✌️یک #مرد_تنها به یک نسل، هویت، شخصیت، نیرو و اراده بخشید
💠 میرزا كوچك، مرد تنهایي بود كه به دو قدرت بزرگ آن روز دنیا - یعني روسها و انگلیسیها - یك «نه»ي بزرگ گفت. نه با روسها ساخت، نه با انگلیسیها. هم با انگلیسیها جنگید، هم با قزّاقهاي روس جنگید، هم با لشكر رضاخاني.
او از همت و اراده و شخصیت و هویّت خود خرج كرد، براي اینكه به یك نسل هویّت و شخصیت و نیرو و اراده ببخشد.
📢 #امام_خامنه_ای (دیدار با جوانان و فرهنگیان گیلان در مصلّاي رشت ـ ۸۰/۲/۱۲)
🗓 ۱۱ آذر : سالروز شهادت #میرزا_کوچک_خان_جنگلی
🔖 @Yaran_info
🌸 میلاد باسعادت ابا المهدی، #امام_حسن_عسکری علیه السلام مبارک باد.
💠 قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری (علیه السلام) : مَنْ تَواضَعَ فِی الدُّنْیا لاِخْوانِهِ فَهُوَ عِنْدَ اللهِ مِنْ الصِدّیقینَ، وَمِنْ شیعَهِ علی بْنِ أبی طالِب (علیه السلام) حَقّاً.
امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمود: هرکس در دنیا برای دوستان و هم نوعان خود #فروتنی نماید، در پیشگاه خداوند در زُمره صِدّیقین و از شیعیان امام علی (علیه السلام) خواهد بود.
📚 بحارالأنوار، جلد ۴۱، صفحه ۵۵
🔖 @Yaran_info
🔹ما میگوییم که #رفراندوم پیشکش، ولی در مورد تصمیماتی که مردم در آن نقش دارند، مهم هستند و باید از آن اطلاع داشته باشند، آنها را در جریان قرار دهید تا مردم غافلگیر نشوند.
🔸نگاه امام به #مردم نگاه تشریفاتی نبود و اگر میگفت میزان رأی ملت است، به این موضوع باور داشت.
📢 حجت الاسلام والمسلمین #رئیسی (دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران، روحانیون، نخبگان و اقشار مردم اصفهان ـ ۱۳۹۸/۰۹/۱۳)
🔖 @Yaran_info
🔰 حجتالاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در خطبه های #نماز_جمعه تهران :
🔹ما در نظام اسلامی نیازمند مدیران و مسئولانی هستیم که #دین_مدار باشند تا برای اقامه دین نقش ایفا کنند.
🔸کجایند مدیرانی که #نخوابند برای اینکه مردم آسوده بخوابند؟
اقتدار آفرینان دفاع مقدس خواب را بر دیدگان خود حرام کردند و امروز ملت ایران و ملت اسلام در آرامش هستند.
🔖 @Yaran_info
براي سخنراني به دانشگاه دعوتش كرده بودند. از راه رسيد و با صلوات جمعيت پشت تريبون رفت و بعد از بسم الله با لحني خسته و آرام گفت: من ساعتي پيش دخترم را از دست داده ام ولي چون به شما قول داده بودم هر طور بود خودم را به اين جلسه رساندم!
اکنون دخترم در حياط منزل است و خانواده منتظر اجازه و حضور من براي تغسيل و تكفين هستند، اگر اجازه بدهيد مرخص مي شوم و اگر دستور بدهيد مي مانم و سخنراني مي كنم!
#علامه_جعفری
#درس_اخلاق
🔖 @Yaran_info
🔰 شهید شاهرخ ضرغام: خدا امام خمینی را فرستاد تا ما را آدم کند
🔺زندگی ما در لجن بود، اما خدا دست ما را گرفت. #امام_خمینی را فرستاد تا ما را آدم کند. البته بعدا هر چه پول در آوردم به جای آن پولها صدقه دادم.
💢گذشته من اینقدر خراب بود که روزهای اول، در کمیته برای من مأمور گذاشته بودند، فکر میکردند که من نفوذی ساواکیها هستم.
📆 ۱۷ آذر : سالروز شهادت حرّ انقلاب اسلامی ؛ شهید #شاهرخ_ضرغام
🔖 @Yaran_info
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایت دیدهنشده آیتالله مصباح یزدی در گفتگو با سایت رهبر انقلاب از رفتار #امام_خامنه_ای با کسانیکه ۱۰۰درصد مخالفشان هستند!
🔖 @Yaran_info