♦️ پيام تروريست هاى سوريه به عراق؛ تهديدى عليه شما نيستيم بلكه با شما برادريم!
✍🏻جا دارد یک نامه هم به اصلاح طلبان بزنند...
https://eitaa.com/yaranesoleimani
📸 مهمترین اخبار جعلی که این روزها درباره سوریه منتشر شده است
https://eitaa.com/yaranesoleimani
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سعید جلیلی: برخی به دنبال توافقی جدید هستند، این کار، خطایی بزرگ است
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بدون شرح...😂😂😂😂
عالی ترین تحلیل و تبیین برای معرفی و ضرورت مسئولین در کشور😜😂😅
🔘«پوسیدگی مغز» واژه سال آکسفورد با موضوع استفاده از محتوای بیاهمیت در فضای مجازی
▪️واژه سال ۲۰۲۴ آکسفورد در مورد توصیف استفاده بیرویه از محتوای کمارزش و بیاهمیت در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است.
▫️گاردین نوشت: آکسفورد واژه سال ۲۰۲۴ خود را پوسیدگی مغز انتخاب کرده که یک اصطلاح برای نشان دادن پرسه بیرویه و بیهدف در فضای مجازی و دیدن محتواهای بیاهمیت و فاقد ارزش است. پیمایش بیپایان رسانههای اجتماعی و محتوای خستهکننده آنها اصلیترین دغدغه برای انتخاب این واژه است.
▪️پوسیدگی مغز به عنوان «وخیم شدن فرضی وضعیت ذهنی یا فکری یک فرد، به ویژه در نتیجه مصرف بیش از حد مطالب (ویژه محتوای آنلاین) تعریف میشود که نوعی جستجوی بیحاصل و بدون چالش مغزی در نظر گرفته میشود.
▫️انتشارات دانشگاه آکسفورد بعنوان ناشر فرهنگ لغت انگلیسی آکسفورد از بیش از ۳۷ هزار نفر برای انتخاب واژه سال کمک گرفته است. این جایزه سالانه با هدف منعکس کردن حالات و روندهای سال است.
https://eitaa.com/yaranesoleimani
از عجایب این دنیا بگم براتون ...
آف بی آی آمریکا برای هر کسی که محل اختفای جولانی رو لو بده ۱۰ میلیون دلار جایزه گذاشته ....
بعد شبکه CNN آمریکایی با جولانی مصاحبه میکنه
رسانه های دنیا مردمو اینجوری احمق فرض میکنن
https://eitaa.com/yaranesoleimani
❌ فوری و مهم /اتفاقات نشست دوحه و توافق سهجانبه میان ترکیه، ایران و روسیه بسیار مهم است.
✍سامح عسکر تحلیلگر مصری:
▪️این توافق شامل توقف حملات نظامی گروههای تروریستی جولانی و القاعده است و ترکیه متعهد شده تا دستور توقف این عملیاتها را به این گروهها صادر کند.
▪️طبق توافق، وضعیت فعلی تا آغاز گفتوگوهای سیاسی میان مخالفان مشروع و دولت سوریه ادامه خواهد داشت.
▪️منظور از مخالفان مشروع، احتمالاً شخصیتهای غیرنظامی در تبعید است و جولانی به هیچ عنوان در این روند مشارکت نخواهد داشت؛ چراکه همه بر این باورند که او یک تروریست است و افکارش تهدیدی جدی برای وحدت سوریه محسوب میشود.
▪️به نظر میرسد روسیه به ترکیه هشدار داده است که در صورت ادامه عملیاتها، هیچ فرصتی برای گفتوگو باقی نخواهد ماند. این هشدار به ویژه پس از تصمیم احتمالی پوتین برای مقابله نظامی با القاعده، جدیتر شده است.
▪️در روزهای گذشته، روسیه در عملیاتها دخالتی نداشت و منتظر برگزاری نشست دوحه بود، اما اکنون قرار است روسیه و ایران در دفاع از دمشق و پاکسازی مناطق اشغالشده توسط تروریستها مشارکت کنند.
▪️همچنین احتمالاً تهدیدهایی از سوی برخی بازیگران منطقهای به ترکیه منتقل شده است مبنی بر اینکه اجازه نخواهند داد القاعده کنترل سوریه را در دست بگیرد. این بازیگران حتی ممکن است در حمله به این گروه مشارکت کنند. شناسایی این بازیگران را به شما واگذار میکنم.
▪️ترکیه اکنون ۴۸ ساعت فرصت دارد تا این توافق را اجرایی کند؛ در غیر این صورت، درگیریهای بزرگی در سوریه آغاز خواهد شد.
▪️تا این لحظه، ارتش سوریه و متحدانش وارد جنگ جدی نشدهاند و بیشتر تحرکات به توافقها و عقبنشینیها محدود بوده است، از جمله توافقهایی با کردها برای تحویل مرزها و برخی استانها به منظور تضعیف اردوغان. اما درگیریهای واقعی به زودی از حمص و القصیر برای دفاع از مرزهای لبنان آغاز خواهد شد و سپس به مناطق حومه حلب، حمص و ادلب گسترش پیدا میکند.
⏪ البته، در این ۴۸ ساعت احتمال وقوع اتفاقات غیرمنتظره نیز وجود دارد.
🔻چرا به سوریه رفتیم؟ چرا مجدد نرفتیم؟
🔻این روزها یک سوال خیلی در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود و آن اینکه چرا ایران در فتنه اخیر سوریه حضور نداشت؟ و حالا با سقوط سوریه همان سوال تبدیل به یک قضاوت نادرست شده و اینکه عدم دخالت ایران باعث پیروزی تروریست ها شده است.
🔻اجازه دهید سوال را دقیق کنیم. چرا جمهوری اسلامی سالها پیش در سوریه ورود نظامی کرد و چرا امروز ورود نکرد؟
این سوال مبتنی بر یک فرض غلط است و آن اینکه ایران در فتنه اخیر کنار سوریه نبوده است. بله این حضور شبیه گذشته نبود. اما جمهوری اسلامی حاضر بود. به سه دلیل روشن.
🔸اولا همچنان نیروهای نظامی ما در میدان سوریه بودند. اتفاقا در سطح فرماندهی نیز حضور داشتند. نمونه اش شهادت سردار پورهاشمی.
🔸دوم اینکه در سطح سیاسی توسط وزیر خارجه و نماینده ویژه رهبری پیام ویژه حمایت به اسد داده شد.
🔸سوم اینکه در سطح دیپلماتیک، دولت ایران برای حل مساله سوریه با دیگر کشورها وارد گفت وگو شده است.
🔻پس ایران از سوریه حمایت کرد. هرچند این حمایت شبیه گذشته نبود. اما چرا تغییر کرد؟
🔻برای پاسخ به چرایی این تفاوت دو موضوع باید حل وفصل شود.
🔸 اولا چرا جمهوری اسلامی در گذشته به سوریه ورود کرد و چه دستاوردی داشت؟
🔸دوم اینکه در این دوره چه اتفاقی افتاد و چه تفاوتی حاصل شد که نحوه حمایت تغییر کرد؟
🔻محکمات حضور ایران در گذشته برآمده از چند اصل راهبردی بود.
🔸یکم. اصل حمایت از مقاومت
🔸دوم. خواست مردم.
🔸سوم. خواست دولت و ارتش سوریه
🔸چهارم. امنیت داخلی ایران
🔸پنجم. دفاع از حرمین شریف
🔻ایران با حضور در سوریه کمک کرد محور مقاومت تقویت شود. ثمره آن حضور را این روزها در منطقه شاهدیم. بی آبرو شدن رژیم صهیونیستی به شکلی که خودشان اعتراف می کنند که ماهها برای حفظ موجودیت شان جنگیدند و با دست خالی از همه اهداف اولیه مجبور به آتش بس شدند. واقعیت این است که امروز جبهه مقاومت در اوج بلوغ و قدرت است و هر روز نیز تقویت می شود. نمونه اش نیز عملیات تاریخی طوفان الاقصی حماس و مقاومت تماشایی حزب الله.
خلاصه اینکه امروز مقاومت مثل گذشته نیست و روی پای خودش است و البته مسیر حمایت جمهوری اسلامی از محور مقاومت نیز صرفا متوقف به سوریه نیست. مگر حمایت ایران از یمن از مسیر سوریه است؟
🔻مساله دوم خواست دولت و ارتش و حمایت مردم سوریه از ورود جمهوری اسلامی است. این بخش به غایت با اهمیت است.
🔻مساله سوم این بود که اگر در سوریه با داعش نمی جنگیدیم باید در تهران با این تروریست ها روبرو می شدیم. امروز از داعش جاهلی خبری نیست. نه از حیث تهدید مرزهای ایران و نه اقدامات تکفیری در حرمین شریف. این به معنای ارتقای تروریست نیست، بلکه به معنای تغییر سیاست های اوست چون به حمایت مردم سوریه و نظام بین الملل نیاز دارد. هرچند ایران همچنان در میان مدت باید از حیث امنیتی به حضور تروریست ها با چشم تهدید نگاه کند اما در هر صورت میدان در سوریه تغییر کرده است.
🔻با این توضیح تغییر مدل حمایت ایران در فتنه اخیر روشن می شود؛ مجدد به همان محکمات رجوع کنیم.
🔻 از محکمات جمهوری اسلامی اینست که سرنوشت هرکشوری را خود مردم تعیین می کنند. در دور اخیر نه دولت سوریه درخواستی برای حضور ایران داشت، نه ارتش بنای مقاومت و ایستادگی و نه بخش قابل اعتنایی از مردم به این دولت و ارتش دل بسته بودند که همچنان از ماندگاری آنها حمایت کنند. اینکه چرا اسد و دولت و ارتش به اینجا رسیدند بماند بعد اما اجمالا این شرایط منطبق با گذشته نبود و طبیعی است که سیاست جمهوری اسلامی تغییر می کند. مگر ممکن است دولتی نخواهد و ارتش بنای مقاومت نداشته باشد و یک کشور دیگر ورود مستقیم کند؟ این حتما عبور از محکمات مردم سالارانه جمهوری اسلامی است.
🔻خلاصه اینکه حمایت ایران از دولت سوریه را باید متناسب با شرایط امروز میدان تحلیل کرد و از قضاوت های تک خطی و ساده سازی های گزاره ای پرهیز کرد.
🔴عمری را با شعار «مرگ بر طالبان، چه کابل چه تهران» گذراندند و الآن برای تبریک به سلفیترین و مرتجعترین جریانهایی صف میکشند که طالبان جلویشان روشنفکر محسوب میشود.
ناف اپوزیسیون دوزاری ایران را با بی هویتی و بی ریشهگی و آویزان شدن از این و آن بریدهاند.
https://eitaa.com/yaranesoleimani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیاید رزومه کاری رهبر جدید سوریه که بعد از پیروزی درکاخ بنی امیه جشن گرفت رو بررسی کنیم!
⬅️دلایل فروپاشی دولت اسد:
1️⃣پذیرش شرایط تحمیلی امارات وعربستان واعتماد به #وعدههای_دلاری آن ها(قرار بود سوریه روابطش با ایران و راه تسلیحاتی با حزب الله رو قطع کنه، آمریکا از 20 دسامبر دیگه تحریم های سوریه رو تمدید نکنه!)
2️⃣ضعف وفساد ارتش
3️⃣جدایی مردم از دولت وارتش
4️⃣دخالت خارجی ها وتجهیز مخالفین
5️⃣خودداری ازتغییر وتعدیل قانون اساسی
6️⃣بی جواب گذاشتن طرح مصالحه اردوغان
7️⃣خارج نشدن معارضان از مواضعشان بعداز آتش بس
8️⃣انحلال نیروهای مردمی دفاع وطنی
9️⃣فروپاشی اقتصادی ناشی از تحریم وعدم انجام اصلاحات سیاسی واجتماعی
🔟بی توجهی به راهکارهای پیشنهادی ایران درحوزه شناخت ومقابله با تهدیدات
➕وصیت حافظ اسد به پسرش بشاراسد: «تو می توانی همیشه به ایرانیان تکیه کنی؛اما هرگز به رهبران عرب اعتماد نکن»
➖تاکنون با حملات اسرائیل به سوریه ۱۰۰هدف مورد حمله قرار گرفت
✔️حالا که ارتش سوریه تو 10روز تسلیم وهمه رو متعجب کرد! خوبه بدونیم ارتش رضاخان تو جنگ جهانی دوم کمتر از 3روز تسلیم شد! رکوردی که هیچکس نتونسته بشکنه!
https://eitaa.com/yaranesoleimani
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهروند لیبی
ترکیه دستور لشگرکشی میدهد و هنوز سخن از پیروزی مردم سوریه بر دولت مستبد است؛ نه بشار میتوانست نماینده تمامیت ملت سوریه باشد و نه تحریر الشام و قسد و نه هر گروه کوچک و بزرگ موجود دیگر. صحنه سوریه از ابتدا ابداً صحنهای داخلی میان مردم و دولت نبوده و نیست. سوریه در این ۱۳ سال همیشه در آستانه بیدولتی بوده و ایران نیز در این سالها تمام تلاشش بر حفظ دولت و مقاومت بود؛ اما حالا بیدولتی و تکه تکه شدن سرزمین سوریه بیش از پیش حاضر است؛ چیزی که لیبی سالها درگیر آن است و هنوز تمام نشده. این سرنوشت هر کشوری است که با غرب دربیفتد و در عین حال فریب غرب را هم بخورد.
https://eitaa.com/yaranesoleimani