✨روز يكشنبه متعلق به حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س)است.
زیارت کنیم حضرت علی (ع) را با این زیارت:
السَّلاَمُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ وَ الدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِالْمُونِقَةِ (الْمُونِعَةِ) بِالْإِمَامَةِ وَ عَلَى ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَ نُوحٍ عَلَيْهِمَا السَّلاَمُالسَّلاَمُ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ السَّلاَمُ عَلَيْكَ وَ عَلَى الْمَلاَئِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَ الْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ يَا مَوْلاَيَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ هَذَا يَوْمُ الْأَحَدِ وَ هُوَ يَوْمُكَ وَ بِاسْمِكَ وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ جَارُكَ فَأَضِفْنِي يَا مَوْلاَيَ وَ أَجِرْنِي فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيَافَةَ وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ وَ رَجَوْتُهُ مِنْكَ بِمَنْزِلَتِكَ وَ آلِ بَيْتِكَ عِنْدَ اللَّهِ وَ مَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْوَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَيْهِمْ (عَلَيْكُمْ) أَجْمَعِينَ.
🍃و زیارت کنیم حضرت زهرا(س) را با این زیارت:
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ الَّذِي خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَى مَا أَتَى بِهِ أَبُوكِ وَ وَصِيُّهُ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمَا وَ أَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلاَّ أَلْحَقْتِنِي بِتَصْدِيقِي لَهُمَا لِتُسَرَّ نَفْسِيفَاشْهَدِي أَنِّي ظَاهِرٌ(طَاهِرٌ) بِوِلاَيَتِكِ وَ وِلاَيَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
✨ @yaranesalavat
✨ إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
zyarat_emame_ali_dar_roze_yekshanbeh.mp3
902.5K
صوت زیارت روز یکشنبه
✨ @yaranesalavat
✨ إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
@yaranesalavat(زیارت روز یکشنبه).pdf
531.5K
متن و ترجمه زیارت روز یکشنبه
✨ @yaranesalavat
✨ إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃
❁﷽❁
دعای روز یکشنبه:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرحیم
بِسْمِ اللَّهِ الَّذِي لا أَرْجُو إِلا فَضْلَهُ وَ لا أَخْشَى إِلا عَدْلَهُ وَ لا أَعْتَمِدُ إِلا قَوْلَهُ وَ لا أُمْسِكُ إِلا بِحَبْلِهِ بِكَ أَسْتَجِيرُ يَا ذَا الْعَفْوِ وَ الرِّضْوَانِ مِنَ الظُّلْمِ وَ الْعُدْوَانِ وَ مِنْ غِيَرِ الزَّمَانِ وَ تَوَاتُرِ الْأَحْزَانِ وَ طَوَارِقِ الْحَدَثَانِ وَ مِنِ انْقِضَاءِ الْمُدَّةِ قَبْلَ التَّأَهُّبِ وَ الْعُدَّةِ وَ إِيَّاكَ أَسْتَرْشِدُ لِمَا فِيهِ الصَّلاحُ وَ الْإِصْلاحُ وَ بِكَ أَسْتَعِينُ فِيمَا يَقْتَرِنُ بِهِ النَّجَاحُ وَ الْإِنْجَاحُ وَ إِيَّاكَ أَرْغَبُ فِي لِبَاسِ الْعَافِيَةِ وَ تَمَامِهَا وَ شُمُولِ السَّلامَةِ وَ دَوَامِهَا وَ أَعُوذُ بِكَ يَا رَبِّ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ وَ أَحْتَرِزُ بِسُلْطَانِكَ مِنْ جَوْرِ السَّلاطِينِ،
فَتَقَبَّلْ مَا كَانَ مِنْ صَلاتِي وَ صَوْمِي وَ اجْعَلْ غَدِي وَ مَا بَعْدَهُ أَفْضَلَ مِنْ سَاعَتِي وَ يَوْمِي وَ أَعِزَّنِي فِي عَشِيرَتِي وَ قَوْمِي وَ احْفَظْنِي فِي يَقَظَتِي وَ نَوْمِي فَأَنْتَ اللَّهُ خَيْرٌ حَافِظا وَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ اللَّهُمَّ إِنِّي أَبْرَأُ إِلَيْكَ فِي يَوْمِي هَذَا وَ مَا بَعْدَهُ مِنَ الْآحَادِ مِنَ الشِّرْكِ وَ الْإِلْحَادِ وَ أُخْلِصُ لَكَ دُعَائِي تَعَرُّضا لِلْإِجَابَةِ وَ أُقِيمُ عَلَى طَاعَتِكَ رَجَاءً لِلْإِثَابَةِ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ خَيْرِ خَلْقِكَ الدَّاعِي إِلَى حَقِّكَ وَ أَعِزَّنِي بِعِزِّكَ الَّذِي لا يُضَامُ وَ احْفَظْنِي بِعَيْنِكَ الَّتِي لا تَنَامُ وَ اخْتِمْ بِالانْقِطَاعِ إِلَيْكَ أَمْرِي وَ بِالْمَغْفِرَةِ عُمْرِي إِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ.
✨ @yaranesalavat
✨ إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
1-yek_shanbeh(1).mp3
1.94M
صوت دعای روز یکشنبه
✨ @yaranesalavat
✨ إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
@yaranesalavat(دعای روز یکشنبه).pdf
481.6K
متن و ترجمه دعای روز یکشنبه
✨ @yaranesalavat
✨ إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ✨
🍃 #حکمت ۲
2- وَ قَالَ (عليه السلام):
أَزْرَي بِنَفْسِهِ مَنِ اسْتَشْعَرَ الطَّمَعَ وَ رَضِيَ بِالذُّلِّ مَنْ كَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ وَ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ مَنْ أَمَّرَ عَلَيْهَا لِسَانَهُ.
و درود خدا بر او فرمود:
آنكه جان را با طمع ورزی بپوشاند خود را پست كرده، و آنكه راز سختی های خود را آشكار سازد خود را خوار كرده، و آن كه زبان را بر خود، حاكم كند، خود را بی ارزش كرده است.
📚 #نهج_البلاغه
✨ @yaranesalavat
🌷اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــــــدٍ وآل مُحَمَّد
Page002.mp3
447.5K
#هر_روز_یک_صفحه_با_کلام_حق
🌹 صفحه ۲
✨ @yaranesalavat
✨إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
🍃🍂🌸🍃🍂🌸🍃🍂🌸🍃🍂🌸🍃🍂
✨ @yaranesalavat
ختم صلوات روز یکشنبه 12\1\97
﷽ فرج امام زمان(ع)صلوات
🌷اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــــــدٍ وآل مُحَمَّد
فإنه غیر منقوص ما أعطیت *
خدایا آنچه را که تو عطا کنی چیزی کم ندارد*
(دعاي ماه رجب)
ما بنا من نعمة فمنک *
پروردگارا هر چه داریم از توست *
14هزارصلوات هدیه به14معصوم به نیت تعجیل درفرج حضرت ولیعصر ارواحنافداه
و
🍃شادی روح عزیز درگذشته
آقای حاج مهرعلیخان خیراللهی، فاتحه
روحشان شاد یادشان گرامی
مهمان خوان رحمت الهی ءان شاءالله
بحق صلوات بر محمد و آل محمد
ذکر روز یکشنبه: یاذالجلال والإکرام
✨ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج✨
@yaranesalavat
✨إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃
✨ @yaranesalavat
#بهار_سلوک | مجموعه توصیه ها و دستورات سلوکی و ویژه ایام ماه رجب المرجب
✳️ دستور عملی مراقبه
🔻شیطان به هر کس از نقطهی ضعف او وارد میشود و اغوایش مینماید.
▫️پس لازم است که قبل از آغاز ماه رجب ، محاسبه ی دقیقی داشته باشیم و نقطهی ضعف اصلی خود را در مقابل شیطان پیدا کنیم.
▫️ به این ترتیب که عیوبی که احساس میکنیم آسیب پذیری اصلی ما از آنجاست شناسایی نماییم ؛ مثلاً کسی ممکن است در برابر شهوت شکم ضعیف است و ناخواسته پرخوری یا بدخوری میکند و در نتیجه توفیق روزه و یا برخی اعمال عبادی ، از جمله نماز شب را پیدا نمیکند ، دیگری در برابر عصبانیت و غضب ضعیف است ، کسی ممکن است در موقعیّت های خاصّی عصبانی شود ، مثلاً شخصی در حال رانندگی زود عصبانی میشود.
▫️ مهم در این مسئله آن است که در یافتن نقاط ضعف اخلاقی خود به طور کاربردی دقیق شویم؛ دقیقاً جاهایی را که میدانیم و تجربه کردهایم که معمولاً در آن موقعیّت ها شیطان ما را زمین میزند ، محاسبه ی دقیقی انجام دهیم و آنها را پیدا کنیم.
▫️ لازم نیست به خود مغرور شویم و بگوییم من با همه ی زشتی های خودم و با همه ی جنود شیطان یک باره وارد جنگ میشوم ، انسان حریف نیست، بلکه باید یک یا دو عیب و نقطه ضعف اصلی را در نظر بگیریم ، به طور جدّی نسبت به آن میدان هایی که واقعاً بیش از بقیه در آنجا زمین خورده ایم حسّاس باشیم.
▫️حتّی لازم است که انسان نسبت به این موقعیت ها احتیاط کند ؛ مثلاً میدانیم کاری که انجام میدهیم گناه نیست، اما اگر انجام دهیم، وارد فضایی میشویم که مناسب نیست و نمیتوانیم تبعات آن را کنترل کنیم، پس بهتر است در آن فضا وارد نشویم.
▫️مثلاً تجربه کردهایم که اگر کسی در مقابل ما بلند حرف بزند، کم کم عصبانی میشویم، پس اگر در چنین موقعیتی قرار گرفتیم و طرف مقابل را نمیتوانیم کنترل کنیم، از آن فضا بیرون بیاییم، اگر او فریاد میزند، ما جرعهجرعه آب بنوشیم و یا تلاش کنیم روی موضوع دیگری تمرکز نماییم، یا در دل آیات قرآن را بخوانیم و بر آن تمرکز کنیم.
🔺به هر صورت باید تمام تلاش مان بر این باشد که در این ماه بر دهان شیطان بکوبیم.
ماه #رجب
✨ @yaranesalavat
✨ إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
@yaranesalavat (عدل الهی).pdf
2.14M
#معرفی_کتاب
#کتاب_هفته_اول
کتاب عدل الهی #شهید_مطهری
✨ @yaranesalavat
✨إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃
✨ @yaranesalavat
✨کتاب «عدل الهی » از مهم ترین آثار استاد مطهری در زمینه کلام جدید است که در زمان حیات استاد منتشر شده است. استاد در زمینه سابقه تألیف این اثر در مقدمه کتاب می نویسد:
✨«مطالب این کتاب تدوین یافته و تفصیل داده شده چند سخنرانى است که در مؤسسه اسلامى حسینیه ارشاد ایراد شده است. البته آنچه به صورت سخنرانى ایراد مى شود- لااقل سخنرانی هاى من اینچنین است- قابل چاپ شدن نیست مگر اینکه از نو دستکارى شود. به علاوه وقتى که بنا است چاپ شود نمى توان به مطالبى که به صورت سخنرانى ادا شده قناعت کرد. این بود که هم در چاپ اول و هم در چاپ دوم، مجدداً بحث را مورد مطالعه قرار دادم و مطالب زیادى بر اصل افزودم.
✨در چاپ دوم در حدود یک پنجم بر مطالب چاپ اول افزوده شد، به علاوه اصلاحاتى لفظى و تغییراتى از لحاظ نظم و ترتیب مطالب به عمل آمد. از این رو این کتاب در این چاپ با چهره نسبتاً تغییر یافتهاى منتشر مى شود.
✨ آنچه درباره مباحث این کتاب مى توانم بگویم این است که همه، مباحثى «انتخاب شده » است، هیچ یک بطور تصادف و به موجب علل اتفاقى طرح نشده است. اینها مسائلى است که فراوان از طرف گروه هاى مختلف، بالخصوص طبقه جوان، با من در میان گذاشته مى شود. آنچه در این کتاب آورده ام در حقیقت یک پاسخ عمومى است به همه کسانى که مکرر در این زمینه از من پرسش هائى کرده و مى کنند. فراوانى پرسش ها در حدى است که لازم آمد پاسخ عمومى تهیه شود. »
✨نویسنده کتاب «تئودیسه و عدل الهی- مقایسه ای بین آراء لایب نیتس و استاد مطهری » در مورد ویژگی ها و جایگاه این اثر می نویسد: «کتاب عدل الهی، بی شک یکی از ارزشمندترین کتاب هایی است که شهید مطهری به رشته تحریر درآورده است. از خصایص و ویژگی های این کتاب آن است که در عین حفظ مبانی و استدلالات حکمای گذشته، به مسائل و ابتلائات فکری و فرهنگی و پاسخگویی به شبهات جدید نیز پرداخته است. ایشان در این کتاب از اصول و عناصر کتاب ملاصدرا استفاده کرده و به آن شرح و بسط داده و هوشمندانه و به نحو ابتکاری از آن ها در جهت اثبات عدل الهی استفاده کرده است. به کارگیری اصول حکمت متعالیه چون تشکیک وجود، ضرورت نظام علّی و معلولی و به کارگیری ضرورت بالقیاس الی الغیر و... از این نمونه است. ویژگی دیگر کتاب در این است که شهید مطهری بحث عدل الهی را به عنوان بحثی مستقل مطرح کرده است. عدل الهی در حقیقت “ره یافتی است جدید به مسئله ای کهن » زیرا حکمای اسلامی در الهیات، بابی را تحت عنوان «عدل » باز نکرده اند و اگر از شرور و نظام احسن، سخنی به میان آورده اند، در ضمن بحث از عنایت باری و قضا و قدر بوده است.
✨ @yaranesalavat
✨ إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
🍃🍂✨🍃🍂✨🍃🍂✨🍂🍃✨🍃🍂
✨ @yaranesalavat
#احکام
#احکام_دیدوبازدید
#فتوای_مقام_معظم_رهبری
سوال: زن دایی ای دارم که بی حجاب است، و نگاه به وی تأثیری روی من ندارد، می توانم عید نوروز برای عید دیدنی به مدت کوتاه با زن و بچه ام به منزل ایشان بروم؟
جواب: در هر صورت باید در معاشرت و نگاه به نامحرم ضوابط شرعی مراعات شود و اگر از زنانی باشد که اگر او را نهی کنید نمی پذیرد و به آن توجه نمی کند بنا بر احتیاط واجب باید از نگاه عمدی به او خودداری کنید.
توجه داشته باشید، برای صله رحم می توانید با تلفن و امثال آن احوال پرسی کنید و ایام عید را تبریک بگویید.
✨ @yaranesalavat
✨الهی هب لی کمال الإنقطاع الیک✨
🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃
✨ @yaranesalavat
#تفسیر
بخش ۲
برگزیده #تفسیر_نمونه
#سوره_فاتحة_الكتاب (حمد)
✨ چرا نام اين سوره فاتحة الكتاب است؟
«فاتحة الكتاب» به معنى آغازگر كتاب (قرآن) است، و از روايات استفاده مى شود كه اين سوره در زمان خود پيامبر صلّى اللّه عليه و اله نيز به همين نام شناخته مى شده است.
از اينجا دريچه اى به سوى مسأله مهمّى از مسائل اسلامى گشوده مى شود و آن اينكه بر خلاف آنچه در ميان گروهى مشهور است كه قرآن در عصر پيامبر صلّى اللّه عليه و اله به صورت پراكنده بود، بعد در زمان ابو بكر يا عمر يا عثمان جمع آورى شد، قرآن در زمان خود پيامبر صلّى اللّه عليه و اله به همين صورت امروز جمع آورى شده بود صورت مجموعه اى كه در دست ماست در عصر پيامبر صلّى اللّه عليه و اله و به فرمان او جمع آورى شده بود «على بن ابراهيم» از امام صادق عليه السّلام نقل كرده كه رسول خدا صلّى اللّه عليه و اله به على عليه السّلام فرمود: «قرآن در قطعات حرير و كاغذ و امثال آن پراكنده است آن را جمع آورى كنيد».
سپس اضافه مى كند: على عليه السّلام از آن مجلس برخاست و آن را در پارچه زرد رنگى جمع آورى نمود سپس بر آن مهر زد.
به علاوه حديث مشهور «ثقلين» كه شيعه و سنّى آن را نقل كرده اند كه پيامبر صلّى اللّه عليه و اله فرمود من از ميان شما مى روم و دو چيز گرانبها را به يادگار مى گذارم «كتاب خدا» و «خاندانم» خود نشان مى دهد كه قرآن به صورت يك كتاب جمع آورى شده بود.
و در پاسخ اين سؤال كه در ميان گروهى از دانشمندان معروف است كه قرآن پس از پيامبر جمع آورى شده (به وسيله على عليه السّلام يا كسان ديگر) بايد گفت:
قرآنى كه على عليه السّلام جمع آورى كرد تنها خود قرآن نبود بلكه مجموعه اى بود از قرآن و تفسير و شأن نزول آيات و مانند آن.
✨ @yaranesalavat
✨إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨
🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃✨🌸🍃
✨ @yaranesalavat
#چهل_حدیث
🌹#دیدوبازدید🌹
۶. قال الامام علی بن الحسین (علیه السلام) :
ما مِنْ خُطْوَهٍ أحبُّ الی اللهِ من خُطْوَتین: خُطْوَهٌ یُسَرُّ بِها صفَّا فی سبیلِ الله تعالی وَ خُطوَهٌ الی ذی رَحم قاطعٍ.
امام سجاد (علیه السلام) فرمودند:
دو گام نزد خداوند، محبوب ترین گام هاست؛ گامی در راه خدا برای تحقق لشکر اسلام (برای جهاد) برداشته شود و گامی به سوی خویشاوندی که با انسان قطع رابطه کرده است.
«بحار الانوار، ج ۷۴، ص ۸۷»
✨ @yaranesalavat
✨إلهی هب لی کمال الإنقطاع إلیک✨