👈عوامل و بازیگران جنگ شناختی
بازیگران جنگ شناختی در سه سطح قابل احصا هستند؛
✅اول نظام سلطه به سرکردگی آمریکا به عنوان کارگزار و سرمایهگذار اصلی،
✅دوم معاندان نظام مانند سلطنتطلبان، منافقین، برخی کشورهای متخاصم منطقهای بویژه عربستان سعودی و... که از طرف نظام سلطه به آنها مأموریتهای نیابتی واگذار شده و به عبارتی، اجرای راهبردهای موردنظر نظام سلطه برای بنبستنمایی در ایران را برعهده دارند.
✅لایهی سوم بازیگران جنگ شناختی که قاعدهی هرم آن محسوب میشود، همانا یک جریان خزنده فکری - فرهنگی در برخی رسانهها و مطبوعات کشور و همچنین در میان برخی دانشگاهیان و روشنفکران است که اصطلاحاً در راستای «بینالمللی و یا جهانی کردن» ایران و درواقع، به منظور هماهنگسازی روندها و سیاستهای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشور با جریانهای بینالمللی تلاش میکنند و در این زمینه، حتی تطهیر رژیم شاه و تغییر باور به گذشته را به طور جدی مدنظر دارند.
👈درواقع، در حالی که لایهی اول؛ یعنی نظام سلطه، سیاستگذار و بازیگرِ راهبردی این جنگ است، دو لایهی دیگر در حکم کارپرداز و «آلت فعل» آن عمل میکنند.
💢نکتهی مهم اینکه در لایهی سوم اشخاصي ديده ميشوند که نه مزدور رسمي دشمن هستند و نه در زمره اپوزيسيون برانداز نظام قرار دارند، اما همانگونه ميانديشند که دشمن ميخواهد.
اين افراد را نيز ميتوان در سه دسته جاي داد؛
✅دسته اول کساني هستند که به بزرگنمايي قدرت دشمن میپردازند و درواقع، مبلغ فکري و سياسي ناتواني در برابر غرب و بویژه آمریکا هستند.
✅ در دسته دوم کساني قرار دارند که با شناخت خود از غرب و آمريکا، باور به مقابله در برابر آنها را از دست داده و يا نسبت به عواقب اين راه بيمناک هستند. اين افراد خود را به ظاهر دلسوز ايران و ملت دانسته اما در تشخيص راه به دليل ترسي که در دل دارند، دچار اشتباه شده و يا با معادله هزينه و فايده، قائل به هزينه بالاي ايستادگي و مقاومت و در مقابل هزينه اندک عقبنشيني و تعامل ميباشند.
✅دسته سوم افرادي هستند که بعضاً سابقه انقلابي نيز داشته و به مرور زمان، با استحاله فکري تغيير رويه داده و به جاي استکبارستيزي، آمريکا ستايي را پيشه کردهاند. اگرچه نميتوان تاثير دو گروه قبلي بر استحاله اين گروه را ناديده گرفت، اما ترجيح منافع شخصي و گروهي بر منافع ملي، بزرگترين دليل آنها براي عبور از نظام و همسويي با بيگانگان ميباشد. مشکل اساسي اين عده آن است که حقانيت راه نظام را باور داشته اما موفقيت آن در پیگیری را باور ندارند.
📝 سخنرانی سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن به مناسبت هشتمین سالگرد تجاوز ائتلاف سعودی
🍃🌹🍃
🔻 تعداد عملیاتی که ارتش و کمیتههای مردمی یمن علیه دشمن به انجام رسانده ۶ هزار ۶٨١ عملیات بوده و تعداد ۶ هزار و ٢٠۶ حمله دشمن پیگیری شده است.
🔸 ائتلاف دشمن گاهی مدعی میشود که موشکهای ارتش یمن ایرانی هستند و این بسیار سخت است که بپذیرند این موشکها یمنی هستند.
🔹 برخلاف ادعای سعودیها؛ موشکهایمان نه ایرانی بلکه یمنی هستند
🔸 ساخت موشک در یمن ابتدا از موشک "صرخه" آغاز شد و سپس به موشکهای "ذوالفقار"، "قدس٢" و "برکان٢" رسید.
🔹 صنعت تولید پهپاد از صفر آغاز شده و هم اکنون تولید و ساخت آن کماکان ادامه دارد.
🔺 ما در ساخت توپخانه موفقیتهای زیادی داشتهایم و به مرحله خودکفایی رسیدهایم.
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
⭕️ شتاب تقاضای روسها برای واردات کالا از ایران روز به روز بیشتر میشود/ دشمنان تولید و واردکنندگان موج روسیه هراسی در جامعه ایجاد میکنند
*جلیل جلالیفر عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه:
🔻در روزهای اخیر با وجود تعطیلات نوروزی جلسات فشردهای را در خصوص صادرات به روسیه در سازمان توسعه تجارت برگزار کردیم.
🔻سیل تقاضا از سوی روسیه برای واردات کالاهای ایرانی در هفتههای اخیر آغاز شده به شکلی که در حوزههای مانند مصالح ساختمانی، یراق آلات، دکوراسیون، دستگیره، قفل و... روسها به شدت خواهان واردات کالا از ایران هستند.
🔻در کنار این اقلام، کالاهای کشاورزی ایران هم همچنان مورد توجه روسهاست و آنها برای تهیه این کالاها از ایران اشتیاق نشان میدهند.
🔻در حوزه محصولات پلیمری، پلاستیکی، مواد دارویی و مشتقات پتروشیمی خیلی از کالاهای مورد استفاده در روسیه از اروپا تامین میشد که حالا آنها خواهان تامین این کالاها از ایران هستند.
🔻به عقیده من امسال برای صادرات به روسیه بسیاری از کارخانهها افزایش ظرفیت خواهند داد و چند شیفته کار میکنند.
🔻با وجود این افزایش تولید تاثیر افزایش ۵۷ درصدی مزد هم در کارخانهها و واحدهای تولیدی کمتر حس میشود و بسیاری از دلالان و وارد کنندگان تلاش میکنند با موج روسیه هراسی جلوی افزایش تولید در کشور را طی سال آینده بگیرند./ نود اقتصادی
هوالحکیم
⁉️چرا اقتصاد؟
🔺سالهاست؛ رهبر معظم انقلاب سخنرانیِ مهم خویش در ابتدای هر سال را به مباحث اقتصادی البته با پردازشِ ابعاد مختلفِ خروج از چالشهای این عرصه اختصاص دادهاست. پرسش این است که چرا رهبر یک انقلابِ فکری-فرهنگی با صبغهی معنوی، اینقدر بر این مولفهی مادی تاکید دارند و چرا از بُعدی از ابعاد کشور سخن به میان میآورند که به نوعی پاشنه آشیل نظام بوده و هست؟
🔻در پاسخ به این سئوالات نکات زیر را میتوان مطرح نمود:
🔹نکتهی اول اینکه؛ اقتصاد، بُعدِ مملموس، عینی و قابلِ حسّ یک تمدن و فرهنگ در افزایش اعتبارِ نظام و اعتمادِ مردم به حاکمیت است که جای پرداختن، تدقیق و تامل دارد؛ چرا که مردم در این زمینه گلهمند و تحت فشارند و دشمنانِ موجودیت کشور نیز به دنبال استفاده از این فشار اقتصادی در مسیر تشویشِ ذهنی، تهییجِ روانی و نهایتا فشار عملی با پروژه ایجاد اغتشاش و بحرانسازی اند.
🔸نکتهی دوم اینکه؛ یکی از شاخصهای حکمرانی اسلامی، صداقت و صراحتِ مسئولین با مردم بر قاعدهی امانت در بیان نقاط قوت و ضعف در کنار هم است تا با فهرستِ داشتهها، بارقهی امید در دلها ایجاد نموده و با مرورِ نداشتهها راه رسیدن به آنها را با تکیه بر تجربهی موفق در دیگر عرصهها بپیماییم.
🔹نکته سوم اینکه؛ طرحِ مشکل توسط رهبر معظم انقلاب در قالبِ دردِ دل کردن و نمک بر زخم پاشیدن نیست؛ بلکه ایشان با بیانِ عمیقِ مساله یعنی "چرایی ها و چگونگی ها" و خروج از بیانِ صرف مشکلات، راه برون رفت از شرایط را در سطح راهبردی و کلان یعنی ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی تا سطح تاکتیک یعنی تاکید بر رونق تولید با تکیه بر ایجاد اشتغال و بهره گیری از اقتصادِ دانش بنیان در مسیر بهرهوری (استفاده حداکثری از منابع و ظرفیتها در جهت با لابردن کیفیت وکاهش هزینه) و سطح خُرد یعنی سبک زندگی در مصرف و وجدان کاری و... ارایه مینمایند.
🔚 بنابراین؛ در گام دوم انقلاب باید با تکیه بر انباشتِ تجاربِ موفق در عرصههای مختلفِ علمی- فناوری در چلهی اول انقلاب، رویکردِ صحیح تدبیرِ اقتصاد کشور را تعیین، تبیین و تثبیت نموده و با عبور از چالشهای داخلیِ اقتصادی (عدم بهره وری، رقابتی نبودن، واردات بی رویه و قاچاق انبوه، مصرف گرایی، نظام پولی و بانکی غیر مولد، تعاملات متکثر با جهان از جمله رابطه موثر با جهان اطراف و همسایه و....) چالشِ بیرونی تحریم و فشار ظالمانهی اقتصادی را بیاثر کرد و کشور را از این وصلهی ناجور یعنی وضعیت نامناسب اقتصادی که خروجیِ نگاهِ غیر انقلابی و بروننگر است، مبرا نماییم... ان شاءالله
✍️جواد خسروی
#مشارکت_حداکثری (در اقتصاد، فرهنگ ، سیاست و ....)
#ثامن
#آذربایجان غربی
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
✅یا محول الحول والاحوال(۶)
وَ أَنْزَلْنا مِنَ السَّماءِ ماءً بِقَدَرٍ فَأَسْكَنَّاهُ فِي الْأَرْضِ وَ إِنَّا عَلى ذَهابٍ بِهِ لَقادِرُونَ «18»
و از آسمان، آبى به اندازهى (معين) فرو فرستاديم، و آن را در زمين جاى داديم و همانا ما بر بردن آن قادريم.
پیام ها
1️⃣- قدرت خداوند، در دادن و گرفتن نعمتها يكسان است. «أَنْزَلْنا- ذَهابٍ»
2️⃣- قطرههاى باران، حساب و كتاب دارد. «بِقَدَرٍ» (باران يك پديدهى طبيعى بىهدف و بىحساب نيست).
3️⃣- ذخيره سازى آب از الطاف الهى ونشانهى غافل نبودن از خلق است. وَ ما كُنَّا عَنِ الْخَلْقِ غافِلِينَ وَ أَنْزَلْنا ... فَأَسْكَنَّاهُ
4️⃣- فكر نكنيم نعمتها هميشگى است. «عَلى ذَهابٍ بِهِ لَقادِرُونَ
♨️بهادری جهرمی: افزایش حجم سفرهای نوروزی امیدبخش بازگشت رونق به اقتصاد گردشگری است
سخنگوی دولت:
🔹در سالهای اخیر به دلیل بحران کرونا، کسب و کارهای گردشگری تعطیل شده بود. مشاغل خرد صدمه دیدند
🔹این افزایش آمار سفر، شیرینی بازگشت رونق را به وجود میآورد و امید به تحقق رشد اقتصادی پیشبینی شده در بودجه را تقویت میکند.
🔹اینکه فروش بلیتهای سفر در پنج روز اول سال رکورد زد، موید آغاز چرخه اقتصادی در حوزه گردشگری است که امید است همان «بهار» سال نکوی شروع رونق در زندگی مردم باشد.
📝#صرفا_جهت_اطلاع | کامل سخنان وزیر خارجه پیرامون #سپاه
🍃🌹🍃
🔻 امیر عبداللهیان: موضوع خارج کردن لیست اشخاص حقیقی و حقوقی از لیست قرمز و از لیست تحریمهای یکجانبه آمریکاییها، یکی از موضوعات اصلی ما در مذاکرات است. برخی از هلدینگ ها و مؤسسات حکومتی ما قرار دارد و یکی از موضوعات هم سپاه پاسداران است.
🔸امیرعبداللهیان افزود: در موضوع سپاه پاسداران آن چیزی که مهم است اینکه باید جایگاه و نقش سپاه، به عنوان نقش امنیتی و دفاعی ما مورد توجه قرار بگیرد.
🔹وی ادامه داد: مقامات ارشد #سپاه همواره به ما یادآوری میکنند در راستای منافع ملی کشور، هرچه لازم است انجام بدهید و موضوع سپاه پاسداران را در اولویت خود قرار ندهید و این ازخودگذشتگی سپاه پاسداران است اما بالاخره سپاه از مجموعههای اصلی کشور است و زمانی که میگوییم که سپاه یعنی #حاجقاسم سلیمانی و علیرغم اجازه مقامات سپاه، اما این موضوع از موضوعات اصلی ما است.
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
♦️بایدن: پوتین نباید در قدرت بماند
🔹رئیسجمهور آمریکا خواستار عزل رئیسجمهور روسیه از قدرت شده و گفته «به خاطر خداوند، این مرد نمیتواند در قدرت باقی بماند. او قصاب است.»
🔹اما دقایقی بعد سخنگوی کاخ سفید با عقبنشینی از اظهارات او گفت که بایدن خواستار تغییر نظام در روسیه نشده است.
📝#یادداشت_کوتاه | یمن در ایستگاه آخر؟!
🍃🌹🍃
🔻سال ۱۴۰۱ شکست آلسعود در یمن نهایی میگردد و بینی این رژیم تروریست پرور تکفیری به خاک مالیده میشود.
🔹اولین مرحله جنگ آلسعود علیه یمن، بمباران بیوقفه زیر ساختهای این کشور بود. حکام سعودی گمان میکردند با انهدام زیر ساختها و میانجیگری دیپلماتیک، فاتح سیاسی جنگ میشوند و با پیروزی بدست آمده، انتقال قدرت به نسل دوم شاهزادگان آلسعود نیز انجام میشود. سعودیها پس از شکست در مرحله اول، جنگ داخلی و پیادهسازی مدل لیبی در یمن را در دستور کار قرار دادند که در مرحله دوم نیز با هوشمندی انصارالله شکست خوردند.
🔸آلسعود در مرحله سوم با ایجاد ائتلاف استیجاری و همکاری تروریستهای تکفیری، تجاوز زمینی را آغاز کرد. انصارالله با مقاومت و دفاع مقدس، ماشین جنگی متجاوزین و تروریستها را متوقف کرد. پایان صبر استراتژیک انصارالله و آغاز تهاجم یمنیها با سلاحهای راهبردی، مرحله چهارم جنگ را رقم زد. در این مرحله انصارالله موفق شد موازنه استراتژیک در جنگ را به نفع خود تغییر دهد. انصارالله در مرحله چهارم با پیروزی بر روی زمین و گسترش جنگ به عمق راهبردی عربستان و امارات، عملا دست برتر یمن را به نمایش گذارد.
🔹اکنون در سال هشتم، جنگ یمن به مرحله پنجم و نهایی رسیده است. در این مرحله انصارالله با بهرهگیری از سلاحهای بسیار پیشرفته موفق به ایجاد معادله جدید بازدارندگی شده و جنگ را ترکیبی کرده است. در جنگ ترکیبی انصارالله، عمق راهبردی و تاسیسات حیاتی و حساس سعودی و امارات مورد هدف قرار میگیرد. در این مرحله، یمنیها #میدان و #دیپلماسی را به هم پیوند زده و تبعات جنگ را به منافع حیاتی محور عبری-عربی-غربی رسانده است.
🔺با این تفاسیر جنگ به ایستگاه آخر خود رسیده است. آمریکا و اروپا برای حفاظت از منافع حیاتی خود و امنیت شریان انتقال انرژی، بنسلمان را مجبور به توقف جنگ و پذیرش شکست میسازند. این مهم سرآغاز تغییرات سیاسی در محیط داخلی عربستان و جنگ قدرت در دربار آل سعود خواهد شد. عربستان به سقوط آلسعود نزدیکتر شده است.
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی