تشویق وتنبیه.mp3
4.67M
⚡️هدف از تشویق کودک...
👏 تشویق به چه معناست و هدف از تشویق کودک چیست؟
🎙پاسخ مشاور محترم خانم اسدیان را بشنوید.👆
📎https://btid.org/fa/news/224085
📎 #تربیت_فرزند
مؤلفههای قدرت.mp3
1.92M
پنج اصل اقتدار کشورها
پاسخ به کسانی که میگویند: وظیفه رهبری در کشور چیست و چرا کاری نمیکند؟
🎧 حجةالاسلام دکتر راجی
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
#اطلاعیه_جشنواره_گوهر_فاطمی
✳️ از تمامی شما هنرمندان گرامی دعوت میشود در جشنواره گوهر فاطمی شرکت کنید،
⏰در ردوبخش زیر 15 سال و بالای 15 سال
🎁همراه با جوایز نفیس
نفرات اول تا سوم
🥇مبلغ سه میلیون تومان
🥈مبلغ دو میلیون تومان
🥉مبلغ یک و نیم میلیون تومان
آثار خود را به صورت فیزیکی به روابط عمومی تحویل دهید و کاربرگ مربوطه را تکمیل نمایید(فرصت ارسال آثار 1402/09/10)🏆🏆 همراه با اهدای هدیه عمومی به شرکت کنندگان
۵.mp3
17.8M
🔰#قصه های_ویژه_کودکان
👌۹ تا ۱۲ سال
👤 فرماندهان بزرگ ایرانی
🔸موضوع: شهید حسین فهمیده
🔹قسمت: دوم
📚تهیه کننده: قصه قهرمان هـــــا
#نوجوان_بسیجی
#فـرمـانـده_۱۳ســــــالـه
#محمد_حسین_فهمیده
🌹 تقویم شیعه🌹
شمسی: سه شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲ هجری شمسی
میلادی: Tuesday 21 november 2023
قمری: الثلاثاء ۰۷ جمادی الاولی ۱۴۴۵ هجری قمری
🌹 متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا ارحم الراحمین
👈۹۰۳مرتبه یا قابض بگوید تا به حاجت خود برسد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
🇮🇷روز حکمت فلسفه، بزرگداشت حکیم ابونصر فارابی
⏳روز شمار تاریخ:
◼️⏳۰۶ روز تا سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها(۱۱ه ق )به روایتی
💐⏳۰۸ روز تا سالروز ولادت حضرت امام سجاد علیه السلام به روایتی (۳۸ه ق)
#طوفان_الاقصی
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
نکته تفسیری صفحه ۳۶۶:
اگر دعای شما نباشد، خدا هیچ اعتنایی به شما نمی کند:
همهی ما با واژهی «دعا» آشنا هستیم و بدون شک خودمان نیز آن را تجربه کرده ایم. ما انسانها برای ادامهی حیات و رسیدن به اهداف خود در زندگی، به این نیاز داریم که اسباب و وسایل فراوانی در کنار هم قرار گیرند و به ما برای رسیدن به هدف کمک کنند. برای مثال، رفتن به مدرسه در هر روز، کاریست که به صدها و شاید هزاران عامل وابسته است؛ عواملی مانند سلامت قلب و مغز و ماهیچه ها و چشم و ... ، اوضاع مناسب آب و هوایی، اتّفاق نیفتادن حادثهی نامناسب در بین راه، و ... . واقعیت این است که بیشتر این عوامل از اختیار ما خارج و به عوامل دیگری وابسته است که همه ی آنها در نهایت به پرورگار هستی می رسد. از این رو انسان، موجودی کاملاً نیازمند و وابسته است و پیوسته باید امیدوار باشد که اسباب و عللِ لازم، دست در دست هم دهند تا او بتواند زندگی اش را به خوبی ادامه دهد. این واقعیت هنگامی روشن میشود که برخی از اسباب و علل، وظیفهی خود را به درستی انجام ندهند، و به قول معروف، گـرهی در زندگی انسان بیفتد. پریـشانیِ مردم در هنگام مبتلا شدن به بیماری هایِ لاعلاج، مشکلات مالی، زلزله و ... ، و توجّه شان به نیروی بی پایان خدا در این مواقع، حقیقتی انکارناپذیر است؛ زیرا دیگر برایشان ثابت می شود که اسباب و علل از دستشان خارج است و باید به خدای سببساز امید داشته باشند.
قرآن کریم و پیشوایان دین، بارها ما را به این نکته توجّه داده اند که در هر کاری از خدای بزرگ کمک بخواهیم؛ چه در ظاهر، اسباب و علل را هماهنگ بدانیم و چه به مشکلی برخورد کرده باشیم. یکی از دلایل مهم توصیه ی دین در مورد شروع هر کاری با «بسم الله» و توجّه به خدا و کمک خواستن از او، همین نکته است. آیه ۷۷ سوره فرقان نیز به همین موضوع اشاره می کند و می فرماید که اگر شما به خدا توجّه نداشته باشید و به درگاه او دعا نکنید، در پیشگاه او ارزشی ندارید و خدا نیز به شما اعتنایی نمی کند؛ زیرا اگر موجودی که سراسر وجودش نیاز و فقر به خداست، به او توجّه نکند و از درگاه او کمک نخواهد، آیا لیاقت توجّه و لطف خدای بزرگ را دارد؟ از این رو پیشوایان معصوم ما نیز برای دعا جایگاه بسیار والایی معرفی کرده و آن را یکی از بهترین و محبوبترین کارها نزد خدا برشمرده اند. در روایتی از امام باقر علیه السلام می خوانیم:
«هیچ چیزی نزد خدا برتر از این نیست که از او درخواست کنند و آنچه را که نزد اوست، از او بخواهند، و هیچ کس نزد خدا منفورتر از کسی نیست که از عبادت او تکبّر ورزد و چیزهایی را که نزد خداست، از او نخواهد.»[
در حدیث دیگری از امام صادق علیه السلام آمده است:
«بر شما باد به دعا کردن؛ زیرا شما با هیچ کاری مانند آن به خدا نزدیک نمی شوید؛ دعا برای درخواستهای کوچک را به سبب کوچکی آنها رها نکنید؛ زیرا خدایی که پاسخ درخواست های کوچک نزد اوست، همان خدایی است که پاسخ درخواستهای بزرگ را نیز در دست دارد.»
البتّه باید به یاد داشته باشیم که معنای دعا، تنبلی و دست روی دست گذاشتن نیست؛ بلکه برعکس، دعا همیشه با تلاش و فعالیت همراه است؛ امّا تلاش و فعالیّتی که در کنار آن، خدایی مورد توجّه قرار دارد که تمام علل و اسباب در اختیار اوست.
[1] - این متن براساس یکی از دو تفسیر معروف آیه نوشته شده که «دعائکم» از قبیل اضافة مصدر به فاعل فرض شده است. برای اطّلاع بیشتر ر.ک به تفاسیر روح المعانی و نمونه، ذیل آیة مورد بحث
[2] - الکافی، ج2، ص466
[3] - همان، ص467
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهج_البلاغه
📿قِيمَةُ كُلِّ امْرِئ مَا يُحْسِنُهُ
🟤قيمت و ارزش هر كس به اندازه كارى است كه مى تواند آن را به خوبى انجام دهد
✍️اشاره به اين كه حسب و نسب، مقام و مال و پست هاى اجتماعى و رسمى هيچ كدام دليل بر ارزش انسان نيست. ارزش واقعى انسان را كارهاى مهمى تشكيل مى دهد كه از عهده آن بر مى آيد. جراحى بسيار ماهر، معلمى شايسته، شاعرى توانا، نويسنده اى قوى و فقيهى ماهر كه مى تواند مردم را به احكام الهى آشنا سازد ارزش آنها به قدر همان كارى است كه به خوبى از عهده آن بر مى آيند. نه تنها در نزد مردم چنين است، در نزد خداوند هم كسانى قيمت و ارزش دارند كه اعمال شايسته تر و مجاهدت هاى بيشتر و اصلاحات بهترى انجام مى دهند.
📘#حکمت_81
🔆 روزنامه مجازی اسقاطیل تایمز 2️⃣
✍️ تهدید جبهه مقاومت لبنان:
اسرائیل کف روی آب است!
#طوفان_الاقصی
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#سوال
🔴 سلام خسته نباشید
وسط نماز عشا یهو یادمون بیاد که لباسمون نجس است
آیا نماز باطله ؟؟؟
و همینطور نماز مغرب
#پاسخ
✅ اگر هنگام نماز، نداند که بدن یا لباسش نجس است و بعد از نماز متوجه شود نجس بوده، نمازش صحیح است. ولی اگر بین نماز متوجه شود، فقط همان نمازش باطل است و نماز مغرب صحیح است.
و اگر نمازگزار بداند که بدن یا لباسش نجس است، ولی هنگام نماز فراموش کند، و در بین نماز یا بعد از آن یادش بیاید، باید نماز را دوباره بخواند، و اگر وقت گذشته باید نماز را قضا کند. همچنین نماز مغرب را هم باید اعاده یا قضا کند.
#لباسنجس