علت و سببِ سلب نعمتها را تغییر ندهد، محال است آن نعمت را خداوند به او برگرداند.
وقتی فکر میکنم در رابطه با «بانکها»، «خشکسالی» و «تبدیل باران به مصیبت» درمییابم که اینها، نتیجه رفتار ما با حکم رباست. ما بانکداری «بدون قرض» را بانکداری «بدون ربا» نامیدیم و این نوع بانکداری را، به خدا نسبت دادیم.
امام راحل به مسئولان بانکها فرموده بودند: «کاری کنید پول کار نکند، در اسلام پول کار نمیکند.» امام راحل، «کار کردن پول» را به «خدا» نسبت نداد بلکه به «ناچاری و بیچارگی» مربوط کرد.
شورای نگهبان نیز نه بدلیل «احکام اولیه» بلکه بدلیل ضرورت و اضطرار و «احکام ثانویه» قانون بانکداری را تأیید کرد.
وقتی دانشمندان و مردم باور کنند و بپذیرند، که بانکداری فعلی، بانکداری حلال است و خداوند این بانکداری را امضا کرده و این مسئله، از باب ضرورت و اضطرار نیست، معنایش اینست که ما با خدا «بدرفتاری» کردهایم و مصداق این آیهایم: «وَمَنْ یَکْسِبْ خَطِیئَهً أَوْ إِثْمًا ثُمَّ یَرْمِ بِهِ بَرِیئًا فَقَدِ احْتَمَلَ بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُبِینًا.»(کسی که خطا یا گناهی مرتکب شود، سپس بیگناهی را متهم سازد، بار بهتان و گناهِ آشکاری بر دوش گرفته است. سورۀ نساء، آیۀ 112)
خداوند مبرا است از اینکه «کار کردن پول» را امضا کرده باشد. گناه «بهتان زدن» به خداوند، بالاتر از اصل گناه [ربا] نباشد، کمتر نیست. در حال حاضر به ادعای بانکهای کشور، تورم یک رقمی و حداکثر 9 درصد است. چرا سود تسهیلات بانکی هجده درصد است؟ خواهند گفت که این 9 درصد اضافی، کارمزد است. اگر یک بازاری 9 درصد روی قرضی که به کسی میدهد سود بگیرد و بگوید کارمزد است، شما میگویید حکم خداست و حلال است؟ یا میگویید رباست؟ اگر این کار حلال است پس ربایی که حرام است چیست؟ پس آن یک درهم ربا دادن یا ربا گرفتن که آن گناه کذایی و بزرگ را دارد کدام است؟ (پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: یک درهم ربا نزد خداوند عزّوجلّ بدتر از هفتاد بار زنا با محارم در خانه خداست است. من لا یحضره الفقیه: جلد 4 صفحه 367)
جمهوری اسلامی و علماء عظیم الشان، محبوبان خداوند هستند ولی «إِنَّ اَللَّهَ یُحِبُّ اَلْعَبْدَ وَ یُبْغِضُ عَمَلَهُ.»(همانا خداوند بندهای را دوست اما کردار او را دشمن میدارد. خطبۀ 153 نهج البلاغه.)
خداوند دشمن میدارد کار کسی را که گرفتن کارمزد اینچنینی برای قرض را، حلال میکند. اگرچه حلال کننده از دوستان خدا باشد. خداوند نعمت خود را حبس میکند تا دوستان او آنچه مورد غضب اوست ترک کنند و محال است بدون ترک آن عمل ناشایست توسط دوستان، خداوند نعمت را آزاد کند. این قرآن کریم و این شما: «فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کَانَ غَفَّارًا یُرْسِلِ السَّمَاء عَلَیْکُم مِّدْرَارًا وَیُمْدِدْکُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِینَ وَیَجْعَل لَّکُمْ جَنَّاتٍ وَیَجْعَل لَّکُمْ أَنْهَارًا.»(به آنها گفتم: «از پروردگار خویش آمرزش بطلبید که او بسیار آمرزنده است. تا بارانهای پربرکت آسمان را پی در پی بر شما فرستد و شما را با اموال و فرزندان فراوان کمک کند و باغهای سرسبز و نهرهای جاری در اختیارتان قرار دهد! سورۀ نوح، آیۀ 10-12)
آیا همه خشکسالیها طبیعی، اقلیمی و جغرافیایی است؟ آیا این اتفاقات مربوط به تغییرات آب و هوایی جهانی است؟
آیا امکان ندارد دوستان خدا، مرتکب امری شوند که بارندگی بموقع و پر منفعت، کم شود و ضررهای بارندگی افزایش یابد؟ آیا امکان ندارد دوستان خدا امری که برای خداوند عظیم است جدی نگیرند و خدا بر آنها نپسندد که در غفلت بمانند و برای رفع غفلت ایشان، نعمت باران را حبس کند و یا با خسارت همراه نماید؟
اگر چنین احتمالی ولو به احتمال ضعیف ممکن باشد، بدلیل عظمت محتمل باید جدی گرفته شود و به قول بعضی بزرگان متاسفانه جدی گرفته نشده است.
اگر حبس نعمت و نازل نشدن نعمت و یا همراه شدن نعمت با مصیبت، بدلیل سهل انگاری در مسئلۀ عظیمی که عظیمتر از آن قابل تصور نیست باشد، تا هر زمان آن سهل انگاری تغییر نکند، حبس نعمت نیز تغییر نخواهد کرد.
نماز باران هم در چنین مواردی مؤثر نیست چون نماز باران، تغییر نیست. «إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حتی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ.»(خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند. سورۀ رعد، آیۀ 11)
والسلام
محی الدین حائری شیرازی
۲۹ آبان، ۱۳۹۵
#نماز_باران
#تاثیر_ربا
#خشکسالی
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72