eitaa logo
یاران1290
44 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
5.1هزار ویدیو
18 فایل
خدایا  هر كس تو را شناخت، عاشقت شد و هر كس عاشقت شد، دست از همه چيز شسته و به سوي تو مي‌شتابد شهید ابراهیم هادی
مشاهده در ایتا
دانلود
ولی اگر خانم بی حجاب یا بدحجاب ،بیاد و از پوشش چند درجه بهتر نسبت به پوشش خودش استفاده کنه، مثلا بیاد همین مانتو عبایی رو بپوشه این صعود و پیشرفت محسوب میشه👌 و چه بسا کم کم به سمت چادر هم بره چون در مسیر پیشرفت و رضای خدا حرکت کرده
👇
ممکنه یکی بگه آخه چادری هایی هم هستن آرایش دارن،یا چادرشون جلب توجه می‌کنه یا مثلا بداخلاق هستند یا....🤔 این دلیل میشه پس یک مانتویی بااخلاق باشیم بدون آرایش و بگیم پس این جور بهتره؟!!!🤭 خب! چرا ما یک چادری بدون آرایش و بااخلاق نباشیم؟
👇
چندسال پیش کی فکرش رو میکرد یه دختر مذهبی از لباس پوشیدنش‌ و قر و فر دادن و بدن‌نمایی خودش ویدئو درست کنه و بذاره؟ چند سال طول کشید تا قبح‌زدایی شد.. همینطوری پیش بریم چندسال بعد هم از خیلی مسائل دیگه و خط قرمزها رد میشن که اسلام جلوش ایستاده! یه روزی هم از روی اسلام رد میشن.
👇
این روزها شبهاتی مطرح میشه تا چادر رو کمرنگ کنن!😒 مثلا بگن بعضی بلاگرهای مثلا مذهبی،که حضرت زهرا هم چادر نداشته! و مانتو عبایی داشته... در واقع بگن که برترین زن عالم،پوشش کمتری از زنان عادی جامعه داشته! که این یعنی توهین به ساحت حضرت زهرا سلام الله علیها بریم در اثبات چادر مادرمان زهرا و مشکی بودن چادر ،فیلم و متنی ببینیم و نشر بدیم:
👇
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در اثبات چادر حضرت زهرا و مشکی بودن چادر: در کتاب عون المعبود، شرح سنن ابی داود در توضیح قضیه‌ی یاد شده، آمده است: «چون پوشش‎هایی که زنان انصار به عنوان جلابیب از آن استفاده کرده بودند، دارای رنگ مشکی بوده است، آنان به کلاغ که رنگ آن مشکی است تشبیه شده‎اند» علاوه بر شاهد تاریخی مذکور، که سکوت پیامبر(ص) در مقابل رنگ مشکی پوشش زنان انصار، نیز دلیل بر تقریر و تأیید آن است، شواهد لغوی فراوانی نیز برای اثبات این مدعا وجود دارد که اساساً در ریشه‎ی لغوی «جلباب» رنگ مشکی اخذ شده است؛ زیرا جلباب در لغت از ریشه‌ی «جُلب» است و یکی از معانی جُلب در بسیاری از کتاب‎های لغوی معتبر، تیرگی و سیاهی است.مثلاً «جُلب اللیل» به معنای سیاهی شب آمده است. ابن منظور، صاحب کتاب لغت معتبر لسان العرب، پس از نقل شعری که بخشی از آن «و جُلب اللیل یطرده النهار» است تصریح نموده که گوینده‌ی شعر از جُلب، سواد و سیاهی را اراده کرده است. جلباب به پوشش گسترده‎ی مشکی که زن روی لباس‎های دیگر می‎پوشد معنا شده است. منابع: وسایل الشیعه، شیخ حر عاملی، ج ۳، ص ۳۸۶ سنن ابی داود، ج ۲، ص ۱۸۲ عون المعبود، شرح سنن ابی داود، ج ۱۱، ص ۱۵۹ لسان العرب،ذیل ریشه جلب ┄┅─═◈═─┅┄⁣𑁍┄┅─═◈═─ 🪴▣⃢🪵@dr_arefe_dehghani
👇
در ادامه باید گفت: این فیلم روایت موثقی از چادر بودن پوشش حضرت زهراست برای اثبات به اندک افرادی که تصمیم دارن بگن مانتو عربی میپوشید ایشون🤦یعنی پوشش حضرت زهرا(که برترین زن عالم هستن) رو پایینتر از زنان دیگر،میخوان جلوه بدهند!!!
👇