امام رضا علیه السّلام میفرمایند:
✨رَحِمَ اللهُ عَبداً اَحیا اَمرَنا.✨
خدا رحمت کند بنده ای را که امر ما را زنده بدارد.
هَرَوی که راوی حدیث است پرسید: «وَ کَیفَ یُحیی اَمرَکُم؟»: چگونه امر شما را زنده بدارد؟
ایشان پاسخ دادند:
✨یَتَعَلَّمُ عُلُومَنا وَ یُعَلِّمُهَا النّاسَ. فَاِنَّ النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا.✨
علوم ما را بیاموزد و به مردم یاد بدهد. زیرا مردم وقتی خوبیهای کلام ما را بدانند، از ما پیروی میکنند.
📜 بحارالأنوار ج۲ص۳۰
❗️⭕️ یاد گرفتن علوم اهل بیت علیهمالسلام که تنها علم واقعی و صحیح است، نه تنها انسان را به سعادت واقعی میرساند بلکه بهترین راه جذب دلها ❤️ به سوی ایشان، همانا نشر علوم و بیان معارف آنهاست، که اگر به طرز صحیحی ارائه شود، مردم میبینند که #هیچ سخن دیگری، #طراوت و #زیبایی سخن ائمه علیهمالسلام را ندارد و هیچ گفتاری آنقدر که گفتار ایشان به دل مینشیند و با #فطرت آدمی موزون است و #عقل آن را تأیید میکند و #وجدان به صحت آن گواهی میدهد، این گونه نیس ...💔
💕❗⭕برای شناساندن امام زمانت به دیگران تبلیغ کن، حرف بزن، اگر شد هزینه کن!
میلیونها برابر ثواب واجر دارد نسبت به خرج کردن در راههای دیگر....
#تنها_شاهراه_هدايت💔
کاش نوکر در این خانه حسابمان کنند🤲
امیرالمومنین امام على عليه السلام:
مَنْ اَخَذَ دينَهُ مِنْ اَفْواهِ الرِّجالِ اَزالَتْهُ الرِّجالُ، وَ مَنْ اَخَذَ دينَهُ مِنَ الْكِتابِ وَ السُّنَّةِ، زالَتِ الْجِبالُ وَ لَمْ يَزُلْ
هر كس دين خود را از دهان مردم بگيرد، [همان] مردم، او را از دين بر مىگردانند و هر كس دين خود را از قرآن و سنّت رسول خدا صلى الله عليه و آله فراگيرد، كوهها از بين میروند ، ولى ايمان او ماندگار است.
📚روضة الواعظین ترجمه مهدوی دامغانی ; ج ۱ ص ۵۱
#تلنگرانه
اعصاب چیست؟!🧠
چیزی است که هیچکس ندارد و
همه توقع دارند تو داشته باشی
توقع چیست؟!
چیزی است که همه دارند و انتظار
دارند تو نداشته باشی
😕😅
#استخاره (طلب خیر کردن از خداوند مهربان )
👌بدبخت است کسی که استخاره نمی کند ...(روشهای صحیح استخاره در کلام معصومین علیهم السلام در ادامه گفته خواهد شد !)
◾️ الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :أنزل اللّهُ : إنّ مِن شَقاءِ عَبْدي أنْ يَعمَلَ الأعْمالَ و لا يَستَخِيرُني .
🔸 امام صادق عليه السلام :خداوند اين سخن را فرو فرستاد : از بدبختى بنده من اين است كه كارها را انجام دهد و از من درخواست خير نكند.
بحار الأنوار: ۹۱/۲۲۵/۴
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اگر برای کارها استخاره کنیم نتیجه اش قطعا خیر(خوب)هست
قال الصادق عليه السلام :ما اسْتَخارَ اللّهَ عزّ و جلّ عَبدٌ مؤمنٌ إلاّ خارَ لَهُ و إنْ وَقَعَ ما يَكْرَهُ .
امام صادق عليه السلام :هيچ بنده مؤمنى از خداوند عزّ و جلّ طلب خير نكند ، جز آن كه به او خير دهد هر چند پيشامد ناخوشايندى برايش رخ دهد [چرا كه باز خير او درهمان است].
بحار الأنوار: ۹۱/۲۲۴/۴
نحوه استخاره گرفتن طبق کلام معصوم علیهم السلام ...
کتاب غایات : متعلق به جعفر قمی صاحب کتاب العروس و مکارم الاخلاق : أبِی عَلِی الیَسَعِ بْنِ عبدالله قمی گوید : به امام صادق صلوات الله علیه عرض کردم : هرگاه قصد انجام کاری را داشته باشم از خداوند استخاره میکنم اما عزمم برای انجام دادن یا ندانش قطعی نمی گردد ، و خود در باره اش نظری دارم ، آیا انجام دهم یا کار را رها کنم؟ فرمودند : انسان وقتی به نماز می ایستد شیطان از او بسیار دور است ، در آن موقع ببین چه تصمیم و نظری در دل تو پیدا می شود ، به همان عمل کن یا قرآن را باز کن و اولین آیه ای را که می بینی ، بنگر و انشاءالله به همان عمل کن.
بحارالانوار ج88 ص243
استخاره رقاع چیست؟
پاسخ
1- عَنْ هَارُونَ بْنِ خَارِجَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ قَالَ: إِذَا أَرَدْتَ أَمْراً فَخُذْ سِتَّ رِقَاعٍ فَاكْتُبْ فِي ثَلَاثٍ مِنْهَا بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ خِيَرَةٌ مِنَ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ لِفُلَانِ بْنِ فُلَانَةَ افْعَلْ وَ فِي ثَلَاثٍ مِنْهَا بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ خِيَرَةٌ مِنَ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ لِفُلَانِ بْنِ فُلَانَةَ لَا تَفْعَلْ- ثُمَّ ضَعْهَا تَحْتَ مُصَلَّاكَ ثُمَّ صَلِّ رَكْعَتَيْنِ فَإِذَا فَرَغْتَ فَاسْجُدْ سَجْدَةً وَ قُلْ فِيهَا مِائَةَ مَرَّةٍ-أَسْتَخِيرُ اللَّهَ بِرَحْمَتِهِ خِيَرَةً فِي عَافِيَةٍ-ثُمَّ اسْتَوِ جَالِساً وَ قُلِ اللَّهُمَّ خِرْ لِي وَ اخْتَرْ لِي فِي جَمِيعِ أُمُورِي فِي يُسْرٍ مِنْكَ وَ عَافِيَةٍ- ثُمَّ اضْرِبْ بِيَدِكَ إِلَى الرِّقَاعِ فَشَوِّشْهَا وَ أَخْرِجْ وَاحِدَةً وَاحِدَةً فَإِنْ خَرَجَ ثَلَاثٌ مُتَوَالِيَاتٌ افْعَلْ فَافْعَلِ الْأَمْرَ الَّذِي تُرِيدُهُ وَ إِنْ خَرَجَ ثَلَاثٌ مُتَوَالِيَاتٌ لَا تَفْعَلْ فَلَا تَفْعَلْهُ وَ إِنْ خَرَجَتْ وَاحِدَةٌ افْعَلْ وَ الْأُخْرَى لَا تَفْعَلْ فَأَخْرِجْ مِنَ الرِّقَاعِ إِلَى خَمْسٍ فَانْظُرْ أَكْثَرَهَا فَاعْمَلْ بِهِ وَ دَعِ السَّادِسَةَ لَا تَحْتَاجُ إِلَيْهَا
امام صادق صلوات الله علیه فرمود:وقتی اراده و قصد کاری داشتی #شش تکه برگه بردار و بر روی سه تای آن بنویس :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ خِيَرَةٌ مِنَ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ لِفُلَانِ بْنِ فُلَانَةَ افْعَلْ
و بر سه برگه دیگر بنویس :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ خِيَرَةٌ مِنَ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ لِفُلَانِ بْنِ فُلَانَةَ لَا تَفْعَلْ
سپس آن ها را زیر سجاده خود بگذار و سپس دو رکعت نماز بخوان و وقتی از نماز فارغ شدی به سجده برو و صد بار بگو :
أَسْتَخِيرُ اللَّهَ بِرَحْمَتِهِ خِيَرَةً فِي عَافِيَةٍ
سپس راست بنشین و بگو :
اللَّهُمَّ خِرْ لِي وَ اخْتَرْ لِي فِي جَمِيعِ أُمُورِي فِي يُسْرٍ مِنْكَ وَ عَافِيَةٍ
سپس دستت را به برگه ها بزن و آن ها را مخلوط کن و یکی یکی آن ها را بیرون بیاور. پس اگر سه تا پشت سر هم «افْعَلْ» آمد ، آن کاری را که اراده کرده بودی انجام ده و اگر سه تا پشت سر هم «لَا تَفْعَلْ» آمد آن کاری که قصد کرده بودی را انجام نده و اگر یکی «إِفْعَلْ» و دیگری «لَا تَفْعَلْ» آمد تا پنج تا از برگه ها را بیرون بیاور و به بیشتر آن ها عمل کن و ششمی را رها کن که به آن نیازی نداری!
الكافي ج3 ص470
استخاره رقاع یکی از استخاره های مشهور است که شیخ کلینی و دیگران حدیث آن را به شکل فوق نقل کرده اند.
بر روی برگه ها به جای «فلان بن فلانه» نام شخصی که قصد انجام کار دارد و مادر او نوشته می شود.
در حالتی که سه تای اول مختلف بیرون بیاید ، تا 5 تای آن ها بیرون آورده می شود که ناچار سه تای آن مانند هم و دو تای آن هم مانند هم است که به آن سه تایی که مثل هم است عمل می شود و برگه هایی که در پایان عبارت آن ها «لَا تَفْعَلْ» است نشانگر ترک کار و آنهایی که در پایان جمله آنها «إفعَل» است این نشانگر انجام کار می باشد.
به روایت زیر نیز توجه فرمایید:👇
2- عَلِیُّ بْنُ مُحَمَّد به طور مرفوع از اهل بیت علیهم السلام روایت نموده است که به یکی از اصحابش که از ایشان در مورد کاری که به دنبال آن می رود و هیچ کسی که با او مشورت نماید نمی یابد سؤال کرده بود که چه کند فرمود: با پروردگار خود مشورت کن! پس او گفت: چگونه؟
امام به او فرمود: حاجت خود را در دلت نیت کن و سپس در دو برگه، در یکی بنویس: «لَا» ، و در دیگری بنویس: «نَعَمْ» و آن ها را در دو گلوله گِل قرار بده. سپس دو رکعت نماز بخوان و آن دو گلوله گِل را در زیر پایین لباس خود قرار بده و بگو:
یَا اللَّهُ إِنِّی أُشَاوِرُکَ فِی أَمْرِی هَذَا وَ أَنْتَ خَیْرُ مُسْتَشَارٍ وَ مُشِیرٍ فَأَشِرْ عَلَیَّ بِمَا فِیهِ صَلَاحٌ وَ حُسْنُ عَاقِبَةٍ
سپس دستت را داخل کن (و یکی را بردار) و اگر در آن نَعَمْ بود آن کار را انجام بده و اگر در آن لَا بود، آن را انجام نده. اینچنین با رَبِّ خود مشورت کن!
الكافي ج3 ص 473
خواندن دو رکعت نماز و استخاره ...
قال الصادق علیه السلام : صَلِّ رَکْعَتَیْنِ وَاسْتَخِرِ اللهَ، فَوَاللهِ ما اسْتَخارَ اللهَ مُسلِمٌ إلّا خارَ لَهُ البَتَّةَ.
🔸امام جعفر صادق عليه السلام می فرمایند : دو رکعت نماز بخوان و از خدا طلب خیر کن؛ زیرا سوگند به خدا که هیچ مسلمانى از خدا طلب خیر نکند، مگر آنکه قطعاً خداوند برای او خیر قرار میدهد.
تهذیب الأحکام، جلد 3، صفحه 179
چگونگی استخاره...
الإمامُ الصّادقُ عليه السلامـ لابنِ أبي يَعْفورٍ في الاسْتِخارَةِ ـ: تُعَظِّمُ اللّهَ و تُمَجِّدُهُ و تَحْمَدُهُ و تُصلّي على النَّبيِّ و آلهِ صلى الله عليه و آله ، ثُمّ تقولُ : اللّهُمَّ إنّي أسألُكَ بأنّكَ عالِمُ الغَيبِ و الشَّهادَةِ الرّحمنُ الرّحيمُ ، و أنتَ عَلاّمُ الغُيوبِ ، أسْتَخيرُ اللّهَ برَحْمتِهِ .
🔸 امام صادق عليه السلامـ به ابن ابى يعفور درباره طلب خير از خدا فرمود : ابتدا خدا را به بزرگى و عظمت ياد مى كنى و او را مى ستايى و بر پيامبر و خاندانش درود مى فرستى و سپس مى گويى : «اللّهمّ إنّى اسئلك بأنّك عالم الغيب و الشهادة الرحمن الرحيم و أنت علاّم الغيوب ، أستخير اللّه برحمته (پروردگارا! از تو كه داناى غيب و آشكار و رحمان و رحيمى و تو كه داناى تمام رازهايى تقاضا مى كنم ؛ از خدا به مدد رحمتش طلب خير مى كنم)» .
بحار الأنوار : ۹۱/۲۵۶/۱
❌❌❌یاد آوری ❌❌❌
🍀هرکس برای خودش استخاره بگیرد !🍀
در کتب روایی شیعه حدیثی نداریم که شخصی برای شخصی دیگر استخاره بگیرد ، شارع مقدس استخاره را به
خود شخص واگذار کرده است و اگر به کسی گفتید که برایتان استخاره بگیرد و بعداً در کارتان به مشکل خوردید ، این را تقصیر خداوند متعال و اهل بیت صلوات اللّه علیهم نگذارید.
با قرآن فال نگیرید استخاره با فال گرفتن فرق دارد ...
الاستخارةُ : طلبُ الخِيَرةِ و معرفة الخير في ترجيح أحدِ الفِعلَين على الآخَر ليعمل به ، و التّفاؤل : معرفةُ عواقبِ الاُمور ، و أحوال غائبٍ و نحو ذلك.
استخاره عبارت از اين است كه انسان وقتى در ترجيح يكى از دو كار، مردّد بماند و نتواند براى عمل ، يكى را انتخاب كند ، از خداوند مى خواهد كه او را در انتخابِ يكى از آن دو كار، راهنمايى كند و خير او را در آن قرار دهد ، اما تفأُّل زدن يا فال گرفتن، به معناى شناسايى و پيش بينى كردن عواقب كارها و پيشامدهاى پنهان و امثال اينهاست .
وسائل الشيعة : ۴/۸۷۵/۲
KHOOBTARIN-015.mp3
4.66M
خوبترین مخلوق خدا 15
در باب اخلاق رسول خدا و اهل بیت
صلوات الله علیهم
#خوبترین_مخلوق_خدا
KHOOBTARIN-016.mp3
4.75M
خوبترین مخلوق خدا 16
در باب اخلاق رسول خدا و اهل بیت
صلوات الله علیهم
#خوبترین_مخلوق_خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقالی
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف پیمانه شکر
کمی پوست پرتقال رنده شده
یک دوم فنجان آب پرتقال
داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین 🥥
#دسر
#کدبانوی_هنرمند
تو این روزهای پاییزی یه دسر خوشمزه میتونه جمع خانواده رو شاد و فضای صمیمیت رو گرم تر کنه😍
زندگی هاتون پر از صمیمیت ان شاءالله😘❤️
🌑 #فضائل_حیدر ...
▪️رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
🔘 هر کس فضیلتی از امیرالمؤمنین علیه السلام را نشر دهد خداوند گناه گذشته و آینده او را می بخشد.
📗 کشف اليقين فی فضائل اميرالمومنين علیه السلام(علامه حلی)