🔰 چطور بهانههای عدم شرکت در انتخابات را پاسخ دهیم؟
❓چرا روحانیون نباید رئیس جمهور شوند؟
روحانیون نباید رئیس جمهور شوند. در روزنامه کیهان تاریخ ۱۳۵۸/۰۹/۱۰ از قول امام(ره) بیان شده است روحانیون نباید رئیس جمهور شوند؛ ولی حالا رئیس جمهور روحانی، رئیس قوه قضاییه
روحانی و بسیاری از پستهای مدیریتی در دست روحانیت است، آیا این خلاف گفته امام(ره)
نیست؟
در نحوه مواجهه امام با مسئولیت اجرایی روحانیون اگر توجه به اقتضائات زمان نداشته باشیم
شاید تصور شود امام(ره) رویکرد دوگانهای داشتهاند؛ زیرا ایشان قبل از پیروزی انقلاب میفرمودند:
«روحانی... خودش رئیس جمهور نشود لکن در ریاست جمهوری نقش داشته باشد و کنترل کند.»
امام حتی در کتاب کشف الاسرار خود تصریح میکند:
«این که میگویند حکومت باید به دست فقیه باشد نه آن که فقیه باید شاه و وزیر و سرلشگر و سپاهی و سپور باشد بلکه فقیه باید نظارت در قوه تقنينیه و در قوه مجریه ممالک اسلامی داشته باشد.»
اما آنچه در عمل اتفاق میافتد، روی کار آمدن روحانیون و مسئولیت گرفتن آنها است! اما چرا امام پذیرفتند و مخالفت نکردند؟ در واقع امام(ره) شأن یک روحانی را بالاتر از این میداند که کار اجرایی کند. در اندیشه امام روحانیت باید هادی و ناظر باشند در ابتدای پیروزی انقلاب هم همین
سیاست پیاده شد و افرادی مثل مهندس بازرگان قدرت را به دست گرفتند اما اقتضای زمان و عملکرد دولت موقت و برخی مسئولین غیر روحانی امام را به این باور رساند تا پرورش نیروهای
کار آمد و کارا، روحانیت و عالمان اسلامی پستهای کلیدی را در دست بگیرند و جامعه را به سوی
اهداف و آرمانهایش هدایت کنند.
#تا_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 چطور بهانههای عدم شرکت در انتخابات را پاسخ دهیم؟
❓برخی مدعی هستند که برخی آرا شمرده و محاسبه نمی شود.
در موارد ذیل با تأیید هیئت نظارت یا نمایندۀ وی برگهای رأی، باطل ولی جزء آرای مأخوذه، محسوب و مراتب در صورتجلسه، قید و آرای مذکور ضمیمۀ صورتجلسه خواهد شد:
۱. آرای غیرقابل خواندن.
۲. آرایی که از طریق خرید و فروش به دست آمده باشد.
۳. آرایی که سفید به صندوق ریخته شده باشد.
در موارد ذیل با تأیید هیئت نظارت یا نمایندۀ وی برگهای رأی، باطل و جزء آرای مأخوذه محسوب نشده و مراتب در صورتجلسه، قید و آرای مذکور ضمیمۀ صورتجلسه خواهد شد:
۱. صندوق، فاقد لاک و مهر انتخاباتی باشد.
۲. آرا، زائد بر تعداد تعرفه باشد.
۳. آرای کسانیکه به سن قانونی رأی دادن نرسیده باشند.
۴. آرایی که با شناسنامۀ افراد فوت شده یا غیرایرانی داده شده باشد.
۵. آرایی که با تقلب و تزویر (در تعرفهها، آرا، صورتجلسات، شمارش) به دست آمده باشد.
۶. آرایی که با شناسنامۀ غیر یا جعلی اخذ شده باشد.
۷. آرای تکراری.
۸. آرایی که با شناسنامۀ کسانیکه حضور ندارند، اخذ شده باشد.
۹. آرایی که از طریق تهدید به دست آمده باشد.
۱۰. آرایی که روی ورقۀ غیر از برگ رأی نوشته شده باشد.
#تا_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 انتخابات به وقت ایران
📌 فصل اول _ پرسشهای مهم
پرسش:
۱۴) با رأی دادن وضعیت بهتر نمیشود چرا رای بدهیم؟
بی تأثیری انتخابات در بهبود شرایط کشور، یکی از شبهات پر بسامد این روزهاست. در تلاشیم تا با شفافیت کامل و واقعنگری پاسخی به این شبهه ارائه شود:
۱. اولــیــن نکته و شبهه ایــن اســت کــه آیــا بــا عــدم شــرکــت در انتخابات، وضعیت بهبود مــییــابــد یــا بــدتــر مــیشــود؟ عــدهای بــه دلــیــل برخی مشکلات اقــتــصــادی فعلی کــشــور، تــصــور میکنند اگــر رأی ندهند جمهوری اسلامی سقوط میکند. همچنین پس از آن، حکومتی ایدهآل جایگزین میشود و مردم از مشکلات رها شده و دلار و مسکن و خودرو به قیمتهای قبل باز میگردد و...!!!! اما واقعیت این است که عدم شرکت در انتخابات اتفاقاً خسارتهای جبران ناپذیری به مردم وارد میکند. کمترین ســود مشارکت در انتخابات با فــرض انتخاب نمایندگان ضعیف هم این فایده بزرگ را خواهد داشت که «امنیت» مردم تامین خواهد شد؛ چرا که امنیت در پرتو قدرتمند بودن نظام جمهوری اسلامی است و قدرتمندی نظام نیز از حمایت و پشتیبانی مردم نشأت میگیرد. امــا در صـــورت مشارکــت حداقلی در انــتــخــابــات، قطعاً فــرصــت اقــدامــات توطئهگرانه و شوم برای دشمنان ایران، فراهم خواهد شد. زیرا با دریافت سیگنال تضعیف حمایت مردم از نظام آنها تمام تلاش خود را برای حمله به ایران و سلطه مجدد بر کشور، مردم و منابع انجام خواهند داد. در این صورت آیا مردم ایران متضرر اصلی آن نخواهند بود؟ آیا تجربه مردم ایران در اشغال اوایل ۱۳۲۰ و قتل و جنایتهایی که اشغالگران به دلیل ضعف دولت ایران انجام دادند؛ قابل فراموش است؟ آیا حمله صدام به ایران در سالهای اولیه جنگ، با فرض ضعف نظام و خسارتهای خونین آن فراموش شده اســت؟ آیا در اغتشاشات ۱۴۰۱، دشمنان تصور نکردند که مــردم به سبب شرایط اقتصادی از نظام حمایت نخواهند کرد و خسارتهای زیادی بر مردم و کشور وارد کردند و مدتی امنیت کشور از دست نرفت؟ بنابراین تاریخ به ما درس مهمی میدهد که هرگاه، دشمنان، احساس ضعف نظام و دولت مرکزی داشتهاند، کشور را دچار خسارتهای سنگین نمودهاند.
بنابراین در کمترین فرض، با مشارکت در انتخابات، امنیت مردم تامین خواهد شد؛ امنیتی که همه امور زندگی به آن وابسته است. امنیت، آخرین نقطه و خط قرمز برای مردم محسوب میشود؛ چرا که با فقدان آن، تقریباً تمام فعالیتهای جامعه تعطیل خواهد شد. نگاهی به برخی از کشورهای همسایه، به خوبی نشانگر اهمیت امنیت است.
۲. امــا راه چــاره چیست؟ با توضیحات فــوق، مشخص شد با شرکت در انتخابات، امنیت برای کشور تامین خواهد شد اما برای اینکه وضعیت کشور نیز بهبود یابد، فقط یک راه وجود دارد انتخاب افراد اصلح. اگر با شرکت در انتخابات، به فرض وضعیت بهتر نمیشود علت آن عدم انتخاب افراد اصلح است. البته با توجه به نوع نظام، که مبتنی بر نقش مردم و انتخاب افراد توسط آنها است رویدادها و پیشرفتهای بسیار خوبی صــورت گرفته ولــی قطعاً هر چه افــراد اصلح بیشتری انتخاب
شوند، وضعیت بهتر خواهد شد. پس برای تامین امنیت و پیشرفت کشور و رهایی از مشکلات اقتصادی، علاوه بر مشارکت حداکثری در انتخابات، مردم باید با تحقیق و پرس وجو از افراد مختلف و تحقیقات مختلف، افراد اصلح را انتخاب نمایند.
۳. نکته ســوم که میتواند مــورد توجه قــرار گیرد ایــن اســت که جوانهای بسیاری برای محافظت از کشور ، برای امنیت مردم، جان خود را برای آن هدیه کــردهانــد حــال اگــر در انتخابات شرکت نشود و بــرای کشور مشکلاتی پیش آید واقعاً در قیامت چگونه باید پاسخ آنها را داد؟ آنها برای حفظ کشور خون خود را دادند اما ما زحمت انداختن یک رأی در صندوق را به خود ندادیم!!!
ادامه دارد...
#انتخابات_به_وقت_ایران
#تا_انتخابات
#شبهات_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 انتخابات به وقت ایران
📌 فصل اول _ پرسشهای مهم
پرسش:
۱۵) چرا همه نمیتوانند در انتخابات کاندیدا شوند؟ و باید از یک فیلتری رد شوند؟
در تمام نظامهای حقوقی و سیاسی دنیا برای رسیدن افراد به قدرت، ضوابط و صلاحیتهایی مشخص شده و نهادهای نظارتی در این رابطه وجود دارد. در نظام جمهوری اسلامی ایــران نیز نهاد شــورای نگهبان مسئول بررسی صلاحیتها و نظارت بر فرآیند برگزاری انتخابات است. و بررسی صالحیتها براساس قانون انجام میگیرد.
ادامه دارد...
#انتخابات_به_وقت_ایران
#تا_انتخابات
#شبهات_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 به چه رأی دادید؟
📖 مروری برکارنامه مجلس یازدهم ۱۳۹۹-۱۴۰۱
#به_چه_رأی_دادید
#کارنامۀ_مجلس_یازدهم
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 دستاوردهای دولت مردمی
۱) دستاوردهای فرهنگی، اجتماعی دولت مردمی
ب) اجتماعی
علاوه بـر حـوزه فرهنـگ دولـت مردمـی تلاش داشـته اسـت ضمـن توجـه بـه خانـواده بـه عنـوان محـور شـکلگیری جامعـه سـایر زیرسـاختهای اجتماعـی را نیـز ارتقـاء دهـد. در همین راستا اقدامات مختلفی صورت پذیرفته کـه در ادامـه بـه تبییـن آنهـا پرداختـه شـده اسـت.
۱) تسهیل ازدواج و تشکیل خانواده
یکـی از مهمتریـن حوزههـای تأثیرگـذار جامعـه، کـه عملکـرد و چگونگـی آن بـه طـور مسـتقیم بـر کیفیـت زندگـی مردم نقـش دارد، مسـائل مربوط به خانـواده اسـت. بـه دلیـل چنیـن جایـگاه مهمـی، دولـت مردمـی همـواره، چـه در شـعارهای انتخاباتـی و چـه در عمـل تقویـت بنیانهـای خانـواده را سـرلوحه کار خـود قـرار داده اسـت. در ایـن رابطـه، ایـن دولـت از اولیـن روزهـای شـروع بـه کار اقدامـات متعـددی را در ایـن زمینـه شـروع نمـوده اسـت کـه بـه چنـد مـورد از آنهـا اشـاره میگـردد. در همیـن راسـتا بـرای تسـهیل امـر ازدواج و تشـکیل خانـواده بیـش از ۶۷ هـزار میلیـارد تومـان وام ازدواج در نیمـه نخسـت امسـال پرداخت شـده اسـت. تعـداد پرداختیهـای وام ازدواج در نیمـه نخسـت امسـال و در قیـاس بـا مـدت مشـابه سـال گذشـته حـدود ۴۰ درصـد رشـد را نشـان میدهـد؛ ضمـن اینکـه وضعیـت متقاضیـان در صـف دریافـت وام ازدواج در سـتادهای
سـاماندهی امـور جوانـان به طـور مـداوم پیگیـری و رصـد میشـود.
۲) حمایت از فرزندآوری و جوانسازی جمعیت
ً پـس از ازدواج و تشـکیل خانـواده، مسـلما مسـئله فرزنـدآوری بـرای خانوادههـا مطـرح میشـود. اگـر خانوادههـا در مـورد مخـارج فرزنـدان خود پـس از تولـد نگرانـی داشـته باشـند، شـاید فرزنـدآوری خـود را بـه تأخیـر بیندازنـد. بـه همیـن دلیـل و در جهـت حمایـت از فرزنـدآوری و کمک به جـوان شـدن جمعیـت، از ابتـدای امسـال بیش از ۱۵۳ هـزار میلیارد ریال وام فرزنـدآور ی بـه متقاضیـان پرداخت شـده اسـت. امیـد آن وجـود دارد کـه بـا پرداخـت چنیـن وامهایـی و نیـز پرداخـت پاداشهـا و مشـوقهای قانونـی دیگـر کـه بـه تصویـب مجلـس شـورای اسلامی رسـیده اسـت، هم شـاهد افزایـش تعـداد ازدواج جوانـان باشـیم و هـم نـرخ بـاروری رشـد قابل قبولـی داشـته باشـد.
۳) کمک مالی به فرزندآوری زوجین نابارور
اقـدام مهـم دیگـر دولـت مردمـی در حـوزه ازدواج و خانـواده و فرزنـدآوری، مسـئله کمـک بـه زوجیـن نابارور اسـت. یکی از اقدامـات مهم این دولت در ایـن زمینـه پوشـش ۹۰ درصـدی بیمه ناباروری اسـت. دولت سـیزدهم در بحث نازایی مصمم اسـت هزینههایی را که از جیب مردم پرداخت میشـود، کاهـش دهـد؛ در ایـن راسـتا خدماتـی در مراکز درمـان ناباروری کـه شـامل خدمـات فـوق تخصصـی هسـتند ماننـد خدمـات IVF و روش میکرواینجکشـن (ICSI) و خدمـات لقـاح داخـل رحـم و خدمـت انتقـال جنیـن در مراکـز دولتـی بـا پوشـش ۹۰ درصـدی تعرفـه دولتـی و در مراکـز خصوصـی و مراکـز تأمیـن اجتماعـی بـا پوشـش ۹۰ درصـدی تعرفـه عمومـی غیردولتـی در حـال انجـام هسـتند.
۴) افزایش سرانه فضاهای ورزشی برای بانوان
یکـی از کارهـای مهـم دولـت مردمـی، عدالتمحـور کـردن سـرانه فضـای ورزشـی بـرای خانمهـا بـود. بـه همیـن خاطـر در اولیـن ابلاغیـه بـه ادارات کل اسـتانها دولـت خواسـتار ایـن شـد کـه فضاهـای ورزشـی به صـورت عدالـت محـور بیـن زنـان و مـردان تقسـیم بشـود. همچنیـن سـاعات باشـگاهها نیـز بایـد بـا توجـه بـه مشـغولیتهای زنـان اختصـاص یابـد و اینگونـه نباشـد کـه فقـط سـاعات صبـح مخصـوص اسـتفاده خانمهـا باشـد تـا خانمهـای شـاغل و حتـی برخـی از خانـهداران نتواننـد از فضاهـای ورزشـی اسـتفاده کننـد. ایـن امـر منجـر بـه ایـن شـد کـه امـروز شـاهد رشـد هجـده ونیـم درصـدی در اسـتفاده از سـالنها و اماکـن ورزشـی توسـط بانـوان را هسـتیم. در اقدامـی دیگـر بـرای ترویـج ورزش بانـوان، در طـرح آزمایشـی دختـران آفتـاب در هرمـزگان نیـز یکصد و پنجاه هـزار دختـر عشـایری و روسـتایی مـدارس شـبانهروزی تحـت تعلیـم در کانونهـای عمومـی و قهرمانـی
قـرار گرفتنـد تـا ورزش و سلامت جسـمانی در فضـای بومـی و محلـی و همچنیـن سـبک زندگـی و اصلاح الگـوی زندگـی زنـان خطـه خـود بـا محوریـت ورزش را ترویـج کننـد.
۵) بهبود فضای آموزشی
یکـی از دیگـر از مسـائل مهـم کشـور که شـاید بتـوان گفت به طور مسـتقیم یـا غیرمسـتقیم میتوانـد تمـام بخشهـای جامعـه را تحـت تأثیـر خـود قرار دهـد، مسـائل مربـوط بـه حـوزه آموزش و پـرورش اسـت. یکـی از مشـکلات موجـود در حـوزه آموزش و پـرورش، مسـئله رتبهبنـدی معلمـان اسـت کـه حـدود یازده سـال در دولتهای گذشـته مسـکوت مانده بـود.
ادامه دارد...
#دستاوردهای_دولت_مردمی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 دستاوردهای دولت مردمی
۱) دستاوردهای فرهنگی، اجتماعی دولت مردمی
(ادامه بحث قبل)
رتبهبندی فرهنگیـان بـرای یـازده سـال مطالبـه اصلـی جامعـه فرهنگـی را تشـکیل مـیداد و گلایههـای فراوانـی بـه همـراه داشـت؛ امـا متأسـفانه اراده جـدی برای پرداختن به این موضوع وجود نداشـت. اما دولت سـیزدهم در وارد میـدان ایـن مسـئله شـد و از مردادمـاه فاز اجرایـی آن را به صورت حقیقی
دنبـال کـرد. از شـروع بـه کار دولـت سـیزدهم، موضـوع رتبهبنـدی معلمـان در دسـتور کار مجلـس و دولـت قـرار گرفـت. قانـون رتبهبنـدی فرهنگیـان بـر اسـاس سـند تحـول بنیادیـن نظـام آموزشـی یکـی از موضوعاتـی اسـت کـه در جهـت بهبـود سـطح معیشـتی معلمـان و هـم در راسـتای ارتقـای شایسـتگی حرفـهای معلمـان بسـیار مهـم اسـت. ایـن قانـون متضمـن بهبـود کیفیـت آموزشـی دانـش آمـوزان نیـز میباشـد.
۶) طراحی لایحه جامع مدیریت اعتراضات
طـی سـالهای گذشـته اعتراضـات و تجمعـات شـکل گرفتـه توسـط اصنـاف و اقشـار گوناگـون کـه بـرای بیـان مطالباتشـان شـکل گرفتـه اسـت، موجـب شـده کـه در سـطح عـوام و خـواص نسـبت بـه اجـرای اصـل ۲۷ قانـون اساسـی اجمـاع نسـبی شـکل بگیـرد. در ایـن میـان طـی تحـولات اخیـر اعلام آمادگـی دولـت مبنـی بـر ایجـاد بسـتر مناسـب جهـت شـکلگیری اعتراضـات مسـالمتآمیز و همچنیـن فعالیتهـای زیرمجموعههـای مختلـف (از جملـه معاونـت حقوقـی) جهـت تدویـن و تصویـب لایحـهای در همیـن راسـتا را میتـوان اقدامـی مثبـت دانسـت کـه در دسـتور کار دولـت قـرار گرفتـه اسـت و در آینـده میتوانـد ضمـن مشـروعیت بخشـی بـه اعتراضـات اجتمـاع از خشـونتآمیز شـدن آنهـا جلوگیـری کنـد.
۷) سفرهای استانی
از منظـر تقویـت ارتبـاط بـا آحـاد مـردم، پیگیـری واقعـی و مسـتمر شـعار دولـت مردمـی و سـفرهای اسـتانی بـه تمامـی نقـاط کشـور در سـال نخسـت فعالیـت دولـت و نیـز ارتبـاط مسـتمر بـا نخبـگان، علمـا و دانشـگاهیان، فعـالان اقتصـادی و سـایر اقشـار جامعـه حاکـی از عملکـرد موفقیتآمیـز دولـت در ایـن عرصـه و احیای سـرمایه اجتماعی اسـت. بررسـی سـفرهای اسـتانی رئیسجمهـور نشـان میدهـد، میانگیـن دیدارهـای مردمـی دولـت مردمـی نشـان میدهـد مـردم شـریف جمهوری رئیس جمهـور اسلامی ایـران تقریبـاً هـر دوازده روز یکبـار بـدون واسـطه بـا مردم دیـدار داشـتهاند.
نتیجهگیری
در این نوشـتار بسـیار مختصر به گوشـههایی از اقدامات مؤثر و سـازنده دولـت سـیزدهم در مـدت کوتاهـی کـه از شـروع بـه کار آن میگذرد، اشـاره شـد. امـا دسـتاوردهای ایـن دولـت خیلـی فراتـر از مـوارد نامبـرده اسـت.
دشـمنان بـا سیاسـتهای جعـل، تحریـک و سانسـور ، موفقیتهـای دولـت را نشـر نمیدهنـد، عیبهـای آن را چنـد برابـر میکنند و بسـیاری از ترفندهای نادرسـت و غیر حرفهای را برای جنگ رسـانهای علیه ملت مـا در پیـش میگیرنـد. در ایـن عرصه، بصیرت، همـکاری و حمایت نیاز
اسـت و درعین حال باید هم دولت را با پیشـنهادها و انتقادات سـازنده یـاری کـرد تـا بتوانـد بـه ایـن مسـئولیت به خوبـی عمـل کنـد و هـم مـردم شـاهد توفیقهـا و گشـایشهای فراوانـی باشـند.
ادامه دارد...
#دستاوردهای_دولت_مردمی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 گزارشی از وضعیت اختلاسگران بزرگ
ادامه دارد...
#اختلاسگران_بزرگ
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مجلس یازدهم یکی از قویترین مجالس دوران انقلاب بود
🇮🇷 رهبر انقلاب خط اصلی و رأی دادن را دادند پس دیگر جای تأمل و فکر نیست
#تا_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel