🔻جهانپور: شاید در بدبینانه ترین حالت ۱۵ درصد جمعیت کشور به کرونا مبتلا شوند
سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹هر روشی که برای درمان کرونا در دنیا در حال مطالعه بوده، در ایران نیز در حال مطالعه است.
🔹همچنان امیدها این است ظرف ۹ ماه تا یک سال و نیم آینده واکسن کرونا تولید شود.
🔹ایمنی گله ای مقابله با کرونا نداریم.
🔹شاید در بدبینانه ترین حالت ۱۵ درصد جمعیت کشور به کرونا مبتلا شوند.
🔹اگر کرونا تا پایان پاییز مهار نشود باید میزبان آن به همراه آنفلوانزا در فصول سرد سال باشیم.
🔹در ۴ یا ۵ استان در روزهای اخیر با روند افزایشی رو به رو بودیم و در دیگر استانها به ثبات نسبی رسیده ایم.
🔹امیدواریم ظرف هفته های آتی به مسیر مهار نسبی و کنترل بیماری نزدیک شویم.
✅ @Rajanews
⭕️حُکم فقهی و دینی!
♦️آیتالله علویگرگانی: چون این وام به عنوان بهبود وضعیت معیشتی مردم می باشد لذا در قالب عقود مضاربه و مشارکت و وکالت قرار نمی گیرد لذا دریافت سود ۱۲ درصد از این وام شرعا جایز نیست.
🔹باتوجه به مطالبات اخیر مردم بخاطر اخذِ سود غیرقانونی و غیر حقوقی دولت، حُکم فقهی و دینی این وام هم صادر شد؛ حالا باید دید که آیا باز هم دولت روی حرفِ خود پافشاری میکند یا خیر.
🔴 وضعیت تاریک و شوم اقتصاد جهانی
🔻 «شوم و تاریک»، عبارتی است که نشریه اکونومیست برای توصیف وضعیت رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ استفاده میکند؛ وضعیتی محنتبار که تمام کشورهای جهان را درگیر کرده است.
🔹تا پیش از شیوع ویروس کرونا، نشانههایی از پایان جنگ تجاری چین و آمریکا وجود داشت. صندوق بینالمللی پول گزارش داده بود که در صورت حل تنشهای سیاسی، اقتصاد وضعیت خوبی پیشرو خواهد داشت. اما حالا، همهچیز زیر سایه همهگیری کرونا قرار گرفته است.
🔹پیشبینی اکونومیست نشان میدهد که حتی در بهترین حالت، همه نسبت به رشد اقتصادی بدبین هستند. در حد بالا، رشد اقتصادی در تمام جهان نزدیک به صفر خواهد بود.
🔹اما در حد پایین؛ منطقه یورو رشد منفی ۹ درصد، انگلستان منفی ۸ درصد، ایالات متحده آمریکا منفی ۷.۵ درصد و ژاپن، منفی ۴.۵ درصد خواهند داشت.
🔹جالب آنکه چین که منشا ویروس کرونا بود، در بهترین شرایط نسبت به دیگران قرار دارد. رشد اقتصادی چین در سناریوی بد، منفی ۳ درصد خواهد بود، در سناریوی متوسط ۳ درصد و در بهترین حالت، ۶ درصد رشد خواهد کرد.
🌻سلام عليكم و رحمةالله و بركاته
🍀بسم الله الرحمن الرحيم
🌺اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم
☀صبح روز سه شنبه به خير و بصیرت
ذكر روز سه شنبه : صد مرتبه
💐 يا ارحم الراحمين 💐
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
یارب آن مه راکه خواهم زدقضا درکوی او
آن قدر ذوق تماشا ده که بینم روی او...
در قیامت کز زمین خیزند سربازان عشق
صد قیامت بیش خیزد از زمین کوی او...
فتنهها بر پا کند کز پا نشیند روز حشر
در میان خلق محشر چشم عاشق جوی او...
چین ابرویش ز درگه بیشتر نگذاردم
شاه حسنش را همانا حاجب است ابروی او...
میشود نسرینش از خشم نهانی ارغوان
تا دگر بهر که آتش میفروزد خوی او...
زخم ما ممتاز کی گردد اگر تیرش کند
رخنه در هر دل به قدر قوت بازوی او...
ساکنان خلد بر اهل زمین حسرت برند
گر برد باد زمین پیما به جنت بوی او...
نرگس حاضر جوابش میدهد در ره جواب
قاصدی را کز اشارت میفرستم سوی او...
گوش سازد محتشم چشم اشارت فهم را
لب بجنبش چون در آرد چشم مضمون گوی او...
"محتشم کاشانی"
السلام علیک یا صاحب العصر والزمان (عج) .@
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔴 هشتک #مرگبرآمریکا در خود آمریکا ترند توییتر شد.
🔹 افزایش بی سابقه مرگ و میر مردم فقیر در آمریکا به دنبال بی توجهی مقامات این کشور نسبت به شیوع #کرونا و بروز مشکلات اقتصادی بی سابقه در آمریکا خشم مردم را برانگیخته است.
🔹 مردم آمریکا معتقد هستند ترامپ که در نخستین روزهای مبارزه دنیا با کرونا در اقداماتی عجیب با سایر مردم دست داده و روبوسی می کرد و حتی استفاده از ماسک را به تمسخر می کشید با عادی و ساده جلوه دادن این بیماری باعث افزایش شیوع کرونا در آمریکا شده است.
🔹 خشم مردم نسبت به سیاست های پیش روی دولت آمریکا برای مقابله با این بیماری باعث واکنش های متعددی از سوی مردم آمریکا شد تا جایی که کاربران توییتر در آمریکا هشتگ death to america را ترند کردند.
🔹 در ذیل این هشتک بیش از ۳۹ هزار توییت کار شده است که این هشتک را به دومین ترند توییتر در آمریکا تبدیل کرده است.
#هرچه_فریاد_دارید_برسر_آمریکا_بکشید
#مرگ_برآمریکا
#death_to_America
🔺حقوق ۵۳ میلیون تومانی ماهیانه یک مدیر در سال ۹۷!
🔹رئیس دیوان محاسبات کل کشور: در بررسی حقوقهای نجومی در سال ۹۷ و بعد از بررسی دیوان محاسبات مشخص شد که یکی از مدیران دولتی ۵۳ میلیون تومان حقوق ماهیانه دریافت کرده که بالاترین نجومی بگیر بوده است.
▪️ضعف قانون یعنی اینکه بیش از 70 نماینده مجلس به دلایل مختلف ازجمله مسائل مالی ردصلاحیت شدند اما هنوز دادگاهی برای این نمایندگان برگزار نشده و آنها همچنان در روند قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون حضور دارند!
💬 محمدامین میرزایی
🌐
🔴نبود جاده معضل اصلی بخش شهیون دزفول است
🔸بخشدار شهیون دزفول گفت: بخش شهیون دزفول بالای ۶۳ درصد کل وسعت شهرستان دزفول را شامل میشود که نبود جاده روستایی یکی از مهمترین معضلات اهالی این بخش است.
🔹ولی فرازمنش افزود: کارهای زیادی در این بخش انجام و جادههای زیادی ترمیم شده است ولی جادههای عشایری نیاز به بهسازی و آسفالت دارند که اداره راهداری و دیگر ادارات باید با جذب اعتبارات در راستای رفع مشکلات گام بردارند.
🔹وی با اشاره به اجرای افزون بر ۸۰ درصد طرحهای بخش شهیون دزفول افزود: جمعیت این بخش ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر است که طرحهای آب، برق و بهداشتی زیادی برای این بخش اجرا شده ولی نیازمند توجه بیشتری است.
🔹بخشدار شهیون دزفول با بیان اینکه حدود ۲۳ واحد مرغداری در این بخش فعال است که سهم بسزایی در رونق تولید دارند، گفت: حدود پنج هزار هکتار کشت دیم نیز انجام شده که با وجود بارندگیهای امسال شاهد تولیدات کشاورزی خوبی در منطقه خواهیم بود.
🌐ندای دزفول
ایتا
🆔https://eitaa.com/nedayedezfoul
سروش
🆔http://sapp.ir/nedayedezfoul
تلگرام
🆔https://t.me/joinchat/AAAAAEJAMoExI2ssYQF3oA
واتس آپ
🆔https://chat.whatsapp.com/FbLDlSaZ3bt0GGBkudLKUJ
💎متن کامل نامه رئیس فرهنگستان علوم پزشکی به مراجع معظم تقلید و مسؤولین
📝 روزهداری در بحران ویروس کرونا
📌 روزهداری ماه مبارک رمضان یکی از ارکان پنجگانه اسلام است که با قصد قربت و بندگی آفریدگار برای تکامل انسان، فریضه واجب برای تمام مسلمانان است. در سال جاری علاوه بر بیماران و مسافرینی که از روزهداری معذورند، با توجه به بحران ویروس کرونا موضوعات خاصی در مورد سلامت انسان در روزهداری ماه مبارک رمضان مطرح می شوند که پرداختن به آنها برای امت اسلامی کشور عزیزمان ضروری است.
🔻 لازم بذکر است تبعیت محض از توصیههای ستاد مبارزه با بیماری کرونا لازم و ضروری است. پزشکان متفقالقول هستند که نخوردن غذا بطور متناوب مانند روزهداری اسلامی نه تنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخهای التهابی زیانبار و بهبود واکنش بدن در موارد استرس میشود.
🔹 لذا کلیه افراد سالم کمتر از ۶۵ سال با رعایت موارد زیر میتوانند روزه بگیرند:
1⃣ رعایت کلیه توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مانند رعایت فاصله های اجتماعی، شستشوی مکرر دست ها، پرهیز از نزدیک شدن به بیماران کرونایی
2⃣ نوشیدن ۸ تا ۱۰ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر
3⃣ استفاده از نبولایزر و یا جوشاندن آب در ظروف در باز به منظور مرطوب نگه داشتن نسبی محیط منزل
4⃣ کاهش مصرف چای و قهوه و مواد شیرین و افزایش مصرف سبزیجات و میوه جات در فاصله افطار تا سحر
5⃣ پرهیز از محیطهای گرم و خشک
🔹 سالمندان بیش از ۶۵ سال:
در افراد سالمند (۶۵ سال و بیشتر)، عوامل مساعدکننده به ابتلا به بیماری کرونا به ویژه دیابت قندی، افزایش فشار خون، چاقی مفرط، بیماری های قلبی – عروقی، سرطان و بیماری های مزمن ریوی شایع میباشند و درصد قابل توجهی از سالمندان به علت کمی مراقبتهای سلامت، از وجود این بیماری ها در خود بیاطلاعند.
🔹 مبتلایان به بیماری زمینهای:
از طرف دیگر براساس شناخت کنونی ما از ویروس کرونا به نظر میآید که افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای نظیر فشار خون بالا، بیماری قلبی، سرطان و یا دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلای شدید به این ویروس هستند.
👈🏻 نظر به اینکه در افراد مسن ابتلا به این ویروس ممکن است باعث نوع شدید بیماری شود، لذا با احتمال ضرر برای آنها توصیه میشود در صورتی که دسترسی به پزشک ندارند علاوه بر رعایت توصیههای بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، آنهایی که مطمئن نیستند روزه برای آنها ضرر ندارد، احتیاطا از انجام این فریضه الهی پرهیز نموده و آن را پس از اطمینان از اتمام همهگیری این بیماری قضا نمایند، مگر این که با نظر پزشک متخصص اطمینان از بی ضرر بودن روزه برای آنها حاصل شود.
👈🏻 افراد دچار لاغری بسیار شدید و چاقی مفرط نیز در فاصلهگذاریها و رعایت توصیههای بهداشتی احتیاط بیشتری نمایند. بیماری دیابت عامل مساعد کننده عمده برای ابتلا به ویروس کرونا است و لذا توصیه میشود فقط آن گروه از بیماران دیابتی اقدام به روزهداری نمایند که سن کمتر از ۶۵ سال داشته و تحت درمان و مراقبت نزدیک پزشک باشند (با رژیم غذایی یا متفورمین، آکاربوز، گلوتاژن و گروه گلیپتین ها (مهارکننده های DDP-4) بوده، قند ناشنای آنها کمتر از ۱۴۰ میلی گرم در دسی لیتر و یا هموگلوبین A1c کمتر از ۷ دارند)، آموزشپذیر و متعهد به پایش منظم قند خون هستند و اصول حفاظتی و پیشگیری توصیهشده ستاد بحران کرونای کشوری را به دقت رعایت مینمایند.
🔹 مبتلایان به فشار خون:
بیماران دچار فشار خون در صورت روزه بگیرند که فشار آنها در کنترل مطلوب یعنی فشار بالا (سیستولیک) کمتر از ۱۴۰ میلی متر جیوه و فشار پایین (دیاستولیک) کمتر از ۸۰ میلی متر جیوه باشند.
🔹 بیماران پیوند اعضا:
بیمارانی که پیوند اعضاء شدهاند، نباید روزه بگیرند، روزهگرفتن برای بیماران پیوند قرنیه بلامانع است.
🔹 دیگر بیمارانی که بیماری زمینهای ندارند:
در بیمارانی که مبتلا به سایر بیماریها هستند و قبلا روزه برای آنها منعی نداشته است، روزهداری در شرایط بحران ویروس کرونا متفاوت از سال های دیگر نیست و در موارد خاص با نظر پزشک متخص اقدام نمایند.
🔹 بهبودیافتگان از کرونا:
در مورد بیمارانی که مبتلا به ویروس شده و بهبود یافتهاند، توصیه میشود حداقل تا ۶ هفته اقدام به روزهداری نکنند.