فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞هشدار؛ حاوی تصاویر دلخراش🔞
نتیجه تلاش ساده لوحان و برخی سلبریتیهای جاهل برای اعدام نکردن خلافکاران رو ببینید!
روزی که دیگه همین افراد هم امنیتی برای قدم زدن در خیابان ندارند...
#سابریتی_بیسواد
#سلبریتی_خائن
#قوه_قضائیه_اعمال_قانون
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
📝 تحلیل پیام امام خامنهای در تسلیت رحلت آیتالله صانعی
🖋 علی مهدوی؛
با اندکی ویرایش
🔹 خیلیها انتظار نداشتند که امام خامنهای در پیام تسلیت خود درباره آیتالله صانعی اینچنین با ملاطفت و بزرگواری و کرامت برخورد کنند و برخی هم این پیام تسلیت را حمل بر «تطهیر کامل عمر سیاسی» هشتاد و اندی سالهی این فقیه کردند و بدان وسیله افرادی که نقدی بر سیره و رفتار سیاسی سالهای اواخر عمر ایشان دارند را «منکوب» کردند.
عدهای اما طبق معمول این روزها، پیام رهبری را حمل بر «تقیه» میکنند و عدهای دیگر حمل بر «اخلاق شخصی» رهبری!
لذا منتقدان را سفارش به فروبستن دهانها و رعایت اخلاق فردی میکنند!
🔹 حال آنکه اگر از زاویهی درستی به این موضوع نگاه کنیم، گرفتار تحلیلهای غلط و آلوده به افراط و تفریط نخواهیم شد.
یک.
🔸 خوشحالی از مرگ دیگران بخصوص اگر دارای سوابق انقلابی باشند، مذموم و ناپسند است تا حدی که ممکن است انسان را به همان عاقبت دچار نماید. لذا درخواست مغفرت برای چنین افرادی ممدوح و حتی لازم است. در پیام تسلیت حضرت آقا مطابق معمول پیامهای تسلیت علمای أعلام، خبری از درخواست «علو درجات» و یا تسلیت به عموم مؤمنین نبود، و صرفا تسلیت به شاگردان و ارادتمندان و درخواست «رحمت و مغفرت» برای آیت الله صانعی بود. برای نمونه پیام تسلیت حضرت آقا درباره مرحوم آیتالله مجتبی تهرانی (دیگر شاگرد امام راحل) را مراجعه کنید.
دو.
🔹 همهی آنچه در پیام امام خامنهای مورد مدح و تمجید قرار گرفته است؛ تماما سوابق مبارزاتی و خدماتی است که آیتالله صانعی در زمان حیات امام خمینی (ره) به انقلاب داشته است. بد نیست پیام امام خامنهای درباره آیتالله منتظری را با پیام ایشان درباره آیتالله صانعی مقایسه کنیم؛ در پیام آیتالله منتظری به امتحانی که وی شد و مردود شد اشاره کردند و ابراز امیدواری کردند که ابتلائات دنیوی وی کفارهی آن شود؛ چرا که وی در زمان حیات حضرت امام(ره) گرفتار لغزش سیاسی-اجتماعی شد. ولی از آنجا که آیتالله صانعی تا پایان عمر امام راحل (ره) بر صراط مستقیم بود، رهبری هیچ اشارهای به لغزشهای بعدی وی خصوصا «فتنه ۸۸» نداشتند؛ فتنهای که بارها آن را «خط قرمز» خود معرفی کردهاند.
سه.
❓اینکه چرا امام خامنهای جفاهایی که برخی مبارزین انقلابی به ایشان کردند را مورد اشاره قرار نمیدهند، جهات مختلفی دارد:
🔺 اولا این «رأفت امام امت» است که از حق خود سخنی به میان نمیآورد و بیشترین عنایتش به خدمات سابق مجاهدین انقلابی در زمان حیات امام است.
🔺 ثانیا «الگوگیری» از سیره حضرت امیرالمومنین (ع) در رأفت با سابقین مجاهد صدر اسلام، چراغ راه این سیره رهبر معظم و گواه صدق کلام فرزند امیرمؤمنان است؛
«آنگاه که امیرالمومنین علیهالسلام شمشیر زبیر را پس از مرگش دید، با یادآوری دلیریهای وی در جنگهای صدر اسلام فرمود: این شمشیر بارها اندوه را از چهره رسول خدا زدوده است.» (طبقات الکبری، ج۳، ص۷۸)
❓مگر نه این است که همین شمشیر زبیر در آوردگاه جمل، به «مقابله» و فتنهانگیزی علیه امیرالمؤمنین علیهالسلام برخاسته بود؟ آری اما نه آن رفتار امام علی علیهالسلام و نه این رفتار امروز فرزندش، هیچیک به معنای تقیه و یا حتی «ندیدن و چشم بستن بر واقعیت» نیست.
بر عاقبت هر دو مجاهد مبارز با سوابق انقلابی سخت باید گریست، همانطور که امیرالمؤمنین با شنیدن خبر قتل او گریستند.
🔺 ثالثا رهبر نظام اسلامی هیچگاه عکسالعملی نشان نمیدهند که دشمنان جمهوری اسلامی را به «طمع» اندازد تا دست به ایجاد تفرقههای بیشتر بزنند و «مانور رسانهای» راه بیندازند و حتی از مرگ یاران قدیمی انقلاب، برای تضعیف انقلاب اسلامی «بهره برداری سیاسی» کنند.
چهار.
❓آیا اگر امام جامعه مسلمین از حق خود سخنی به میان نیاوردند، ما نیز مأمور به سکوتیم تا نامردمان جای حق و ناحق، «ولایتمداری و ولایتگریزی» را در رسانههایشان عوض کنند؟
🔹 قطعا و بیهیچ تردیدی، وظیفه ما «تبیین» است؛ جهاد تبیینی امروز ما، روشنگری در خط مستقیم صراط ولایت است و این امکانپذیر نیست مگر با عبرتآموزی از سیره و خط مشی سلمانها و زبیرها؛ همانقدر که سلمانهای اسلام و انقلاب برای ما «درسآموز» اند؛ زبیرها هم برای ما «عبرتآموز» هستند.
لذا بیان حقایق امور و تبیین خط مشی اجتماعی و سیاسی افراد با رعایت انصاف و ادب، امری لازم و ضروری است.
گاهی سکوت ما در عدم تبیین صراط مستقیم، امر را بر عموم جامعه نیز «مشتبه» میسازد و «خواص تردید افکن» را به «پاشیدن بذر نفاق» امیدوار میسازد.
✅ شاید بهترین تحلیل برای این پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب این باشد که:
«یوسف صانعی رفت، اما کرامت امام ما سیدعلی را ندید»
غفرالله لنا و له
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
▪️تحریم دارویی سند خباثت ذاتی آمریکاییهاست، اما حالا ۹۷ درصد داروهای ضروری را تولید میکنیم، ۱۰۷شرکت داروسازی و ۱۱۰۰شرکت دانشبنیان در حوزه سلامت داریم، تولید کننده ۲۰ دارو با تکنولوژی سطح بالا هستیم و جزو ۷ داروساز برتر دنیا به حساب میآییم
تحریم کنید، روی پای خودمان میایستیم
💬 دانيال معمار
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
🔴 بی شرفی بی بی سی فارسی تمامی ندارد!
🔺 خبرسازی دروغ بی.بی.سی با هدف جوسازی پیرامون هشتگ #نوید_افکاری
🔹روز گذشته پس از اجرای حکم قصاص نوید افکاری، در حالی که زنجیره شکستهای کمپین ضدانقلاب در فضای مجازی در مخالفت با اعدام این قاتل، تکمیل شده بود، این جریان آخرین تلاشهای خود را بر موجآفرینی از طریق ترندسازی هشتگ #نويد_افكارى متمرکز کرد و تلاش کرد آن را ترند جهانی کند
🔹در همین راستا کانال بی.بی.سی فارسی در یک خبرسازی ادعا کرد این هشتگ لحظاتی(!) ترند سوم دنیا شده؛ این در حالی بود که دادهکاوی سامانه معتبر تاک واکر نشان می دهد این کلیدواژه تا هم اکنون نیز نتوانسته بین ده ترند برتر جهان قرارگیرد
🔹این آبروریزی رسانهای برای بی.بی.سی نشان از اهمیت مسأله «ترندینگ» برای جریان رسانهای ضدانقلاب در ایجاد و تقویت موج اجتماعی و رسانهای دارد.
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
✔️ #سخن_نگاشت | کادر سازی و احیای جمعیت دوستان اهل بیت
➖در کلمات #امام_سجاد (علیهالسلام) توجه به کادرسازى است. ایشان سىوپنج سال زحمت کشید و کار را به اینجا رساند که وقتى در سال ۹۵ هجرى آن حضرت وفات کردند، امام باقر در میان جمع کثیرى از شیعیان و محبان اهلبیت قرار گرفت، و این از برکات امامت و #جهاد و تلاش آن بزرگوار بود. حضرت یک مجموعهى مؤمن صالحى که بتوانند قاعدهاى بشوند براى کارهاى آینده به وجود آورد. این، زندگى امام سجاد (علیهالسلام) است. ۱۳۶۷/۶/۴
◾️ #شهادت_امام_سجاد (علیهالسلام) وارث نهضت عاشورا تسلیت باد.
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ بدون شرح، خودتان قضاوت کنید ...
🔴 آقای فرماندار بی عرضه بابلسر اگر نمیتوانید مدیریت کنید شرتان را کم کنید از سر این مملکت ...
#سرطان_اصلاحات
#یزید_زمانه_ات_را_بشناس
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
📜ایران فرهنگی جذاب تر از ایران موشکی!
"تاملی درباره برندینگ ایران امروز"
📔 حتما حاج قاسم ها نماد عزت ما هستند و چون ایران در معرض تهدید دائمی است به #موشک هم نیاز مبرم داریم ولی توسعه یک فکر در جوامع نیازمند مشهورسازی و توسعه آثار #متفکران و شعرا و اهل علم است.
👈 همین امروز هم اگر به #ایران_فرهنگی که جغرافیایی به وسعت دهها کشور را شامل می شود بروید، آنچه از ما باقی مانده و با وجود تفاوت زبانی، همچنان زنده است و زمزمه می شود #شعر است.
💠 اشعاری با محتوای #عرفانی که متصوفه مسلمان، روح بلند انسانیت و مکارم اخلاقی و #سلوک الي الله را در قالب نظم و نثر درآورده و این معانی فطری و همه پسند را به اقصی نقاط جهان #صادر کرده اند.
✅ اگر نگارنده همین حالا هم در مدارس دینی دیوبند و بریلوی #پاکستان، اشعار #سعدی را جزء کتب درسی می بیند، چه جای تعجب است؟ انتظار داریم مباحث سیاسی یا منازعات خسته کننده کلامی طرفداران گسترده ای بیابند یا اختلافات طبیعی فقهی مورد استقبال واقع شوند؟
⭕️ انقلاب اسلامی بشدت از این مشکل رنج می برد که به مدیریت #تصویر خود در جهان توجه نداشته است و شاید بتوان گفت از باب انفعال درگیر مسائلی شده که بعد #فعال او را تحت الشعاع قرار داده است. نمی گویم #استبکارستیزی برای مردمان جذاب نیست که اتفاقا هست ولی آموزه هایی که به #زندگی نزدیک ترند بیشتر مورد پسند اند تا جنگ و درگیری.
💎 گنجینه بزرگ عرفانی و صوفیانه ما، اشعار پرمضمون، بزرگان علم و ادب و.. در #برندینگ ایران امروز باید بیشتر مورد توجه باشند. چیزی که #ترکیه بدون این پشتوانه ولی سعی دارد بدان عنوان خود را بشناساند و ما از آن غافلیم!
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
🔴 در عصر کرونا دو حوزه در جهان بیش از پیش ثروتساز شده: آیتی و دارو و محصول مشترک آن، میکروچیپهای قابل کاشت در بدن با توان کنترل ذهن بشر، موسوم به پروژه MK-Ultra.
دو حوزهای که بیلگیتس بیشترین سرمایهگذاری را در آن کرده.
این است دلیل تظاهرات جهانی علیه آن ابرسرمایهدار یهودی...
✍🏻 احمد قدیری
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
♨️ اگر به ما گفته شود که چند شرکت خارجی در ایران فعالیت میکنند که هزاران میلیارد تومان از سرمایه های مردم ایران به جیب آنها سرازیر شده و از کشورمان ارز خارج می کنند، و این شرکتها، به خلاف شرکتهای ایرانی مالیات نمیدهند و به قوانین مدنی و غیرمدنی کشور نه تنها تعهدی ندارند، بلکه بارها به خلاف قوانین و بهخلاف منافع ملی اقدام کرده و بر کشور هزینههای اقتصادی و غیراقتصادی تحمیل کرده و حتی بارها به مردم ایران و مقدسات آنها توهین علنی هم کردهاند، و علاوه بر آن با وجود چنین رویهای بدون داشتن حتی یک دفتر رسمی و یا یک نماینده پاسخگو در کشورمان حضور دارند و از امکانات کشور و مردم استفاده میکنند، و از آن بالاتر اینکه به ریزترین اطلاعات زندگی مردم ایران دسترسی داشته و از همین رهگذر به نقاط ضعف و قوت کشور در حوزههای گوناگون آشنایی پیدا کردهاند، شاید برایتان تعجبآور و خندهدار باشد و بگویید مگر چنین چیزی در دنیای امروز و آن هم در جمهوری اسلامی امکان دارد⁉️
🔸چنین اتفاقی که به مراتب بدتر از ترکمانچای عهد قاجار است، در فضای مجازی کشور در حال رخ دادن است و از قضا با توجیه و فرافکنی مسئولین مجازی کشور و حمایت رسانههای اصلاحطلب و لیبرال، این رویه همچنان ادامه دارد!👇🏻
🔗 http://www.jahannews.com/report/739495
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
🔴 آیا میخواهید بدانید چرا از فضای مجازی رها شده حمایت میکنند؟
دلار 27,000 تومن!!
سکه 13,000,000 تومن!!
قیمت خونه سر به فلک!!
قیمت مایحتاج زندگی روز افزون!!
"و با «پناهیان» و «نوید افکاری» و «حجاب اجباری/اختیاری» و هزار و یک مسئله فرعی و بیارزش دیگه حواس مردم رو از ستمی که داره بهشون میشه پرت میکنن."
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞ایشون فرزاد صمدیه، سال ۹۳ با فشار حقوق بشری از زندان آزاد شد و بعد به داعش پیوست و اینجوری سر میبرید!
♦️وقتی میگن اعدام نکنید به فکر کمبود نیروی داعشن وگرنه دلشون به حال کسی نسوخته
#لاشخور_ها
یاران روشنگر
@yarane_roshangar
👈 اصولی برای قضاوت سبک زندگی عدالتخواهانه!
🔰 این روزها ماجرای انواع #عدالتخواهی و سبک زندگی و... داغ شده گرچه نمی خواستم ولی بخاطر تشتت در مواضع و احساسی شدن برخی تحلیل ها تصمیم گرفتم چند نکته را بنویسم:
✅ ملاک اصلی در نسبت مومن با مسائل اقتصادی #مصرف_حداقلی است. این یعنی مومن می تواند فعال اقتصادی و صاحب تولیدی و.. باشد چنانچه مولای متقیان چنان بودند ولی بسیار اتفاق می افتاد که آن احیاگر چاهها - آبار علي- و زمین ها و نخلستان ها وقتی به خانه می رسید هیچ چیز برایش باقی نمانده بود! پس نگاه اقتصادی اسلام گرچه #زاهدانه است ولی این زهد در مصرف است نه در #تولید... عمل به این رویه خیلی سخت است!
💎 #مومن از آنجا که دنیا و مافيها را بی ارزش می بیند و دنبال #حقیقت عالم است مصرف حداقلی را محدود به مسوول حکومتی بودن یا نبودن نمی کند هر چند داشتن #مسوولیت در اندازه مصرف او تفاوت ایجاد می کند چرا که دستور علوی بر این است که "ان يقدروا أنفسهم بضعفة الناس.." پس هر کس مسوول شد باید چنین کند و توجیه ثروت اندوزی یا #رفاه مدیران اصلا پذیرفته نیست هر کس که می خواهد باشد! مصرف وقتی قید #بیت_المال مسلمین می خورد بشدت سختگیرانه تر است.
👈 باید بپذیریم که امروزه #سبک_زندگی بدنه حزب اللهی و خصوصا مدیران ما تغییر کرده است. چه بسیار مدیران مدعی که خانه و ماشین دارند و به اجاره داده اند تا از امکانات دولتی استفاده کنند! این یعنی دقیقا مقابل اصل #استفاده_حداقلی از بیت المال که نوعا فراموش شده است! چه بسیار آدم ها که برای پذیرش مسئولیت، شرط مالی آنچنانی هم می گذارند! اینها همه نشانگر حاکمیت فرهنگ #سرمایه_داری بر زندگی ماست که بر اصل رقابت در دنیا و مصرف حداکثری استوار است!
یاران روشنگر
@yarane_roshangar