🔰 پیامهای مشارکت ساز
📝 در انتشار حداکثری شرکت کنید
#تا_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 تقوا در میدان لغزنده انتخابات
🔹 کمتر از یک ماه تا برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده و سرنوشت نامزدهای تأیید صلاحیت شده مشخص است و بیش از ۱۳ هزار نفر برای دستیابی به ۲۹۰ کرسی بهارستان امکان رقابت دارند.
🔹 طبیعی است در مدت باقی مانده شاهد رونق فعالیتهای انتخاباتی خواهیم بود تا تلاش شود آرای مردم به سمت افراد جلب شود و آنکه بیشترین اقبال را داشته باشد، بیشترین سهم از قدرت را نیز داشته باشد. اما آنچه در این میان قابل ملاحظه است، چگونگی تنظیم قواعد رقابت است. آنچه میتواند انتخابات در کشور را در چارچوب مصالح نظام اسلامی قرار دهد و مطلوبیت انتخابات را بالا ببرد، تلاش برای تحقق رقابتی سالم، برابر، منصفانه، اخلاقی و قانونی است. بازی در چارچوبهای یاد شده است که میتواند صحنه انتخابات را در عین حالی که پرشور و هیجانی است، پاک و تمیز نگه دارد و اعتماد عمومی به بازیگران سیاسی را نیز افزایش دهد.
💢 ادامه را اینجا بخوانید:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1214068
#تا_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 به چه رأی دادید؟
📖 مروری برکارنامه مجلس یازدهم ۱۳۹۹-۱۴۰۱
مجلس یازدهم که از ســوی رهبــر معظم انقلاب اســلامی مفتخر به عنوان مجلس انقلابی شــده اســت، از اولین روز کاری خود در حوزه نظارت و در حوزه قانونگذاری گامهــای مهمی برای تحول در قوانین اقتصادی و ریلگذاری صحیح برای اداره کشور برداشته است.
از مهمترین قوانینی که مجلس یازدهم با هدف اصلاح ســاختار اقتصادی کشــور و تحول در قوانین اقتصادی به تصویب رسانده است میتوان به قانون تســهیل صدور مجوزهای کســب و کار، جهش تولید مسکن، مالیات بر خانههای خالــی، جهش تولید دانــش بنیان، اصلاح قانــون مالیات بــر ارزش افزوده، ســاماندهی صنعت خودرو، اصلاح ســاختار بانک مرکزی و... اشــاره کرد که برخی از این قوانین پس از دهها ســال انتظار در دستورکار مجلس یازدهم قرار گرفت و به تصویب رســید و درصورت اجرای دقیق و به موقع آنها میتوان شاهد تأثیر این قوانین در زندگی مردم بود.
مجلس یازدهم برای اقدامات نظارتی نیز در دو عرصه ورود جدی داشــته اســت که باعث تمایز مجلس انقلابی از سایر مجالس میشود:
۱.نظارت میدانــی رئیس مجلــس، نواب رئیــس و کمیســیونهای تخصصــی و انجام دههــا نظارت میدانی توســط موکلان مردم در خانه ملت که مورد تحسین رهبر معظّم انقلاب نیز قرار گرفت.
۲.اختصاص یک روز از جلسات علنی هرهفته با عنوان «سهشنبههای نظارتی» برای بررسی دستور کارهای نظارتی و احیــای مواد نظارتــی آییننامه داخلــی مجلس از جملــه انجام دههــا تحقیق و تفحــص، اعمال مــاده ۲۳۴ (ارجاع پرونده به قوه قضاییه) و...
مجلس یازدهــم علاوه بــر تصویــب قوانینــی در حمایــت از مناطق محــروم و اقشــاری ماننــد معلمان و ســربازان، در بحث شــفافیت نیــز پیشقدم شــده و طرح شــفافیت قــوای ســهگانه را کــه بر اســاس آن بــرای اولینبــار آرای نمایندگان مجلس، هیئت وزرا و... انتشار عمومی میگردد، به تصویب رساند. این مجموعــه نگاهی گــذرا دارد بــه مهمتریــن قوانین، عملکــرد نظارتــی نماینــدگان، عملکرد دیوان محاســبات، مرکز پژوهشها و کتابخانه مجلس شورای اســلامی از خرداد ۱۳۹۹ تا آذر ۱۴۰۱ تا مشخص شود نتیجه رأی مردم به نمایندگان مجلس یازدهم چه تاثیراتی در تغییر زیرساختهای قانونی کشور به سمت اصلاح و تحول در قوانین به خصوص در عرصه اقتصادی و نظارتی داشته است.
بــه بیــان دیگــر ایــن مجموعــه، کارنامــه یازدهمیــن دوره مجلــس شــورای اســلامی اســت کــه ســیل هجمهها و تخریبها باعث شد دیده نشود.
#به_چه_رأی_دادید
#کارنامۀ_مجلس_یازدهم
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 به چه رأی دادید؟
📖 مروری برکارنامه مجلس یازدهم ۱۳۹۹-۱۴۰۱
#به_چه_رأی_دادید
#کارنامۀ_مجلس_یازدهم
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 انتخاب امیدبخش
📌 بخش اوّل _ شیوههای تبلیغ مبلغان در انتخابات
💠 اصول حرفهای جهاد تبیین در انتخابات
۳. اقناع مخاطب
سومین تکنیک در حوزه تبلیغ و جهاد تبیین اقناع مخاطب است نه وادار کردن او، جهاد تبیین به معنای قانع کردن مخاطب است. گاهی اوقات در طی گفتگو فرد مقابل ساکت میشود؛ اما مسئله اصلی ساکت کردن نیست؛ بلکه قانع شدن طرف مقابل است. مثلاً در مسئله انتخابات باید طرف بپذیرد که بیاید پای صندوق و در صف بایستد تا رأی بدهد. البته گاهی اوقات در طی گفتگو مطالبی گفته میشود که طرف مقابل را به فکر فرو میبرد. این مسئله ایرادی ندارد؛ اما باید به این نکته توجه شود که هدف نهایی اقناع و جا انداختن موضوع برای مخاطب است تا کاری انجام دهد.
۴. پاسخ به سؤالات مخاطب
چهارمین نکته مربوط به این است که باید سؤال مخاطب جواب داده شود. گاهی اوقات فرد تنها به دنبال پاسخ سؤال خودش است و کاری به مخاطب ندارد. عموم کسانی که منبر میروند، دغدغه خودشان را میگویند برای مثال دغدغه همه طرفداران نظام این است که چرا نظام با اغتشاشگران مماشات میکند و باید دیگر کار را تمام کند. اما شبهه مخاطب اصلاً این نیست؛ مخاطب میگوید چرا نیروی انتظامی مردم را با باتوم میزند؟! و این کاملاً متفاوت است. گاهی در یک مدرسه سؤال دانش آموزان این است که چرا جلوی بی حجابی را نمیگیرند! در مدرسه دیگری حرف همه این است که ما حجاب نمیخواهیم. پس باید دقت کرد که سؤال مخاطبان چیست یا در مسئله انتخابات گاهی میگوید مجلس کار نکرده پس من شرکت نمیکنم. گاهی میگوید نظام را قبول ندارم و شرکت نمیکنم.
۵. داشتن منطق صحیح پاسخگویی
اگر در یک مسئله منطق صحیح آن به کار گرفته شود بسیاری از شبهات پاسخ داده میشود. برای مثال در حوزه چرایی کمک به محور مقاومت سؤالات زیادی مطرح شده که در
انتخاب امیدبخش ویژه نامه انتخابات
اذهان بسیاری از افراد بی پاسخ مانده است اما پاسخ ساده است تمام پولی که ما به کشورهای
محور مقاومت مانند عراق و سوریه و یمن دادهایم به چه میزان است؟ در سال ۲۰۰۰ بعد از واقعه ۱۱ سپتامبر آمریکا نقشهای با عنوان خاورمیانه جدید منتشر کرد در آن نقشه قرار بود در یک افقِ ۲۰ ساله کشورها تجزیه شوند. ترامپ اعلام کرد در سال ۲۰۲۰ آمریکا برای شکلگیری خاورمیانه جدید ۷هزار میلیارد دلار خرج کرده است. این رقم بالاتر از هزینه جنگ جهانی دوم بوده است. کل بودجه نفت ایران از ابتدای اکتشاف تا به امروز ۱۳۰۰ میلیارد دلار بوده است، همچنین ترامپ اعلام کرد که ایران ۱۶ میلیارد دلار در منطقه هزینه کرده است. سال ۲۰۲۰ تمام شد. حال چه کسی پیروز شد؟ این در حالی است که اگر جنگ به وقوع میپیوست ایران میبایست هزینه بسیار بالاتری متحمل میشد. خانم سوزان مالونی در کتاب اقتصاد سیاسی ایران بعد از انقلاب مینویسد حداقل خسارت ایران در جنگ تحمیلی ۵۹۶ میلیارد دلار بوده است. نکته حائز اهمیت این است که آن ۱۶ میلیارد دلار از محل بودجه اقتصادی کشور خرج نشده است؛ بلکه از محل بودجه نظامی استفاده شده است. مسئله اساسی اینجاست که ضعف اقتصادی به پای توانمندی
نظامی گذاشته می شود.
۶. دانش کافی و مرتبط
داشتن دانش کافی یکی از شروط مهم برای پاسخ به شبهات است. فرد باید در زمینه هایی که ذهن مخاطب با آن درگیر است اطلاعات کافی داشته باشد و این موضوع ناشی از اشراف کلی و مطالعه است. تنها در این صورت است که میتوان در گام بعدی به شبهات ذهنی مخاطبین پاسخ داد. برای مثال پاسخ دهندگان به شبهات بایست چه در زمینه ایران قبل از انقلاب و چه نقاط قوت و ضعف ایران پس از انقلاب و همچنین وضعیت دیگر کشورها اطلاعات کافی داشته باشند یا در مسئله انتخابات مثلاً وظایف و اختیارات خبرگان را بشناسند و به اهمیت آن واقف باشند یا نسبت به عملکرد مجلس شورای اسلامی آگاهی داشته باشند.
ادامه دارد...
#انتخاب_امید_بخش
#تا_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 چطور بهانههای عدم شرکت در انتخابات را پاسخ دهیم؟
❓۹. کاندیداصلح را چطور انتخاب کنم؟
همچنان که شرکت در انتخابات یک وظیفه است، گزینش خوب و آگاهانه هم یک وظیفه است.
هرکسی طبق سلیقه خود عمل کند؛ منتها همه توجه کنند که این انتخابی که ما میکنیم، یک جا میبایست جواب آن را بدهیم. این طور نیست که بگوییم حالا ما یا اصلاً انتخاب نمیکنیم، یا انتخاب میکنیم و کسی چه میفهمد! بله؛ مردم نمیفهمند که ما چه انتخاب کردیم؛ اما خدای متعال که تشخیص میدهد. بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید؛ یعنی بتوانید از راهی بروید که
اگر خدای متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأی دادید، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجتی فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأی بدهید.
❓۱۰. آیا شیوۀ احراز صلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان، با اصول مردمسالاری و آزادی در انتخابات تناقضی ندارد؟
اگرچه باید به اصول آزادی و مردمسالاری در همه جا احترام گذاشت، اما آزادی و مردمسالاری در هیچ جای دنیا بی ضابطه ولاقید نیست. واقعیت آن است که همان گونه که برای استخدام در هر ادارهای و برای هر شغلی، معیارها و گزینش هایی وجود دارد، برای امور خطیر و تخصصیای که با اداره جامعه سروکار داشته و در کیفیت رقم خوردن سرنوشت آن تأثیر دارد، نمیتوان بدون معیار برخورد کرد و اجازه داد هر فردی بدون عبور از فیلترهای لازم، در مناصب بالای تصمیمگیری قرار گیرد. براین اساس، نظارت استصوابی شورای نگهبان ضامن اصل شایسته سالاری است و مانع از ورود افراد فاقد صلاحیتهای لازم به نهادهای مهم و تأثیرگذاری چون مجلس شورای اسلامی و... می شود و اگر منظور کسانی که موضوع سلب نظارت استصوابی شورای نگهبان را مطرح میکنند این است که همه افراد با هر نوع اعتقاد و مسلکی و با هر نوع سابقهای بتوانند کاندیدای مقام ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس و... شوند.
❓۱۱. چرا شورای نگهبان علت رد صلاحیتها را به طور شفاف به عموم مردم اعلام نمیکند؟
در اینباره باید به چند عامل اشاره کرد:
۱. مطالبه قانون برای حفظ آبروی افراد: شورای نگهبان و به طور کلی، هیئتهای اجرایی و نظارت در انتخابات به عنوان امین نظام، مردم و کاندیداها موظفاند اگر فردی به هر دلیلی احراز صلاحیت نشود، دلایل این امر را صرفاً به اطلاع همان شخص برسانند؛ زیرا لزوم امانتداری و حفظ
آبروی مؤمن ایجاب میکند که اسرار افراد مخفی بماند.
۲. آیندهنگری: ملاک شورای نگهبان در بررسی صلاحیت کاندیداها، وضع فعلی افراد است و چه بسا فردی که در یک دوره صلاحیت وی احراز نمیشود یا رد می شود، برای دور بعدی جبران مافات کرده و مانعی برای احراز صلاحیت وی وجود نداشته باشد. حال در این میان، چه بسا اعلام دلایل عدم احراز صالحیت یک کاندیدا منجر به پایان حیات سیاسی وی از نظر افکار عمومی شود. علاوه بر این، ممکن است فردی برای نمایندگی مجلس صلاحیتهای لازم را نداشته باشد، اما برای مناصب دیگری واجد صلاحیت باشد. در این حالت، اعلام دالیل رد یا عدم احراز صلاحیت وی برای نمایندگی مجلس میتواند بر آینده حیات سیاسی وی تأثیر نامطلوب بگذارد.
۳. جلوگیری از ترور شخصیت وی توسط مخالفان: از آنجا که ممکن است فردی که در یک دوره تأیید یا احراز صلاحیت نمیشود، برای دور بعدی احراز صلاحیت شود، اعلام دلایل رد یا عدم احراز صلاحیت وی میتواند منجر به دادن بهانههای لازم به مخالفان و منتقدان وی جهت تخریبش باشد.
#تا_انتخابات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
21 جن گیری در دوره سلیمان.MP3
49.73M
🔰🎙تسخیر اجنه در دوره سلیمان نبی(ع)
#ارتباط_با_اجنه
#یهود
#شیخقمی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel