💠 سؤال: چه روز هایی ایام فاطمیه محسوب می شود؟
✅ جواب: روز شهادت (13 جمادی الاول و 3 جمادی الثانی) و ایام نزدیک آن، ایام فاطمیه محسوب می شود و شایسته است در همه این ایام، حرمت عزاداری حضرت فاطمه سلام الله علیها حفظ شود.
#احکام_عزاداری #ایام_فاطمیه
🍃🌹ــــــــــــــــــــــ
@roshangari_samen
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوازدهمین سفر ریاست جمهوری
بازدید رئیسجمهور از واحد نساجی خوش ریس
🔹آیتالله رئیسی در بدو ورود به شهر یزد، از نساجی خوش ریس در یزد که ۸ سال به صورت متروکه مانده بود، بازدید کرد و در جریان مشکلات این واحد قرار گرفت.
🔵رئیسی: هیچ بانکی حق ندارد تولیدیها را تعطیل کند
🔹رئیسجمهور در بازدید از کارخانه تعطیل شده خوش ریس یزد: بانکها اگر تولیدی را تملک میکنند باید یا خودشان آنجا را راهاندازی کنند و یا سریعا به افراد توانمند واگذار کنند. اقدامی که در مورد این تولیدی شده، تعطیل کردن تولید و اشتغال کشور است، چه کسی پاسخگوی ۸ سال بیکاری کارگران این واحد تولیدی است؟
🔸کارخانه خوش ریس که ۳۰۰ کارگر داشت، در سال ۹۲ توسط بانک تملک و تعطیل شده است.
⭕️ مصوبه ۵۰ هزار میلیارد تومانی دولت برای کمک به بورس
مجید عشقی، رئیس سازمان بورس:
🔻تقویت بازار در دستور کار است و بسته ۱۰ بندی کمک به بازار سرمایه در ستاد اقتصادی دولت با اصرار و هشدار وزیر اقتصاد تصویب شده است.
🔻جزئیات پیشنهادات امشب توسط وزیر اقتصاد (برنامه نگاه یک ساعت ۱۰ شبکه یک سیما) اعلام میشود.
🔻صندوق تثبیت تقویت میشود و علاوه بر ردیف بودجه ۱۴۰۱، نزدیک ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع به صندوق تثبیت به شکل نقد و سهم تزریق میشود.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
⭕️ تا آخر امسال خبرهای خوبی در خصوص پرتاب ماهواره خواهیم شنید
زارعپور، وزیر ارتباطات درباره تصاویر منتشر شده مبنی بر آماده شدن ایران برای پرتاب ماهواره گفت:
🔻تا اواخر امسال اخبار خوبی در خصوص پرتاب ماهواره خواهیم شنید.
🔻اکنون ۱۰ کشور میتوانند ماهواره را با پرتابگر خود به فضا پرتاب کند که جمهوری اسلامی ایران نیز این توان را در لایه لئو دارد و برنامه این است که پس از تثبیت در این لایه به لایه ژئو دست پیدا کنیم.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🌷حرف از دهان آقا خارج نشده بهدنبال انجامش بود
🔻آقا و امامخمینی(رحمهالله) را خیلی قبول داشت. قسم جلاله میخورد که امام خامنهای در هیچ جای جهان نمونه ندارد. اعتقاد داشت آقا به بالا وصل است. میگفت من این را درک کردهام. مرید خاص آقا بود. در ولایتمداری واقعا در خط حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) فدایی ولایت بود. حرف از دهان آقا خارج نشده، بهدنبال انجامش بود و به محض اینکه آقا میگفت فلان کار بشود، حاجقاسم تمام وجودش را برای تحقق همان حرف آقا میگذاشت.
👤راویتی از نصرالله جهانشاهی؛ راننده و یار همراه سردار رشید اسلام سپهبد#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 چه اتفاقی برای بورس و بازار خواهد افتاد
🔻توضیحات خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره برنامه مهم دولت برای فعالان بازار سرمایه و کنترل بازار
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــ
صــراط
@roshangari_samen
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این راهکار توصیه شده توسط آیت الله مصباح یزدی (ره) را فقط یک هفته امتحان کنیم...
✍️توسل به فاطمه زهرا سلام الله علیها در همه امور فرهنگی
#فاطمیه
#مصباح_یزدی
#مهدوی_ارفع
@mahdavi_arfae
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حقیقت روشن میشود
🔹رسوایی دیگری برای ضدانقلاب اینبار در ماجرای گوهر عشقی که مدعی شده هفته گذشته توسط برخی افراد ناشناس مورد ضربوشتم قرار گرفته.
@Farsna
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱آیا برای فرزندم گوشی موبایل بخرم؟
🔸اگر میخواهید برای فرزندتان گوشی موبایل بخرید، حتما این کلیپ را ببینید.
🎙با بیان:
حجت الاسلام مصطفی طالبی
🔹این کلیپ را دستبهدست برسانید
به پـدرها و مـادرهای دغدغهمند.
#مدیریت_رسانه
#قانون_رسانهای
@roshana_esfahan
محسن مهدیان
✅درباره خطاهای جمهوری اسلامی
خطاهایی که در ذهن تان از جمهوری اسلامی دارید را فهرست کنید: هواپیمای اوکراینی، اختلاس ها، تخریب خانه زن کرمانشاهی، برجام، طبری، گرانی ها و بدسلیقه گی در برخورد با بیحجاب و بی تدبیری در آبان....عقب تر برویم. ماجرای اعتراف مازیار ابراهیمی، کهریزک، کرسنت، کوی دانشگاه، قتل های زنجیره ای، ماجرای همسر سعیدامامی و...
با این خطاها چطور باید برخورد کنیم؟ این خطاها نشانه چیست؟ اگر همین دست خطاها در آمریکا بود برخورد ما چگونه بود؟ آیا در بوق وکرنا نمی کردیم؟ اساسا انقلاب کردیم که به اینجا برسیم؟
در اصل سوال دقیقتر و از منظر سوادرسانه اینست که چه وقت می توان این خاطره های تلخ در جمهوری اسلامی را خطا دانست و چه وقت خط؟ چه وقت موردی است و چه وقت نمادی؟ چه وقت از این و آن است وچه وقت از ساختار و نظام؟
پاسخ را باید در تعمیم جست. قواعد تعمیم چیست؟ چطور می توان از یک آسیب به یک جریان رسید؟
5 گام برای تعمیم مدبرانه وجود دارد.
یکم. رویداد را کامل ببینیم. مثلا اگر قصاص نوید افکاری را ببینیم اما درخواست مادر مقتول را نبینیم دچار خطای تحلیل در فهم مصداق شدیم.
دوم. برای تعمیم جزء به کل باید نمونه های تکرار شده را با دقت رصد کنید. چندتا مازیار ابراهیمی؟ چند تا هواپیمای اوکراین؟
سوم. تکرار را باید در ابعاد زمانی و مکانی ببینیم. مثلا چند نمونه از قتل های زنجیره ای در 40 سال انقلاب داشتیم؟
چهارم. آیا خیز اصلاح وجود دارد یا خیر؟ حرکت رو به جلوست یا خیر؟ مثلا نظام چه کرد که کهریزک تکرار نشود؟. برای تحلیل پیشرفت ها و یا پسرفت ها حتما باید موانع نیز به عنوان یک متغیر کلیدی دیده شود. جالب اینکه در تمام خطاهای صورت گرفته طی سالهای اخیر خود جمهوری اسلامی پیشرو در کشف و برخورد باآنها بوده است.
پنجم و از همه مهمتر. نسبت خطا را با ساختار ببینیم. اینکه خطا از فرد است یا ساختار یا نظام؟ خطای فرد و ساختار ممکن است. چون نه فرد عصمت دارد و نه قواینن ما. اما آیا نظام ما هم دچار خطای راهبردی است؟ مثلا اگر ظلمی در کلبه پیرزن کرمانشاهی رخ می دهد و در این خطا هم فرد مقصر است و هم قواینن شهرداری، آیا این خطا مورد تائید نظام است؟ آیا خیز اصلاح نداشته و ندارد؟
برای استدلال استقرایی باید این 5 گام را در کنار هم تحلیل کرد.
جمهوری اسلامی مدعی حکومت عصمت نیست. حکومت معصوم نیز عصمت نداشت؛ ما که جمله خاک پای قنبریم. ما حتا در تحقق عدالت بسیار عقب مانده ایم. عقب نه به معنی عقبگرد؛ بلکه به معنی جاماندن از قله های عدالت.
اما اصل اینست که در حال حرکت ایم و جهت درست است. با این حال این حرکت را باید با همین مردم انجام داد. خودمانیم. هرچه هست از ماست و نه بیرون ما. بضاعت مان را ببینیم. موانع را نیز. دشمنی ها را که هر روز عمیق تر و پیچیده تر می شود.
حالا این تعمیم را با کازینوی سرمایه داری و اوباش در ابعاد جهانی مقایسه کنید.
پلیس 8 دقیقه و 46 ثانیه به گردن جورج فلوید فشار می آورد و این در حالی است که او در دو دقیقه و 53 ثانیه آخر کاملا بی هوش شده است. اما فشار زانوی پلیس همچنان ادامه دارد. گوئی از ابتدا قرار است بمیرد و ماجرا تنها یک حادثه از سر عصبانیت نیست. جالب اینکه وقتی مردم معترض به خیابان ها می ریزند؛ در همان ایام خبر چند تجاوز نژادپرستانه دیگر توسط پلیس منتشر می شود. گوئی کشتار نژادپرستانه یک خط است نه خطا.
آمار هم نشان می دهد: 1109 قتل نژادپرستانه تنها در سال 2019 در آمریکا.