هدایت شده از بیداری ملت
🔴 تمام عوامل دخیل در انفجار کرمان بازداشت شدند
▪️۱۶ بمب قبل از مراسم کشف شد
دادستان کرمان:
🔹از چند ماه قبل از مراسم سالگرد حاج قاسم، کار امنیتی در ارتباط با تامین امنیت برگزاری این مراسم آغاز و به این دلیل قبل از مراسم کشفیاتی داشتیم که ۱۶ بمب در کرمان کشف شد.
🔹شب قبل از حادثه تروریستی تمام منطقه محدوده مراسم با وسایل الکترونیکی و سگهای مواد منفجره یاب رصد و بررسی شد و هیچ چیز کشف نشده است.
🔹ظرف ۲۴ ساعت تمام عوامل دخیل در این انفجار تروریستی دستگیر و بازداشت شدند.
🔹عصر حادثه، محل ساخت جلیقههای انفجاری در حاشیه شهر کشف شد که قرار بود در صبح روز بعد استفاده شود.
🔹تاکنون ۳۲ نفر در این پرونده از افرادی که پشتیبانی میکردند، دستگیر شدند و در حال بازجویی و مراحل مقدماتی بازجویی هستند.
🔹به این نتیجه نرسیدیم که بسته انفجاری در آن نقطه تعبیه شده بوده و در هر دو انفجار توسط عامل انتحاری بوده که به درک واصل شدهاند.
🔹نفری که انتحاری تخت دریاقلی بیگ را انجام داده بود شناسایی شده و دیگری نیز در حال شناسایی است.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اولین تصاویر از لحظۀ انفجار دوم ترویستی در کرمان
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
هدایت شده از هادیان انقلاب
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀تصاویری از پرتاب موشک دوربرد «کروز پیشرفته» الارقب توسط مقاومت اسلامی عراق به سمت حیفای اشغالی.
#المقاومه_الاسلامیه
#طوفان_الاقصی
َ
هدایت شده از کانال خبری معراج شهدا
📸 وسام الطویل معروف به حاج جواد، معاون فرمانده نیروهای رضوان طی حمله پهپادی صهیونیستها به شهادت رسید
🌹اینجامعراج شهداست👇
@tafahoseshohada
هدایت شده از هادیان انقلاب
36.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 سرود سلام سردار
با اجرای عباس کهزادی
کاری از بسیج دانش آموزی کهکیلویه و بویراحمد
🔸 نماهنگ لری
#سلام_سردارم
َ
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای نخستینبار
📹 نماهنگ | نور اردهال
🔹روایت تصویری کوتاه از حضور رهبر انقلاب در بارگاه مطهر امامزادگان مشهد اردهال کاشان در تابستان ۱۳۹۵
🗓 به مناسبت ۲۷ جمادیالثانی، سالروز شهادت حضرت علی ابن امام محمد باقر علیهمالسلام
📥 سایت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ثامن الحجج ع
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوچکترین مجروحان حادثه تروریستی کرمان
از محمد مهدی ۱۱ ساله به کل قطع نخاع شده تا نوجوان ۱۳ سالهای که مادر ، خواهرش، عمههاش ، دختر عمههاش و پسر عمههاش #شهید شدند
♦️رقیه ۷ ساله : تروریستها خیلی بیتربیت بودن
هدایت شده از هادیان انقلاب
20.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محل اقامت و تردد عوامل تروریستی کرمان
🔻تصاویری از بازداشت عوامل تیم پشتیبانی و کشف مواد منفجره
🔸بازداشت ۳۵ نفر از عوامل پشتیبانی حادثه تروریستی کرمان توسط سربازان گمنام امام زمان(عج)
#آمریکا_تروریست_بالذات
#رژم_صهیونیستی
َ
هدایت شده از ثامن الحجج ع
📸 #گزارش_تصویری
دیدار سردار حسن حسن زاده؛ فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله «صلی الله علیه و آله» تهران بزرگ و دبیرکل کنگره ملی ٢٤٠٠٠ شهید پایتخت و حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیزاده؛ نمایندگی ولی فقیه در این سپاه با مرجع عاليقدر حضرت آيت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی
📆 امروز _ پنجشنبه_(۱۴۰۲/۱۰/۲۱ )| قم
#کنگره_ملی_۲۴۰۰۰شهید_پایتخت
#کنگره_شهدای_روحانیت_پایتخت
#کمیته_رسانه_کنگره_شهدای_روحانیت
#بسیج_پرس
@basijpress_ir
هدایت شده از ثامن الحجج ع
🔴 حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی: میدان نبرد غزه، میدان آزمایش عیار شرافت اسلامی مسلمانان است/ به برکت خون شهیدان، ایران اسلامی امروز قوی تر، هوشیارتر و بالغ تر از همیشه همچون درختی تنومند در برابر حوادث ایستاده است.
🔸️به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیجپرس؛ مرجع عالیقدر جهان تشیع صبح امروز در دیدار با سردار حسن زاده و حجت الاسلام علیزاده؛ پیرامون برگزاری کنگره ملی ۲۴ هزار شهید پایتخت و همچنین یادواره شهدای طلبه و روحانیون تهران بزرگ خاطر نشان کردند: امروز، میدان نبرد غزه، میدان آزمایش عیار شرافت اسلامی مسلمانان است.
🔹️حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «دامت برکاته» با تمجید از تلاش های صورت گرفته برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهداء و پاسداشت خون پاک این عزیزان فرمودند: جهان اسلام بخصوص ایران اسلامی همواره مورد کینه و دشمنی مستکبران بمانند آمریکا و انگلیس، رژیم های تروریستی همچون اسرائیل و مزدوران منطقه ای آنها بوده است.
🔹️معظم له افزودند: به برکت خون شهیدان، ایران اسلامی امروز قوی تر، هوشیارتر و بالغ تر از همیشه همچون درختی تنومند در برابر حوادث ایستاده است.
🔹️این مرجع عالیقدر در ادامه به حادثه دهشتناک و تروریستی کرمان که منجر به شهادت ۹۲ تن از مردم عزیز ایران اسلامی و زخمی شدن جمع کثیری از آنان شد، اشاره نمودند و فرمودند: این قبیل اعمال تروریستی هر چند دردناک اما نشاندهنده ضعف و استیصال دشمن در برابر قدرت جمهوری اسلامی و بلوغ گفتمان آن است.
🔹️در ادامه حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی دامت برکاته به روایت حدیثی از نهج البلاغه پرداختند و فرمودند: حضرت امیر المومنین علی بن ابی طالب «علیه السلام» در خطبه پنجاه و یک نهج البلاغه که اشاره به جنگ صفین دارد می فرمایند" قَدِ اسْتَطْعَمُوکُمُ الْقِتَالَ فَأَقِرُّوا عَلَى مَذَلَّة وَ تَأْخِیرِ مَحَلَّة أَوْ رَوُّوا السُّیُوفَ مِنَ الدِّمَاءِ تَرْوَوْا مِنَ الْمَاءِ فَالْمَوْتُ فی حَیَاتِکُمْ مَقْهُورِینَ وَالْحَیَاةُ فی مَوْتِکُمْ قَاهِرِینَ". امروز رژیم کودک کش و غاصب صهیونیستی با کشتن زنان و کودکان مسلمان چهره کریه خود را بیش از پیش نمایان ساخته است.
🔹️باید توجه داشت که مردم مظلوم غزه برادران و خواهران ما هستند، از ما انتظار دارند به یاری آنها بشتابیم. بر اساس اخبار واصله، در هر ۲۴ ساعت صدها زن و بچه مسلمان در خون خود می غلتند. در این برهه حساس و سرنوشت ساز، شما باید کار خود را با موضوع مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت و مبارزه جد با رژیم اشغالگر صهیونیستی گره بزنید؛ ما هم در کنار شما هستیم. امروز، میدان نبرد غزه، میدان آزمایش عیار شرافت اسلامی مسلمانان است.
🔸️لازم به ذکر است در ابتدای این دیدار سردار حسن زاده و حجت الاسلام علیزاده ضمن بیان مبسوط اقدامات صورت گرفته پیرامون کنگره ملی ۲۴ هزار شهید پایتخت و همچنین یادواره شهدای طلبه و روحانی تهران بزرگ پرداختند.
#کنگره_ملی_۲۴۰۰۰شهید_پایتخت
#کنگره_شهدای_روحانیت_پایتخت
#کمیته_رسانه_کنگره_شهدای_روحانیت
#بسیج_پرس
@basijpress_ir