eitaa logo
یاشیل وطن _ تبریز ، مرند ، ارس و ....
12.9هزار دنبال‌کننده
72.4هزار عکس
11.2هزار ویدیو
66 فایل
پایگاه خبری یاشیل وطن 👈اخبار مهم آذربایجان شرقی (تبریز، مرند، جلفا، شبستر و .....)، کشور و جهان 👈 مطالب اجتماعی و آموزشی و دینی 🖊ادمین فعلا در تلگرام T.me/yashil_admin 🍃لینک عمومی eitaa.com/joinchat/3389718528C2b27eabdaf سایت www.yashilvatan.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 رسانه های دشمن: بر اثر وقوع یک حادثه شدید در غزه دو نظامی صهیونیست کشته و ۴ نفر زخمی شدند. ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰 امکانات خاص رئیس فیفا برای در امان ماندن از باران در مراسم افتتاحیه المپیک پاریس! ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰ساعات کاری آذربایجان‌شرقی تغییر کرد غلامی دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای آذربایجان شرقی: ▫️با توجه به اطلاع رسانی استانداری محترم آذربایجانشرقی ساعت کاری کلیه دستگاهای دولتی و بانک‌ها در روز شنبه و یکشنبه طبق بخشنامه دولت از ساعت ۶ الی ۱۰ است. ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
امام علی علیه السلام فرمودند : 🔷 هر کس بر رنج کسب و کار صبر نکند، باید رنج نداری را تحمل کند. 📚 غررالحکم، ح ۸۹۸۷ ‌ ‌ ‌@yashilvatan_ir 🍂🍃یاشیل وطن
🔰 نکاتی درباره ی برکت در مال یکی از عوامل تاثیرگذار در برکت مال، "داشتن ایمان و تقوا" می باشد امام صادق ‌(علیه السلام) می‌فرماید: "هر كس سوره ذاریات  را روز یا شب بخواند، خداوند وضع زندگی او را اصلاح می ‌كند و روزی فراوانی برایش می ‌دهد..."( اعلام الدین‌، دیلمی‌، ص 377) یکی از عوامل مهم برکت زا در زندگی، داشتن ایمان  و کسب تقوا  می باشد. خداوند در قرآن کریم می فرماید: «وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُواْ وَاتَّقَواْ لَفَتَحْنَا عَلَیْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاء وَالأَرْضِ ؛ اگر مردم قریه ها ایمان آورده و پرهیزکاری پیشه کرده بودند، برکت های آسمان و زمین را به رویشان می گشودیم» (سوره اعراف، 96) از مهمترین عوامل برکت در رزق و روزی، داشتن ایمان و تقوا (عمل به واجبات و ترک محرمات) است. امام رضا (علیه السلام) فرمود: «خدای عز و جل به یکی از پیامبران خود وحی فرمود که: هر گاه اطاعت شوم خشنود گردم و چون خشنود گردم برکت دهم و برکت من بی پایان است.» (میزان الحکمة، ج1، ح1700) ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
بسمه تعالی همشهریان عزیز ضمن تسلیت دهه دوم ماه محرم دو مورد نیاز به کمک اضطراری برای همشهریان عزیز داریم که در احسان امواتتان و به نیت سلامتی خود و عزیزانتان همکاری کنید تا این دو خانواده شاد شوند.... ↩️مورد اول خانواده نیازمند که هم در منزل بیمار دارند و هزینه میشود و حالا برای تهیه فرزند خود بشدت در مضیقه هستند. شاید برای برخی مسئله خاصی نباشد اما بالاخره عرف هست.... و دردناک همین است که در شرمندگی مانده‌اند چگونه مقابل خانواده دامادشان حاضر شوند. ان شالله هیچ وقت در زندگیتان شرمنده نشوید🌼 ↩️مورد دوم زوج جوان که دچار مشکلات مالی و هستند و ضرورتا برای روز شنبه نیازمند 20 میلیون تومان جهت هزینه درمان. لازم ب ذکر است مورد تایید شده و بررسی لازم را انجام دادیم. هر عزیزی خواست کمک بیشتری داشته باشد در صورتیکه تمایل داشته باشد موارد را برایشان معرفی میکنیم اما اجر کار در گمنامی است. این همکاری و کار خیر ربطی به هیچ رسانه یا نهاد و تشکیلات ندارد و کمپین شهروندان است که همیشه بنده حقیر را تنها نگذاشته اید لطفا لطفا مانند همیشه دست به دست هم بدهیم این دو خانواده شاد شوند . بی شک خداوند متعال به کسب و کار و زندگی شما برکت و رونق خواهد داد. شماره کارت جهت مشارکت 6274121175168921 صابر نصیری مقدم دلهای پاک موجب شادی دلهای شکسته شوید❤️
🔰منابع سوری از هدف قرار گرفتن پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان گازی کونیکو در دیرالزور خبر دادند. ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰 ببخشید چند لحظه در این گیرودار یادی کنیم از که طرح درمان رایگان برای کودکان زیر ۷ سال را اجرا و به یادگار گذاشت. روحت شاد رییس جمهور مظلوم..... ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
یادمان باشد همیشہ... بہ اندازه ظرفیت آدمها باید در ظرف شان "عشق" ریخت..❤️ هفته خوبی برایتان آرزومندیم Instagram.com/yashil.vatan.ir ↩ پیج یاشیل وطن در اینستاگرام⬆️
🔰نظریه رهایی ( تسکین ، relief theory ) ↩️نظریهٔ رهایی (یا آسودگی) مدعی است که خنده یک مکانیزم هم‌ایستایی است که به وسیله آن فشار روانشناختی کاهش داده می‌شود. پس از این منظر شوخ‌طبعی به عنوان مثالی برای رهایی فشار ناشی از ترس بکار برده می‌شود. از دیدگاه نظریه رهایی، خنده و شادمانی در نتیجه رهایی همین انرژی عصبی پدید می‌آید. طبق نظریه رهایی، شوخ‌طبعی اکثراً برای غلبه بر بازدارنده‌های اجتماعی و فرهنگی استفاده گردیده و خواهشات سرکوب شده را ظاهر می‌سازد. نظریه رهایی که توسط اسپنسر ارائه گردید و فروید آن را معرفی کرد از جمله مشهور ترین نظریاتی است که در مورد شوخی و شوخ طبعی وجود دارد. بر اساس این نظریه، شوخی روشی قابل قبول از نظر اجتماعی، برای ازاد سازی تنش و فشارهای عصبی است. مطابق با این نظریه، لطیفه ساز ی کاری است که به کمک آن می توان عقده های سرکوب شده را دوباره بیدار کرد. در واقع طبق نظر فروید (پرچمدار این نظریه) لطیفه نوعی ساز و کار دفاعی بخش ناخودآگاه ذهن است و اثر روانی لطیفه از این رو اهمیت دارد که می تواند انرژی سرکوب شده ذهن را دوباره آزاد کند و ارضای روانی – ذهنی به ارمغان آورد. ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰 پیام شهروند مرندی و گلایه از قطعی آب مکرر ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»