📊 اینفوگرافیک || ۹ دروغ مسمومیت دانشآموزان در مدارس
#جهاد_تبیین
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️استراتزی بازدارندگی ایران
👌پیشنهاد دانلود
👤حسن عباسی
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
ملا یوسفزی فعال حقوق زنان اهل #پاکستان در حالی نگران دختران ایرانی شده که نیمی از زنان سرزمین خودش هنوز به سرویس بهداشتی هم دسترسی ندارن!
حتی روایت شده یکی از شروط اصلی دختران پاکستانی و بعضاً هندی برای ازدواج اینه که خونه آینده شون توالت داشته باشه!
با این حال نگران دختران ما هستند؛)
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
اشاره رهبر انقلاب به استفاده سرویس های اطلاعاتی غربی_عبری از اجنه کافر جهت ضربه به جمهوری اسلامی
الان هم هیچ بعید نیست در فتنه و مسائل اخیر از همین موجودات برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند
#جهاد_تبیین
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️صحبتهای استاد #رائفی_پور درباره پشتپرده مسمومیتهای اخیر دانشآموزان دختر
#جهاد_تبیین
#انتشار_حداکثری
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
رشته توئیت «مهاجرانی» درباره مسمومیتهای اخیر
✍ایشان فهمید ولی برخی سلبریتی های نادان نه
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺سرگذشت هرکول خندانِ ایرانی، سیامند رحمان
او کیست؟ مگر سنّی نبود پس چرا جمهوری اسلامی او را در ورزش راه داد و کلی تکریم کرد، مگر آقایانِ مدعی نمی گویند سنّی ها در کشور ایران جایگاهی ندارند.
#عبدالحمید_وهابی
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۹ تحصن تحریک آمیز نمایندگان مجلس ششم این روند در آخر دوره خاتمی به
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱۰
۱۰) غائله و فتنه ۱۸ تیرماه ۱۳۷۸
مقدمه
فتنه ۱۸ تیر ۱۳۷۸، یک شبه رخ نداد بلکه حاصل برنامههای بلندمدت دشمنان نظام – در داخل و خارج- بود. یکی از نشانههای نقش دشمنان خارجی در سناریوسازی فتنه ۱۸ تیر، اطلاع آنها از آشوبهای سال ۷۸، یک سال قبل از وقوع حادثه کوی دانشگاه بود. تکاپوهای مراکز دشمنی با ملت ایران، برای طرحریزی غائله ۱۸ تیر، حدودا یک سال قبل از این غائله آغاز شد. دشمنان در خارج و دستنشاندگان آنها در داخل، در پیامها، مصاحبههای مطبوعاتی و سخنرانیهای خود از "وقوع یک حادثه که میتواند منجر به فروپاشی نظام ایران شود"، خبر میدادند. چنین روندی ناظر بر برنامهریزی، طراحی و سناریوسازی دشمنان خارجی ایران برای آسیب رساندن به انقلاب اسلامی بود. به عنوان نمونه، رئيس سازمان جاسوسي امريکا اعلام کرده بود: «در سال ۱۹۹۹ در ايران انتظار حوادثي را داريم که در اين بيست سال گذشته يعني از اوّل انقلاب تاکنون بيسابقه است.»
نشریه آمریكایی میدل ایست اكونومیك دایجست هم در اوایل تیرماه ۱۳۷۸، وعده داده بود که: «بیشتر ناظران در تهران بر این اعتقادند كه تابستان امسال شاهد یك آزمون حیاتی قدرت و حتی شاهد دورنمای رویارویی جدی بین جناح محافظهكار و اصلاحگرایان خواهد بود.»
#جهاد_تبیین
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
#فتنه_دهه_هفتاد
#غائله_هجدهم_تیر۷۸
💬 ادامه دارد...👇
کانال یاران همدل
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱۰ ۱۰) غائله و فتنه ۱۸ تیرماه ۱۳۷۸ مقدمه فتنه ۱۸ تیر ۱۳۷۸، یک شبه ر
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱۰
زمینهچینی برای شکلگیری غائله ۱۸ تیر
بین سالهای ۱۳۷۷ تا ۷۸ وقایعی اتفاق افتاد که در ظاهر بین آنها رابطهای وجود نداشت اما در واقع کاملا مرتبط با هم عمل کردند تا به غائله ۱۸ تیرماه رسیدند.
این زمینهها عبارت بودند از:
۱- کاهش درآمدهای نفتی
۲- ایجاد شبکه جهانی جنگ رواني عليه نظام اسلامي
۳- تلاش در جهت تضعیف دستگاههای امنیتی و قضایی
۴- تقویت شبکههای جاسوسی در داخل کشور.
در ادامه به بررسی این زمینهها میپردازیم.
۱- کاهش درآمدهای نفتی
در روزهای منتهی به سال ۱۳۷۷، درآمدهای نفتی به شدت کاهش پیدا کرد. به طوری که براساس آمار موجود، درآمدهای نفتی کشور در سال ۱۳۷۶، ۱۵ میلیارد و ۸۴۸ میلیون و ۵۴۸ هزار دلار بود که این آمار در سال ۱۳۷۷ به ۱۱ میلیارد و ۷۳۵ میلیون و ۲۶۰ هزار دلار کاهش یافت.
کاهش درآمدهای نفتی تاثیر مستقیم بر روی اقتصاد داشت. دشمن نیز از این فضا برای تحریک برخی از دانشجویان استفاده کرد تا بتواند با موج سواری در نهادهای آموزش عالی، فضای سیاسی را متشنج سازد.
۲- ایجاد شبکه جهانی جنگ رواني عليه نظام اسلامي
یکی دیگر از زمینهچینیهای دشمنان برای نیل به غائله ۱۸ تیر، ایجاد يک شبکه جنگ رواني عليه ايران و نظام اسلامي در سطح تبليغات جهاني بود. این مهم بر عهده برخی رسانهها همچون راديو امريکا، راديوی رژيم صهيونيستي و راديو انگليس بود. علاوه بر این، يک شبکه راديویی با عنوان "رادیو آزادی" در امریکا ایجاد شد که حدود ۱۰۰ میلیون دلار بودجه به آن اختصاص داده شده بود.
این رسانهها در دوران فتنه ۷۸ نیز با قدرت به قعالیت خود ادامه دادند و اخباری از تهران منتشر کردند که با هیچکدام از حوادث ایران همخوانی نداشت. رسانههای غربی در آن زمان با تیترهای درشت در مورد تعداد کشته شدهها در حادثه کوی دانشگاه به استقبال از این مسئله رفتند و نوشتند: «شایع شده است که تهران حکومت نظامی است و ارتش با تانک به خیابانها خواهد آمد.» این رسانهها همچنین بیان کردند: «بخشی از صدا و سیما به آتش کشیده شده و دفتر روزنامه کیهان تخریب شده است.» شایعه کشته شدن در حدود ۲۵ نفر از دانشجویان نیز یکی دیگر از خبرسازیهای رسانههای غربی در مورد حوادث سال ۷۸ بود.
در داخل ایران نیز روزنامهها با تیترها درشت و تنشزای خود نقش فراوانی در وقایع کوی دانشگاه داشتند. رسانههای معاند در آن زمان از مسایلی چون اصلاح قانون مطبوعات و مسایل مطرح شده در مجلس و روابط دولت و مجلس گزارشهایی را منتشر میساختند که تنها هدفش تحریک مردم و بدگمان کردن آنها به اصل نظام جمهوری اسلامی بود. این رسانهها همچنین شايعه اختلاف بين مسؤولان طراز اوّل نظام را نیز دامن میزدند.
#جهاد_تبیین
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
#فتنه_دهه_هفتاد
#غائله_هجدهم_تیر۷۸
💬 ادامه...👇
کانال یاران همدل
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱۰ زمینهچینی برای شکلگیری غائله ۱۸ تیر بین سالهای ۱۳۷۷ تا ۷۸ وق
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱۰
۳- تلاش برای ضربه زدن به نهادهای انقلابی
یکی دیگر از زمینههای فتنه ۱۸ تیر، تضعیف نهادهای انقلابی توسط دشمنان بود. به گفته دبیرکل اسبق اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل: «در اتفاق سال ۷۸ استراتژی دوگانهای را آقای حجاریان به عنوان لیدر اصلاحطلبی طرح کرد که "فتح سنگر به سنگر" و "فشار از پایین و چانهزنی از بالا" عناوین این دو استراتژی بود. فتح سنگر به سنگر به این معناست که اصلاحطلبان توانستند دولت را فتح کنند و باید گامهای بعدی هم اتفاق بیفتد که فقط شامل مجلس نمیشود بلکه آنها معتقد بودند که استراتژی سطح سنگر به سنگر را پیش ببرند و حتما دستگاههای نظامی و امنیتی مانند سپاه، وزارت اطلاعات و ناجا یکی از موانع اصلی بود و پروژه قتلهای زنجیرهای زمستان سال ۷۷ و کوی دانشگاه سال ۷۸ را میتوان در این چارچوب بررسی کرد که مخاطب اصلی آن دستگاه اطلاعاتی-انتظامی و امنیتی بودند؛ دستگاه اطلاعاتی-امنیتی در قتلهای زنجیرهای آسیب دید و دستگاه انتظامی در غائله کوی دانشگاه.»
حجتالاسلام نیازی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح وقت نیز در همین رابطه طی مصاحبهای به تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۷۸ در روزنامه رسالت اعلام کرد: «بعضی از روزنامهها همصدا با دشمنان، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سپاه پاسداران را تضعیف میکنند.»
این ترفند بعد از غائله کوی دانشگاه نیز پیگیری شد به طوری که براساس گزارش روزنامه کیهان در ۲۱ تیر ۷۸، عزتالله سحابی طی سخنانی در ۲۰ تیرماه، به دروغ اعلام کرد «دانشجویان از کوی دانشگاه خارج نشوند و به سمت میدان آزادی نروند چون رحیم صفوی فرمانده سپاه تهدید کرده به واسطه عبور دانشجویان از برخی خط قرمزهای مورد نظر ایشان، اجازه برخورد خشن نیروهای ویژه سپاه با دانشجویان داده شده است.»
۴- تقویت شبکههای جاسوسی در ایران
در آستانه ۱۸ تير ۷۸ رفت و آمد ماموران سازمان سيا به داخل كشور در پوشش رايزنيهاي فرهنگي رونق گرفت. در همین راستا، در اوايل سال ۱۳۷۸ يک شبکه جاسوسي خطرناک کشف شد. اعضای این شبکه جاسوسی را گروهی از یهودیان و غیر یهودیهای ایرانی تشکیل میدادند. تحقیقات و بازجوییهای بعدی نشان داد که این تیم ۱۳ نفره به منظور جاسوسی وارد خاک ایران شده بودند.
علاوه بر این، اعترافات یکی از متهمین وقایع ۱۸ تیر نیز حاکی از آن است که همزمان با آشوبهای ۱۸ تیر هم گروهی از جاسوسان به طور مرتب با رسانهها و مراکز جاسوسی بیگانه در ارتباط بودند و اطلاعات را به طور لحظهای برای آنها ارسال میکردند. یکی از متهمین غائله کوی دانشگاه در این رابطه اعتراف میکند: «یکی از اعضای حزب ملت که اسم مستعار داشت، با موبایل گزارش درگیریها را هر لحظه به رادیوی ضدانقلابی لسآنجلس در امریکا میداد.»
💬 ادامه...دارد
#جهاد_تبیین
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
#فتنه_دهه_هفتاد
#غائله_هجدهم_تیر۷۸
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
دوستان همدل برای اینکه فتنه ۷۸ را بتوانیم بهتر مورد فهم خود قرار بدهیم بصورت آرام و مقطعی مطالب را پیش میبریم.
امید است با انتشار مطالب و واقعیت های فتنه های ایجاد شده بتوانیم نسل جدید را آگاه سازیم زیرا که دشمنان در دروغ جلوه دادن مسائل و مصائب ایجاد شده برای انقلاب خیلی پیش رفته و تلاش میکنند. لذا #جهاد_تبیین بایستی پیش از اینها صورت می گرفت ولی هنوز دیر نیست و انتشار حداکثری لازم و واجب است.
ومن الله التوفیق