سال های نوجوانی می تواند یک دوره تهاجم عاطفی برای همه افراد مرتبط باشد. ممکن است شکافی بین والدین و فرزندانشان در دوران نوجوانی ایجاد شود. یکی از دلایلی که بسیاری از این دوران را بسیار سخت میدانند این است که زمان رشد سریع فیزیکی و تغییرات عاطفی عمیق است. این تغییرها هیجان انگیز هستند، اما همچنین می توانند برای کودک و والدین گیج کننده و ناراحت کننده باشند. چه تغییراتی در نوجوانی رخ می دهد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥منزل مادر شهید رئیسی از نمای دیده نشده
در حاشیه حضور حافظان و قاریان در منزل مادر شهید رئیسی 🖤
#سیدالشهدای_خدمت
#خادم_الرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاترین توفیقی که خداوند نصیب انسان می کنه،. «شهادته»
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤برنامه ختم قرآن کریم (قرائت یک حزب)
🇮🇷ویژه شهدای آزادسازی خرمشهر و شهید جمهور و همراهانشان
📞جهت ثبت نام با شماره 02136076009 تماس بگیرید.
🛑(ویژه ملک های 2،21،22،23،24)
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤سرپرست عریزانی که کد دریافت کرده اند(فقط ملک 2) جهت دریافت هدیه، باید کد دریافتی را از طریق تماس داخلی از ساعت 8 الی 10 صبح به روابط عمومی تحویل دهند.
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا آقای رئیسی سالی یک میلیون مسکن نساخت؟ این چند دقیقه رو بادقت و کامل گوش بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻این صوت مضطرانهی اذان از رفح، چالشی برای هر مسلمان و هر انسان آزادهای در جهان است!
#جنایت_جنگی
#مظلوم
#رفح
دومین گزارش هیئت عالی بررسی ابعاد و علل سانحهٔ بالگرد رئیسجمهور
🔸۱.گزارش هواشناسی در ۳۰ اردیبهشت هوای حاضر و پیشبینی فرودگاه تبریز (مبداء) تا مقصد اول و دوم گروه پروازی (پل آغبند و سد قیزقلعهسی) تا ساعت ۰۸.۵۰ صبح مساعد و متناسب با شرایط پرواز با دید بوده است. اما هوای مسیر برگشت با دریافت آخرین اسناد دریافتی و اظهارات خلبانان و سرنشینان ۲ بالگرد دیگر نیاز به بررسی بیشتر دارد.
🔸۲. بخش اعظمی از اسناد، سوابق و مدارک مرتبط با تعمیر و نگهداری بالگرد سانحهدیده بررسی دقیق شد و اشکالی که به لحاظ تعمیرات و نگهداری بتواند در وقوع سانحه موثر باشد مشاهده نشد.
🔸۳. ظرفیت بالگرد از جهت تعداد سرنشین و تجهیزات، متناسب با حداکثر وزن استاندارد بالگرد در شروع پرواز و به هنگام برخاستن از مبداء تا مقصد و مسیر برگشت در حد مجاز رعایت شده است.
🔸۴. بر اساس پیادهسازی مکالمات ضبطشده بین خلبانان گروه پروازی، آخرین تماس با خلبانان بالگرد سانحهدیده تا زمان وقوع حادثه و پاسخندادن آنها ۶۹ ثانیه طول کشیده است و هیچ گونه اعلامی مبنی بر وضعیت اضطراری ضبط نشده است. (زمان تقریبی اعلام شده (حدود ۱.۵ دقیقه) در گزارش اوّل با پیاده سازی نوار ضبط شده در بالگرد MIL-۱۷، ۶۹ ثانیه تأیید میشود.)
🔸۵. با توجه به نمونهبرداری و آزمایشات صورتگرفته از بقایا و قطعات بالگرد و نحوهٔ پراکندگی آنها و فواصل اجزای جداشده از بدنهٔ اصلی، وقوع انفجار ناشی از خرابکاری در جریان پرواز و لحظات قبل از برخورد به دامنه ارتفاعات منتفی است.
🔸۶. در طول مدت مأموریت و تا ۶۹ ثانیه قبل از وقوع سانحه، تماس روی فرکانسهای مشخص شده با بالگرد سانحهدیده برقرار بوده و آخرین تماس و پیام نیز توسط فرمانده گروه پروازی (شهید مصطفوی) صورت گرفته لذا هرگونه بروز اختلال در سامانه ارتباطی و یا تداخل فرکانسی منتفی است. (ارتباط بین ۲ فروند بالگرد دیگر کماکان تا فرود در معدن مس سونگون ادامه داشته است.)
🔸۷. برابر گزارش کارشناسان تخصصی آثاری ناشی از اقدامات جنگ الکترونیک بر روی بالگرد سانحه دیده مشاهده نشده است.
🔹تا زمان کشف علت اصلی سانحه، بررسی آزمایشات و تجزیه و تحلیل دادهها ادامه مییابد و نتایج اطلاعرسانی خواهد شد.
نکته تفسیری صفحه ۵۵۷:
هیچ مصیبتی رخ نمی نماید، مگر با اجازه ی خدا:
جهان هستی، مجموعه ای از اتّفاق هاست؛ اتفاق های خوب یا بد. امّا هر یک از این اتفاق ها، نتیجه ی اسباب و علل خاصّی است که آن اسباب و علل نیز اسباب و علل دیگری دارند. مثلاً زلزله که برای ما یک حادثه ی ناگوار است، در پی حرکت لایه های زمین به وجود می آید. این حرکت نیز نتیجه ی فشار مواد مذاب از زیر است. مواد مذابِ هسته ی زمین نیز از زمانِ جدا شدن زمین از خورشید تاکنون، داغ و جوشان است. این علّت ها، مانند حلقه های زنجیر، به هم متصل هستند؛ ولی سرانجام به یک علّت اصلی می رسند که خود آن، علّت دیگری ندارد و مخلوق نیست؛ بلکه خالق و آفریدگار علّت های دیگر است. او تمام اسباب و علل جهان را به وجود آورده و به آنها تأثیر ویژه ای بخشیده است. آتش به خواست او می سوزاند و آب به فرمان او آتش را خاموش می کند. بنابراین اگر ما دستمان را با آتش بسوزانیم، میتوانیم آن را به خودمان و همچنین به خدا نسبت دهیم. ما دستمان را سوزانده ایم؛ زیرا با اختیار خود این کار را کرده ایم. و آتش با اجازه ی خدا، دستمان را سوزانده؛ زیرا تأثیر سوزانندگیِ خود را از خدا گرفته است.
آیه ی مورد بحث به همین نکته اشاره میکند، بیان می فرماید که تمام حوادث ناگوار، به نحوی به خواست خدای بزرگ مرتبط است. هر کس به هر شکلی که بمیرد، یا به هر صورتی بیمار شود، یا حادثه ای برایش رخ نماید، از حوادثی تأثیر پذیرفته که تأثیر آن حوادث به خواست خدا بوده است. البتّه این نکته بدین معنا نیست که انسان باید در برابر تمام حوادث سکوت کند و تسلیم باشد؛ بلکه وظیفه ی انسان در برابر بسیاری از حوادث، پیشگیری، برخورد و مقابله است. مثلاً ما در برابر کسی که با چاقو به ما حمله ور شده، باید عکس العمل نشان دهیم؛ هرچند می دانیم که او با اجازه ی خدا زنده است و چاقویش نیز با اجازه ی خدا می بُرَد؛ ولی خدا به ما عقل و اختیار داده و از ما خواسته که در برابر ظلم و ستم تسلیم نشویم، و تا جایی که میتوانیم، برای آزادی و رهایی خود بکوشیم. یا اینکه ما در برابر زلزله باید از خود محافظت کنیم؛ هرچند می دانیم که زلزله، جزئی از حوادث جهان خلقت است، و جهان خلقت، مجموعه ای از قوانین آفریدگار هستی لست. البته در مواردی که تلاش ما به جایی نمی رسد، در برابر حوادث و مشکلات زندگی صبر می کنیم و مطمئن هستیم خدایی که این سختی ها را پدید آورده، پاداش فراوانی برای صبر و تحمّل در برابر مشکلات، برایمان در نظر گرفته است.[1]
[1] - در نگارش این متن از تفاسیر المیزان و نمونه، ذیل آیه ی مورد بحث استفاده شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در شگفتم از کسی که ...
#نهج_البلاغه
▫️وَعَجِبْتُ لِمَنْ نَسِیَ الْمَوْتَ وَهُوَ یَرَى الْمَوْتَى
🟤در شگفتم از کسى که مرگ را فراموش مى کند با این که مردگان را با چشم خود مى بیند.
📘#حکمت_126