ششم.mp3
9.77M
موضوع فایلصوتی:
مناظره بسیارشیرین
مودبانهبینعلمای
اهل سنت پاکستان
وعالمشیعه
مرحوم سلطانالواعظین
شیرازی
نمایش رادیویی
خیلی قشنگ و
مستندهست
از
#کتابشبهایپیشاور
#قسمت_ششم
🌷🍃 أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی میتونه ،کار خوب رو بگه بد !!!🥰
خدا خیرش بده ...
انسانیت یعنی محبت به ضعیفان❤️
🌸🍃🌸🍃
🔹#قضاوتهای_حضرت_علی علیه السلام
🔸#خسارت_کمک_کردن
✍مردی در بیابان شترش رم کرد. مرد دیگری در بیابان مشغول جمع کردن خار بود که با دیدن این صحنه خارها را به زمین گذاشت و به سمت شتر فراری دوید. طنابی گردن شتر انداخت، طناب در گلوی شتر گیر کرد و شتر خفه شد و مرد. صاحب شتر آن خارکَن را نزد مولایمان علی(علیه السلام)آورده و از او شکایت کرد.
🔸مولایمان علی(علیه السلام) پرسید .ای خارکن به چه نیتی به سراغ شتر فراری این مرد رفتی؟ فرمود برای کمک به این صاحب شتر.
🔹امیرمؤمنان علی (علیه السلام) از صاحب شتر پرسید وقتی دیدی که این مرد کمکت میکند چرا نگفتی برگرد نیازی نیست؟ پس آن زمان به کمک این مرد نیاز داشتی و از نیت خیرش آگاه بودی؟
🔸بنابراین خارکن ضامن نیست و نمیتوانی خسارت مرگ شتر را از او بگیری چون نیتش خیر بود و کسی را به خاطر نیت خیرش خسارت گرفتن در اسلام جایز نیست و بدان اگر چنین خسارتی در اسلام وضع شود کسی کسی را کمک نمیکند.
✅اصلی ترین شرط دین داری بصیرت و قطعیت در اعمال و سکنات از روی علم و آگاهی است ...❣
حضرت آیت الله العظمی امام صادق صلوات الله علیه می فرمایند : کسی که داخل در این امر شود بدون یقین و بصیرت ، همان طور که داخل شده از آن خارج می شود ؛ الله معرفت ثابت به همراه بصیرت را به ما و تو روزی فرماید.
بصائر الدرجات في فضائل آل محمد علیهم السلام ج ۱، ص ۵۲۶
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
حالا چگونه میتوان به این خصیصه دست یافت؟! ...
حضرت آیت الله العظمی امام کاظم صلوات الله علیه می فرمایند : در دين الله تفقه كنيد زيرا فقه کلید بصيرت است و تمام عبادت است و وسیله رسيدن به منازل بلند مرتبه است و درجات با جلالت دين و دنيا است ، برترى فقيه بر عابد مانند برترى خورشيد است بر ستارگان و هر كس تفقه در دینش نداشته باشد الله از عمل آن شخص راضی نمیشود.
بحار الأنوار ج ۱۰، ص ۲۴۷
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
پی نوشت : فقه یعنی فهمیدن چیزی ، فقاهت داشتن یعنی علم داشتن به مطلب و از روی کوری و جهل انجام ندادن امری ، یعنی همه چیز در زندگی ، با بصیرتی که از سر تفقه و فهمیدن و علم به امورات هست انجام گیرد که جز به فرمایشات آل الله علیهم السلام راهی به آن علم و فهم و بصیرت نیست.
پس باز مجددا به این فرمایش حضرت لسان الله الناطق مولانا جعفر الصادق منه السلام می رسیم که فرمودند :
به تحقیق مؤمنین رستگار شدند به تحقیق تسلیم شدگان رستگار شدند همانا تسلیم شدگان انتخاب شدگان روز قیامت هستند ایشان اصحاب حدیث هستند.
بصائر الدرجات في فضائل آل محمد علیهم السلام ج ۱، ص ۵۲۴